29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Στο καλό και πάντα υγεία και επιτυχίες.
Σε ευχαριστώ και για τα όσα πρόσφερες και για τον τρόπο που μας αποχαιρετάς.
Σε ευχαριστώ και για τα όσα πρόσφερες και για τον τρόπο που μας αποχαιρετάς.
++++ Συμφωνώ πως αυτή είναι η ρεαλιστικότερη αποτίμηση της διετούς καριέρας του παίχτη Μακ στον Π.Α.Ο.Κ.!!!ron-swanson έγραψε:Ωραια η ιστορια του ΠΑΟΚ με τον Μακ. Ηρθε σχεδον τζαμπα και σαν ταλεντο που απλα ειχε ταχυτητα και φερνει χρηματα στα ταμεια του ΠΑΟΚ και στην τσεπη του. Αφησε και μερικα ωραια και σημαντικα γκολ για να τον θυμομαστε και ισως να ειναι και παραδειγμα για τους πιτσιρικαδες που ηταν διπλα του οτι η δουλεια ποτε δεν παει χαμενη!!!
Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα για τους νεαρότερους, κυρίως τους Έλληνες παίχτες μας!!!!
Υ.Γ. Προσωπικά τον έχω ήδη ευχαριστήσει και ευχηθεί σε παλαιότερο post μου...
- paokovios1974
Μεγαλη υποθεση οτι ανοιγουμε νταλαβερια πωλησεων με τους χοσαδες ρωσους
αμα βγει και καλος, αμεσως αμεσως το ονομα του ΠΑΟΚ ως αξιοπιστια παιχτων θα ανεβει και σε αυτη την αγορα!
Στο καλο Μακ με υγεια. Δυο χρονια ησουν απο τους καλυτερους στον ΠΑΟΚ
αμα βγει και καλος, αμεσως αμεσως το ονομα του ΠΑΟΚ ως αξιοπιστια παιχτων θα ανεβει και σε αυτη την αγορα!
Στο καλο Μακ με υγεια. Δυο χρονια ησουν απο τους καλυτερους στον ΠΑΟΚ
- back in black
Θεωρώ εξίσου σημαντικό, με την ποδοσφαιρική του προσφορά στον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι απευθύνθηκε στον κόσμο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του και στην Ελληνική γλώσσα.
Να είναι γερός αυτός και η οικογένεια του και να έχει επιτυχίες.
Να είναι γερός αυτός και η οικογένεια του και να έχει επιτυχίες.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλη επιτυχία στην καινουρια σου ομαδα κ οτι καλυτερο σε σενα κ στην οικογενεια σου.Και που ξες..μπορει καποια στιγμη να τα ξανα πουμε
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγκλημα (κ τιμωρια;) του Ντοστογέφσκι
Παντως ειναι ωραια να φεύγει ένας παίκτης ετσι, με ευχαριστίες εκατερωθεν , να τους χεις δώσει υπεραξία κ να το πληρώνεσαι σε λεφτα κ μελλοντικό συ παικτες- διαφήμιση
Παντως ειναι ωραια να φεύγει ένας παίκτης ετσι, με ευχαριστίες εκατερωθεν , να τους χεις δώσει υπεραξία κ να το πληρώνεσαι σε λεφτα κ μελλοντικό συ παικτες- διαφήμιση
- anekfrastos
Δεν ήθελα να φύγει. Μειναμε με 2 μόνο κανονικά εξτρέμ. Φυσικά το ντιλ ήταν εξαιρετικό και εφόσον το ήθελε και ο ίδιος, δε γινόταν αλλιώς.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μας τίμησες,σε τιμήσαμε.
Καλή συνέχεια παικταρά μου,να σ'έχει Ο Θεός γερό,πάντα.
Είμαι σίγουρος ότι θα σε θυμόμαστε πάντα,εύχομαι να μη σε αναπολήσουμε ποτέ...
Καλή συνέχεια παικταρά μου,να σ'έχει Ο Θεός γερό,πάντα.
Είμαι σίγουρος ότι θα σε θυμόμαστε πάντα,εύχομαι να μη σε αναπολήσουμε ποτέ...
Αντιο... Αλλος ενας ΠΑΟΚτσης που παει για διεθνη καριερα.... γιαρι εγω ετσι θα σε θυμαμαι. 
Σ'ευχαριστώ για όλα όσα ήδη αναφέρθηκαν, τον Βρύζα που σε έφερε, τον Φρανκ που σε κράτησε και τον Λούμπος που σε πούλησε!
Έτσι είναι nikolasf, και τα τελευταία χρόνια λόγω Ιβάν ο ΠΑΟΚ, μέσω παικτών που πάνε κι έρχονται, μεγαλώνει το αποτύπωμά του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Έτσι είναι nikolasf, και τα τελευταία χρόνια λόγω Ιβάν ο ΠΑΟΚ, μέσω παικτών που πάνε κι έρχονται, μεγαλώνει το αποτύπωμά του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
-
Μπαρκαρούτσος