Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Αμα διωχνουμε τον Λιαπη για να φερουμε τον 38χρονο Καλαμποκη κατι δεν κανουμε καλα.Ο Κατσιβελης με το ζορι θυμιζε επαγγελματια μπασκετμπολιστα στην ΑΕΚ.Οσο κουνουσε πετσετες στον παγκο του Γαυρου μπορουσε να παραμυθιασει κοσμο οτι προκειται για αναξιοποιητο ταλεντο.Περισυ που επαιξε στην αεκ εκτεθηκε ανεπανορθωτα,για αυτο και τον εδιωξαν ενω ειχε διετες συμβολαιο.Για Γλυνιαδακη τι να πω,τελευταια μου εικονα απο αυτον ηταν το ματς στην Κηφισια οπου του καναμε πλακα σε καθε πικ εν ρολ αφου δεν μπορει να ακολουθησει κανεναν κοντο.Βαρυς,δεινοσαυρος,35αρης.Αλλα καταλαβαινω οτι αναγκαστικα θα τον παρουμε αφου δεν βγαινουν αλλιως οι θεσεις.Παλι κατι λαθος εγινε στον προγραμματισμο μου φαινεται ς,γιατι να παρουμε τον Σερβο αντι για εναν αθλητικο αμερικανο ψηλο πχ..
- painkiller4
PNGΟ ΠΑΟΚ πίστεψε πως μπορεί να κάνει δικό του τον Μιχάλη Τσαιρέλη, ελέω της σχέσης του με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Τελικά ο αθλητής βρήκε την οικονομική προσφορά που έψαχνε κι όπως όλα δείχνουν παραμένει κάτοικος Αθηνών και φέτος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη!
- Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
Mike δεν είμαι τίποτε ρε φίλε όσον αφορά το μπάσκετ αλλά ειλικρινά θέλω να σε δώ σε αυτή την frontline της ΑΕΚ τι συμμετοχή θα έχεις (sakota-milosevic-owens-μαυροκεφαλίδης-williams)...painkiller4 έγραψε:PNGΟ ΠΑΟΚ πίστεψε πως μπορεί να κάνει δικό του τον Μιχάλη Τσαιρέλη, ελέω της σχέσης του με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Τελικά ο αθλητής βρήκε την οικονομική προσφορά που έψαχνε κι όπως όλα δείχνουν παραμένει κάτοικος Αθηνών και φέτος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
του αρη ή αλλον Χαγκινς ;ilovegame27 έγραψε:Καλό νέο για να αποκτήσουμε τον Χάγκινς σαν κομπο γκαρντ!
- paokmaniak
AΛλον τον Τζος Χαγκινς
1. Τζος Χάγκινς(??), Nenad Miljenović,Τσόχλας
2. Jordan Sibert
3. Zanis Peiners
4. Teilor, Μαργαρίτης
5. Γλυνιαδάκης,Keith Clanton
Με τα λιγα που χουμε ωραια ομαδουλα παμε να κανουμε.
Ενα 2-3αρι ακομα θελουμε (Ματαλων ακουστηκε ελπιζω οχι Δεδας) και εναν ψηλο ακομα για rotation.
1. Τζος Χάγκινς(??), Nenad Miljenović,Τσόχλας
2. Jordan Sibert
3. Zanis Peiners
4. Teilor, Μαργαρίτης
5. Γλυνιαδάκης,Keith Clanton
Με τα λιγα που χουμε ωραια ομαδουλα παμε να κανουμε.
Ενα 2-3αρι ακομα θελουμε (Ματαλων ακουστηκε ελπιζω οχι Δεδας) και εναν ψηλο ακομα για rotation.
- PAOK_Antarctica
Ποια ειναι η αποψη σας για την αποκτηση Γλυνιαδακη;
Θελω να ακουσω αποψεις μπας και....αλλαξει καπως η δικη μου αποψη...
- ilovegame27
οφτοπικ αλλά κληρωθήκαμε με την Λιθουανική Νεπτούνας, την Γαλλική Βιλερμπαν, την Πολωνική Radov, την Γερμανική Όλντενμπουργκ και την πρώην ομάδα του Peiners την Λετόνική Βεντσπιλς
- ilovegame27
DimitrisS έγραψε:Ποια ειναι η αποψη σας για την αποκτηση Γλυνιαδακη;
Δεν μου αρέσει πολύ αλλά θέλανε να κλείσουν ψηλό Έλληνα για να αποκτήσουν αμερικανό κομπο γκαρντ (Χάγκινς)
- painkiller4
Φέρνει Νταρίλ Μπράιαντ αντί Χάγκινς
Ο Σούλης Μαρκόπουλος αποφάσισε ποιος θα είναι ο κόμπο γκαρντ. Έτσι επέλεξε τον Νταρίλ Μπράιαντ έναντι του Χάγκινς, προφανώς λόγω της προϋπηρεσίας του στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε Σιένα, Κόλιν και Φούρστενφλεντ. 1.86 ύψος, γεννημένος σκόρερ. Ίσως κι αύριο ανακοινωθεί επίσημα!
[youtube]DViED-OF_dE[/youtube]
[youtube]BCpQxi75U7c[/youtube]
Για ΜΠΑΜ μοιαζει παιχτης απο Σιενα με 17,2 π. μ.ο! Και δαχτυλος Ιβαν...«Τσεκάρει» και Μπράιαντ (video)
Προτάθηκε ο πρώην γκαρντ της Σιένα που έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι #PAOK #PAOK24
O ΠΑΟΚ κινείται πολύ έντονα τα τελευταία 24ωρα στη μεταγραφική αγορά και όσον αφορά τον σκόρερ που ψάχνει στην περιφέρεια, κοιτάει και την περίπτωση του Ντάριλ Μπράιαντ.
O 26χρονος ύψους, 1.85 πλέι μέικερ, έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι με τη Σιένα στην Α2 της Ιταλίας, έχοντας μέσο όρο 17,2 πόντων μέσο όρο, ενώ δεν είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, καθώς έχει περάσει και από Τσεχία (Κολίν) και Αυστρία (Φούρστενφελντ). Προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Γουέστ Βιρτζίνια και πέρασε για λίγο και από το NBDL την προπαρασκευαστική λίγκα του ΝΒΑ.
Ο Μπράιαντ που έχει εξαιρετικά νούμερα, είναι μέσα σε αυτούς που έχουν προταθεί και έχει ξεχωρίσει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του οικονομικά δεν είναι μακριά από αυτά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις Αμερικανών για την περιφέρεια.
Η επόμενη ανακοίνωση αναμένεται να είναι για γκαρντ-σκόρερ και είναι πολύ πιθανό, αυτό να γίνει άμεσα.
[youtube]DViED-OF_dE[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Παίκτης που έπαιξε Siena, καλός θα είναι! Άντε άντε να κάνουμε καλή ομάδα, τώρα που τύχαμε και ψιλοζόρικο όμιλο...
Φαίνεται ότι πάμε φουλ για 4άδα τώρα!
Να 'ναι καλά ο Σούλης Μαρκόπουλος...
Φαίνεται ότι πάμε φουλ για 4άδα τώρα!
Να 'ναι καλά ο Σούλης Μαρκόπουλος...