Αϊντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Σαφως και ο καθενας μπορει να εχει την δικη του αποψη, ομως με εκνευριζουν πολυ οι "ρεαλιστικες" (πεσιμιστικες κατα τη γνωμη μου) αποψεις.
Ειναι πιο γρηγοροι, πιο καλοι τακτικα, δεν παιζει ο ταδε, ο δεινα κλπ...
οκ λοιπον ορθολογιστες.. καλα ολα αυτα... αλλα για πειτε μου... δεν αποκλεισαμε ποτε την Αρσεναλ? τη Φενερ? Δεν νικησαμε ποτε τη Ντορτμουντ? Δεν κοντεψαμε να αποκλεισουμε την Μπαγερν, τη Ναπολι του Ντιεγκο? Πραγματικοτητα δεν ειναι ολα αυτα? Ρεαλισμος δηλαδη.
Πως λοιπον αφηνετε εξω απο τις εξισωσεις σας αυτην την τοσο σημαντικη παραμετρο? Οτι παραδοσιακα ο ΠΑΟΚ απεναντι σε μεγαλες ομαδες τα παει θαυμασια? Τι ρεαλισμος ειναι αυτος που σας εξωθει να υπολογιζετε ολες τις παραμετρους που ειναι αρνητικες για την ομαδα μας και να αφηνετε απ'εξω τις θετικες?
οκ λοιπον ορθολογιστες.. καλα ολα αυτα... αλλα για πειτε μου... δεν αποκλεισαμε ποτε την Αρσεναλ? τη Φενερ? Δεν νικησαμε ποτε τη Ντορτμουντ? Δεν κοντεψαμε να αποκλεισουμε την Μπαγερν, τη Ναπολι του Ντιεγκο? Πραγματικοτητα δεν ειναι ολα αυτα? Ρεαλισμος δηλαδη.
Πως λοιπον αφηνετε εξω απο τις εξισωσεις σας αυτην την τοσο σημαντικη παραμετρο? Οτι παραδοσιακα ο ΠΑΟΚ απεναντι σε μεγαλες ομαδες τα παει θαυμασια? Τι ρεαλισμος ειναι αυτος που σας εξωθει να υπολογιζετε ολες τις παραμετρους που ειναι αρνητικες για την ομαδα μας και να αφηνετε απ'εξω τις θετικες?
Η μιζέρια ντυμένη στα μοναδικά χρώματα που δεν της ταιριάζουν και βαφτισμένη στην μοναδική λέξη που δεν ταιριάζει στον Π.Α.Ο.Κ. μας: ΛΟΓΙΚΗ!!!!sic-4 έγραψε:Τι ρεαλισμος ειναι αυτος που σας εξωθει να υπολογιζετε ολες τις παραμετρους που ειναι αρνητικες για την ομαδα μας και να αφηνετε απ'εξω τις θετικες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 26 Ιούλ 2016, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Goran,please ρε συ με τα μεγαλα γραμματα.Λιγο πιο ηρεμα
sic-4 έγραψε:Σαφως και ο καθενας μπορει να εχει την δικη του αποψη, ομως με εκνευριζουν πολυ οι "ρεαλιστικες" (πεσιμιστικες κατα τη γνωμη μου) αποψεις.
Ρε ποιος μαμαει τον ορθολογισμο , ΠΑΟΚ θα είμασταν αν μετρούσε ; Και δεν θέλω κανέναν να με ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ , παίζει ο ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- anekfrastos
Σκέψεις.
(το σώμα μου είναι στη δουλειά και το μυαλό στο αμστερνταμ...)
Το ματσάκι εκτιμώ θα παιχτεί στο κέντρο.
Αμα "δαγκώνουμε" εκεί, έχουμε ελπίδες.
Ακούω την άποψη που λέει ότι με πίεση ψηλά θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα γιατί και η δική τους άμυνα είναι προβληματική. Αν το κάνουμε αυτό όμως μήπως αφήσουμε κενά στο κέντρο; Δεν ξέρω...
Σε τέτοια ματς μετράνε πολύ οι παίκτες-ηγέτες γιατί κατευθύνουν και τους άλλους να παίξουν με ψυχή και συγκέντρωση. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε έναν τέτοιον.
Το άγχος του φαβορί το έχουν αυτοί. Αν τους χαλάσεις το παιχνίδι, τους παίρνεις την ψυχολογία.
ΥΓ. Ο ένας συνάδελφος (Σ) λέει ότι το έπαιξε 0-1 ημίχρονο 0-2 τελικό και πετάγεται ο άλλος (Μ) γελώντας και του λέει ότι πιο πιθανό είναι να π@$@ξει αυτός τη Σκάρλετ Γιοχανσον παρά αυτό το αποτέλεσμα.
Για τη Σκάρλετ λοιπόν. Να είναι το πιο αξέχαστο βράδυ της ζωής της.
(το σώμα μου είναι στη δουλειά και το μυαλό στο αμστερνταμ...)
Το ματσάκι εκτιμώ θα παιχτεί στο κέντρο.
Αμα "δαγκώνουμε" εκεί, έχουμε ελπίδες.
Ακούω την άποψη που λέει ότι με πίεση ψηλά θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα γιατί και η δική τους άμυνα είναι προβληματική. Αν το κάνουμε αυτό όμως μήπως αφήσουμε κενά στο κέντρο; Δεν ξέρω...
Σε τέτοια ματς μετράνε πολύ οι παίκτες-ηγέτες γιατί κατευθύνουν και τους άλλους να παίξουν με ψυχή και συγκέντρωση. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε έναν τέτοιον.
Το άγχος του φαβορί το έχουν αυτοί. Αν τους χαλάσεις το παιχνίδι, τους παίρνεις την ψυχολογία.
ΥΓ. Ο ένας συνάδελφος (Σ) λέει ότι το έπαιξε 0-1 ημίχρονο 0-2 τελικό και πετάγεται ο άλλος (Μ) γελώντας και του λέει ότι πιο πιθανό είναι να π@$@ξει αυτός τη Σκάρλετ Γιοχανσον παρά αυτό το αποτέλεσμα.
Για τη Σκάρλετ λοιπόν. Να είναι το πιο αξέχαστο βράδυ της ζωής της.
- kataramenos5
Στο μυαλο μου εισα.giapas έγραψε:Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς.
Εδώ ΚΑΙ τόσες χιλιάδες Χρόνια
Στο Άμστερνταμ τους κάναμε καψονια
Έτσι κι απόψε πάλι ΘΑ γίνει
Κι η π@@τσα αυτή αξέχαστη ΘΑ μείνει.
Πάμε μωρή αρρώστια.
- Παλαιολόγος
μα και λογικα να το παρεις θα τους πατησουμε!ουτε φιλικο δεν πηραν
το μονο λαθος που μπορουμε να κανουμε ειναι να μπουμε και να τους υπερτιμησουμε
μπαινεις,το κανεις ροντεο
και γυριζεις καβαλα στο ασπρο αλογο
goran 64 έγραψε:4,5 ώρες ακόμα...Π.Α.Ο.Κ. READY TO FIGHT!!!!![]()
![]()
Γρήγορη ποτε θα αρχίσεις να μετράς λεπτά
Δεν είχε άγχος αδερφε και με αγχώςες με το count down σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τρί 26 Ιούλ 2016, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλαιολόγος έγραψε:μα και λογικα να το παρεις θα τους πατησουμε!ουτε φιλικο δεν πηραν
Εφυγε ο ιτ αν δε στο είπαν ακομα
Ιβιτς στον πάγκο Ροντέο ματς ΠΑΟΚ δε θα δεις
- kataramenos5
ΠΞΣ απλά κι ελληνικά.goran 64 έγραψε:4,5 ώρες ακόμα...Π.Α.Ο.Κ. READY TO FIGHT!!!!![]()
![]()
- Παλαιολόγος
αυτοι πιεζουν ψηλα ,αμα κανουμε εμεις πως παιζουμε πολυ πισω θελουμε δεν θελουμε καποια στιγμη θα γινει ροντεο το ματς
Ενα μεντιουμ ειπε πως περιπου 10-15 λεπτα πριν το τελος το σκορ θα ειναι 1-2 με μεγαλη πιθανοτητα να μπει κι αλλο γκολ ως το τελος αλλα δεν ξερουμε απο ποιον.
Καλη επιτυχια.
Ο Αγιαξ ξερει σημερα οτι παιζει με τον μεγαλο ΠΑΟΚ? Θα το μαθει σε λιγες ωρες...
Καλη επιτυχια.
Ο Αγιαξ ξερει σημερα οτι παιζει με τον μεγαλο ΠΑΟΚ? Θα το μαθει σε λιγες ωρες...