71.Παναγιώτης Γλύκος
- ΑποστόληςΑ
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Μαγνητίζει την μπάλα... Ώρες ώρες νιώθω ότι με αυτόν, σε μεγάλα ματς, η μπάλα δεν θέλει να πάει μέσα. Λίγο γμτ και θα έβγαζες και το γκολ τους.
SM-G935F
SM-G935F
- Kid Shelleen
Ο Κάμπος βάζει γκολ για highlight κι ο Γλύκος τρώει ΞΑΝΑ γκολ που θα το απέκρουα κι εγώ μετά από δυο μπουκάλια ουίσκυ. Δεν τον θέλω πλέον στην ομάδα ούτε σαν δεύτερο, ούτε σαν τρίτο, ούτε ως τίποτα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ να μου χαραμίζει παιχνίδια, ευκαιρίες, τίτλους και ο,τιδήποτε άλλο. Στο καλό μαζί με τον κόλκα, τον πόλκα και όσους ακόμα τον στηρίζουν για ακατανόητους λόγους...
- Dinos_Liverpool
στο γκολ ήταν δύσκολο σουτ απο ενα πιτσιρικά που έχει δείξει ότι το μακρινό σουτ, το έχει.
στο οφσαϊντ έβρισα μια φορά, στο εξ επαφής του ελ γκαζι σηκώθηκα απο την καρέκλα λες και το βάλαμε εμείς.
γενικά, ο γνωστός Γλύκος.
στο οφσαϊντ έβρισα μια φορά, στο εξ επαφής του ελ γκαζι σηκώθηκα απο την καρέκλα λες και το βάλαμε εμείς.
γενικά, ο γνωστός Γλύκος.

Ω ρε και να ήμασταν φόρουμ του αγιαξ και να γράφαμε για τον βασικό τερματά της εθνικής Ολλανδίας.
444 ποπ κορν θα είχα πάρει
SM-G935F
444 ποπ κορν θα είχα πάρει
SM-G935F
- thanos-xanthi
ο γνωστος Γλυκος
μπορει να βγαλει κανα 2 πολυ καλα, αλλα θα φαει το ψοφιο
κριμα παντως, μπορουσες να κρατησεις ανεπαφη την εστια
μπορει να βγαλει κανα 2 πολυ καλα, αλλα θα φαει το ψοφιο
κριμα παντως, μπορουσες να κρατησεις ανεπαφη την εστια
- Μπαρκαρούτσος
Διαβάστε τη συνέντευξη στη προηγούμενη σελίδα... Μ'αρέσει, έχει σχηματίσει το σωστό mentality γι'αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και δεν τον φοβάμαι.
Στη φάση του γκολ που έβαλε ο Άγιαξ είχε προηγηθεί γρήγορες μπαλιές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη πίεση στη μπάλα. Δεν είναι κακή εκτίμηση, έπεσε σωστά.
https://www.youtube.com/watch?v=aPfnaN-hUKI
Το οποίο σουτ μου θύμησε λίγο εκείνο το klein mein σουτ στο γιούρο πριν καμιά 10αριά χρόνια απέναντι στον Ρικάρντο της Πορτογαλίας -που είχε κάνει παρόμοιο πέσιμο με το Γλύκο-
https://www.youtube.com/watch?v=FLHirQDtqQA
https://www.youtube.com/watch?v=aPfnaN-hUKI
Το οποίο σουτ μου θύμησε λίγο εκείνο το klein mein σουτ στο γιούρο πριν καμιά 10αριά χρόνια απέναντι στον Ρικάρντο της Πορτογαλίας -που είχε κάνει παρόμοιο πέσιμο με το Γλύκο-
https://www.youtube.com/watch?v=FLHirQDtqQA
Έκανε ένα παιχνίδι με καλές και κακές στιγμές. Αυτή είναι η θέση ρε παιδιά. Οι Ολλανδοί αν είναι τι να πουν για τον δικό τους, που αν δεν είχε βγει, δε νομίζω να το δέχονταν? Ο Γλύκος δε μου άρεσε στο οφσάιτ γκολ. Το ριμπάουντ που έδωσε ήταν απαράδεκτο. Έβγαλε μετά 2 δύσκολες φάσεις - καθόλου αυτονόητες. Καμία σχέση πχ με το ανέκδοτο Κρέσιτς, που τους χάρισε την πρόκριση τότε στην Τούμπα. Στο γκολ έχει μικρή ευθήνη. Έχει, αλλά ο ανίπαλος έκανε αρκετά μέτρα και σούταρε με όλη του την άνεση, ενώ ο Γλύκος δεν είχε και το καλύτερο οπτικό πεδίο. Ας είμαστε λιγάκι χαλαροί στην κριτική και ειδικά στο τέρμα που τη θέλει τη ψυχολογία. Ξεχνάμε τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ?
Συμφωνώ, συν ότι η μπάλα πήδηξε κάτω και πιθανόν να βρήκε και λίγο στον Τζαβέλλα!!!vs40 έγραψε:Έκανε ένα παιχνίδι με καλές και κακές στιγμές. Αυτή είναι η θέση ρε παιδιά. Οι Ολλανδοί αν είναι τι να πουν για τον δικό τους, που αν δεν είχε βγει, δε νομίζω να το δέχονταν? Ο Γλύκος δε μου άρεσε στο οφσάιτ γκολ. Το ριμπάουντ που έδωσε ήταν απαράδεκτο. Έβγαλε μετά 2 δύσκολες φάσεις - καθόλου αυτονόητες. Καμία σχέση πχ με το ανέκδοτο Κρέσιτς, που τους χάρισε την πρόκριση τότε στην Τούμπα. Στο γκολ έχει μικρή ευθήνη. Έχει, αλλά ο ανίπαλος έκανε αρκετά μέτρα και σούταρε με όλη του την άνεση, ενώ ο Γλύκος δεν είχε και το καλύτερο οπτικό πεδίο. Ας είμαστε λιγάκι χαλαροί στην κριτική και ειδικά στο τέρμα που τη θέλει τη ψυχολογία. Ξεχνάμε τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ?
Είχε όμως και μια έξοδο Μεσσολογγίου