ΑποστόληςΑ έγραψε:Το παρακάτω δημοαείυμα αποδεικνύει πώς μπορείς να κάνεις παραπληροφόρηση χωρίς απαραίτητα να παραθέτεις ψεύτικα στοιχεία.
Τόσο θα κοστίσει ο Βαρέλα!
Στον...Θεό το κόστος της μεταγραφής του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!
PaokVoice
Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το PAOKVoice, o Φερνάντο Βαρέλα σήμερα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» τα βρήκε με την Στεάουα χωρίς να δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα.
Το PAOKvoice παρακολούθησε το σήριαλ της μεταγραφής του έμπειρου στόπερ στον «δικέφαλο» και από την πρώτη στιγμή σας μετέφερε (εδώ και εδώ)
Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην Στεάουα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με την μεταγραφή μάλιστα μαζί με το συμβόλαιο του Βαρέλα να…εκτοξεύεται.
Πιο συγκεκριμένα ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Πέρα από το 1,2 που θα πάει στην Στεάουα πρέπει να υπολογιστεί και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για τρία χρόνια, που θα αγγίζει τις 600 χιλιάδες ανά έτος, αλλά και οι φόροι και τα μπόνους.
Έτσι δεν μιλάμε μόνο για αγορά, αλλά για μια άκρως δαπανηρή μεταγραφή…
Απλα τραγικο...
περιττο βεβαια να αναφερω πως με συμβολαιο ετησιο 600.000 οι φοροι ειναι 240.000 αρα 840.000 αρα 2500000 στην τριετια και συνολικα 3.700.000 και οχι 5.000.000
βεβαια αν τα βαλουμε κατω λαι ο καμπος με τα 700.000 συνολικα 3.000.000 θα κοστισει στην τριετια!
αλλα πεταμε ενα 5 μυρια και ολα καλα
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk