Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Τωρα γιατι τον κανατε αυτον μοδ δε καταλαβα αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα,χαθηκαν τα καλα παιδια Γκοραν,ace,κλπ?Τελικα μαλλον υπαρχει παρεακι(Κωστηδων) που θελει να πιασει ολα τα ποστα.Λευτερια στο φορουμ ρε.
ΥΓ Σιδεροκεφαλος και χαλκεντερος Κωστη.

Δε ξερω τι μυαλα κουβαλατε μερικοι, αλλα ρουφιανο παιχτη του ΠΑΟΚ; Ειναι δυνατον;
Grimmjow ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι το 2μηνο ειναι ΕΠΙΕΙΚΕΣ τουλαχιστον

Grimmjow ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι το 2μηνο ειναι ΕΠΙΕΙΚΕΣ τουλαχιστον

Βρε πρεμούρα που έχουν κάποιοι αποξηραμένοι να με κάνουν "γαλάζιο όργανο εξουσίας"...
ΔΕΝ πρόκειται βρε...ΔΕΝ θέλω λέμε!!!!
Υ.Γ. Τον ace μάλιστα...Συμφωνώ απόλυτα...Θα γλιτώνατε κι από μένα μια για πάντα επιτέλους...

ΔΕΝ πρόκειται βρε...ΔΕΝ θέλω λέμε!!!!

Υ.Γ. Τον ace μάλιστα...Συμφωνώ απόλυτα...Θα γλιτώνατε κι από μένα μια για πάντα επιτέλους...

- sourmenetes
- Moderator
Θελουν να με πεταξουν απ εξω οι κωστηδες...κλικα...kataramenos5 έγραψε:Τωρα γιατι τον κανατε αυτον μοδ δε καταλαβα αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα,χαθηκαν τα καλα παιδια Γκοραν,ace,κλπ?Τελικα μαλλον υπαρχει παρεακι(Κωστηδων) που θελει να πιασει ολα τα ποστα.Λευτερια στο φορουμ ρε.

Εγω πως νομιζα οτι εισαι μοντ ηδη?goran 64 έγραψε:Βρε πρεμούρα που έχουν κάποιοι αποξηραμένοι να με κάνουν "γαλάζιο όργανο εξουσίας"...![]()
![]()
ΔΕΝ πρόκειται βρε...ΔΕΝ θέλω λέμε!!!!![]()
![]()
Υ.Γ. Τον ace μάλιστα...Συμφωνώ απόλυτα...Θα γλιτώνατε κι από μένα μια για πάντα επιτέλους...![]()
![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ
Τώρα που το λες...goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Τον ace μάλιστα...Συμφωνώ απόλυτα...Θα γλιτώνατε κι από μένα μια για πάντα επιτέλους...![]()
![]()
![]()
- deep_gia_deep
καλημέρα.. δεν γνωρίζω τι παίχτηκε χτες.. μάλλον έχασα επεισόδια..!!..Kostas_Peraia4 έγραψε:Την επομενη φορα που οποιοσδηποτε αναφερθει με τοσο ασχημους χαρακτηρισμους σε καποιο απο τα ενεργα μελη του ΠΑΟΚ,θα φευγει.Ηδη ο Grimmjow μας χαιρετησε για 2 μηνες.
από τα συμφραζόμενα που διάβασα και από κάποια ποστ που λείπουνε (μεταξύ αυτών κ ένα δικό μου) συμπεραίνω πως έγινε ένας μικρός χαμός.. λοιπόν για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.. αν αυτό με τους "άσχημους χαρακτηρισμούς προς μέλη" αναφέρεται σε μένα θέλω να πώ πως δεν νομίζω να είπα κ τίποτα ιδιαίτερο.. στράβωσα όπως και άλλοι όταν διάβασα κάποιο άλλο μέλος να αποκαλεί ένα ποδοσφαιριστή μας "ρουφιάνο" και μάλιστα μια μέρα πριν από τον κρισιμότερο αγώνα μας.. και αυτό που έγραψα ήταν "τι μαλακίες είναι αυτές" αν θυμαμαι καλά (γτ δεν βρίσκω κ το ποστ).σε κάθε περίπτωση δεν αισθάνομαι να υπέπεσα σε κάποια "άσχημη συμπεριφορά"..!! νομίζω πως η αντίδραση μου ήταν αυτονόητη όταν βλέπω κάποιον να βρίζει ποδοσφαιριστή μας.. (ίσως μόνο βιάστηκα γιατί τελικά έχουν γνώσιν οι φύλακες - οι μπλέ δλδ

έχουμε αγώνα σήμερα.. πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ..!!..

Γειά σου μπαμπά του ΠολυμήχανουΛαέρτης έγραψε:Η συμπεριφορά προς τα καινούρια μέλη είναι κακή.
Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται έγκριση τα ποστ, αλλά περνάνε ώρες ώσπου να εγκριθούν και καταλήγουν να ποστάρονται πολλές σελίδες πίσω, να μη διαβάζονται από κανέναν και τελικά να μην έχει νόημα η συμμετοχή στο φόρουμ. Πρέπει να μπαίνουν στο τέλος των θεμάτων όποτε κι αν εγκρίνονται.

That’s the rules, I know it’s a bitch, but..
Λοιπόν, μπορέις να ακολουθήσεις τον έντιμο δρόμο να γράφεις όποτε έχεις κάτι ουσιώδες ή φυσικά αν έχεις άπλετο χρόνο και διάθεση ξερολίασης να ¨σπαμάρεις¨ όλα τα threads με γενικολογίες ελάχιστου νοητικού κόπου, πχ. Πας στο ρόστερ και αρχίζεις σε όλους τους παίχτες με γενικολογίες τους στυλ ¨Σε πιστεύω¨, ¨είσαι πουλέν¨, ¨θέλεις δουλειά¨ και τα συναφή, ή απαντάς σε κάθε ποστ με το ευκολάκι ¨συμφωνώ man¨. Και που θα πάει..

Από σένα εξαρτάται πως εκλαμβάνεις τον εαυτό σου
- kataramenos5
Dimg4 έγραψε:goran 64 έγραψε:
Εγω πως νομιζα οτι εισαι μοντ ηδη?

- Sick Bastard
Μη του βάζεις ιδέες Tόλη, το φόρουμ δεν αντέχει έναν ακόμα goran
(είναι θέμα server πόσο ν αντέξει το ανελέητο spam)
άσε που και το ignore έχει τα όριά του
(είναι θέμα server πόσο ν αντέξει το ανελέητο spam)
άσε που και το ignore έχει τα όριά του
Deep εγώ στο έσβησα καθώς έφυγε Και το από πάνω. Οι χαρακτηρισμοί πάνε στις μλκς για τον Τζαβέλα
Όσο για το έχουν γνώση, ευτυχώς έγινε report αλλιώς δε θα το έβλεπα
Βοηθάει πολύ παιδιά, ειδικά μέρες που λόγω δουλειάς έχουμε οι περισσότεροι ελάχιστο χρόνο να κοιτάμε και να διαβάζουμε το φόρουμ
Όσο για το έχουν γνώση, ευτυχώς έγινε report αλλιώς δε θα το έβλεπα

Εμ δεν άντεξα Sic.. καημός κι αυτός να δημοσιεύονται όλα αμέσως..
Και να πω ένα παράπονο.
Έχει παραγίνει αυτό με τις υπογραφές με bold, extra large, βάζουμε κι ένα ποίημα νουθεσία, και 5-6 σειρές ¨Ωωω ΠΑΟΚάρα¨ gif για να πούμε μια χαριτωμενιά και εμπλεκόμενοι σε παντελώς άσχετους διαλόγους με το thread με χιχιχι και χοχοχο.
Κουράζει και ¨χάνονται¨ posts που είναι σχετικά με το αντιεκίμενο.
Εντάξει καλοκαιράκι είναι, βαράει η ζέστη, όλοι θέλουμε μπανάκια.
Αγνοώ αν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να μεταφερθεί το συγκεκριμένο κομμάτι σε άλλο σημείο του φόρουμ που ενδίκνυται για παπαρολογία.
Και να πω ένα παράπονο.
Έχει παραγίνει αυτό με τις υπογραφές με bold, extra large, βάζουμε κι ένα ποίημα νουθεσία, και 5-6 σειρές ¨Ωωω ΠΑΟΚάρα¨ gif για να πούμε μια χαριτωμενιά και εμπλεκόμενοι σε παντελώς άσχετους διαλόγους με το thread με χιχιχι και χοχοχο.
Κουράζει και ¨χάνονται¨ posts που είναι σχετικά με το αντιεκίμενο.
Εντάξει καλοκαιράκι είναι, βαράει η ζέστη, όλοι θέλουμε μπανάκια.
Αγνοώ αν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να μεταφερθεί το συγκεκριμένο κομμάτι σε άλλο σημείο του φόρουμ που ενδίκνυται για παπαρολογία.
- deep_gia_deep
pgetsos σ ευχαριστώ για την διευκρίνηση..
κατανοητός κ ο φόρτος.. πάμε να ξεσκίσουμε τις μικρές ολλανδέζες τώρα..!!

κατανοητός κ ο φόρτος.. πάμε να ξεσκίσουμε τις μικρές ολλανδέζες τώρα..!!