Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ettien, δες το ιστορικό της ομαδας του από το τράνσφερ στο παρακάτω λινκ:
http://www.transfermarkt.com/fc-viitoru ... rein/29831
Η ομάδα είναι μικρή. Αν πιάσεις τον παίκτη και τον ψήσεις (εύκολο) θα αναγκαστεί να τον πουλήσει. Δεν πουλάνε ακριβά αυτοί, δείτε το λινκ.
Η ομάδα είναι μικρή. Αν πιάσεις τον παίκτη και τον ψήσεις (εύκολο) θα αναγκαστεί να τον πουλήσει. Δεν πουλάνε ακριβά αυτοί, δείτε το λινκ.
όλες οι μεταγραφές πάνε για μετά τον Άγιαξ, αν περάσουμε θα δούμε όμορφα πράγματα. Όχι πως μέχρι τώρα δεν είδαμε, αλλά νομίζω θέλουν να τρελάνουν λίγο ακόμα τον κόσμο για να ανεβάσουν τα διαρκείας. Από μόνη της η πρόκριση θα ανεβάσει φυσικά τα διαρκείας, αλλά μαζί με μία μεταγραφή θα πιάσουμε νούμερο από αρκετά χρόνια πριν
vs40 επειδή διάβαζα όλα τα ρεπορτάζ της στεάουα όταν περιμέναμε τον Βαρέλα, έλεγε ο μπεκάλι, τους είπα 700χιλ για τον Τανάσε, και μου είπαν κάτω από 2 δεν τον δίνουν
ότι μας έκανε αυτός, του έκαναν οι άλλοι. Πρέπει να είναι τακτική στην Ρουμανία
vs40 επειδή διάβαζα όλα τα ρεπορτάζ της στεάουα όταν περιμέναμε τον Βαρέλα, έλεγε ο μπεκάλι, τους είπα 700χιλ για τον Τανάσε, και μου είπαν κάτω από 2 δεν τον δίνουν
Είπαμε αφού...Το Ρουμάνος είναι ειδικότητα, όχι εθνικότητα... 
Αυτή είναι η λογική κάθε σωστής διαπραγμάτευσης λέω εγώ. Αν μια ομάδα κοστολογεί τον παίκτη της στο 1,5Μ και έχει προσφορά 700Κ, τότε ανταπαντά στα 2Μ, ώστε να τα βρούν περίπου στη μέση της απόστασης. Νομίζω ότι σε εμάς που δεν είμαστε ανταγωνιστές έρχεται και με 1,2Μ, αν τους δώσουμε αντάλαγμα (δανεικό). Σε αυτή την ομάδα ο Σάμπο θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Ακόμη και οι νεαροί μας όπως ο Δημητριάδης, έχουν το επίπεδο να βοηθήσουν τη Βιτορούλ ή ο Terry Antonis.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 28 Ιούλ 2016, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτος ο ντιομερσι μεταφραζεται σε θενκγκοντ;
ABOLEYTOI έγραψε:Αυτος ο ντιομερσι μεταφραζεται σε θενκγκοντ;
Μα ο Σάμπο δεν πήγε στην στεαουα για τον βαρέλα, θα πάει για τον Τανάσε σε κατώτερη ομάδα; Πήγε λέει Σλοβακία για να παντρευτεί
Με κάποιον από Αντώνης, Σκόνδρα, Ζάιρο δανεικούς, τον παίρνεις πιο φτηνά τον παίχτη, αλλά θέλουμε τώρα τέτοιο παίχτη; Γιατί και ο Λίνο σίγουρα μας έχει βρει 3-4 λατίνους, αλλά εκεί είναι πιο ακριβή η αγορά
Κοιτα μην προλάβει ο Μπεκάλι που έχει και τα φραγκα από τον...Βαρέλαvs40 έγραψε:Ettien, δες το ιστορικό της ομαδας του από το τράνσφερ στο παρακάτω λινκ:
Εν πασει περιπτωση όταν φτασουμε στο σημείο να ρίχνουμε αρκετά φράγκα να φέρουμε 2-3 τετοια ταλέντα (οπως π.χ. περίπτωση Τσίμιροτ) καθε χρόνο με μεταπωλητική αξία, τότε θα εχει μπει σε άλλο επίπεδο η ομάδα.
Παίκτη στα αριστερά σίγουρα χρειαζομαστε αφου ακόμη και ο Ροντρι δείχνει να παίζει καλύτερα στα δεξιά.GoMaRoS έγραψε:Μα ο Σάμπο δεν πήγε στην στεαουα για τον βαρέλα, θα πάει για τον Τανάσε σε κατώτερη ομάδα; Πήγε λέει Σλοβακία για να παντρευτείΜε κάποιον από Αντώνης, Σκόνδρα, Ζάιρο δανεικούς, τον παίρνεις πιο φτηνά τον παίχτη, αλλά θέλουμε τώρα τέτοιο παίχτη; Γιατί και ο Λίνο σίγουρα μας έχει βρει 3-4 λατίνους, αλλά εκεί είναι πιο ακριβή η αγορά
Οσο για τον Λίνο, ε να ψαξει να βρει φθηνούς παίκτες...τους ακριβους μπορουμε να τους βρουμε και μόνοι μας στο φορουμ
- xrictoforoc
για εμενα είναι πολύ σημαντικό να αποκτηθει εξτρεμ βασικο αντι-μακ. ώστε να υπάρχει μια τριαδα κολαση στις πτερυγες. μας θεωρω φτωχούς στη θεση με ζαιρο Μυστακίδη απο πισω και οχι ως 4-5
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Mαζι σου και εγω θα θελα εναν αντι Μακ πρωτα και μετα μεταγραφη ενος φορ που λεγεται 
- Metagrafakias
Σεσενιον πολυ καλη επιλογη!!!!32 πλεον αλλα καθολου παλαιμαχος!!!!1.68 υψος μπουκαδορος γκολτζης!!!θα μοιρασει πολλα εγκεφαλικα!!!!
- Kostas_Peraia4
Για εξτρεμ τον θελω με χιλια.Για σεντερ φορ με τιποταMetagrafakias έγραψε:Σεσενιον πολυ καλη επιλογη!!!!32 πλεον αλλα καθολου παλαιμαχος!!!!1.68 υψος μπουκαδορος γκολτζης!!!θα μοιρασει πολλα εγκεφαλικα!!!!
Προτιμώ Ατσού για εξτρέμ και το πουλεν Λεάντρο Φερνάντεζ για μπροστά....Σε καλή ηλικία φερέλπιδες πιστεύω θα προσφέρουν πολλά....ειδικά ο Αργεντίνος μπορεί να αφήσει εποχή...
https://www.youtube.com/watch?v=XMmnPLwKdyo
https://www.youtube.com/watch?v=XMmnPLwKdyo
Μου αρεσει το σχολιο παντως του σπορτφμ περι αναζητησης παικτη που θα ειναι γρηγορος αλλα οχι ψηλος...Φτου,δεν θα παρουμε τον Γιουσειν Μπολτ...