Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Θα έδινες τζάμπα εσύ;
Γιατί προς τα κει πάει το σενάριο
SM-G935F
Γιατί προς τα κει πάει το σενάριο
SM-G935F
Να πάρουμε ένα φορ και να δώσουμε μια ομάδα.
Για γράψε πόσους έχουμε για διώξιμο
SM-G935F
Για γράψε πόσους έχουμε για διώξιμο
SM-G935F
Εχοντας δει μερος απο τα φιλικα προετοιμασιας και τον σημερινο αγωνα τα πρωτα μου συμπερασματα ειναι πως:
-Εχουμε φοβερο προβλημα μπροστα απο τα στοπερ........
Εχω την εντυπωση πως ο Βλανταν κανει ενα τεραστιο λαθος που εκανε και ο μεγαλος Φερναντο στις αρχες του.....Το 4-3-3, το παιζει 4-1-2-2-1.......Περαν του οτι θεωρω κακοποιηση του 4-3-3 αυτη την εκδοχη (για το επιπεδο μας),τα καθαρα 6ρια μας ειναι ο Κατσε,ο ανετοιμος Κανιας και ο Τζιολης (Ο Θεος να τον κανει!)......
-Ενα δευτερο συμπερασμα το οποιο μου βγηκε απο το λιγο που ειδα στα φιλικα ειναι πως αμυντικος Κρεσπο δεν υπαρχει......Μακαρι να κανω λαθος,αλλα και λαθος να κανω με αυτα που ειχε δειξει στα φιλικα δεν μπορει να παιζει βασικος σημερα.....Τακτικη δεν εχει το παλικαρι,δυναμικος δεν ειναι,γρηγορος δεν ειναι,στο ψηλο παιχνιδι δεν εχω βγαλει συμπερασμα,τον σωζει λιγακι η τοποθετηση του νομιζω.....

Εχω την εντυπωση πως ο Βλανταν κανει ενα τεραστιο λαθος που εκανε και ο μεγαλος Φερναντο στις αρχες του.....Το 4-3-3, το παιζει 4-1-2-2-1.......Περαν του οτι θεωρω κακοποιηση του 4-3-3 αυτη την εκδοχη (για το επιπεδο μας),τα καθαρα 6ρια μας ειναι ο Κατσε,ο ανετοιμος Κανιας και ο Τζιολης (Ο Θεος να τον κανει!)......
-Ενα δευτερο συμπερασμα το οποιο μου βγηκε απο το λιγο που ειδα στα φιλικα ειναι πως αμυντικος Κρεσπο δεν υπαρχει......Μακαρι να κανω λαθος,αλλα και λαθος να κανω με αυτα που ειχε δειξει στα φιλικα δεν μπορει να παιζει βασικος σημερα.....Τακτικη δεν εχει το παλικαρι,δυναμικος δεν ειναι,γρηγορος δεν ειναι,στο ψηλο παιχνιδι δεν εχω βγαλει συμπερασμα,τον σωζει λιγακι η τοποθετηση του νομιζω.....
-
john4serres
-
paokpantou
pyrgioths έγραψε:Εχοντας δει μερος απο τα φιλικα προετοιμασιας και τον σημερινο αγωνα τα πρωτα μου συμπερασματα ειναι πως:
Για μένα πλέον το βασικό ερώτημα, έτσι όπως έχει στηθεί η ομάδα είναι.
Χρειαζόμαστε φορ 9αρι ή μήπως μπορούμε και με μια μικρή αλχημεια να το καλύψουμε;
Δεν ξέρω, πάντως ελπίζω σε τέτοια ματς να μας νιώθουν πιο πολύ με μια ετεροβαρη προσέγγιση στην επίθεση.
Για το πρωτάθλημα Οκ, έχεις τον Κλάους
SM-G935F
Χρειαζόμαστε φορ 9αρι ή μήπως μπορούμε και με μια μικρή αλχημεια να το καλύψουμε;
Δεν ξέρω, πάντως ελπίζω σε τέτοια ματς να μας νιώθουν πιο πολύ με μια ετεροβαρη προσέγγιση στην επίθεση.
Για το πρωτάθλημα Οκ, έχεις τον Κλάους
SM-G935F
- Παλαιολόγος
απαπα ιδιως αν προχωρησουμε ευρωπη φορ λεει!
χθες
χθες
-
john4serres
οχι πιλοτε μου, φτανει με αλχημειες
φαν του Κλαους ειμαι αλλα επιθυμω ΦΟΡ.
Σημερα θα ηθελα ενα ψευτοφορ με χαρακτηριστικα Μιραλλάς.
φαν του Κλαους ειμαι αλλα επιθυμω ΦΟΡ.
Σημερα θα ηθελα ενα ψευτοφορ με χαρακτηριστικα Μιραλλάς.
οχι άλλες αλχημειες, τις βαρεθηκα. Σεντρε φορ βαρβατο με ατομική ενέργεια.pilotos έγραψε:Για μένα πλέον το βασικό ερώτημα, έτσι όπως έχει στηθεί η ομάδα είναι.
SM-G935F
- Παλαιολόγος
Κι εγώ θέλω φορ, αλλά με αυτά τα άκρα Θέλουμε φορ, όπως τον εννοούμε ή κάτι άλλο ψάχνει ο ιβιτς;
Αυτό αναρωτιέμαι
SM-G935F
Αυτό αναρωτιέμαι
SM-G935F
πιστεύω ενα ψευτοεννιάρι θέλουμε. να μπορεί να βάζει και καλύτερα τους ακραίους στο παιχνίδι. σήμερα μια δυο φάσεις θα έβγαιναν ίσως και τετ α τετ αν ο Κλάους είχε μεγαλύτερη ευχαίρια στην πάσα (αν και μετράει πολύ στα συν του όλη η ενέργεια που κάνει στο γκολ μας).
κοντά 1,80 γρήγορο με δυνατότητα να ανοιχτεί και στα άκρα και να πάρει το 1με1 και να έχει και μια άλφα επιπέδου πάσα. Αυτός ο Βou που έλεγαν μερικά παιδιά εδώ, είναι ένα ωραίο παράδειγμα νομίζω...
κοντά 1,80 γρήγορο με δυνατότητα να ανοιχτεί και στα άκρα και να πάρει το 1με1 και να έχει και μια άλφα επιπέδου πάσα. Αυτός ο Βou που έλεγαν μερικά παιδιά εδώ, είναι ένα ωραίο παράδειγμα νομίζω...