Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Γαυρος: 45% (προστασια, δεδομενα 2-3 επιπλεον κινησεις ενισχυσης)
ΠΑΟΚ: 25% (οπως ειμαστε τωρα, με φορ με ηγετικα στοιχεια τουλχ +5%)
Βαζελος: 20% (ελλειψη βαθους, στραματσονι, αρκετα στοιχηματα & βετερανοι, + Μπεργκ, Ζεκα, Λετο, Μολεδο)
Κουλα: 10% (αρκετα πισω σε ποιοτητα, μικρο ροστερ, απουσια πογιετ, λαικισμος)
ΠΑΟΚ: 25% (οπως ειμαστε τωρα, με φορ με ηγετικα στοιχεια τουλχ +5%)
Βαζελος: 20% (ελλειψη βαθους, στραματσονι, αρκετα στοιχηματα & βετερανοι, + Μπεργκ, Ζεκα, Λετο, Μολεδο)
Κουλα: 10% (αρκετα πισω σε ποιοτητα, μικρο ροστερ, απουσια πογιετ, λαικισμος)
Αορατε ασε την προστασια και τις δυο τρεις προσθηκες,εγω αλλο ρωτησα ,αν θελεις βεβαια απαντας.
Με διαιτησια 50 50 και με τα τωρινα ροστερ τι βλεπεις;
Με διαιτησια 50 50 και με τα τωρινα ροστερ τι βλεπεις;
Δε ξερω τσε. Ισως να προτιμουσα κατι πιο νεο...λιγο τραυματισμοι λιγο αραπια...χορτασαμε τετοιουςche4 έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:che4 έγραψε:εντελως σοβαρα με εναν παιχτη τυπου ντεβιτς στη θεση φανουρη το πρωταθλημα με συνθηκες 50/50 ειναι ασπρομαυρο απο δω μεχρι τα κεντρικα γραφεια της επο
ο ντεβιτς θα ερθει το 50 50 δε βλεπω δυστυχως
Τυπου ντεβιτς ναι. Τον ντεβιτς τον ιδιο τωρα οχι
εστω τυπου ντεβιτς αλλα οπως μπορεις ναδεις εχει γεματη χρονια μεχρι μεσα μαιου μια χαρα ειναι και σκοραρει
και οπως εγραψα και απ το πρωι ειναι και γαυροσλειερ
- desperando
- Επικοινωνία:
simba δεν βιαζομαστε καθολου και φυσικα πλεον στο ποδοσφαιρο δεν παιρνει κανενας παικτης τηνφανελα στο σπιτι του.simba έγραψε:.
Anw, καλο ειναι να μη βιαζομαστε, στελνοντας ηδη φανελες βασικων σε αρκετους και μιλωντας για προσωπικοτητες, ηγετες και μεγαλη αναβαθμιση. Αυτα οπως εχουμε πει αποδεικνυονται στα δυσκολα και στη σταθεροτητα σε βαθος χρονου. Σιγουρα, ειμαστε σχεδον πληρεις, πιο ισορροπημενοι ηλικιακα και πιο ποιοτικοι. Το ποσα κλικ θα φανει στο χορτο και απ'τη μεταγραφη του φορ.
απο κει και περα ομως φετος μπορουμε να μιλαμε με μια μεγαλυτερη σιγουρια γιατι οι παικτες που ηρθαν ουτε αγνωστοι ειναι ουτε στοιχηματα.
δενειναι δηλαδη σαμπο,τσιμι,ζαιρο που δεν ξερεις ανθα σου βγουν χρυσος ή σκ@τ@
ξερεις πανω κατω το επιπεδο τους και ξερειςκαι περιπου τιμπορουν να προσφερου οι περισσοτερες απο τις μεταγραφες.
δεν θελει και πολυ ποδοσφαιρικο ματι για να καταλαβει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ φετος δεξι μπακ μετα απο χρονια.
δεν θελει πολυ μυαλο για να δει καποιος οτι ο σαχοφ ειναι αυτο που θα ηθελε ο καθε προπονητης και το δειχνει απο την πρωτη στιγμηπου ειναι στην ομαδα.
δενειναι δυσκολο να καταλαβουμε οτι παικτης σαν τον καμπος δεν υπηρχε στο ροστερ.
σιγουρα στο ποδοσφαιρο και στον αθλητισμο μετρανε παρα πολλα και δεν φτανει μονο ενα καλο ροστερ για να βγαλεις συμπερασματα (σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γινονταν και τα παιχνιδια,θα συγκριναμε τα ροστερ και η ομαδα με το καλυτερο θα το επερνε στα χαρτια),αλλα το καλο και γεματο ροστερ ειναι η σωστη πρωτη υλη για να δημιουργηθει μια καλη ομαδα.
περιμενω να δω τι θα γινει με τον επιθετικο και με τις εκλογες στην επο και μεταθα μπορουμε να μιλησουμε εχοντας πιο ολοκληρωμενη εικονα
Ισχυει μπανε!
Αλλα μαμα τα θεωρητικα θελω μου..Το θεμα ειναι τι "θελω" (εχει δειξει οτι) απαιτει η διεκδικηση ενος πρωταθληματος..Winners,προσωπικότητες,ηγετες με παραστασεις κ ποιότητα..
Αλλα ολα και ολοι θα φανουν στο χορτο, το μαμησαμε με τη θεωρία..
Θετικη ενέργεια, στηριξη στα δυσκολα και ολοι στο γηπεδο οπως με Σαντος..
Υ.Γ. Σωστα μιλας ντεσπε, και γω για τους 3 που ανεφερες συν το βαρελα την ιδια γνωμη εχω..(λιγο πιο συγκρατημενος με σαχοφ γιατι παρα τα πολυ καλα δειγματα ποιότητας, θελω ν δω πως θα δεσει στα διδυμα κ πως θα ανταποκριθεί σε γρηγορο ρυθμο)
Απλα ειμαι λίγο μαγκωμενος με τα δυο παιδια στο νευραλγικό χωρο του κεντρου και εκει μπορει να ηθελα κατι παραπανω (που να πληρουν κ κάποια απτα παραπανω κριτήρια) με τα εσοδα.
Κατι που πλεον με τετοια πληρότητα ειναι κομματακι δύσκολο.. Βεβαια, του χρονου με αποχωρηση τζιολη και καμια πωληση πελκα, αλλαζουν τα δεδομενα κ το ζμπρωξιμο ειναι εφικτο.
Αλλα μαμα τα θεωρητικα θελω μου..Το θεμα ειναι τι "θελω" (εχει δειξει οτι) απαιτει η διεκδικηση ενος πρωταθληματος..Winners,προσωπικότητες,ηγετες με παραστασεις κ ποιότητα..
Υ.Γ. Σωστα μιλας ντεσπε, και γω για τους 3 που ανεφερες συν το βαρελα την ιδια γνωμη εχω..(λιγο πιο συγκρατημενος με σαχοφ γιατι παρα τα πολυ καλα δειγματα ποιότητας, θελω ν δω πως θα δεσει στα διδυμα κ πως θα ανταποκριθεί σε γρηγορο ρυθμο)
Απλα ειμαι λίγο μαγκωμενος με τα δυο παιδια στο νευραλγικό χωρο του κεντρου και εκει μπορει να ηθελα κατι παραπανω (που να πληρουν κ κάποια απτα παραπανω κριτήρια) με τα εσοδα.
Κατι που πλεον με τετοια πληρότητα ειναι κομματακι δύσκολο.. Βεβαια, του χρονου με αποχωρηση τζιολη και καμια πωληση πελκα, αλλαζουν τα δεδομενα κ το ζμπρωξιμο ειναι εφικτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bane, ετσι οπως ειναι τα δυο ροστερ αυτην την στιγμη συνολικα σε μοναδες πιστευω ειμαστε καλυτεροι.
Αυτοι ομως ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο. Εχουν αργησει τον σχεδιασμο τους αρκετα, ο προπονητης τους ειναι ακομα σε φαση προσαρμογης αλλα θεωρω δεδομενο οτι μεχρι το τελος του επομενου μηνα θα εχουν αλλαξει σημαντικα. Οσο μπουρδελο εικονα κιαν δειχνουν αυτην την στιγμη μην υποτιμαμε το γεγονος οτι ειναι ενας μηχανισμος (κακο)μαθημενος με οποιοδηνποτε τροπο στον πρωταθλητισμο και με γρηγορα αντανακλαστικα.
Οποτε με 50-50 διαιτησια και τα σημερινα ροστερ χωρις αλλες προσθηκες:
ΠΑΟΚ: 30%
Γαυρος: 30% (ιδιο % με εμας λογω ομοιογενειας και εμπειριας πρωταθλητισμου)
Βαζελος: 25%
Αεκ: 15%
Αυτοι ομως ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο. Εχουν αργησει τον σχεδιασμο τους αρκετα, ο προπονητης τους ειναι ακομα σε φαση προσαρμογης αλλα θεωρω δεδομενο οτι μεχρι το τελος του επομενου μηνα θα εχουν αλλαξει σημαντικα. Οσο μπουρδελο εικονα κιαν δειχνουν αυτην την στιγμη μην υποτιμαμε το γεγονος οτι ειναι ενας μηχανισμος (κακο)μαθημενος με οποιοδηνποτε τροπο στον πρωταθλητισμο και με γρηγορα αντανακλαστικα.
Οποτε με 50-50 διαιτησια και τα σημερινα ροστερ χωρις αλλες προσθηκες:
ΠΑΟΚ: 30%
Γαυρος: 30% (ιδιο % με εμας λογω ομοιογενειας και εμπειριας πρωταθλητισμου)
Βαζελος: 25%
Αεκ: 15%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αποψη μου ειναι οτι ο γαυρος ειναι ενα σκαλι πανω τωρα.Εμεις υπολογιζουμε οτι ο βαρελα θα βγει βραχος, ο κανιας θα σκουπιζει τ παντα, ο τζαλμα θα βαλει τουλαχιστον 20 γκολ κ επιθεση θ παμε καλα.Αν γινουν ολα αυτα συμφωνω οτι δεν απεχουμε τοσο πολυ.Αλλα ο ολυμπιακος εχει ετοιμη ομαδα, ενα εξτρεμ βασικο του λειπει και ισως ενας αμυντικος.Ο βαζελος ειναι παντα επικινδυνος, αλλα με σοβαροτητα δν κυνδινευεις, βγαζει μια προχειροτητα σχεδιασμου που κανει μπαμ με δανεικους και γεροντοπαλικαρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
παραπανω απο κανιας για το ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχειsimba έγραψε:Ισχυει μπανε!
ο μπισεσβαρ τεχνικα ειναι υψηλου επιπεδου,ας ελπισουμε να φτασεικαι σε καλα αθλητικα επιπεδα και δεν τον φοβαμε
ειναι ο παικτης παντως που με τις πασες του μπορει να ξεκλειδωσει αμυνες
-
1.Ολυμπιακόςobanebane έγραψε: Με διαιτησια 50 50 και με τα τωρινα ροστερ τι βλεπεις;
2.Παναθηναικός
3.ΠΑΟΚ-αεκ ή αεκ-ΠΑΟΚ
επειδή στα 3 κομβικά ζητήματα έκανες πάλι αλχημείες
(προπονητή-σέντερ φορ-δεκάρι)
Και εμενα με εχουν προβληματισει λιγο οι Χαρισης,Τσιμιροτ.
Κραταω κατι που μου ειχε πει οταν ημουν μικρος ενας γιδοβοσκος-γκουρου του ποδοσφαιρου.
Αυτοι που σερνονται στα φιλικα ειναι οι καλυτεροι της σεζον.
Για να δουμε.
Εχω ενα μαμημενο προαισθημα οτι η ομαδα θα κανει πολλη μεγαλη εμφανιση την τριτη,σπανια νιωθω κατι τετοιο.
Μακαρι να ζησουμε μεγαλες στιγμες.
Κραταω κατι που μου ειχε πει οταν ημουν μικρος ενας γιδοβοσκος-γκουρου του ποδοσφαιρου.
Αυτοι που σερνονται στα φιλικα ειναι οι καλυτεροι της σεζον.
Για να δουμε.
Εχω ενα μαμημενο προαισθημα οτι η ομαδα θα κανει πολλη μεγαλη εμφανιση την τριτη,σπανια νιωθω κατι τετοιο.
Μακαρι να ζησουμε μεγαλες στιγμες.
obanebane έγραψε:Ο ενας παιχταρας ηρθε simba,αυτο μου εχεις δωσει να καταλαβω οτι πιστευεις για τον Βαρελα,αν ερθει ενας ακομα στην επιθεση πλησιαζουμε τα θελω σου.
Υπαρχει και ο γεναρης,μπορει να βρεθει και τοτε μια ευκαιρια που θα μας ανεβασει επιπεδο,με δεδομενο οτι θα εχουμε ολοι και κυριως ο προπονητης ασφαλη εικονα της ομαδας και των νεων μεταγραφων.
Μπανε στο θέμα των παιχταραδων στον άξονα δηλ θέσεις 1,5,6,10,9
Μπρικιτς Βαρέλα κανιας μπισεσβαρ και ;;;;; Που σίγουρα θα ειναι μπαμ μπουμ μετα τα φράγκα λουκας μακ κάτσε συν τις αποδεσμεύσεις συν ιβαν
Ήρθαν αυτοί συν οτι με ματος σακοφ τζαλμα εχεις βαλει ποιότητα και εμπειρία και σε άλλες θέσεις
Εγω που ειμαι γνωστός γκρινιάρης δεν περίμενα κατι καλυτερο
Δεν ειναι οπως τις άλλες χρονιές με τα στοιχήματα που λέγαμε οτι ειναι παιχταράδες
Μη μασάτε απο κανέναν στην Ελλάδα
Η γκαντεμιά ειναι οτι πετύχαμε Ολλανδούς που μας έχουν γκόμενες οπως και να το κανουμε
Σκέψου οτι την ομαδα που υμνούμε ολοι με παμπλο παμπλο μουσλι βιερινια και σαντος την απέκλεισαν οι καρδούλες
Αν ο αποκλεισμός με τον Άγιαξ δε μας ρίξει στα τάρταρα γιατι ΠΑΟΚ ειμαστε και το χουμε το Δράμα μεσα μας δε μασάω απο κανέναν και τιποτα
Υ.γ. Ρε μάγκες δε μπορούμε να κρατήσουμε το φορουμ στο επίπεδο των τελευταίων σελίδων .... Επιτέλους ποδοσφαιρική καφενειακή κουβέντα και αναλυση
Το θέμα ειναι μα περάσουμε κ ο Σαντος ευρωπαϊκό πηρε με μια νικη
Εγω πιστευω θα αποκλειστούμε αλλα ελπίζω να γουστάρουμε με ομαδα
Ειδικα οι τελευταίες κινησεις δείχνουν καλές στη θεωρία
Κ εγω φοβαμαι του χαριση τσιμι
Δεν πήγαν καλα στα φιλικα κ ομως ποιοτικά εκει που υπολειπόμαστε απο βαζελο περισσοτερο ειναι τα φορ
Ελπίζω να χουμε καμια πωληση ακομα πλην λουκας κ να παρουμε φοροεξτρεμ κ μια επένδυση ανεξάρτητου θέσης

Εγω πιστευω θα αποκλειστούμε αλλα ελπίζω να γουστάρουμε με ομαδα
Ειδικα οι τελευταίες κινησεις δείχνουν καλές στη θεωρία
Κ εγω φοβαμαι του χαριση τσιμι
Δεν πήγαν καλα στα φιλικα κ ομως ποιοτικά εκει που υπολειπόμαστε απο βαζελο περισσοτερο ειναι τα φορ
Ελπίζω να χουμε καμια πωληση ακομα πλην λουκας κ να παρουμε φοροεξτρεμ κ μια επένδυση ανεξάρτητου θέσης
Ισχυουν αυτα που λες για την ποιοτητα του Ντιεγο, την εχω επισημανει και απ'τα φιλικα.
Το θεμα ειναι περα απ'την αθλητικοτητα, η σταθεροτητα και η προσωπικοτητα στα δυσκολα..Μακαρι να αποδειχθουν!
Για κανιας ειμαι της αποψης οτι θελαμε ενα πακετο πιο ολοκληρωμενο, πιο ογκωδες κ με καλυτερες παραστασεις, ωστε να μην υπαρχουν δευτερες σκεψεις σε διδυμα με τσιμι ή χαριση..Θα δουμε!
Μπανε, για τους 2 που αναφερεις, μην ξεχνας οτι και οι 2 περσι ταλαιπωρηθηκαν απο σοβαρους τραυματισμους και ειναι η μολις 1η δυνατη προετοιμασια τους μετα απο απαιτητικη χρονια.

Το θεμα ειναι περα απ'την αθλητικοτητα, η σταθεροτητα και η προσωπικοτητα στα δυσκολα..Μακαρι να αποδειχθουν!
Για κανιας ειμαι της αποψης οτι θελαμε ενα πακετο πιο ολοκληρωμενο, πιο ογκωδες κ με καλυτερες παραστασεις, ωστε να μην υπαρχουν δευτερες σκεψεις σε διδυμα με τσιμι ή χαριση..Θα δουμε!
Μπανε, για τους 2 που αναφερεις, μην ξεχνας οτι και οι 2 περσι ταλαιπωρηθηκαν απο σοβαρους τραυματισμους και ειναι η μολις 1η δυνατη προετοιμασια τους μετα απο απαιτητικη χρονια.
μεταφραστρια βαλβερδε?μανι έγραψε:μια επένδυση ανεξάρτητου θέσης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 24 Ιούλ 2016, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.