Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Οσο αφορά τις μεταγραφές υπάρχει από μέρους μου μια εν μέρει ικανοποίηση για τις μέχρι τωρα κινήσεις μας.
Στα θετικά ότι υπάρχουν αρκετοι παίκτες για τις θέσεις. Υπάρχουν πλέον και πολλές εναλλακτικές λύσεις και ένα ρόστερ γεμάτο.
Σιγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη απο περυσι.
Αλλά γράφω "εν μέρει". Το καλύτερη ομάδα δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό για να αλλάξει επίπεδο. Πιστευω ότι βρισκόμαστε στην μέση φάση της δημιουργίας μιας ομάδας η οποία από του χρόνου θα είναι σε θέση με 2-3 πραγματικά ποιοτικές προσθήκες να κάνει την υπερβαση.
Ξέρω για τις αντικειμενικες δυσκολίες που υπάρχουν. Αμυντικά θεωρω πολύ καλή την μεταγραφή του Βαρέλα.
Γενικά όμως αμυντικά απουσιάζει το ύψος, απαραίτητο σε αρκετες περιπτωσεις.
Τελος, θα εξαρτηθούν πολλά από τον άξονα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο Σάντος για παράδειγμα αν κρίνω από τα περασματα στην Αεκ και σε μας απο εκεί ξεκινούσε.
Το πόσο θα ανταπεξελθει μένει να φανεί...
Στα θετικά ότι υπάρχουν αρκετοι παίκτες για τις θέσεις. Υπάρχουν πλέον και πολλές εναλλακτικές λύσεις και ένα ρόστερ γεμάτο.
Σιγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη απο περυσι.
Αλλά γράφω "εν μέρει". Το καλύτερη ομάδα δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό για να αλλάξει επίπεδο. Πιστευω ότι βρισκόμαστε στην μέση φάση της δημιουργίας μιας ομάδας η οποία από του χρόνου θα είναι σε θέση με 2-3 πραγματικά ποιοτικές προσθήκες να κάνει την υπερβαση.
Ξέρω για τις αντικειμενικες δυσκολίες που υπάρχουν. Αμυντικά θεωρω πολύ καλή την μεταγραφή του Βαρέλα.
Γενικά όμως αμυντικά απουσιάζει το ύψος, απαραίτητο σε αρκετες περιπτωσεις.
Τελος, θα εξαρτηθούν πολλά από τον άξονα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο Σάντος για παράδειγμα αν κρίνω από τα περασματα στην Αεκ και σε μας απο εκεί ξεκινούσε.
Το πόσο θα ανταπεξελθει μένει να φανεί...
ενα παικτη σαν τον smolovgoran 64 έγραψε:Εσύ μια χαρά τα λες ρε αδερφέ Νέτο...Για το F/M όμως μονάχα θαρρώ...Γκουερινο έγραψε:οσο αφορα τον φορ τα πραγματα ειναι απλα. Και απο τον κλαους θελουμε καλυτερο αλλα και απο τον γκαρυ. οποτε η λυση ειναι πουλας τον περειρα και παιρνεις ενα παικτη σαν τον smolov ο οποιος παιζει εξαιρετικα και ως φορ και ως αριστερο εξτρεμ που δεν εχουμε και αναγκαζεται να παιζει εκει ο γκαρυ. οποτε και δυναμωνεις και ουτε τον κλαους καπελωνεις ουτε τον γκαρυ αφου θα μοιραζονται τα παιχνιδια σε φορ και εξτρεμ και μπορουν να εχουν απο 30-40 παιχνιδια ο καθενας και οι 3 τους
Και το καλοκαιρι αφου θα εχει δεσει με την ομαδα ο νεος μας παικταρας πουλας τον κλαους και φερνεις αλλο ενα φορ και ειναι ολοι ευχαριστημενοι![]()
Τον Σμολόφ λοιπόν τον ρώτησες αν έρχεται, αν "πουλιέται" άνετα ο Περέιρα ξέρεις, αλλά και για τον Κλάους αν θέλει να φύγει του χρόνου το καλοκαίρι πως το προδικάζεις???![]()
Και μην μου πεις ότι εσύ προσωπικά θα έλεγες το ίδιο, π.χ. για τον...Ρούντνεβς...αντί του Σμολόφ...
Υ.Γ.Τελικά μήπως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δηλαδή???
Δεν ειναι αναγκη να ειναι αυτος αλλα καποιος σαν αυτον που να μπορει να παιξει και αριστερο εξτρεμ. O ρουντνεβς ουτε τετοιος παικτης και ειναι και πολυ κατωτερος του κλαους αλλα και του περειρα οποτε δεν υπαρχει λογικη να παρεις χειροτερο παικτη απο αυτους που εχεις.
Και αυτο ολο το εγραψα ΜΟΝΟ σε περιπτωση που θελουμε να αναβαθμισουμε κι αλλο το ροστερ κι επειδη γινεται συνεχεια λογος για φορ
Προσωπικα δεν θεωρω οτι μια ομαδα πρεπει να κανει πολλες μεταγραφες βασικων οποτε ακομα και με 5 μεταγραφες αντι για 8 που καναμε εγω θα ημουν καλυμενος. ουτε μπρκιτς θα επαιρνα ουτε κρεσπο ισως ουτε και σαχοφ. δεν ειμαι μεταγραφολαγνος. οι πολλες μεταγραφες κανουν καλο μονο στους οπαδους οχι στην ομαδα. αν αναβαθμιζαμε καθε χρονο 4 βασικους τωρα θα ειχαμε υπερομαδα
Οσο αφορα το F/M δεν ξερω ποσο απλα ειναι εκει δεν εχω παιξει ποτε
ΥΓ. ο smolov περσι το καλοκαιρι ηταν ελευθερος κι εψαχνε ομαδα οποτε μια χαρα θα μπορουσαμε να τον εχουμε παρει πριν κανει το ξεπεταγμα του. και βεβαια οι ευκαιριες δεν τελειωνουν σε αυτον κυκλοφορουν κι αλλοι σαν κι αυτον στην αγορα αρκει να εχεις καλο σκαουτινγκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιος είναι πάλι αυτός;Φωτιές μας ανάβεις βραδυάτικα.kataramenos5 έγραψε:Ο Βαρελα ποτε ερχεται?
Πάντως εχει φήμη σκληρού διαπραγματευτή ο μπεκαλι
Να δουμε
Να δουμε
- Kostas_Peraia4
Βρηκα ενα αρθρο στο twitter απο Ρουμανια πλευρα γι'αυτον τον Βαρελα.Κανω google translate και το ανεβαζω και σε λιγο ερχεται και καρτελα με τα στατιστικα του απο το FM

Δύσκολη η περίπτωση του
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλο ειναι το θεμα.Odi έγραψε:Ποιος είναι πάλι αυτός;Φωτιές μας ανάβεις βραδυάτικα.kataramenos5 έγραψε:Ο Βαρελα ποτε ερχεται?
Θα ερθει με Πατο,
ή θα ειναι κι αυτος......Βαρελα(ι) ...διχως Πατο?
Kostas_Peraia4 έγραψε:Βρηκα ενα αρθρο στο twitter απο Ρουμανια πλευρα γι'αυτον τον Βαρελα.Κανω google translate και το ανεβαζω και σε λιγο ερχεται και καρτελα με τα στατιστικα του απο το FM![]()
![]()
σου μεινε κουσουρι
Εχει αρκετα βιντεάκια στο γιουτιουμπ αλλα στο μεταξύ μας δεν έπαιξε ....
Τραυματίας μήπως ειναι;
Πιστευω λιγο πανω απο ενα μυρριο θα θελει σιγουρα
Τεσπα ελπίζουμε σε λουκας
Τραυματίας μήπως ειναι;
Πιστευω λιγο πανω απο ενα μυρριο θα θελει σιγουρα
Τεσπα ελπίζουμε σε λουκας
- Δημητρης17
Τωρα αυτην την ιδιοτητα του εξτρεμοφορ, δεν μπορω να την καταλαβω. Ισως βεβαια το συγχρονο ποδοσφαιρο εχει ξεπερασει τις αντιληψεις μου περι συγκεκριμενων θεσεων των ποδοσφαιριστων και της μονο κατ αναγκη χρησιμοποιησης τους σε καποια αλλη συγγενη θεση. Τζαβελλας αριστερο μπακ και αριστερο στοπερ, Ματος αριστερο και δεξι μπακ, Σαχοφ οχταρι και εξαρι και δεκαρι, Μπισεσβαρ αριστερο εξτρεμ και δεκαρι.... Εγω νομιζω οτι χρειαζομαστε σεντερ φορ κανονι -για το επιπεδο μας παντα- και εξτρεμ επιπεδου Μακ και Καμπος. Κι αν ρε παιδια υπαρχει αυτος ο παιχτης, που να κανει την διαφορα και σαν σεντερ φορ και σαν αριστερο εξτρεμ, ποσο θα κοστιζει;;; Αυτος ο Σμολοφ δηλαδη, που λετε οτι ειναι εξισου καλος και στις δυο θεσεις, ποσο καλος ειναι και ποσα εκατομμυρια κοστιζει;;; Γιατι αν μου πειτε για παραδειγμα οτι και ο Μακ επαιξε και στις δυο θεσεις με επιτυχια, σαν εξτρεμ ναι, θα συμφωνησω και στεναχωρηθηκα που εφυγε... Αλλα σαν σεντερ φορ, οχι, θα ηθελα κατι πολυ καλυτερο, ετσι κι αλλιως εκει επαιξε κατ αναγκη λογω του τραυματισμου του Κλαους. Νομιζω οτι τα λεφτα του Λουκας, αν τελικα πουληθει στην Σεβιλλη και βαλουμε στην τσεπη κανενα ταλληρο, θα πρεπει να δωσουμε το ενα για εξτρεμ και τα τεσσερα για σεντερ φορ. Νομιζω λεμε, δεν ειμαι ουτε προπονητης, ουτε τεχνικος διευθυντης και πολυ περισσοτερο δεν ειμαι ιδιοκτητης της ομαδας για να βαζω το πράσσο απ την τσεπη μου!!!
Πιστευω οτι ο χαιρο δεν ειναι σίγουρος οτι θα μεινει
Οποτε δεν αποκλείω κ δυο μετεγγραφες αλλα κ μια με φορ που να ξερει μπαλα κ να παιζει κ πλάι ιδανικό όπως αρι σαλμον καλού κ αλλοι
Οποτε δεν αποκλείω κ δυο μετεγγραφες αλλα κ μια με φορ που να ξερει μπαλα κ να παιζει κ πλάι ιδανικό όπως αρι σαλμον καλού κ αλλοι
- ace79grpaok
10 σελίδες απο το πρωί για τον άμπαλο σέντερ φορ μας που περνει 800000 και μετά απο ήττες π;ει στα μπουζούκια σνα να μην τρέχει καστανο,ένας απο τους βασικοτερους ενοχους για την μετριότητα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια καιωκαποιοι εδώ τον αποθεωνετε ,ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 21:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: τα λεμε μετά το μάτς με τον Άγιαξ εκει μέσα.
Λόγος: τα λεμε μετά το μάτς με τον Άγιαξ εκει μέσα.
Ο Gameiro δεν έπαιξε στο φιλικό με την Σαντχάουζεν έκλεισε λένε στην Μπάρτσα.Βλέπω μέσα στην εβδομάδα να τελειώνει και του Λούκας για Σεββίλη 15 χαρτιά.Άντε να πάρουμε το τάληρο κι εμείς....
τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχουν μεταγραφές, δεν υπάρχουν καλοί, κακοί και άσχημοι, δεν υπάρχουν θέσεις, τακτικές και προβλέψεις. υπάρχει ένα μόνο ματς μέσα στο Άμστερνταμ στο οποίο επικεντρώνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια.
για να τους γ@μήσουμε τα ερυθρολευκα ολλανδακια.
για να τους γ@μήσουμε τα ερυθρολευκα ολλανδακια.