Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
-
psychologos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
συν 950000 ως τωρα με δανεικους. Και 1.300.000 κατσε και περειρα 2.250000. Χαιρετισμους και παλι σε ολα τα κρντασια του PAOKMANIA.
Ο υιος απεκλεισε τη μεταγραφη Γκομεζ,αφησε ανοιχτο το παραθυρο και αλλης μεταγραφης ενω επανελαβε οτι τα περι Πατο ηταν μπουρδες του in.
Αυτα απο ινστα.
Αυτα απο ινστα.
Φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που θα χρειαστεί να βγάλει 18 ο Ίβιτς. Αλλους 7 πρεπει να κόψει. Ποιος Περέιρα και ποιος Γιαννούλης μετα...
- Chuck Norris
Ο μικρός Σαββίδης διέψευσε ότι ενδιαφερθήκαμε για Πάτο
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- PaokPatraG4
Επειδη βλεπω οτι εχουμε γεμισει μαυρουκους να κανω μια οφ-τοπικ ερωτηση και εγω....Τζαλμα-Γκαρυ και Βαρελα θα εχουν υποχρεωσεις με εθνικες ομαδες σε κοπα Αφρικα η μηπως κανω λαθος;;;
-
psychologos
Περα απο το off topic την εξυβρηση,και το να ειναι καποιος αλλη ομαδα,υπαρχουν αλλοι σημαντικοι λογοι που δε μπαινουν τα μυνηματα; ΠΑΟΚ απο το 1973 στα 6 μου. Χαιρετώ και παλι τα καρντασια μου.
Νομιζω ότι το πράσινο ακρωτήρι έχει αποκλειστεί,ο Τζαλμα δεν ξέρω αν παίζει ακόμα στην Εθνική του.
Όταν είσαι νέο μέλος,οι πρώτες 150 δημοσιεύσεις σου πρέπει να πάρουν την έγκριση από κάποιον moderator για να δημοσιευθούν.psychologos έγραψε:Περα απο το off topic την εξυβρηση,και το να ειναι καποιος αλλη ομαδα,υπαρχουν αλλοι σημαντικοι λογοι που δε μπαινουν τα μυνηματα; ΠΑΟΚ απο το 1973 στα 6 μου. Χαιρετώ και παλι τα καρντασια μου.
-
psychologos
οκ ευχαριστώOdi έγραψε:Όταν είσαι νέο μέλος,οι πρώτες 150 δημοσιεύσεις σου πρέπει να πάρουν την έγκριση από κάποιον moderator για να δημοσιευθούν.psychologos έγραψε:Περα απο το off topic την εξυβρηση,και το να ειναι καποιος αλλη ομαδα,υπαρχουν αλλοι σημαντικοι λογοι που δε μπαινουν τα μυνηματα; ΠΑΟΚ απο το 1973 στα 6 μου. Χαιρετώ και παλι τα καρντασια μου.
-
psychologos
οκ ευχαριστώOdi έγραψε:Όταν είσαι νέο μέλος,οι πρώτες 150 δημοσιεύσεις σου πρέπει να πάρουν την έγκριση από κάποιον moderator για να δημοσιευθούν.psychologos έγραψε:Περα απο το off topic την εξυβρηση,και το να ειναι καποιος αλλη ομαδα,υπαρχουν αλλοι σημαντικοι λογοι που δε μπαινουν τα μυνηματα; ΠΑΟΚ απο το 1973 στα 6 μου. Χαιρετώ και παλι τα καρντασια μου.
- episimos73
simba έγραψε:Και νεο καλοσωρισμα αποkyr kyr έγραψε:Black eyes we made to see you, we've been waiting how and how..
-
john4serres
Florin Andone στην Ντεπορτιβο με 4 εκατομμυρια
Που τα βρηκατε κυριοι ;
Που τα βρηκατε κυριοι ;
-
john4serres
ενδιαφερεται και η Βαλενθια για Λουκας, η οποια Βαλενθια εδωσε δανεικο τον Νεγρεδο στην Μιντλεσμπρο και εμεινε με 1 φορ μονο, τον Αλκαθερ.
john4serres έγραψε:Florin Andone στην Ντεπορτιβο με 4 εκατομμυρια
Που τα βρηκατε κυριοι ;
Αυτος ειναι επιθετικος;
Αν ναι, ο Λουκας πουληθηκε ειναι δεδομενο.