εμενα μου φαινεται καθαρο 10αρι, το εξτρεμ δεν βλεπω πως εχει προκυψειPaokP έγραψε:Βλέπετε καμία περίπτωση να παίξει αριστερά ο μπισεσβαρ αντί ροντι;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- Παλαιολόγος
Marianov6 έγραψε:εμενα μου φαινεται καθαρο 10αρι, το εξτρεμ δεν βλεπω πως εχει προκυψειPaokP έγραψε:Βλέπετε καμία περίπτωση να παίξει αριστερά ο μπισεσβαρ αντί ροντι;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ετσι ακριβως,εξαλλου δεν εχει και τν ταχυτητα που απαιτει η θεση
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι στο 6 θέλουμε το Τζιώλη για το 1ο παιχνιδι, αν έχει την φυσική κατάσταση να ξεκινήσει. Τσίμιροτ- Χαρίσης δεν έχουν και αρκετή εμπειρία. Μου άρεσε η ομάδα τακτικά και είχε σοραβότητα. Όσο για τον Κρέσπο βλέπω ότι μας βγήκε σούπερ για τα λεφτά του. Η ομάδα ξεκάθαρα θέλει φορ. Άλλες τόσες ευκαιρίες να είχε ο Κουλούρης, κουλούρι θα έγραφε. Πολύ αργός για αυτό το επίπεδο. Έπειτα, όπως είχα πει σωστά και απλά επιβεβαιώνομαι, ο Μακ ήταν υπερπολύτιμος. Από τη στιγμή που πουλήθηκε χρειαζόμαστε 1 σοβαρό βασικό εξτρέμ. Ο Γκάρυ είναι πολύ αξιόλογος και γρήγορος, αλλά είναι ο ιδανικός 3ος του ρόστερ. Έχει μεγάλη αστάθεια. Όλα αυτά παντα σε συνάρτηση με το διαθέσιμο μπάτζετ που απλά ξέρουμε ότι είναι αόριστα ανοικτό. Εμένα μου άρεσε η ομάδα και είδα σοβαρή άμυνα. Τώρα Πούγγουρα σε σοβαρό παιχνίδι δεν πρόκειται να ξαναδούμε. Ο Μπίσεσβαρ έχει ποιότητα. Ο Τζαλμά φάνηκε κουρασμένος. Λογικά παιδιά η ομάδα έχει επιρεαστεί από την προετοιμασία και ίσως σήμερα να ήταν και κόλπο Ίβιτς, για να μας υποτιμήσει ο αντίπαλος. Είναι πονηρός ο Σέρβος. Επιβάρυνε την ομάδα με σχετικά σκληρές προπονήσεις αυτές τις μέρες, με σκοπό να την έχει ξεκούραστη όταν πρέπει
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ πιστεύω ότι ειδικά για το Αμστερνταμ , την ομάδα θα τη στήσει πάνω στο Τζιόλη.
Αλλωστε δεν πάμε να τους πατήσουμε κ να ρίξουμε 4 , ούτε έχουμε λόγο να θαμπώσουμε κανέναν.
Αλλωστε δεν πάμε να τους πατήσουμε κ να ρίξουμε 4 , ούτε έχουμε λόγο να θαμπώσουμε κανέναν.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1, δήλωσε ότι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Έχουμε δουλέψει όλο αυτόν τον καιρό και απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να διορθώσουμε μερικές λεπτομέρειες που μερικές φορές είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην απόσταση των γραμμών μας».
- Duke_Rolson
Το πόδι του Τσάρτα άνετα μέσα στα τοπ-20 της ευρώπης..buffalobill4 έγραψε:Για μενα η πασα στο χαριστεα ηταν σαν να βαζω ενα ποτηρι νεροDuke_Rolson έγραψε:Το ποδόσφαιρο παίζεται με το μυαλό.Τα πόδια απλά είναι τα εργαλείαWestBlock4 έγραψε:Ο σακοφ αν παιζει μαζι με τζιωλη θα ειμαστε πιο αργοι κ απο ποδηλατο στο κεντρο..γοα σθτο κ ο ιβιτς δε τους εχει δοκιμασει μαζι
Αντρέα Πίρλο
Βασιλης Τσιαρτας.
Τους βαζεις μαζι?
Γουέστ, Ο Τζιόλης έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Δεν μπορεί να τρέχει χιλιόμετρα.. Γι αυτό κιόλας παίζεις με δύο αμ.χαφ. Για να τον καλύπτουν. Με Τσίμι μαζί λοιπόν..
- Μπαρκαρούτσος
Mapogo έγραψε:ούτε έχουμε λόγο να θαμπώσουμε κανέναν.
Κάνε 0-1 στην Ολλανδία και δες πόσα διαρκείας θα πουλήσουμε.
Μετά κάνε load game, ας έρθει 0-6 και θα σε πω εγώ για πότε κάνουμε sold-out...οι καπνιστές ΠΑΟΚτσήδες θα κόψουν το τσιγάρο λέμε!
- sourmenetes
- Moderator
Το θετικο ειναι οτι ο κανιας οσο επαιξε εδειξε πολυ ανετος και ελαφρυς..συν οτι πρωτη του σκεψη ηταν να παρει να κατεβασει την μπαλα.
Ο ζαιρο οπως και ο κουλουρης δε θα βοηθηθουν ουτε θα βοηθησουν αν μεινουν.
- Duke_Rolson
Σούρμε για τον Ζάϊρο συμφωνώ.. Για τον Κουλούρη πρέπει να περιμένουμε..sourmenetes έγραψε:Το θετικο ειναι οτι ο κανιας οσο επαιξε εδειξε πολυ ανετος και ελαφρυς..συν οτι πρωτη του σκεψη ηταν να παρει να κατεβασει την μπαλα.
- Παλαιολόγος
και τους δυο τους παω καργα
κλαους να δοθει δανεικος
και παρε ενα φορ με τα λεφτα του λουκας,να παμε και αεροδρομιο,κριμα ειναι
δηλαδη ενταξει οι ουσιαστικες μεταγραφες κ.λπ
αλλα παρε βρε αγορι μου και εναν παταγο ,τωρα που γιναν και τα εργα στον αερολιμενα και χωραει και αλλους
ειμαστε τωρα σαν τους σπριντερς στο 100αρι,γειωμενοι στο εδαφος περιμενοντας ματαια τον εφετη να σκασει τον κροτο
κλαους να δοθει δανεικος
και παρε ενα φορ με τα λεφτα του λουκας,να παμε και αεροδρομιο,κριμα ειναι
δηλαδη ενταξει οι ουσιαστικες μεταγραφες κ.λπ
αλλα παρε βρε αγορι μου και εναν παταγο ,τωρα που γιναν και τα εργα στον αερολιμενα και χωραει και αλλους
ειμαστε τωρα σαν τους σπριντερς στο 100αρι,γειωμενοι στο εδαφος περιμενοντας ματαια τον εφετη να σκασει τον κροτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
συμφωνω και για τους 2, δεν δειχνουν τιποτα..
κριμα να πιανουν θεση στο ροστερ, κριμα και για τους ιδιους να μη παιρνουν παιχνιδια
γιατι με τετοιες εμφανισεις, δυσκολα τα πραγματα
κριμα να πιανουν θεση στο ροστερ, κριμα και για τους ιδιους να μη παιρνουν παιχνιδια
γιατι με τετοιες εμφανισεις, δυσκολα τα πραγματα
Για τα πρόσωπα παντως δειχνει να μην ειναι σίγουρος για τα χαφ εκτος σαχοφ κ ιςως τσιμι
Πελκας δεν πειθει χαρισης ασταθής , κωλς ανέτοιμος
Πελκας δεν πειθει χαρισης ασταθής , κωλς ανέτοιμος
- sourmenetes
- Moderator
Σιγουρα θελουμε...ο ζαιρο δεν κανει.sporos123 έγραψε:Σιγουρα δεν χρειαζομαστε αριστερο εξτρεμ?
- john4serres
Άρχισαν και οι πρώτες γκέλες... Σοβαρευτειτε ρε!!
Εντάξει ον τοπικ :
Μέτρια η ομάδα, φανερη η απουσία του Ματος από το 30 και μετά.
Βλέπω τον Ζαιρο να κόβεται από ιβιτς στο τέλος.
Πολύ την ταλαιπωραει την ρουφιανα.
Θα έγραφα τίποτα και για τον Απόλλων αλλά αιντε...
Εντάξει ον τοπικ :
Μέτρια η ομάδα, φανερη η απουσία του Ματος από το 30 και μετά.
Βλέπω τον Ζαιρο να κόβεται από ιβιτς στο τέλος.
Πολύ την ταλαιπωραει την ρουφιανα.
Θα έγραφα τίποτα και για τον Απόλλων αλλά αιντε...