Ουστ σκουληκιάρα ξυπόλητη σαύρα της ώχρας!!!!

Φτου φτου φτου, στα όρη στ άγρια βουνά, ξορκισμένο το κακό το μάτι σου, που μακάρι να σε βγει, μωρή χλωμή, καραφλή κάμπια!!!!

Αυτός την φάτσα του την είδε στον καθρέφτη άραγε. ...buffalobill4 έγραψε:κι ομως εν ετει 2016 καποιοι διαμορφωνουν αποψη απο εναν μη δημοσιογραφο καφενοβιο που η σοβαρη κριτικη του για παικτη του ΠΑΟΚ ειναι επταμηνιτικο (πελκας) και ικτερος (λεοβατς)
εδω ειναι να σου πεφτουν και οι πουτσοτριχες. Αντε γαμηθειτε κατακθια
Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενεί σήμερα η ιστοσελίδα "hpdetijd.nl", επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το νέο αγωνιστικό προφίλ του Άγιαξ, με τον Πίτερ Μπος στον πάγκο στη θέση του Ντε Μπουρ.
Μεταξύ άλλων, ο νέος Ολλανδός τεχνικός του "Αίαντα" χαρακτηρίζεται... φανατικός της επίθεσης, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει χαρακτηριστικά πως με τον Μπος στον πάγκο οι παίκτες του Άγιαξ μοιάζουν πολύ πιο απελευθερωμένοι.
"Στο φιλικό με τη Μαρσέιγ, φάνηκε πως στους παίκτες αρέσει ξανά το παιχνίδι. Με τον Φρανκ Ντε Μπουρ, οι παίκτες έπρεπε να σκέφτονται πολύ για το τίποτα. Με τον Μπος δεν πρέπει να σκεφτούν πολύ, απλά θα πρέπει να κυνηγήσουν την μπάλα όταν ο αντίπαλος την έχει στην κατοχή του, να την κερδίσουν και να βγουν μπροστά" τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζεται πως κόντρα στη Μαρσέιγ ο Άγιαξ παρουσίασε πολλές "τρύπες" στην άμυνά του στο δεύτερο ημίχρονο, ενδεχομένως και λόγω της κούρασης και της απώλειας της συγκέντρωσης.
"Το φιλικό τελείωσε 2-2, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει και 4-4. Αναρωτιέστε αν ο Πίτερ Μπος λειτουργήσει όπως σε Χέρακλες και Βίτεσε, σε σημαντικούς αγώνες; Κόντρα στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα, την Τρίτη. Βέβαια, ένα αποτέλεσμα 4-4 δεν παρουσιάζεται συχνά στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας το ελπίσουμε όμως. Αρκετούς βαρετούς αγώνες έχουμε δει αυτό το καλοκαίρι" καταλήγει το άρθρο.
che4 έγραψε:K_geo έγραψε:δε με νοιαζει ποιοι θα παιξουν, δε με νοιαζει ποιοι θα μπουν αλλαγη, δε με νοιαζει το συστημα, ο τροπος παιχνιδιου, δε με νοιαζει τιποτα.
αίμα και άμμος (εν μέσω τετραϋδοκανναβινολης). αυτό και μόνο αυτό.![]()
Σωστός κγεο μλκια μου αν και ποσος με ενδιαφέρουν τα κλικ στα σάιτche4 έγραψε:[youtube]4Ylk_86C0aI[/youtube]
Η μοναδική μας ελπίδα ειναι να δουν οι Έλληνες παιχτες το παραπανω να το μεταφέρουν στους ξένους μπας και πεισμώσουν ολοι μαζι να βάλουν στο φωτοβολταϊκό γυαλιά
Ρε πστη μου εχω 15 χρονια σχεδόν που έφυγα απο θεσνικη αυτόν τον πστη δεν τον εκανε ακομα κανένας τουλούμι
Απορώ πως κυκλοφορεί ακομα
Ο τύπος παντως ειναι εμετός
Μη μου πεις δεν εχω δίκιο
Άσχετο αλλα φιλαράκι μου μου το στειλε και φρικαρα
Ακριβώς αυτό! Τέτοια ματς θέλει τρέλα για να τα πάρεις!τσιριγώτης έγραψε:Παίζω ματς ιστορικό και βασιζομαι σε γλυκο και Κλάους....είναι να τρελαινεσαι ρε πουστη μου