Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
prist64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από prist64 »

Πληροφορηθηκα(τηλεφωνικως) οτι αναρτηθηκε στο παρον τοπικ ποστ
που με χαρακτηριζει.
Επειδη δεν μπορω,ουτε θελω να το δω,
και επειδη δεν εχω διαθεση για κατινισμους,
πατώ απάν και δεαβαίνω...πλαν.

Επειδη ομως εγινε αναφορα στο "νεκταρ" του παπά
οφειλω να πω οτι.....
το "νεκταρ" επειδη ειναι εξαιρετικης ποιοτητος και δυσευρετο
δεν μπορει να το πινει οποιος κι οποιος
πολλω δε μαλλον οταν ....αυτοπροσκαλειται
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ΠΑΟΚ υμίν

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ΠΑΟΚ πα-ντου

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάτερ, λάθος πληροφορίες σε δώσανε (τηλεφωνικώς) και φυσικά λάθος συμπεράσματα έβγαλες (ιδιωτικώς)...
Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν...

1...Κανένα ποστ δεν σε χαρακτήρισε...Εκτός κι αν χαρακτηρισμό εννοεί ο "πληροφοριοδότης" σου το "λανθασμένα παρεξηγησιάρη" ή τυχόν το "μην γνωρίζοντα να παραδέχεται το λάθος του", τα οποία όμως είναι ακριβέστατα και τα δύο (από δικά σου παλαιότερα posts) και το γνωρίζεις στα σίγουρα...

2...Αναφορά έγινε σε νέκταρ γενικότερα και όχι ειδικά στο δικό σου (χαλάλι σου λοιπόν κι ας το πίνεις μόνο με επιλεκτική παρέα που εσύ προσκαλείς ή ακόμα και μόνος σου)...

3...Ο αναρτών το ποστ για το οποίο λάθος σε πληροφόρησαν, καμία όρεξη δεν έχει για "κατινισμούς" τους οποίους εσύ πάλι αναφέρεις, αφ ενός γιατί δεν είναι του επιπέδου του τέτοιου είδους αντιδράσεις και αφ ετέρου γιατί σε έχει γνωρίσει διά ζώσης, οπότε, αν τυχόν ήθελε και το επεδίωκε, θα σου τα έλεγε από κοντά, έστω και κερνώντας σε κανένα κρασάκι στο "Ελλήνων γεύσεις" στις Σέρρες...

Εν αντιθέσει μάλιστα εσύ χαρακτήρισες "ξενέρωτες φάσεις" τα posts για γλυκούς καφέδες και καλημερίσματα σε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "στοχοποιώντας" ανώνυμα και δημιουργώντας κάποιου είδους κλίμα, για το οποίο παρακάλεσα μα μην το κάνεις, μιας και δεν το βρίσκω σωστό εκ μέρους σου...

Φυσικά όμως μάλλον αυτά δεν σου τα "πληροφόρησαν", είμαι βέβαιος, ειδικά αφού δεν απάντησες, όπως έχεις ξανακάνει βέβαια στο παρελθόν και δείχνοντας κι εδώ τις επιλεκτικές σου διαθέσεις...

Λήξις από εμένα...Καλό υπόλοιπο Κυριακής...Πάω για καφέ σε άλλο καφενείο...Τόσα υπάρχουν άλλωστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε συ κουρδε ποια η διαφορά μεταξύ του κυπριακού μέτριου με τον ελληνικό μέτριο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπαρχει καποιο ποστ που σβηστηκε?Αν οχι ειματε τρελοι για δεσιμο.Παρεξηγηση για το νεκταρ του παπα,για το τιποτα?Ημαρτον ρε λεβεντες.
Ρε γκοραν .....Ζητησες 100 φορες συγνωμη και εξακολουθεις τα ιδια λαθη.
Σ αυτα που ειπε ο παπας ανακαλυψες μομφη για τον ...καφε? :shock:

Υγ σορρυ για τσ οποια λαθη μανιακογραφιες κλπ αλλα αυτα τα κοκοψοψαρα
Δε τα μπορω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

1...Τι εννοείς ρε Kat5 όταν λες ότι ζήτησα 100 φορές συγγνώμη και εξακολουθώ τα ίδια λάθη? Ποια είναι τα λάθη μου δηλαδή για τα οποία ζήτησα συγγνώμη και τα ξανακάνω? Να με πεις σε παρακαλώ πολύ...

2...Παρεξήγηση-μομφή "για το νέκταρ του παπά και για τον καφέ" θεωρείς εσύ το..."τώρα ξενέρωτες φάσεις...καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...κ.τ.λ." που έγραψε για παράδειγμα? Την οποία μάλιστα την "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ" επειδή δεν την βλέπεις εσύ?

Ποιος άλλος ποστάρει "καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια" εδώ μέσα κάνα μήνα τώρα κάθε μέρα εκτός από μένα, μήπως ξέρεις να με πεις? Αυτό δεν είναι ποστ επί προσωπικού δηλαδή?

Αν θέλεις απαντάς κι αν όχι κανένα πρόβλημα πάλι...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:Πάτερ, λάθος πληροφορίες σε δώσανε (τηλεφωνικώς) και φυσικά λάθος συμπεράσματα έβγαλες (ιδιωτικώς)...
Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν...

1...Κανένα ποστ δεν σε χαρακτήρισε...Εκτός κι αν χαρακτηρισμό εννοεί ο "πληροφοριοδότης" σου το "λανθασμένα παρεξηγησιάρη" ή τυχόν το "μην γνωρίζοντα να παραδέχεται το λάθος του", τα οποία όμως είναι ακριβέστατα και τα δύο (από δικά σου παλαιότερα posts) και το γνωρίζεις στα σίγουρα...

2...Αναφορά έγινε σε νέκταρ γενικότερα και όχι ειδικά στο δικό σου (χαλάλι σου λοιπόν κι ας το πίνεις μόνο με επιλεκτική παρέα που εσύ προσκαλείς ή ακόμα και μόνος σου)...

3...Ο αναρτών το ποστ για το οποίο λάθος σε πληροφόρησαν, καμία όρεξη δεν έχει για "κατινισμούς" τους οποίους εσύ πάλι αναφέρεις, αφ ενός γιατί δεν είναι του επιπέδου του τέτοιου είδους αντιδράσεις και αφ ετέρου γιατί σε έχει γνωρίσει διά ζώσης, οπότε, αν τυχόν ήθελε και το επεδίωκε, θα σου τα έλεγε από κοντά, έστω και κερνώντας σε κανένα κρασάκι στο "Ελλήνων γεύσεις" στις Σέρρες...

Εν αντιθέσει μάλιστα εσύ χαρακτήρισες "ξενέρωτες φάσεις" τα posts για γλυκούς καφέδες και καλημερίσματα σε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "στοχοποιώντας" ανώνυμα και δημιουργώντας κάποιου είδους κλίμα, για το οποίο παρακάλεσα μα μην το κάνεις, μιας και δεν το βρίσκω σωστό εκ μέρους σου...

Φυσικά όμως μάλλον αυτά δεν σου τα "πληροφόρησαν", είμαι βέβαιος, ειδικά αφού δεν απάντησες, όπως έχεις ξανακάνει βέβαια στο παρελθόν και δείχνοντας κι εδώ τις επιλεκτικές σου διαθέσεις...

Λήξις από εμένα...Καλό υπόλοιπο Κυριακής...Πάω για καφέ σε άλλο καφενείο...Τόσα υπάρχουν άλλωστε...
Επειδη ομως εγω συνεχιζω να πινω τον καφε μου σ' αυτο το Καφενειο
κι επειδη οπως λες τα γραπτα μενουν.....

από goran 64 » Κυρ Ιούλ 17, 2016 11:25 pm

prist64 έγραψε:
Τι να καταλαβω ρε Γρηγορη?
Ειχε δυο ωρες ο αλλος και τρολαριζε κι εσυ και 5-6 ακομη φαγωθηκατε να του βαλετε μυαλο.
Δεν πηρες χαμπαρι οτι ο τυπος εκανε πλακα?
Αλλα τον ρωτουσατε,άλλα σας ελεγε.
Την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.
Οποιος τον ρωτουσε για καρπουζια απαντουσε για πεπονια.
Κι εγω ο μ@λ@κ@ς εμπαινα να δω για τον Βαρελα και τις μαλακιες που γραφανε τα διαφορα σάιτ
και επρεπε να διαβασω την κατηχηση που κανατε στον επτανησιο και τα ήξεις αφιξεις αυτου.

Θα σ' επαιρνα τηλ. αλλά τα γραφω για να τα δουνε και οι αλλοι.

Αυτό τι έχει να κάνει με τα "μουχαμπέτια" μου με τον Joshua πάλι???

Ότι ο κακοφωνίξ μπαίνει για να μας σηκώσει την πίεση στο 20 δεν το πήρα χαμπάρι τώρα Θεόφιλε, ΟΚ???
Ότι θα του περνάει όμως δεν μου αρέσει κιόλας..........

Τα γράφεις για να τα δούνε κι άλλοι??? Ποιοι??? Οι moderators μήπως που είναι ενημερωμένοι απ το πρωί???

Τώρα κάνεις και παράπονα για πάρτη μου ότι αποτελώ και τροχοπέδη στην ενημέρωση σου δηλαδή???
Ας διάβαζες στις ειδήσεις της κεντρικής και δίπλα για τον Βαρέλα, τόσα νέα βγαίνουν εκεί...

Καλύτερα που δεν με πήρες τηλέφωνο γιατί δεν θα απαντούσα έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον μέχρι να απαντήσεις κι εσύ τουλάχιστον με ένα mea culpa στο λάθος που έκανες σε σχέση με κείνο το post μου προς τον Αρμαγεδδώνα και στην πρόσκληση που σε κάλεσα να με κάνεις για εξομολόγηση με νέκταρ κι εγώ ο λαλάκας ακόμα περιμένω!!!

Και δίχως ούτε ένα γαμ@τικον όπως αντιλαμβάνεσαι...
Τελευταία επεξεργασία από goran 64 και Κυρ Ιούλ 17, 2016 11:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Το "λανθασμενα παρεξηγησιαρη"
και το "μη γνωριζοντα να παραδεχεται το λαθος του"
σαφως και ειναι χαρακτηρισμοι για οποιονδηποτε νοημωνα ανθρωπο.

Το "και στην προσκληση που σε καλεσα να με κανεις για εξομολογηση με νεκταρ κι εγω
ο λαλάκας ακομα περιμενω!!!"
εαν δεν ειναι "αυτοπροσκληση",τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?

Οσο για το "θα σου τα έλεγε από κοντά, έστω και κερνώντας σε κανένα κρασάκι στο "Ελλήνων γεύσεις" στις Σέρρες..."
τι ακριβως υπονοει?
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
PaokP έγραψε:Ένα φραπέ γλυκο
+1
Με κανέλλα.
Ξέχασα. Χωρίς γαλα

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

1...Γιατί δεν βάζεις και το ποστ που ξεκίνησε η παρεξήγηση, αυτό δηλαδή που παραπονέθηκες εσύ ότι σε λέω πλέον "αδερφέ" κι όχι πάτερ, παπά, Θεόφιλο? Σου απέδειξα ότι "λάθος παρεξηγήθηκες" αφού σε είπα ότι το "αδερφέ" απευθυνόταν στον Αρμαγεδδώνα και δεν απάντησες τίποτα...Δεν έπρεπε να γράψεις τουλάχιστον ένα "mea culpa" για το λάθος που μου καταλόγισες? Αν όχι, όπως κι έγινε, είναι θεωρώ σωστότατο το "μην γνωρίζοντα να αναγνωρίζει τα λάθη του" όπως και το "λανθασμένα παρεξηγησιάρη" φυσικά...

2...Για την αυτοπρόσκληση πάλι, εσύ αναφέρθηκες, όχι η αφεντομουτσούνα μου, οπότε δεν έχω για κάτι να απολογηθώ!!! Προσωπικά σε είχα προτείνει (που κι αυτό δεν το παραθέτεις "επιλεκτικά"), "αν έχεις κι άλλα μέσα σου" (σαν το λανθασμένο για το "αδερφέ" παράπονο που έβγαλες, εδώ μέσα βέβαια, για να το δούνε όλοι μάλιστα) "κανόνισε μια εξομολόγηση με νέκταρ γιατί έχω και του λόγου μου μερικά να σε πω" (αλλά φυσικά όχι εδώ μέσα για να γίνουμε θέατρο σκιών) και δεν απάντησες ποτέ!!!

3...Όσο για το κρασάκι στο "Ελλήνων γεύσεις" στις Σέρρες, τίποτα απολύτως δεν υπονοεί εδώ μέσα...Είναι ενός είδους νέκταρ κι αυτό απλά και τίποτε παραπάνω...

Ας το λήξουμε εδώ σε παρακαλώ πολύ, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να το συνεχίσουμε σε βάρος των υπόλοιπων έστω καφενόβιων του forum, αφού είναι τελείως προσωπικό μας το θέμα...

Να είσαι καλά και να συνεχίσεις (όπως και του λόγου μου άλλωστε) να πίνεις τον καφέ σου σ αυτό το καφενείο...Το ότι σήμερα και κάνα δυο φορές ακόμα πήγα να τον πιω αλλού, ελπίζω να μην είναι τόσο ξενέρωτο όσο το "καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια" κάθε πρωί εδώ και ένα μήνα περίπου, ώστε να σε κάνει να μην ξανάρθεις...

Υ.Γ. Ακόμα στην ερώτηση μου "τι έχει να κάνει με τα μουχαμπέτια μου με τον Τζος η κατήχηση στον επτανήσιο" δεν με απάντησες Θεόφιλε...Μην με πεις ότι και με κείνο το ποστ ("Τι έγινε Γρηγόρη, την έκανε ο επτανήσιος και βρήκες άλλον για μουχαμπέτι;") δεν με ειρωνεύτηκες, εμφανώς μάλιστα ΚΑΙ "για να τα δούνε κι άλλοι" γιατί...μεγάλωσα πια...αδερφέ...Επίσης κουράστηκα να κάνω τον χαζό δίχως σοβαρό λόγο, όσο κι αν συνεχίζω να προσπαθώ να "νουθετήσω" κάποιους κι όσο κι αν διαφωνείς μ αυτό με βάση συγκεκριμένο ποστ σου εδώ μέσα, δίχως μάλιστα να με αναφέρεις αλλά απλά καγχάζοντας ειρωνικά... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γρηγορη σορρυ δεν ηξερα την ..προιστορια ,νομισα οτι ξεκινησατε απ τα δικα μου ποστ να τρωγωσαστε.Αλλα ρε παλικαρε πολλες φορες κανεις την τριχα τριχια .πΠιανεσε απο μια λεξη καιζητας εξηγήσεις επι εξηγησεων.Σ τα φορουμ ο γραπτος λογος ευκολα παρεξξγειται ,πχ ερχεται ο φιλος σου και σου λεει αντε ρε ξενερωτε που πινεις καφε οι αντρες πινουν μπυρα.Το λεει για νασε πικάρει ,με καλη προθεση κι εσυ φορτωνεις γιατι σε ειπε ..γκει¿(οχι αντρας αφου πινεις καφε).Προσωπικη αισθηση ειναι αυτο γι αυτο σε ειπα πολλές φορες οτι πρεπει να χαλαρωσεις λιγο.Φιλικα ολα αυτα ΟΚ ?

Ουτε για μπανιο δε μπορουμε να παμε,και τα κανετε πτνα ρε αλητες,τον αλλο τον αχωνευτο του ΦΜ τον εκαναν μοδ λεει γιατι φερνει του Ιβαν στο αβαταρ(κι εγω εψαχνα μιση ωρα να βρω που τον προσλαβανε γιατι δε φαινεται καλα το χρωμα),στου Κλαους γινεται κλαμα,και στον καφενε πεφτουν σεντονια και σφαζονται παλικαρια.Δ εν ειναι να σας αφησω λιγο μονους ρε γομαρια.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Και καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ αυτή την εβδομάδα.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PaokP έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
PaokP έγραψε:Ένα φραπέ γλυκο
+1
Με κανέλλα.
Ξέχασα. Χωρίς γαλα

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς γάλα, ναι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!

Αμάν μ' αυτές τις αντιπαραθέσεις! Τουλάχιστον ελπίζω να καταλαβαίνουμε πόσο εγωιστές έχουμε γίνει όλοι μας! Με το παραμικρό εκνευριζόμαστε, εξαγριωνόμαστε και κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλον. Ποιοι; Εμείς που μπορεί να να βρεθούμε δίπλα - δίπλα στο γήπεδο και να αγκαλιαζόμαστε στα γκολ που θα βάζουμε...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλημερα σε όλο τον λαό με εξωτικό φρέντο εσπρέσο.

Και πείτε και καμια καλημερα στον kostas_peraia4 που ειναι απο σημερα το νέο μέλος της ομάδας των mods.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα σε όλους (ξανά) και στον καινούριο μπλε. Σιδεροκέφαλος Κώστα. :opaokara: :opaokara:
Φρέντο εσπρέσο ε; Έξω μου αρέσει. Στο σπίτι μου βγαίνει σαν μπουγαδόνερο. Εκτός αν βάλω δύο κάψουλες και παγάκια εσπρέσο, αλλά πολύ δουλειά. Έτσι, στο σπίτι φραπές και όλα καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”