Στα χρώματα της ομάδας μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες θέλεις, όχι αποκλειστικά δύο π.χ.!!!
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Απαιτείται μία με "ουδέτερα" χρώματα, διαφορετικά δηλαδή από τα κανονικά της κάθε ομάδας...
Στα χρώματα της ομάδας μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες θέλεις, όχι αποκλειστικά δύο π.χ.!!!
- ΑποστόληςΑ
Και '96/97 που αλλάξαμε πολλές φανέλες, είχαμε μια παρόμοια...goran 64 έγραψε:Το '97-'98 (adidas) ολόμαυρη με κόντρα ρίγες στο μανίκι, απλά τότε ήταν όλες κι όλες 3 οι λευκές ρίγες...STRAFNIK έγραψε:πραγματικά, και οι 3 είναι εξαιρετικές
βάζοντας μέσα και την γ@μάτη επετειακή ,
ειναι νομίζω η πρώτη φορα που υπάρχει
¨μπέρδεμα¨στην επιλογή,
μπράβο σ΄όλους
επίσης,νομίζω όσον αφορά την λευκή,εκτός τ οτι ειναι απλά γ@μ@τη,
είναι επίσης και λίγο επετειακή,
δεν ξέρω αν κάνω τόσο μεγάλο λάθος,αλλά τέτοια φανέλα ,παίζει να
ξαναφορέσαμε αλλά στο αρνητικό της , ολόμαυρη με α/μ μανίκια![]()
Και η ασημί μας το 2000-2001επίσης είχε μαύρα μανίκια με 3 κόντρα ρίγες ασημί...

Πω ρε φίλε τι με θύμησες...
Ο Λάγωνας στις γραίες...
Δεν θέλω να το θυμάμαι καν για τον αγαπημένο μου Κωστάκη αυτό και συνειρμικά το είχα διαγράψει απ την μνήμη μου...
Υ.Γ. Fossa, την εν λόγω φανέλα δεν την έχει καθόλου μέσα ο "χάρτης" με τις επίσημες εμφανίσεις μας, αυτός που αποτελεί το κάλυμμα του βιβλίου που παίρνει κάποιος μέσα στην συσκευασία της επετειακής μας και (υποτίθεται ότι) τις περιέχει όλες απ το 1926 σε φωτο-ολόγραμμα!!!!
Μάλιστα για την σεζόν εκείνη "δίνει" ότι φορούσαμε adidas κι όχι Puma...
Βέβαια, περιέργως πως, για εκείνη την σεζόν έχει μόνο μία εμφάνιση, ριγέ...
Πληροφοριακά μονάχα το αναφέρω...
Υ.Γ. 2...Thank's για την τιμή προσφοράς της πορτοκαλί που με ενημέρωσες εχθές...
Ο Λάγωνας στις γραίες...
Δεν θέλω να το θυμάμαι καν για τον αγαπημένο μου Κωστάκη αυτό και συνειρμικά το είχα διαγράψει απ την μνήμη μου...
Υ.Γ. Fossa, την εν λόγω φανέλα δεν την έχει καθόλου μέσα ο "χάρτης" με τις επίσημες εμφανίσεις μας, αυτός που αποτελεί το κάλυμμα του βιβλίου που παίρνει κάποιος μέσα στην συσκευασία της επετειακής μας και (υποτίθεται ότι) τις περιέχει όλες απ το 1926 σε φωτο-ολόγραμμα!!!!
Μάλιστα για την σεζόν εκείνη "δίνει" ότι φορούσαμε adidas κι όχι Puma...
Βέβαια, περιέργως πως, για εκείνη την σεζόν έχει μόνο μία εμφάνιση, ριγέ...
Πληροφοριακά μονάχα το αναφέρω...
Υ.Γ. 2...Thank's για την τιμή προσφοράς της πορτοκαλί που με ενημέρωσες εχθές...
Kαλά το πακέτο της ρετρό φανέλας έχει ένα σωρό λάθη και φυσικά παραλείπει πάρα πολλά...
Εντάξει, παραλείπει πολλά γιατί αναφέρεται στις πιο σημαντικές στιγμές κι όχι σε ολόκληρη την Ιστορία μας... 
Όσο για λάθη, τι ακριβώς εννοείς??? Παράδειγμα???
Όσο για λάθη, τι ακριβώς εννοείς??? Παράδειγμα???
- pirate_salonica
Όντως πάντως μια "90ίλα" τη βγάζει η άσπρη... Η ριγέ πιο πολύ Νιουκάστλ μου θυμίζει κι όχι Γιουβέντους ή Ουντινέζε όπως προειπώθηκε...
Η ριγέ αγοράζεται πάραυτα.Εκπληκτική.
Η λευκή διαφορετική από το κλασικό λευκό φανελάκι που είχαμε διαχρονικά.Θετικό αυτό,αν και η οριζόντια καγκουριά στο μανίκι πρέπει να δω από κοντά πως φαίνεται.
Η μπλε πολύ καλή,αν και οι 3ες εμφανίσεις με αφήνουν γενικά αδιάφορο (πλην της πορτοκαλί βεβαίως).
Η λευκή διαφορετική από το κλασικό λευκό φανελάκι που είχαμε διαχρονικά.Θετικό αυτό,αν και η οριζόντια καγκουριά στο μανίκι πρέπει να δω από κοντά πως φαίνεται.
Η μπλε πολύ καλή,αν και οι 3ες εμφανίσεις με αφήνουν γενικά αδιάφορο (πλην της πορτοκαλί βεβαίως).
- pirate_salonica
-
Μπαρκαρούτσος
Σε σύγκριση με τη περσινή, είναι σαν να βλέπεις Κατερίνα Στικούδη μετά από Ελένη Λουκά..
-
john4serres
παντως τη λεπτομερεια οτι πανω στα νουμερα εχουν το παλιο σημα επρεπε να την αλλαξουν
- ΑποστόληςΑ
Γιατί Leonardo ο Matos; Υπήρξε αριστερό μπακ Leonardo στον ΠΑΟΚ (παλαιότερα στον Θρήνο), έστω και για ένα 6μηνο.