Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ανεξάρτητου τι θα γινει με Άγιαξ
Πρεπει να παρθεί φορ με τεχνικη τριπλα κ ας ειναι χασογολης
Η αλλγη με μυστα αντί χαιρο μαλλον κατι δειχνει για το ποσο υπολογίζεται ο Βραζιλίανος
Η ιςως κ οχι ..... Θα φανει ...
Οποτε μια συν μια μετεγγραφες αναμένω
Κ ελπίζω σε πωληση κατσε εστω κ με μυρριο
Πρεπει να παρθεί φορ με τεχνικη τριπλα κ ας ειναι χασογολης
Η αλλγη με μυστα αντί χαιρο μαλλον κατι δειχνει για το ποσο υπολογίζεται ο Βραζιλίανος
Η ιςως κ οχι ..... Θα φανει ...
Οποτε μια συν μια μετεγγραφες αναμένω
Κ ελπίζω σε πωληση κατσε εστω κ με μυρριο
φαγωθηκες να ειναι χασογκολης... 10 φορες το ειπες
μαλιστα τις αλλες φορες ελεγες "θελω χασογκολη"... τωρα το μαλακωσες λιγο.. το εκανες "κι ας ειναι..."
μαλιστα τις αλλες φορες ελεγες "θελω χασογκολη"... τωρα το μαλακωσες λιγο.. το εκανες "κι ας ειναι..."
Μακαρι αν ειναι καλα.agios έγραψε:Τον Mbokani θα πάει να φέρει ο τσάρος μας από το Κίεβο....
Ειμαι λιγο εμμονικος..sic-4 έγραψε:φαγωθηκες να ειναι χασογκολης... 10 φορες το ειπες![]()
Κάποιο κουσούρι θα χει για να ερθει παντως οποτε προτιμώ αυτο
χα χα χα
νομιζω ειχες εξηγησει το σκεπτικο περι "κουσουριου" αν θυμαμαι καλα και εχεις ψιλοδικιο
νομιζω ειχες εξηγησει το σκεπτικο περι "κουσουριου" αν θυμαμαι καλα και εχεις ψιλοδικιο
Μπορεί κι αυτό φίλε...Τίποτα όμως δεν αποκλείει να εννοούσε ότι ανεβάζοντας τις μετοχές τους παίζοντας για τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ είναι σε κάποια ηλικία σαν του Μακ π.χ., μπορούν να (ξανα)παίξουν στην εθνική τους ομάδα...sic-4 έγραψε:Εχω την εντυπωση πως στη δηλωση του ο Ιβαν εννοουσε νεους παικτες, πιθανον ακομα και ακαδημιων, ταλεντα, με προοπτικη να τους εξελισσουμε και να τους φτανουμε σε επιπεδο να ειναι ετοιμοι για την Εθνικη Ρωσιας. Καπως ετσι το ειχα καταλαβει.
Ναι ναι, σωστό Maniac...Για να παίρνει μετά ο Κλάους τα ριμπάουντ και να τα κολλάει εύκολα...MANIAKOS έγραψε:Ειμαι λιγο εμμονικος..sic-4 έγραψε:φαγωθηκες να ειναι χασογκολης... 10 φορες το ειπες![]()
Κάποιο κουσούρι θα χει για να ερθει παντως οποτε προτιμώ αυτο
goran 64 έγραψε:Μπορεί κι αυτό φίλε...Τίποτα όμως δεν αποκλείει να εννοούσε ότι ανεβάζοντας τις μετοχές τους παίζοντας για τον Π.Α.Ο.Κ., ενώ είναι σε κάποια ηλικία σαν του Μακ π.χ., μπορούν να (ξανα)παίξουν στην εθνική τους ομάδα...sic-4 έγραψε:Εχω την εντυπωση πως στη δηλωση του ο Ιβαν εννοουσε νεους παικτες, πιθανον ακομα και ακαδημιων, ταλεντα, με προοπτικη να τους εξελισσουμε και να τους φτανουμε σε επιπεδο να ειναι ετοιμοι για την Εθνικη Ρωσιας. Καπως ετσι το ειχα καταλαβει.
Ναι παιζει και αυτο. Παντως δεν αναφεροταν σε ετοιμους παικτες της Εθνικης νομιζω.
Παικτούρα ο Μποκανής, τι να λέμε τωρα, μπουκαδορος, σκοραδόρος για πρωινο θα τους έχει τους αμυντικούς στην Σουπερλίγκα, αυτοί οι παίκτες να πουμε κάνουν την διαφορά.agios έγραψε:Τον Mbokani θα πάει να φέρει ο τσάρος μας από το Κίεβο....
Υ.Γ. Πάντως για τον Μποκανί υποτίθεται ότι είχαμε ερθει κοντα σε συμφωνία επί Μπόλονι !
Τωρα πως διάολο θα τον φέρναμε και με τι λέφτα εκείνη την εποχή. ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω.
ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΦΑΝΈΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΥΜ

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-
Μπαρκαρούτσος
Αντε αντεRoMaN έγραψε:Ανοίγω topic...
- The_Stalker
Μόλις διάβασα κάτι στην κεντρική από metrosport για Αντεμπαγιόρ και μαύρη μαγεία!
Να γίνει πράξη και το σύνθημα Βουντού Βουντού
Πέρα από την πλάκα, λέω όχι σε προβληματικούς παίκτες ότι όνομα και αν είχαν.
Φίλε Ettien, ο Μποκανί ήταν η "υπόσχεση" των "μεγαλοεπενδυτών". Με τα λεφτά του φλωρίδη θα τον παίρναμε ντε! Άσε που το έβγαλαν στη φόρα "έγκριτοι" αρδ και ο φίλος μας από δω Τοσκίτσης.

Να γίνει πράξη και το σύνθημα Βουντού Βουντού
Πέρα από την πλάκα, λέω όχι σε προβληματικούς παίκτες ότι όνομα και αν είχαν.
Φίλε Ettien, ο Μποκανί ήταν η "υπόσχεση" των "μεγαλοεπενδυτών". Με τα λεφτά του φλωρίδη θα τον παίρναμε ντε! Άσε που το έβγαλαν στη φόρα "έγκριτοι" αρδ και ο φίλος μας από δω Τοσκίτσης.
-
john4serres
Ο Σμολοφ μήπως είναι αυτό που ψάχνουμε και θέλει και ο Ιβάν;