Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ναι ο άλλος δίνει τόσα λεφτά πχ για παπούτσια ή να είναι μέλος της Manchester United και όσον αφορά στην φανέλα του ΠΑΟΚ ξαφνικά θυμάται ότι έχει οικονομικά θέματα και δεν θέλει να δώσει 49 ευρώ . Τα άλλα κάνουν κάπου 80 ευρώ και βάλε .θέμα νοοτροπίας είναι.
Καλά υπάρχει στην καρδιά μας μεγαλύτερο brand name από τον ΠΑΟΚ?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά πλάκα κάνετε ?
Δεν είπαμε κάποιος που δεν έχει να πάρει!
Οι εποχές είναι τρομερές δεν περισσεύουν όχι για φανέλα αλλά ούτε για απλό εισιτήριο...
Αλλά μη λέτε ότι η τιμή είναι ακριβή πόσο να τη βάλουν 20 ευρώ ?
Εδώ και χρόνια ακόμα και τις καινούριες τις κρατάνε σε αυτή τη πολύ λογική τιμή και μπράβο τους!
Επίσης υπάρχουν περίοδοι που πέφτει η τιμή τους ακόμα και στο μισό. Οι περσινές τώρα έχουν 30-35.
Αυτό που γράφτηκε ότι παρήγγειλαν πέρσι 14000 φανέλες Μπερμπατοφ είναι βλακειες το νούμερο τυπώνεται εκείνη την ώρα.
Δεν είπαμε κάποιος που δεν έχει να πάρει!
Οι εποχές είναι τρομερές δεν περισσεύουν όχι για φανέλα αλλά ούτε για απλό εισιτήριο...
Αλλά μη λέτε ότι η τιμή είναι ακριβή πόσο να τη βάλουν 20 ευρώ ?
Εδώ και χρόνια ακόμα και τις καινούριες τις κρατάνε σε αυτή τη πολύ λογική τιμή και μπράβο τους!
Επίσης υπάρχουν περίοδοι που πέφτει η τιμή τους ακόμα και στο μισό. Οι περσινές τώρα έχουν 30-35.
Αυτό που γράφτηκε ότι παρήγγειλαν πέρσι 14000 φανέλες Μπερμπατοφ είναι βλακειες το νούμερο τυπώνεται εκείνη την ώρα.
- Kostomanolis
Εγω διαρκειας τα τελευταια χρονια δεν παιρνω) γιατι μενω Αθηνα, αλλα σε ενα απο τα ματς που θα ανεβω Τουμπα θα παρω μια φανελα. Πλεον την παιρνω κενη χωρις ονοματα και νουμερα. Φετος ακοπευω να παρω την μπλε
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- teo4giannitsa
Πλέον μόνο κενές. Έφαγα πιτσιρικάς τη φόλα με τον Σαλπι, έχω παιδικό τραύμα.
Και έμενα πρώτη επιλογή η μπλε και αργότερα η ασπρόμαυρη.
Και έμενα πρώτη επιλογή η μπλε και αργότερα η ασπρόμαυρη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ πλέον κενή ή με το όνομα της γυναίκας μου. Πέφτει παντόφλα αλλιώς.
Sent fra min HTC One_M8 via Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ πλέον κενή ή με το όνομα της γυναίκας μου. Πέφτει παντόφλα αλλιώς.
Αν τη λένε Μαρία, βολεύει.. Γιατί αν κάποιος πάει να σε κοροϊδέψει, μπορείς να πεις "ζήτησα Di Maria και δεν κατάλαβε η υπάλληλος!"

- john4serres
But even the most optimistic employee inside United accounting department probably wouldn’t imagine the club would rake in an astonishing £76 MILLION from fans buying the red home shirt with ‘9 Ibrahimovic’ on the back in just the matter of one week.sporos123 έγραψε:Οταν ο αλλος δεν εχει ουτε για τα απαραιτητα ,σιγα μην κοιταξει να παρει φανελα.Και μεγαλυτερη λ@λ@κια,παρε τον ταδε παιχταρα και τα εξοδα θα βγουν απο τις φανελες,δεν εχω ακουσει.Αυτα ισχυουν στον ανεπτυγμενο κοσμο,οχι στη τριτοκοσμικη Ελλαδα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η ριγέ είναι πανέμορφη. Αν ξέρει κανείς είναι στα ίδια κοψίματα με τις περσινές; Μιας και έχω την λευκή και την επετειακή.
Πολύ όμορφη η νέα ριγέ, όπως και οι άλλες δύο. Η ριγέ όμως ένα κλικ περισσότερο!!! Καλότυχες, να τις φοράνε και να μαμάνε!!! Καλή χρονιά!

Ακουω ομως οτι αυριο θα φορεσουμε την λευκη?
Ελεος ρε γαμοτο, τι να την κανω την ωραια πρωτη φανελα οταν συνεχεια φοραμε τις δευτερες, συνηθως εκπληκτικά βερετες ολολευκες/ολομαυρες ?
Δε μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο. Υποτιθεται φετος βγηκε επιτελους πιο νωρις η φανελα αλλα δε θα μου κανει εντυπωση αν δε φορεσουμε την και καλα βασικη μεχρι τον...οκτοβριο και μεχρι τοτε ειμαστε με τις αθλειες φετινες πυτζαμες λευκες.
Συγνωμη για τον αρνητισμό του ποστ
Ελεος ρε γαμοτο, τι να την κανω την ωραια πρωτη φανελα οταν συνεχεια φοραμε τις δευτερες, συνηθως εκπληκτικά βερετες ολολευκες/ολομαυρες ?

Συγνωμη για τον αρνητισμό του ποστ

Μονο να μην ενοχλει τους παικτες ο γιακας της λευκης. Σαν να παιζουν μπαλα με polo μπλουζακι, οταν ιδρωσουν ειναι ενοχλητικο