Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από GoMaRoS »

έλα ένα θηρίο για τη άμυνα και αν δεν μας βγει τον στέλνουμε στο Μπάσκετ :lol: :lol:

http://www.transfermarkt.com/hamidou-ma ... ler/364851

επίσης ένα για την επίθεση, αλλά μόνο αν μπούμε ομίλους τσ.λου, με κάπου 7-8χαρτιά τον πήραμε και κλείσαμε :lol: αλλά είναι η Έβερτον στη μέση

http://www.transfermarkt.com/sebastien- ... ler/181375

ποστ να χαμε να λεγαμε

Μετά την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν και τα μπαμ μπουμ πάταγος, μέχρι και με Ντέβιτς στην επίθεση θα είμαι ικανοποιημένος
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εναν απο αυτους τους 3, με πιο βατη περιπτωση θεωρω τον "Ρωσσο" μιας και μενει ελευθερος τον Γεναρη και λογω ισως κονε!

http://www.transfermarkt.com/raul-bobad ... eler/51356
http://www.transfermarkt.com/gustavo-bo ... eler/71608
http://www.transfermarkt.com/wanderson/ ... eler/56643

Αν θελουμε και καποιον για αριστερα τοτε αυτον
http://www.transfermarkt.com/balazs-dzs ... eler/35004
Για να μιλαει ο γκευ και να λενε οτι επιβαιβεωνει ο μανατζερ του τοτε μαλλον μενει ελευθερος... ;) + επικοινωνιακη σφαλιαρα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4, έλεος.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Dzsudzsák δεν μένει ελεύθερος με τίποτα, θέλει να φύγει από Τουρκία αυτό είναι σίγουρο, και ψάχνεται για Γερμανία. Η ομάδα που θα τον πάρει όμως πρέπει να πληρώσει ένα καλό ποσό. Ας τον έχουμε στο μυαλό μας, αν περάσουμε Άγιαξ γιατί όχι; Dzsudzsák και Devic και μετά 20κ τα διαρκείας :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

stelyk έγραψε: Αν θελουμε και καποιον για αριστερα τοτε αυτον
http://www.transfermarkt.com/balazs-dzs ... eler/35004
Για να μιλαει ο γκευ και να λενε οτι επιβαιβεωνει ο μανατζερ του τοτε μαλλον μενει ελευθερος... ;) + επικοινωνιακη σφαλιαρα.
Με κανέναν Dzsudzsak δεν παει ο gay... απλά ο μάνατζερ του δήλωσε σε μια φυλλάδα ότι έχουν προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία αλλά θα τον ενδιέφερε ο gay σαν προοπτική ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ τα βρει και ικανοποίησει οικονομικά την νυν ομάδα του -που τον κοστολογει 7 μύρια-.
Κλασσικές ΑΡΔομ@λακίες δλδ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Magpies4 έγραψε:Gustavo Bou παίδες είναι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή. Η Ρασίγκ έχει οικονομικά προβλήματα αλλά δεν θα τον ξεπουλήσει. Μακάρι να είναι αυτός ο στόχος. Μακριά από Καλού, Οσβάλντο και άλλους γυρολόγους.
++++
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

GiorgosAtha, για ψάξε λίγο καλύτερα ρε φίλε...Μόλις βρήκα Ρωσάκι 25 χρόνων, διεθνή με τις νέων τους παλιότερα, παίζει φορ-εξτρέμ και είναι και...ελεύθερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Δεν τον λέω όμως... :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Συμφωνώ ότι ο Gustavo Bou θα ήταν μια σούπερ μεταγραφή ειδικά αν είχε μικρό χρόνο προσαρμογής...
Νομίζω αξίζει να δοθούν τα λεφτά σε μία τέτοια επένδυση.
Όσο για Devic, ποδοσφαιρική μου καψούρα ο Marco νομίζω μπορεί να κάνει τη διαφορά για 2 χρόνια ακόμη και στα 32 προς τα 33 που βαδίζει αισίως.
Για Dzsudzsak τι να πω... παικτάρα ολκής που ανεβάζει 2 επίπεδα την ομάδα και πάνω από όλα προσωπικότητα.Δαπανηρή μεταγραφή η οποία θα χρειαστεί και συμπλήρωμα με επιθετικό για να θεωρηθείς κομπλέ.
Dzsudzsak + Devic με κοστολόγιο περί τα 7 εκατομμύρια ή Bou με το ίδιο κοστολόγιο ίσως διάλεγα επένδυση στον Bou αν και θα περιείχε πολλά ρίσκα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

goran 64 έγραψε:GiorgosAtha, για ψάξε λίγο καλύτερα ρε φίλε...Μόλις βρήκα Ρωσάκι 25 χρόνων, διεθνή με τις νέων τους παλιότερα, παίζει φορ-εξτρέμ και είναι και...ελεύθερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Δεν τον λέω όμως... :mrgreen:
Poloz?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dmitri κιόλας...Ελληνικότατο όνομα και μάλιστα του Che4...και του τέως αγαπημένου του Σάλπι... :mrgreen:

Γεννημένος στην Σταυρούπολη (Ελληνικότατη επίσης αλλά όχι δυτικοσυνοικιώτης :) )...

Κάποιος εδώ και ένα μήνα είχε γράψει νομίζω ότι τον είδε και στο Macedonia Pallace!!!! :o

Πιστεύω ότι γι αυτόν ψήνεται ο Ιβάν με τις δηλώσεις του αλλά δεν ξέρω τι λέει ο Βλάντο... ;)

Από βιογραφικό και σκοπό "ανάτασης" καριέρας με μεταπωλητική αξία μια χαρά τον κόβω πάντως... :roll: :roll:
Δεν τον έχω δει ποτέ όμως για να ξέρω τι χαρακτηριστικά έχει αλήθεια... 8-)

Υ.Γ. Καλά ε???...Σε παραδέχομαι ρε Κωστή...Σε χρόνο dt ρε φίλε...Άξιο το νέο σου...........χρώμα... :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μεγάλη "κοιλιά" έκανε ξαφνικά το topic... :o Όλοι στις μηχανές αναζήτησης τρέξανε ρε π@@στη μου??? :? :shock: :shock:

Τι θέλω και μιλάω και του λόγου μου ο μ@λ@κ@ς??? :oops: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:
painkiller4 έγραψε:Στην πυρά λέει ο Σιλεσεν για το γκολ που δέχτηκε αν δεν τον θέλουν ας τον ανταλλάξουμε με Βελλίδη. Αντε ρε!
Μπααα, δεν μασάνε...Θα ζητήσουν μάλλον και Σάμπο πακέτο, έστω και δανεικό για έναν χρόνο... 8-)
και δεν θα θελει να παει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τον Mbokani θα πάει να φέρει ο τσάρος μας από το Κίεβο....
Άβαταρ μέλους
goran 64

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
painkiller4 έγραψε:Στην πυρά λέει ο Σιλεσεν για το γκολ που δέχτηκε αν δεν τον θέλουν ας τον ανταλλάξουμε με Βελλίδη. Αντε ρε!
Μπααα, δεν μασάνε...Θα ζητήσουν μάλλον και Σάμπο πακέτο, έστω και δανεικό για έναν χρόνο... 8-)
και δεν θα θελει να παει :mrgreen:
Θα θέλει βρε sic, σίγουρα θα θέλει...αλλά τελικά θα...............μπερδευτεί!!!! :D
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

GiorgosAtha έγραψε:
goran 64 έγραψε: Όπως έγραψα και σε άλλο topic, έχω την εντύπωση ότι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ιβάν, αυτός θα είναι κάποιος διεθνής (πρώην, νυν ή άμεσα μελλοντικός και ήδη με τις μικρότερα ηλικιακά εθνικές).........Ρώσος... :)
Εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου... γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα στους "καθαρούς" φορ με αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να χτυπήσουμε.
Οι νυν είναι απλησίαστοι πχ. Smolov, Kokorin, Djumbia... θες μόνο για την αγορά το λιγότερο 5-6 μύρια.
Οι πρώην η είναι "πολύ πρώην" ή "πλέον τίποτα το ιδιαίτερο"...
Και οι μελλοντικοί είναι και αυτοί "τίποτα το ιδιαίτερο με μπόλικο καθόλου"...

Λογικά θα πάμε σε όνομα που θα κάνει "κλικ" στον κόσμο... πιθανόν ελεύθερο και έμπειρο αλλά όχι 34+.
Δηλαδή αν έπρεπε να ποντάρω... Osvaldo, Αμπεμπαμπλόμ, Chamach, Robson-Kanu, Bendtner
Από εκεί και πέρα πιθανοί είναι και παίχτες με συμβόλαια που θέλουν να φύγουν.

ΥΣ. Πάνω στην δήλωση του Ivan... Ρώσσος, εξτρέμ (παίζει και φορ), ελεύθερος, που θα μπορούσε να ξαναμπεί στην εθνική μέσω του ΠΑΟΚ, έχει περάσει και από το Rostov... http://www.transfermarkt.com/maksim-gri ... eler/49251

Εχω την εντυπωση πως στη δηλωση του ο Ιβαν εννοουσε νεους παικτες, πιθανον ακομα και ακαδημιων, ταλεντα, με προοπτικη να τους εξελισσουμε και να τους φτανουμε σε επιπεδο να ειναι ετοιμοι για την Εθνικη Ρωσιας. Καπως ετσι το ειχα καταλαβει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”