Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
το καλυτερο σε τετοια ματς ειναι να μη λες πολλα πολλα...οποτε δε θα πω ουτε και εγω...πηραμε μια δοση απο τουμπα πηραμε και μια δοση απο υπνο και τωρα παμε να πηδηξωμεν τους ολλανδους :ugeek:
- buffalobill4
Φυσικα και η ομαδα με τον αγιαξ θα ειναι σοβαρη και ομαδα. Και φυσικα ο Ιβιτς ως σερβος σιγουρα εκρυψε πραγματα και σιγουρα θα γκαζωσει τους ποδοσφαιριστες.
Ποτε δεν φοβηθηκα τον ΠΑΟΚ σε μεγαλο ματς. Ακομα και αν αποκλειστει θα εχει παλεψει οσο μπορει και ισως λιγο παραπανω. Αυτο που φοβαμαι ειναι τα μικρα ματς. Και πλεον εχω παρατηρησει πως οι μικρες δεν κλεινονται (οπως κακως εκτιματε καποιοι) στην Τουμπα. Και βασικα οποιοι δεν κλεινονται μας κανουν κηδεια. Περσι εφταιγε το κακο τρανζισιον και η αμυντικη λειτουργια. Φετος πρεπει να δουλευτει αυτο γιατι δεν αρκει να εχεις ψηλα την αμυνα σου. Την ειχε και ο Οφης μια χρονια με μπαρκαουαν και ακομα μαζευουν γκολς.
ΥΓ. Αυτο με το πανω ραφι κουρασε ρε μαγκες. Ε για να μεινανε στο ραφι σημαινει οτι δεν κανουν
ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ θελει κανονικους ποδοσφαιριστες (οπως αυτους που απεκτησε). Αν συνοδευονται και απο εμπειρια-χαρακτηρα ακομη και καλυτερα
Ποτε δεν φοβηθηκα τον ΠΑΟΚ σε μεγαλο ματς. Ακομα και αν αποκλειστει θα εχει παλεψει οσο μπορει και ισως λιγο παραπανω. Αυτο που φοβαμαι ειναι τα μικρα ματς. Και πλεον εχω παρατηρησει πως οι μικρες δεν κλεινονται (οπως κακως εκτιματε καποιοι) στην Τουμπα. Και βασικα οποιοι δεν κλεινονται μας κανουν κηδεια. Περσι εφταιγε το κακο τρανζισιον και η αμυντικη λειτουργια. Φετος πρεπει να δουλευτει αυτο γιατι δεν αρκει να εχεις ψηλα την αμυνα σου. Την ειχε και ο Οφης μια χρονια με μπαρκαουαν και ακομα μαζευουν γκολς.
ΥΓ. Αυτο με το πανω ραφι κουρασε ρε μαγκες. Ε για να μεινανε στο ραφι σημαινει οτι δεν κανουν
ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ θελει κανονικους ποδοσφαιριστες (οπως αυτους που απεκτησε). Αν συνοδευονται και απο εμπειρια-χαρακτηρα ακομη και καλυτερα
- desperando
- Επικοινωνία:
αρρωστια μονο αυτο υπαρχει στον οργανισμο ΠΑΟΚ
ουτε γκαυλα για την ομαδα
ουτε αγαπη ,ουτε τιποτα
αναγκη μονο για γκρινια και ισοπεδοση
χαμος στα φορου,στα ραδια και στα φεισμπουκ απο γκρινια αλλα στην Τουμπα μολις 5.000 στα αποκαλυπτηρια της ομαδας πριν το τσου λου.
δυστυχως αυτη η ομαδα εχει μικρινει παρα πολυ...και οχι αγωνιστικα
υγ πως γινετε οι ιδιοι που στις φιλικες νικες λενε οτι δεν δινουν σημασια στα αποτελεσματα στα φιλικα,στις ηττες να κανουν πανηγυρια?
ουτε γκαυλα για την ομαδα
ουτε αγαπη ,ουτε τιποτα
αναγκη μονο για γκρινια και ισοπεδοση
χαμος στα φορου,στα ραδια και στα φεισμπουκ απο γκρινια αλλα στην Τουμπα μολις 5.000 στα αποκαλυπτηρια της ομαδας πριν το τσου λου.
δυστυχως αυτη η ομαδα εχει μικρινει παρα πολυ...και οχι αγωνιστικα
υγ πως γινετε οι ιδιοι που στις φιλικες νικες λενε οτι δεν δινουν σημασια στα αποτελεσματα στα φιλικα,στις ηττες να κανουν πανηγυρια?
- Δημητρης17
Σιμπα δεν διαφωνω με την "προσσεγιση" σουsimba έγραψε:Διαβαζοντας πολλα σχολια, ενα εχω να πω..
Σιγουρια που σπαει κόκαλα τη στιγμη που κραζονται οι εκτιμησεις..
Τζαβε το μπουλο ρε..τσιμι τυχερός εισαι (προς το παρον), αλλα 80λεπτά σε φιλικα ναπαιζε ο κανιας, και συ για μπουλο θα ησουν..γκαρι και συ ρε, τι εικονα ειναι αυτη, χαλια..Τζιολη, τραβα σε κανα οικο ευγηριας, στα @@ μας η εμπειρία σου.. ζαιρο, στις φαβελες και πολυ καθησες.. συμμετοχικε κουλουρη, ολοκληρο παιχνίδι δε γυρισες στο κεντρο να περασεις τους μισους και να σκοραρεις στο γαμα, τραβα στον πιερικο...καλα πελκα, τα αυτονοητα..
Απο φιλικα
Δωστε λιγη καλη προαιρεση-προθεση και σε μας αφου περισσευει..

οχι και 5χιλιαρο ρε συ ντεσπε νομιζω ημασταν αρκετα περισσοτεροιdesperando έγραψε:χαμος στα φορου,στα ραδια και στα φεισμπουκ απο γκρινια αλλα στην Τουμπα μολις 5.000 στα αποκαλυπτηρια της ομαδας πριν το τσου λου.

- Παλαιολόγος
- Scientist@PAOK
Τέλος η ομαδα θέλει ΟΠΑΔΟΥΣ απο το πάνω ράφι, έτσι δεν πάμε πουθενα....
- paokovios1974
- Δημητρης17
Θελει και πορτοφολι απ το πανω ραφι!!!Scientist@PAOK έγραψε:Τέλος η ομαδα θέλει ΟΠΑΔΟΥΣ απο το πάνω ράφι, έτσι δεν πάμε πουθενα....

Cccp και γω το ιδιο πιστευω (με χαριση ως δεκαρι αλλαγη σε όποιον σκασει πρωτος)..Αλλα τωρα με τα τόσα μηχανακια του αγιαξ, εχω αμφιβολιες..
Η αλλη λυση ειναι ενας εκ των Σαχοφ-Τζιολη διπλα σε τσιμι και μπροστά χαρισης. Οταν κουραστεί ενας απτους ψηλους, βαζεις τον αλλον (παντως ο σαχοφ έδειξε μεγαλυτερη ευχέρεια απο τζιολη στο να παιζει γρηγορα και πιο καθετα, πολυ γρηγορη σκεψη)
Μεγαλο διλημμα...
Τσιμι-χαρισης 2αδα πισω δυσκολα παντως..
Η αλλη λυση ειναι ενας εκ των Σαχοφ-Τζιολη διπλα σε τσιμι και μπροστά χαρισης. Οταν κουραστεί ενας απτους ψηλους, βαζεις τον αλλον (παντως ο σαχοφ έδειξε μεγαλυτερη ευχέρεια απο τζιολη στο να παιζει γρηγορα και πιο καθετα, πολυ γρηγορη σκεψη)
Μεγαλο διλημμα...
Τσιμι-χαρισης 2αδα πισω δυσκολα παντως..
- BlackBlockAttack
Συμφωνω 4-3-3 και πρεπει να αντιγραψει λιγο ΣαντοςCCCP έγραψε:Mε Αγιαξ εγω παω στοιχημα για Τζιολη-Τσιμι-Σακχοφ κεντρο.
Η ομαδα εδειξε κουρασμενη αλλα τη πιστευω πολυ για τη νεα χρονια!
Οποιος δε βλεπει οτι θελουμε βασικο σεντερ φορ δε βλεπει καλα....
- Δημητρης17
Ποιος, εδω μεσα;;; Εγω αυτους τους εκοψα καλυτερους απο την Μπρυζ που αντιμετωπισαμε πριν δεκα ημερες.paokovios1974 έγραψε:Ο αλλος εκραζε οτι ο βαζελος εριξε 6 την λεμεσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Το πιο λογικο..CCCP έγραψε:Mε Αγιαξ εγω παω στοιχημα για Τζιολη-Τσιμι-Σακχοφ κεντρο.
- paokovios1974
Τσιμι Σαχοφ Τζιολη πιστευω και γω με τον Τζιολη σε ρολο λιμπερο και σχεδον αναμεσα απο Τζαβελα Κρεσπο.
Να εχει και υψος η αμυνα.
Να εχει και υψος η αμυνα.
- paokovios1974
Τον αρη λεμεσου ρε φιλε,Δημητρης17 έγραψε:Ποιος, εδω μεσα;;; Εγω αυτους τους εκοψα καλυτερους απο την Μπρυζ που αντιμετωπισαμε πριν δεκα ημερες.paokovios1974 έγραψε:Ο αλλος εκραζε οτι ο βαζελος εριξε 6 την λεμεσο.
Διαλογος στην 7 που μου μετεφερε φιλαρακι.