33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Πολύ καλός σήμερα, δεν μπορεί παραπάνω αλλά έδωσε το 110% του. Δεν έβαλε γκολ γιατί ήταν 30 εκατοστά πιο μπροστά από ότι έπρεπε! Αν το έβαζε όμως θα τον κάναμε Θεό! 

ο Κλάους σήμερα ήταν καλός, έκανε ότι του είπε ο προπονητής, όποια φορά πήδηξε στο κέντρο για κεφαλιά την πήρε και πήγε η μπάλα στους πλάγιους, έβγαλε και την μπαλιά στον Κάμπος, μακάρι η μπαλιά του Γκάρι να ήταν μισό μέτρο πιο μπροστά, να κάνει το 0-2 και να μας τρελάνει όλους. Πέρσι έχασε όλη την προετοιμασία, γιατί έσπασε το δάχτυλο του, και αυτό έφερε και θλάσεις μέσα στην σεζον. Είναι λογικό να μην έχει καλή φυσική κατάσταση μετά από την περσινή χρονιά, και στον τρελό ρυθμό που είχε σήμερα το ματς, στο τέλος κουράστηκε. Σε 1-2 μήνες θα δούμε καλύτερο Κλάους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης
- anekfrastos
Στο 1ο ημ. ήταν όντως πολύ καλός. Στο 2ο έπρεπε να γίνει αλλαγή νωρίτερα γιατί κουράστηκε.
Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι πολλοί Για μένα τα έδωσες όλα,είσαι ΠΑΟΚ ΚΑΙ το δείχνεις.
- Kostas_Peraia4
Προσπάθησε πολύ αμυντικά αλλά δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά.
Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν καλύτεροι και φάνηκαν περισσότερο(εκτός από τον Σάκχοφ που ήταν αρκετά αθόρυβος ).
Νομίζω ότι αν πρέπει να γίνει μια μεταγραφή είναι στο σέντερ φορ.
Τώρα βέβαια απόψεις είναι αυτές άλλος μπορεί να πει ότι ο Αθανασιάδης έκανε παπάδες σήμερα και χωρίς αυτόν θα χάναμε 3-0.
Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν καλύτεροι και φάνηκαν περισσότερο(εκτός από τον Σάκχοφ που ήταν αρκετά αθόρυβος ).
Νομίζω ότι αν πρέπει να γίνει μια μεταγραφή είναι στο σέντερ φορ.
Τώρα βέβαια απόψεις είναι αυτές άλλος μπορεί να πει ότι ο Αθανασιάδης έκανε παπάδες σήμερα και χωρίς αυτόν θα χάναμε 3-0.
- WestBlock4
Να φανταστω φιλε μου το λες ειρωνικα ετσι???Kostas_Peraia4 έγραψε:Mαχητης με τα ολα του
o οπαδος δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος κριτης και ειναι λογικο. (γενικα μιλαμε) ξεσκιζει τον εναν μαχητη με τα ολα του επειδη δεν γουσταρει την φατσα του ο οποιος κανει την δουλεια του (για τον ρουφ μιλαμε) αλλα τον μαχητη με τα ολα του που τον γουσταρει ακομα και να μην κανει την δουλεια του τον αποθεωνει. ετσι ειναι η ζωη δεν ειναι παραξενο. ο Κλαους μου αρεσε και μενα πολυ εχθες (για την ορεξη του μονο) αλλα ο ΠΑΟΚ πρεπει να παρει και δευτερο φορ και αν μπορει και καλυτερο του.
- ΑποστόληςΑ
Μαχητής κ το πάλεψε αλλά φαινόταν πως ήταν ο πιο άτεχνος παίκτης του γηπέδου. Κεφαλιές από βολε προσπαθησε αλλά πήρε ελάχιστες, έχανε τις πιο πολλές από τα ολλανδική νταμάρια.
Για Σούπερ λιγκ ο καλός χρυσός Κλαους, για τέτοιο επίπεδο λίγος. Στο πρώτο κυρίως μέρος κλέψαμε την μπάλα με προϋποθέσεις 3-4 φορές κ βλέπεις τον Τσιμι να κάνει το πρώτο κουβαλημα, Τζαλμάς κ Γκάρι να ορμάνε κ η μπάλα να φτάνει στη "μαύρη τρυπα" των αντεπιθέσεων.
Παράπονα προσπάθειας φυσικά κανένα κ πιστεύω αυτός θα τους το βάλει στην Τούμπα.
Για Σούπερ λιγκ ο καλός χρυσός Κλαους, για τέτοιο επίπεδο λίγος. Στο πρώτο κυρίως μέρος κλέψαμε την μπάλα με προϋποθέσεις 3-4 φορές κ βλέπεις τον Τσιμι να κάνει το πρώτο κουβαλημα, Τζαλμάς κ Γκάρι να ορμάνε κ η μπάλα να φτάνει στη "μαύρη τρυπα" των αντεπιθέσεων.
Παράπονα προσπάθειας φυσικά κανένα κ πιστεύω αυτός θα τους το βάλει στην Τούμπα.
Ο Βλάνταν φαίνεται να διαφωνεί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα ο παίκτης δεν κάνει για τέτοιου είδους αγώνες.

- Παλαιολόγος
+1Tolaros έγραψε:Μαχητής κ το πάλεψε αλλά φαινόταν πως ήταν ο πιο άτεχνος παίκτης του γηπέδου. Κεφαλιές από βολε προσπαθησε αλλά πήρε ελάχιστες, έχανε τις πιο πολλές από τα ολλανδική νταμάρια.
- Kostas_Peraia4
Kαθολου.Οτι μπορεσε το εδωσεWestBlock4 έγραψε:Να φανταστω φιλε μου το λες ειρωνικα ετσι???Kostas_Peraia4 έγραψε:Mαχητης με τα ολα του
Πρώτη μπάλα από βολέ, πρεσάρισμα μπροστά και μοίρασμα σε εξτρέμ αυτά έπρεπε να κάνει , μία χαρά τα έκανε.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk