simba έγραψε:Περα των κλασικων, προτεινω
Sci-fi: Les Revenants
Crime/drama: Better Call Saul, Bloodline, Broadchurch, Luther, Top of the Lake, Broen, Forbrydelsen
Drama: The Affair, Olive Kitteridge, Transparent
Dramedy: Shameless
Comedy: Black Books, Bored to Death, Louie
Απ'τις παρακατω, ποιες προτεινετε ανεπιφυλακτα? Να ξερω τι να βαλω μολις τελειωσω το Graven
Bates Motel
Boardwalk Empire
Crossing Lines
Cracker
Gomorrah
Justified
Penny Dreadful
Peaky Blinders
Person Of Interest
Rectify
Show Me a Hero
Sons of Anarchy
The Americans
The Blacklist
The Fall
The Knick
The Missing
The Newsroom
Trapped
Υ.Γ. DC, δωσε ριπορτ για το 11.22.63..
Ειχα 2nd thoughts για Night Manager, αλλα τωρα θα το κατεβασω

Αν και ο Στιβ Μπουσέμι είναι πουλέν, το Boardwalk Empire δεν είναι στο στυλ μου και πέρα από αυτά που είδα στην τιβί, δεν είδα περισσότερα και ούτε θα δω.
Από αυτά που γράφεις έχω δει ολόκληρο το Person Of Interest. Μέχρι και την 3η σεζόν ήταν εντάξει. Μετά μπουρδέλο. Μόνο αν θες να σκοτώσεις την ώρα σου.
Για το Graven είχα γράψει μερικές σελίδες πριν. Με έιχε αρέσει, πολύ, αλλά, γενικώς, τα Σκανδιναβικά είναι περίεργα. Ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις Η Νορβηγική Insomnia πχ, με άρεσε περισσότερο από το αμερικάνικο ριμέικ με τον Πατσίνο. Το τελευταίο δεν παύει να είναι εξαιρετική ταινία.
Έχω δει και τις 2 πρώτες σεζόν από το The Fall. Αξιοπρεπές, αργοί ρυθμοί, καλοστημένο και με καλές ηθοποιίες και πολύ "τίμια" η απόδοση του χαρακτήρα της Σκάλι. Το συστήνω. Όταν ολοκληρωθεί και η 3η σεζόν, θα την δω μαζεμένη.
Από το Penny Dreadful άντεξα 2 επεισόδια. Μετά γεια σας.
Το Night Manager είναι από τις σειρές που όταν τελειώνουν νοιώθεις ότι δεν έχασες τον χρόνο σου.
Από το 11.22.63 είδα μόνο μισό επεισόδιο. Time looping. Δεν έχω ακόμα άποψη. Είναι υποσχόμενο πάντως.
Γενικώς, γούστα είναι αυτά. Πχ, GoT δεν βλέπω ούτε υπό την απειλή όπλου.