Για τη μουσική του Martinez δε θα διαφωνήσω καθόλου.....και αν στο Drive ήταν εντελώς compatible με τα setting & storyline, στην περίπτωση του Knick ήταν έκπληξη το πόσο το synthwave έδεσε με ένα μάλλον παράταιρο story set up & context.
Α να μην ξεχνιόμαστε.........

Mīngus έγραψε:Τρομεροί όλοι. Θα προσέθετα και Jan Kaczmarek στη λίστα.simba έγραψε:Φιλε μου νασαι καλα, θα το μελετησωcellophan έγραψε:Simba μου ζήτησες imdb list. Δεν έχω αλλά μου θύμησες πως πριν 5-6 χρόνια είχα φτιάξει ένα τέτοιο στο facebook με φωτογραφίες. Το βρήκα και το ανέβασα στο google drive για σένα αλλά και για όποιον φίλο θέλει.......χρειάζεται ενημέρωση αλλά που χρόνος......enjoy φίλε!!
https://drive.google.com/open?id=0B4IzF ... TVHeDZuTGs![]()
Ωραια η συζητηση για τα scores..Εγώ ειμαι κολλημενος με Gustavo Santaolalla με τα μαντολινα του, Rene Aubry αλλα κ Michael Nyman και A.Desplat στο πιανο..Αξιες και οι Preisner,Tiersen!
John, πολυ καλη η 2η σεζον, με υπεροχο Mike π λεει κ ο Mingus.
Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς The Knick. Από τις αγαπημένες μου σειρές και λόγω μουσικής. Συνθέτης ο Cliff Martinez, πρώην μέλος των Red Hot Chili Peppers. Έχει ταιριάξει αισθητικά την εικόνα της Νέας Υόρκης του 1900 με ηλεκτρονική μουσική και πιο progressive καταστάσεις.
Αξίζει γενικώς η σειρούλα. Άρτια σκηνοθετικά, δυνατός Clive Owen και ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο βασισμένο σε ορισμένες πραγματικές καταστάσεις και πρόσωπα.