Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Ajax - Π.Α.Ο.Κ.

Glykos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
2
2%
Crespo
4
3%
Tzavellas
28
21%
Leovac
1
1%
Charisis
14
11%
Cimirot
14
11%
Shakhov
3
2%
Rodrigues
1
1%
Campos
65
49%
Athanasiadis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulouris
1
1%

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Καπετάνιος έγραψε:Και να φανταστειτε οτι καποιοι θελανε να γινει το εγκλημα πωλησης του Τζαβελλα!!! Μπραβι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, μπραβο! Τωρα πρεπει να παιξουμε μπαλα και εμεις στις κερκιδες, να κοπουν τα ποδια των πιτσιρικαδων του Αγιαξ. Πρεπει να ακουστουμε σε ολη την πολη. Δυο ωρες ειναι, να μην μεινει λαρυγγι για λαρυγγι.
Σώθηκες... Σπόρια και μουρμούρα για 87 λεπτά μετά την πρώτη λάθος πάσα. Αλλοιώθηκε η ατμόσφαιρα, μάλλον φταίει η μυρωδιά των βρωμικων που μπαίνει όταν φυσά αέρας στην 5,6,7

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ωραίο είναι ότι λένε ότι το γκολ μας δεν ήταν ευκαιρία! Τουλάχιστον ο Djalma βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματά τους. Το δικό τους ήταν ένα κλασσικό σουτ εκτός περιοχής.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κάτι άλλο που δεν επεσήμανε ουδείς...
Εκτιμώ ότι ακόμα, ενώ θα παίζουν μόνιμα 4,3,3 οι Ολλανδοί, δεν έχουν ακολουθήσει πλήρως αυτά που έχει αλλάξει ο νέος κόουτς.
Θέλω να ελπίζω ότι...
Τα κενά που αφήνουν σε κάποια διαστήματα, σε χώρους πίσω, θα μείνουν κενά και στην Τούμπα και δε θα προλάβει να διορθώσει κάποιες αδυναμίες, μιας και θα αναγκαστεί να αλλάξει την χτεσινή 11αδα του κατά 3 παίκτες τουλάχιστον στην ρεβάνς.

Εμείς λογικά θα πάμε το πολύ σε 2 αλλαγές και θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σ αργό τέμπο, αυξανοντας ταυτόχρονα την δική μας κατοχή μπάλας. Εκεί λοιπόν σαν κόμπρα τους χτυπάς με ανέβασμα των μπακ που θα έχουν μεγαλύτερη άνεση μέσα στην Τούμπα και χτες τους φρέναρε ο ιβιτς.

Θέλω να έχει ζέστη!!!

SM-G935F
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το αποτέλεσμα είναι στο φάσμα αυτών που μπορούν να χαρακτηριστούν ως "θετικά" αποτελέσματα για τέτοιου είδους παιχνίδι.

Η αίσθησή μου είναι παράξενη απο χτες.

Το παιχνίδι μας ήταν όπως το φανταζόμουν μέσες άκρες. Μυαλωμένοι , προσεκτικοί, βγάλαμε πολλή θέληση στο παιχνίδι μας και κάποιο παίκτες έκαναν πραγματικά καλό ματς - τους έχετε αναφέρει σε προηγούμενα ποστς.

Ο Αγιαξ ήταν καλύτερος από ότι περίμενα και να είμαι ειλικρινής ζήλεψα πολύ κάτι 10λεπτα που έκαναν και τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που έβγαλαν. Για αυτό και δε μπόρεσα να χαρώ το χτεσινό αποτέλεσμα όσο θα έπρεπε. Αυτοί έδειξαν ότι έχουν ποδοσφαιρικό μέλλον γεμάτο από ταχύτητα , γρήγορες μεταβιβάσεις , ποδόσφαιρο από αυτά που γεμίζουν τα γήπεδα. Και είχαν Μ.Ο ηλικίας 21.7 χρόνια, όπως έγραψε ένας φίλος πιο λίγες σελίδες πίσω. Αντιθέτως εμείς , απείχαμε από το να δείξουμε τέτοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας και αμφιβάλλω αν μπορούμε να τα δείξουμε μέσα στη χρονιά.

Προφανώς και έχουμε ποιότητα ως ομάδα , σαφώς και αν δέσουμε μπορούμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα στο χορτάρι , σαφώς και έπαιζες Ευρωπαικό ματς μέσα σε μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δε τα παραβλέπω αυτά για αυτό και επιλέγω να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για τη ρεβανς και για τη συνέχεια της χρονιάς. Κακά τα ψέμματα όμως , υπήρξαν πράγματα που τα ζήλεψα και που εύχομαι να τα δούμε και στη ΠΑΟΚάρα μας σύντομα.

Καλά ξεκινήσαμε !!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δυο πράγματα από εμένα:

-Η ομαδα εκανε εξαιρετικό παιχνίδι τακτικά και φανηκε έτοιμη και ψυχολογικά.Δουλεια Ιβιτς.

-Το οτι είχε την κατοχή της μπάλας ο Άγιαξ δεν σημαινει πως ηταν καλυτερος,ουτε καν πιο απειλητικός.Εμεις είχαμε την φάση του Γκαρι,το γκολ,την φάση του Κλαους και του Τζαβέλλα,αυτοί είχαν το γκολ,το δοκάρι,μια κεφάλια που έβγαλε ο Γλυκός και...αυτα.

-Με τα λεγόμενα για πέναλτι απλα γελάω.Τις κάρτες για τα μαρκαρίσματα σε Γκαρι και Χαρίση τις έπνιξε πάντως.

-Η ομαδα εχει ενα κενό όσον αφορά την απόσταση των αμυντικών χάφ με τα στόπερ.Ετσι ηρθε και το γκολ.

Με Κανιας μεσα έστω στο 60-70% θα ειμαστε άλλη ομαδα την επόμενη εβδομάδα.

Απολαύστε την χαρα και μην βγάζετε παλι μιρλα και μιζέρια.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πραγματικα απορω με καποιους...Ειδανε πεναλτι...ειδανε οτι ο Κρεσπο ηταν χαλια...Ειδανε οτι ο Σακχοβ ηταν αργος και ανυπαρκτος. :lol:
Πραγματικα που και τι να πρωτοεξηγησεις?Δεν θα μπω καν σ αυτη τη διαδικασια οταν μαλιστα ειναι φανερο οτι δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη.Αλλα πραγματικα για τον Σακοφ οποιος νομιζει οτι χθες ηταν ανυπαρκτος η τεσπα οτι δεν επαιξε καλα ειναι ΠΟΛΥ ΑΜΠΑΛΟΣ.Ελευθερωσε πολλες φορες με μια πασα το παιχνιδι απο την πιεση των Ολλανδων και ετρεξε παρα πολυ.
Χθες πραγματικα το κεντρο μας καταπιε τρελα χιλιομετρα.Και ο Σακοφ και ο Χαρισακος και ο ο Γκοικο.Πραγματικα απιστευτοι.Ο Χαρισακος ειναι ο νεος Παμπλο αλλα με περισσοτερα τρεξιματα.Ψυχαρα!Καλα για Χαριση και Γκοικο θεωρω απο περσι ακομη οτι ειναι το ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ;)
Φυσικα κορυφαιοι οι Τζαλμα και Τζαβελλινιο.Πριν λιγες μερες ελεγε καποιος να τον τυλιξουμε με κορδελα και να τον στειλουμε μεταγραφη τον Τζαβελλα :opaokara:
Τωρα για την ρεβανς ακουσατε και τον Ιβιτς.Χρειαζεται φωνη και ΣΤΗΡΙΞΗ απο το 1ο μεχρι το τελευταιο ΟΧΙ λεπτο αλλα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.Χρειαζομαστε την κερκιδα που ειχαμε στο τελ ματς με Αγιαξ αλλα αυτη την φορα με ΔΙΑΡΚΕΙΑ και οχι να γινομαστε εκκλησια αν τυχον στραβωσει το ματς.Αυτη η αμυνα του Αγιαξ αν δεχτει πιεση θα φαει πολλα γκολ.Θυμηθειτε την κερκιδαρα μας τοτε.Ημουν μεσα φυσικα :)
[youtube]hi8u7ghQwy4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το παιχνίδι της Τετάρτης που μας έρχεται. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό κι όλο το γήπεδο κι η ομάδα θα είναι στο πόδι. Προσωπικά, εκτιμώ πάντως πως δε θα ασκηθεί ουσιαστικά τόση επιρροή όση βάζουμε με το νου μας στα ... πιτσιρίκια των άλλων ελέω Τούμπας. Ο καιρός, ναι, μπορεί κάλλιστα να επηρεάσει. Η καλή και καυτή ατμόσφαιρα το θέμα είναι να δώσει ώθηση στους δικούς μας, ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ο αγώνας είναι δύσκολος, μη γελιόμαστε. Χτες η μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση των Ολλανδών υπήρξε αρκετά ανούσια τις πιο πολλές φορές αλλά, αν μη τι άλλο, έδειξε ότι βρίσκονται τα πιτσιρίκια στο πολύ ρελαντί, πράγμα εν δυνάμει πολύ επικίνδυνο. Μακάρι να έρθουν υπεροπτικά για τον επαναληπτικό. Οι ηλικίες των πιο πολλών ίσως αφήνουν αρκετές ελπίδες για κάτι τέτοιο. Για εμάς τέτοιο ζήτημα επ' ουδενί δεν υπάρχει, ασφαλώς! Φερβλάντο Ίβιτς έχω στον πάγκο ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεδομένου ότι η Τούμπα, τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια έχει γίνει ο τάφος όλων των ευρωπαϊκών προκρίσεων
και καθώς η κερκίδα δεν ξέρει τι της γίνεται πια και πότε πρέπει να παίξει μπάλα αντί να νανουρίζει έστω κι αυτούς που κάπως σηκώνονται να φωνάξουν, το δεύτερο ματς είναι απείρως πιο δύσκολο απ το πρώτο που τουλάχιστον ο κόσμος μας ήξερε τι πρέπει να κάνει και πότε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση ήταν θετικά. Εύχομαι να μη μας πληγώσει ξανά η Τούμπα.
Η ομάδα ήταν καλά στημένη στο γήπεδο, συγκεντρωμένη και παθιασμένη.
Περίμενα πολύ περισσότερα από τον Σάκχοφ που ήταν πολύ κάτω του μετρίου.
Για Γλύκο δε θα πω κάτι. Μόνο κρίμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:Ούτε ο Πελκας ήταν, δεν σημαίνει και όμως...
Δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι.
Αναμένουμε χωρισμούς...

SM-G935F
Απλα σκεφτομαι αν ο ιβιτς εδωσε απανωτα φιλικα στο ζαιρο για να τον τσεκαρει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Το μεγαλυτερο πρόβλημα εχθές ηταν οτι δεν καταφέραμε να κέψουμε μπαλες είτε για να βγούμε στην αντεπίθεση ειτε για κκκρατήσουμε περισσότερο μπαλα να σπάσουμε τον ρυθμό των Ολλανδών και να ξεκουραστούμε την άμυνα
Δυστυχώς όμως το απίστευτο συνδιαστικο ποδόσφαιρο του Αγίας 9/10 έσπαγε εύκολα τις παγίδες μας

Στην Τούμπα θα πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη σστα μαρκαρισματα αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτελεσμα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά το 0-1 επικεντρωθήκαμε πλήρως στο να μην δεχθούμε γκολ. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά, αν αναλογιστούμε ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν έκαναν μια σοβαρή ευκαιρία.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O Αλέφαντος ο μέντορας του Ραπτοπουλου εχει ξυπνησει να κάνει ανάλυση ??? Ο δε Ραπτποπουλος εχθες το βράδυ που ειχε γράψει και σελιδες απο σημειώσεις για τον αγώνα η κριτικη που κάνει είναι οτι φαινεται οχι οτι είναι . Γι αυτο δεν νευριάζω με κανεναν συνοπαδο μου με αντιθετη αποψη ή ακραία αποψη κατα την αποψη μου. Αλλοι πληρωνονται ,θεωρουνται αυθεντίες και γραφουν μακακίες. Μεγάλη υπηρεσία προσφέρει αυτο το forum , και για μένα ας εκφράζει ελευθερα την αποψή του ο καθένας ,αρκει να γεμιζει το γηπεδο ,οπως πρέπει να γινει και στον επαναληπτικο. Γεματο πάθος και παλμο και στηριξη στην ομάδα.Ο Αγιαξ θα είναι καλυτερος την Τεταρτη ,Θα μπουν τρεις παικτες ακόμα.
Θα χρειαστουμε τον Βαρέλα πισω και τον Κανιας στα αμυντικά χαφ .
Μόνο Στηριξη σε όσους παίξουν .... Πάρτε και την φωνή μου όσοι εχετε την τυχη να πάτε....

ΠΑΟΚ είμαι ," απο πείσμα κ τρέλα θα ζώ στην έρημη χώρα, ώσπου να βρω νερό..."
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Βασικά όλα ειπώθηκαν πάνω κάτω.
Δεν ξέρω αν συνέβη και σε εσάς αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχα μια αίσθηση dejavu. Ως και το γαμημένο το τελικό σκορ 1-1 εκτός σε 1ο παιχνίδι.

Η ομάδα μας έχει ποιότητα, θεωρώ πως απλά πρέπει να ¨βρεθούν¨ μεταξύ τους οι νέοι με τους παλιούς για να δούμε κάτι ακόμα πιο όμορφο. Και Ευρώπη έχω ένα προαίσθημα πως ανεξαρτήτως διοργάνωσης θα παίζουμε για τα καλά μέσα στο 2017. Μεγάλη δουλειά και το πλήρες ρόστερ. Είμαι σίγουρος πως όλοι (ακόμα κι αυτοί που δεν ήταν χθες στην αποστολή) θα πάρουν πολλά παιχνίδια φέτος. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και ωραία.
Καθαρά πιο δεμένη μεταξύ τους ομάδα ο Άγιαξ (αναμενόμενο) αυτή τη στιγμή. Κατά διαστήματα έβρισκαν ο ένας τον άλλο στα τυφλά.

Δεν τελείωσε τίποτε, μακάρι να χαμογελάμε την άλλη εβδομάδα και μα εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι τέλη Αυγούστου για τους αγώνες με το θηρίο (όποιο είναι αυτό). Το ταξίδι είναι μακρύ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάντως αυτο το 1-1 δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά με σαλκε και αγιαξ που μας είχαν κάνει κουδούνια και εμείς κάναμε 1 ευκαιρία 1 γκολ αλλα είμασταν στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε αυτο κάτι δείχνει για τον επαναληπτικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”