Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Κοροβεσης μάλλον μας τελείωσε, ο ζαιρο νομίζω ότι τελικά θα δωθεί κάπου δανεικός αρα μένουμε με μυστακιδη για αλλαγή μόνο στα εξτρέμ. Θεωρώ ότι πρέπει να παρθεί ένας αντί Μακ που θα αναπληρώσει τα 20 γκοαλ του
Για πολύ "αγαθό" τον έχεις νομίζω Odi...Odi έγραψε:Τι σας κάνει να πιστεύετε πως ο Λουκας θέλει να πωληθεί;
Εγω τον εχω ικανό να αρνηθεί να παιξει Τσού λου επειδή θέλει να μείνει στην Γαλικία.Γενικα αν παει σε αλλα ομαδα,πιστεύω θα ειναι 100% ισπανική και μάλιστα σε απόσταση 100 χιλιόμετρα το πολυ απο το σπίτι του.
Ας του έρθει καμιά βαρβάτη πρόταση και θαρρώ ότι θα τον δούμε και στο..............Καρακορούμ...
Ο μακ εξτρεμ είκοσι γκολ δεν κανειTupac έγραψε:Κοροβεσης μάλλον μας τελείωσε, ο ζαιρο νομίζω ότι τελικά θα δωθεί κάπου δανεικός αρα μένουμε με μυστακιδη για αλλαγή μόνο στα εξτρέμ. Θεωρώ ότι πρέπει να παρθεί ένας αντί Μακ που θα αναπληρώσει τα 20 γκοαλ του
Για ζαιρο φαινεται να υπολογίζεται αλλα λιγικα θα κυνηγήσουμε φοροεξτρεμ καλο ιςως με μετεγγραφη στο τελος , ελπίζω νε χει όνομα θεϊκό , πολεμικό
Ο Σκαριονε παντως που γραφοταν πως ζητουσε κατι 1,5 μυρια πηγε Μακαμπι που δεν νομιζω να πλησιασε καν το νουμερο.
Εχει άρθρο στο μεσαπαοκ για τρεις νεαρούς
Κ ο πουρλι με αλλα ρούχα ολόιδια πόζα
Κ ο πουρλι με αλλα ρούχα ολόιδια πόζα
-
Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Τι σας κάνει να πιστεύετε πως ο Λουκας θέλει να πωληθεί;
Εγω τον εχω ικανό να αρνηθεί να παιξει Τσού λου επειδή θέλει να μείνει στην Γαλικία.Γενικα αν παει σε αλλα ομαδα,πιστεύω θα ειναι 100% ισπανική και μάλιστα σε απόσταση 100 χιλιόμετρα το πολυ απο το σπίτι του.
100 χιλιόμετρα;;;
Ο Lucas είναι Έλληνας...θέλει τον φούρναρή του να τον ξέρει, να του λέει καλημέρα κάθε πρωί και να γνωρίζονται! Θέλει να πηγαίνει σούπερ μάρκετ και να λέει με τον ταμία ιστορίες από το στρατό..
...και σκουληκιάρικο μήπως και ομάδας..........εκ "κασπαζά" τόπο βασικών επιχειρήσεων προερχόμενον???MANIAKOS έγραψε:αλλα λογικα θα κυνηγήσουμε φοροεξτρεμ καλο ισως με μετεγγραφη στο τελος , ελπίζω να χει όνομα θεϊκό , πολεμικό...
Δεν υπάρχει ετούτος για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Κόβεται λόγω ονόματος και μόνο...
Ρώτα και τον Γιούρι...
- Kostas_Peraia4
Ρε μπας και ειναι μαμακιας και δεν μπορει χωρις την μαμα του?Odi έγραψε:Τι σας κάνει να πιστεύετε πως ο Λουκας θέλει να πωληθεί;
-
Μπαρκαρούτσος
- Petros1988
Μεταγραφη θα γινει αλλη μια επιθετικου Μετα τα ματς με ajax!Που θα κρινει και τι επιθετικο θα παρουμε!Μεταγραφη εξτρεμ θα γινει μονο αν φυγει καποιος απο Κοροβεση η Ζαιρο.Θελω να δω με τις αποδεσμευσεις τι θα γινει.Το ροστερ ειναι γεματο καποιοι θα στενοχωρηθουνε μαλλον.Και κατι τελευτεο για τους κοφτες μας δυστυχως πλην του Κανιας που δε μπορω να τον κρινω ακομη αλλο χαφ σαν τον κατσε δεν εχουμε
-
john4serres
- thanos-xanthi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Σάβ 23 Ιούλ 2016, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Σάβ 23 Ιούλ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4