Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Εχετε καλο ξιδι εκει;;;χαχαχα...
Ο despe εχει δικιο..πρεπει να αφησουμε την οποια γκρινιομιζερια στην ακρη..
Ο despe εχει δικιο..πρεπει να αφησουμε την οποια γκρινιομιζερια στην ακρη..
-
Εντελώς αλλον ΠΑΟΚ θα δουμε σε ένα μηνα ,οτι και να γίνει στους αγώνες με τον Αγιαξ. Ο Κανιας φαινεται τρεχαντηρι και πολυ καλος με την μπαλα κάτω.
Paokovie συμφωνώ αλλα οι χαρακτηρισμοι αυτοί που ανεφερα και τα διαφορων ειδων πεσιματα ειναι αυτα π χαλανε το κλιμα εξαρχης και στη συνεχεια έρχεσαι και σοκαρεσαι με το βαθμο της "υποκρισιας"..
Γι'αυτο ας κυριαρχησει η μετριοπαθεια, η λογικη κ δικαιοσυνη στις κρισεις μας και ο σεβασμος, και μια χαρα γροθιά θα ειμαστε..
Αν και στα μεγαλα ματς, ακομα και "διχασμενοι", παλι γροθια ημασταν κ θαμαστε.
Γι'αυτο ας κυριαρχησει η μετριοπαθεια, η λογικη κ δικαιοσυνη στις κρισεις μας και ο σεβασμος, και μια χαρα γροθιά θα ειμαστε..
Αν και στα μεγαλα ματς, ακομα και "διχασμενοι", παλι γροθια ημασταν κ θαμαστε.

- Παλαιολόγος
paokovios1974 έγραψε:Οπως και να χει το οτι εμπλεκομαστε σε τετοιες συζητησεις ειναι ενδεικτικο της ατμοσφαιρας που επικρατει στις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ.simba έγραψε:Νε που όμως Οντι?
Επειδη εγω βλέπω οταν δεν κερδιζουμε πχ πρωτοφανη απαξίωση των "παλιων" και εντυπωσιασμο με νεους, οπως αυτα που με γλαφυρο τροπο σημειωσα σε προηγουμενο μνμ..
Και δη απο συχνους κραζοντες του so-called ξερολισμου, της μιρλας και της κακης προαιρεσης..
Ο ενας την πεφτει στον αλλο αντι να ειμαστε μια γροθια.
μια γροθια ειμαστε,αλλα γροθια που στρεφεται εναντιον μας
τελος παντων ας μην υπερβαλλουμε,η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων του ΠΑΟΚ,ουτε ραδια ακουει,ουτε τιποτα και φυσικα χειροκροτει τις προσπαθειες της ομαδας
η γκρινία φταίει για ότι παθαίνει ο ΠΑΟΚ τα έχουμε πει.
δε χρειάζεται ούτε πολύ κριτική, ούτε απαιτήσεις.
αυτά χαντακώνουν την ομάδα.
πάμε στα σοβαρά.
η ομάδα θέλει μια φοράκλα στυλ μάρτσιν μίετσελ.
κίλερ, βαρύ κορμί αλλά ταυτόχρονα κινητικό.
επίσης μακάρι ο μπίσεσβαρ να βγει λίρα 100.
ο άτσαλος γκάρι δεν αρκεί για την μία πλευρά μόνος του.
θέλεις και μια εξτρεμάρα.
ο ΠΑΟΚ με όποιον κ αν έχει στο ρόστερ όταν παίζει με μεγάλο όνομα δείχνει μια σοβαρότητα και για αυτό δεν τον φοβάμαι με τον άζαξ.
πίστευω ότι με κλειστή άμυνα, με τον ευρωπαίο σοβαρο ΠΑΟΚ(και φυσικά χωρίς την γκρίνια που χαλάει το 4-3-3 του εκάστοτε κόουτς μη ξεχνιόμαστε) έχουμε ελπίδες να περάσουμε και μετά να πάμε για το θαύμα.
δε χρειάζεται ούτε πολύ κριτική, ούτε απαιτήσεις.
αυτά χαντακώνουν την ομάδα.
πάμε στα σοβαρά.
η ομάδα θέλει μια φοράκλα στυλ μάρτσιν μίετσελ.
κίλερ, βαρύ κορμί αλλά ταυτόχρονα κινητικό.
επίσης μακάρι ο μπίσεσβαρ να βγει λίρα 100.
ο άτσαλος γκάρι δεν αρκεί για την μία πλευρά μόνος του.
θέλεις και μια εξτρεμάρα.
ο ΠΑΟΚ με όποιον κ αν έχει στο ρόστερ όταν παίζει με μεγάλο όνομα δείχνει μια σοβαρότητα και για αυτό δεν τον φοβάμαι με τον άζαξ.
πίστευω ότι με κλειστή άμυνα, με τον ευρωπαίο σοβαρο ΠΑΟΚ(και φυσικά χωρίς την γκρίνια που χαλάει το 4-3-3 του εκάστοτε κόουτς μη ξεχνιόμαστε) έχουμε ελπίδες να περάσουμε και μετά να πάμε για το θαύμα.
- kataramenos5
ace79grpaok έγραψε:Μάλλον στάχτη στα μάτια του αγιαξ είναι η σημερινή εμφανιση![]()
![]()
δ οι
από navigator11 » Πέμ Ιούλ 21, 2016 10:02 pm
Δε νομίζω πως ο κατάσκοπος του αίαντα μπορεί να βγάλει σοβαρό συμπέρασμα από τον αγώνα αυτό. Την Τρίτη πιστεύω ότι δε θα έχουμε ιδιαίτερη σχέση με σήμερα!!
paokovios1974 έγραψε:Οποιος πιστευει οτι με αια θα δει τον σημερινο ΠΑΟΚ, ειναι βαθια βαθια, πολυ βαθια νυχτωμενος.
Σημερα επαιξαν οσο επρεπε να παιξουν.
Την τριτη εχουμε αγωνα.

Και τοσο καιρο διαβαζω να μαθω απ τις μπαλαδοφατσες ο κακομοιρης.Το πιο απλο ,θα παμε με φορ (για 80'

Ολα μουφα σημερα ,μεχρι κι ο Κιτσιου εβγαζε καλες σεντρες.

ΥΓ MVP το ballboy μπροστα στην 7.Κατι απο Diego(τον οριτζιναλ)...
Θα ανησυχούσα εάν ειχαμε κάνα εκκοφαντικο 4-0 σήμερα και καμία 10ρια διακριθέντες.
Τώρα έχω πολυ θετική αύρα για τον Άγιαξ !
Τώρα έχω πολυ θετική αύρα για τον Άγιαξ !
- Kostas_Peraia4
Να θυμισω σε καποιους πως πριν το πρωτο ματς με την Σαλκε,ειχαμε δωσει ενα φιλικο στην Τουμπα με την Καλλονη,στο οποιο ειχαμε χασει 1-3.
Ειναι απολυτως φυσιολογικο,οι παικτες να μην φουλαρουν,να προστατευουν τα ποδια τους,να μην εχουν μεγαλη ορεξη και γενικα να κανουν αγγαρεια,σε ενα φιλικο,πριν απο ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι
Πειτε μου μια φορα που ο ΠΑΟΚ να εκτεθηκε σε μεγαλο παιχνιδι?
Ο ΠΑΟΚ μαγκες ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα μασαει σιδερα την Τριτη και θα παρει αποτελεσμα.
Αραξτε...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε
Ειναι απολυτως φυσιολογικο,οι παικτες να μην φουλαρουν,να προστατευουν τα ποδια τους,να μην εχουν μεγαλη ορεξη και γενικα να κανουν αγγαρεια,σε ενα φιλικο,πριν απο ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι
Πειτε μου μια φορα που ο ΠΑΟΚ να εκτεθηκε σε μεγαλο παιχνιδι?
Ο ΠΑΟΚ μαγκες ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα μασαει σιδερα την Τριτη και θα παρει αποτελεσμα.
Αραξτε...σε πολυ καλο δρομο ειμαστε
- hasio_john
Μην μασάτε μάγκες, το σημερινό ήταν απλά ένα ξεμούδιασμα!
Σε λίγες μέρες θα δούμε όλοι τι εστί ΠΑΟΚΑΡΑ...
Σε λίγες μέρες θα δούμε όλοι τι εστί ΠΑΟΚΑΡΑ...

Για το σημερινό φιλικό σιγά μην έβαζαν τα πόδια τους στις φάσεις ή να μην έτρεχαν σαν τρελοί, μας έβλεπε και ο κατάσκοπος
χαλαρά να τελειώσει το παιχνίδι και φύγαμε για το διπλό. Αυτοί που έφαγαν σήμερα "κράξιμο" θα είναι από τους ήρωες την τρίτη, ειδικά ο Γκάρι

Η ομάδα ήταν ξεκάθαρα κουρασμένη από τις διπλές προπονήσεις. Ξεκούραστοι θα είμαστε όταν πρέπει. Πέρα τούτου οι Κύπριοι κλωτσούσανε άσχημα και θέλαν σόνι και καλά το αποτέλεσμα
. Νομίζω ότι καλώς προστατέψαμε και τα πόδια μας. Επίσης το κοράκι δεν προστάτευσε τους παίκτες μας. Αλλά γενικά σε φιλικά δεν βγαίνουν κάρτες και έτσι όταν πετύχεις καρι@ληδες, μπορεί άνετα να σου σπάσουν τα πόδια. Ελπίζω ο Μάτος να είναι καλά μόνο.

- The_Stalker
Η ομάδα δεν έτρεξε γιατί έχουμε παιχνίδι την Τρίτη. Μην ξεχνιόμαστε δλδ.
Καλοί οι Κρέσπο, Σάκχοφ, ξέρει μπάλα ο Μπίσεσβαρ και θα βοηθήσει. Αναίτιο το κράξιμο στον Ζάιρο κατά τη γνώμη μου. Είναι από τους παίκτες μας που έχουν την ατομική ενέργεια και σε μικρό χώρο. Ακόμα το παιδί δεν το είδαμε σε πλήρη χρονιά, υπομονή. Ο Κουλούρης θα δούμε πόσο θα βοηθήσει με μικρομεσαίους αντιπάλους.
Από τον Απόλλωνα με την έσπασε η αλλαγή στο τελευταίο λεπτό, λες και παίζαμε για πρόκριση..
Θεωρώ ότι στην Ολλανδία θα κατέβουμε όπως στο α' ημ. με τον Κλάους αντί του Κουλούρη.
Καλοί οι Κρέσπο, Σάκχοφ, ξέρει μπάλα ο Μπίσεσβαρ και θα βοηθήσει. Αναίτιο το κράξιμο στον Ζάιρο κατά τη γνώμη μου. Είναι από τους παίκτες μας που έχουν την ατομική ενέργεια και σε μικρό χώρο. Ακόμα το παιδί δεν το είδαμε σε πλήρη χρονιά, υπομονή. Ο Κουλούρης θα δούμε πόσο θα βοηθήσει με μικρομεσαίους αντιπάλους.
Από τον Απόλλωνα με την έσπασε η αλλαγή στο τελευταίο λεπτό, λες και παίζαμε για πρόκριση..
Θεωρώ ότι στην Ολλανδία θα κατέβουμε όπως στο α' ημ. με τον Κλάους αντί του Κουλούρη.
- Παλαιολόγος
και γω δεν καταλαβαινω αυτο το πραγμα με ζαιρο,βρηκαμε τον επομενο αποδιοπομπαιο τραγο; μιλαμε για παιχταρα
το δυσευρετο ειναι αυτο που εχει
η τεχνικη,ειναι και γομαρακι,ειναι σε καλα χρονια
αφηστε τον τον ανθρωπο να παιξει την μπαλα του,προπονητη εχει δεν χρειαζεται αλλους
και ο κουλουρης καλος ειναι
απλα θελουμε και αλλο φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα ειναι κατι που θα βοηθησει
το δυσευρετο ειναι αυτο που εχει
η τεχνικη,ειναι και γομαρακι,ειναι σε καλα χρονια
αφηστε τον τον ανθρωπο να παιξει την μπαλα του,προπονητη εχει δεν χρειαζεται αλλους
και ο κουλουρης καλος ειναι
απλα θελουμε και αλλο φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα ειναι κατι που θα βοηθησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 22 Ιούλ 2016, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Τον αρη λεμεσου ρε φιλε,Δημητρης17 έγραψε:Ποιος, εδω μεσα;;; Εγω αυτους τους εκοψα καλυτερους απο την Μπρυζ που αντιμετωπισαμε πριν δεκα ημερες.paokovios1974 έγραψε:Ο αλλος εκραζε οτι ο βαζελος εριξε 6 την λεμεσο.
Διαλογος στην 7 που μου μετεφερε φιλαρακι.
Μακριά από το γήπεδο...
Κάτι έγραψα για Τριπόλεις και Ατρομήτους, για Βέροια όχι...trollαρα..paokovios1974 έγραψε:Κι ομως καποιος εγραψε οτι θα παλεψουμε με βεροια για παραμονη,εκτος αν τρολλαρε.
- Παλαιολόγος
ο βαζελος εριξε δυο το ενα στο 90 με εκεινη την ομαδουλα στην οποια ριξαμε 14
σημερα μιλαμε για φιλικο που την μπαρτσελονα να εβαζες αν ειχε κρισιμο παιχνιδι σε 5 μερες, θα πετουσε χαρταετο
σημερα μιλαμε για φιλικο που την μπαρτσελονα να εβαζες αν ειχε κρισιμο παιχνιδι σε 5 μερες, θα πετουσε χαρταετο