Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Προτιμότερο και για τον παίχτη Χατζηψηλέα αλλά και για τον Π.Α.Ο.Κ. ταυτόχρονα, θαρρώ ότι είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει πανομοιότυπα συστήματα με τα δικά μας, ώστε να δούμε αν όντως μπορεί να βελτιωθεί στις αδυναμίες του σε αυτά ακριβώς και φυσικά εάν το πετύχει να ανταπεξέλθει με επιτυχία του χρόνου στην θέση για την οποία προορίζεται, αυτήν του Μαλεζά μάλλον δηλαδή... 

Δε νομίζω ότι φέτος το ρόστερ θα έχει 4 στόπερ γιατί κανένας από τους πλάγιους δεν μπορεί να γίνει κατά συνθήκη κεντρικός, όπως πέρυσι ο Σκόνδρας. Ίσως θεωρούν ότι μπορεί να το κάνει ο Τζιώλης, αλλά και πάλι δε νομίζω τα στόπερ να είναι 4. 5 είναι το λογικό νούμερο. Κρέσπο, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Πούγγουρας. Ο Χατζιησαίας όπως φαίνεται υπολογίζεται πιο κάτω και από τον Πούγγουρα, που όλως τυχαίως τελευταία υμνείται και από τους αρθρογράφους που ασχολούνται με την ομάδα, άσχετα αν με τη Στεάουα έδειξε να μην ξέρει που βρισκόταν στο γήπεδο. Αυτά όμως είναι τα χιλιοειπωμένα και εφόσον είναι επιλογή του προπονητή θα κριθεί και απ αυτήν και από άλλες που έχει κάνει και θα κάνει στο μέλλον.
Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο όμως. Στη συνέχεια και τη συνέπεια της ομάδας. Δεν γίνεται κάθε φορά με μια αλλαγή προπονητή να αλλάζει και η φιλοσοφία. Δε γίνεται να έρχονται παίχτες σαν βασικοί και πριν καλά καλά δοκιμαστούν να βγαίνουν εκτός πλάνων επειδή άλλαξε ο προπονητής κι έχει άλλες προτιμήσεις. Κι αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο φέτος. Γιατί η ιστορία του Χατζηισαία δημιουργεί προηγούμενο. Και πώς θα πείσουμε αύριο ένα καλό παιχτάκι από Ελλάδα που θέλουμε να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ.?
Κάτι τελευταίο. Έγραψα και στο τόπικ του ότι πρώτα πρέπει να ψάξει τη μεταγραφή και μετά το δανεισμό. Τι να λέει ο δανεισμός, πιθανότατα και του χρόνου τα ίδια πρόσωπα θα αποτελούν την άμυνα, πάλι πίσω τους θα είναι. Αν μπορέσει να βρει μια πρόταση πρέπει να φύγει να κάνει νέα αρχή, να μην καταλήξει σαν τον Γούτα εδώ κι εκεί. Και η ομάδα εφόσον δεν τον θεωρεί καλό για να μείνει λογικά δεν θα ζητήσει να καρπωθεί υπεραξία. Πιστεύω ότι τ λεφτά που κόστισε μπορεί να τα φέρει. Και αν δεν βρει και προκριθεί ο δανεισμός φυσικά και είναι δικαίωμά του να διαφωνεί σε όσες προτάσεις δεν του αρέσουν. Κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει γι αυτό, για τη δική του ζωή και καριέρα πρόκειται.
Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο όμως. Στη συνέχεια και τη συνέπεια της ομάδας. Δεν γίνεται κάθε φορά με μια αλλαγή προπονητή να αλλάζει και η φιλοσοφία. Δε γίνεται να έρχονται παίχτες σαν βασικοί και πριν καλά καλά δοκιμαστούν να βγαίνουν εκτός πλάνων επειδή άλλαξε ο προπονητής κι έχει άλλες προτιμήσεις. Κι αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο φέτος. Γιατί η ιστορία του Χατζηισαία δημιουργεί προηγούμενο. Και πώς θα πείσουμε αύριο ένα καλό παιχτάκι από Ελλάδα που θέλουμε να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ.?
Κάτι τελευταίο. Έγραψα και στο τόπικ του ότι πρώτα πρέπει να ψάξει τη μεταγραφή και μετά το δανεισμό. Τι να λέει ο δανεισμός, πιθανότατα και του χρόνου τα ίδια πρόσωπα θα αποτελούν την άμυνα, πάλι πίσω τους θα είναι. Αν μπορέσει να βρει μια πρόταση πρέπει να φύγει να κάνει νέα αρχή, να μην καταλήξει σαν τον Γούτα εδώ κι εκεί. Και η ομάδα εφόσον δεν τον θεωρεί καλό για να μείνει λογικά δεν θα ζητήσει να καρπωθεί υπεραξία. Πιστεύω ότι τ λεφτά που κόστισε μπορεί να τα φέρει. Και αν δεν βρει και προκριθεί ο δανεισμός φυσικά και είναι δικαίωμά του να διαφωνεί σε όσες προτάσεις δεν του αρέσουν. Κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει γι αυτό, για τη δική του ζωή και καριέρα πρόκειται.
- ΑποστόληςΑ
Μην ξύνεις πληγές, σε παρακαλώ.MANIAKOS έγραψε:Απο βασικότατος.. Τετάρτη Πέμπτη επιλογη οντως ακατανόητο ....
Johnys,εσυ ΠΑΟΚ εισαι η δικηγορος του παιχτη;
Ελεος δηλαδη,διαβασε τι γραφεις πριν το βαλεις σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ.
- ΑποστόληςΑ
Διώχνουμε τον πιο ψηλό στόπερ (1,93) του ρόστερ και κρατάμε τον Μαλεζά (1,92) και τον φέρελπι Πούγγουρα (1,87). Εγώ πάντως τον Πούγγουρα θα έστελνα δανεικό, που είναι ο πιο άπειρος.
- ΑποστόληςΑ
Κι αυτό με του προπονητές όμως! Είχαμε τον Τούντορ που δεν έβαζε Μαλεζά και πήραμε άρον - άρον (δηλαδή ακριβοπληρώσαμε) τον Χατζη και περάσαμε στον Ίβιτς που δεν γουστάρει τον Χατζη και ξαναγυρνάμε στον Μαλε.
- WestBlock4
ναι αλλα ο πουγγουρας κ 3 παιχνιδια να παιξει δε θα γινει κατι... να εχεις ομως το χατζη που τον φερανε με καλες προοπτικες στο παγκο κ να παιξει 3-4 παιχνιδια θα αρχισουν τα παραπονα κ δεν βοηθαει σε κανεναν αυτο. κ εγω ειμαι της αποψης να φευγε ο μαλεζας αλλα ο χατζη ειναι μικρος κ 1 χρονο μονο καλο θα του κανει σε μια ομαδα που θα παιζειΑποστόληςΑ έγραψε:Διώχνουμε τον πιο ψηλό στόπερ (1,93) του ρόστερ και κρατάμε τον Μαλεζά (1,92) και τον φέρελπι Πούγγουρα (1,87). Εγώ πάντως τον Πούγγουρα θα έστελνα δανεικό, που είναι ο πιο άπειρος.
Συμφωνω απολυτα,αν ειναι να εμενε για 5-6 ματς καλως φευγει,και γκρινια θα υπηρχε και ο παιχτης θα εμενε στασιμος.
Το οτι τον ενημερωσαν οτι θα ειναι 4-5ος ειναι πολυ καλο,εχω την αισθηση οτι ο Ιβιτς ειναι ξεκαθαρος απεναντι στους ποδοσφαιριστες (θυμηθειτε τις δηλωσεις του Σκονδρα) και αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε.
Το οτι τον ενημερωσαν οτι θα ειναι 4-5ος ειναι πολυ καλο,εχω την αισθηση οτι ο Ιβιτς ειναι ξεκαθαρος απεναντι στους ποδοσφαιριστες (θυμηθειτε τις δηλωσεις του Σκονδρα) και αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε.
obanebane έγραψε:Johnys,εσυ ΠΑΟΚ εισαι η δικηγορος του παιχτη;
μπανε αστο
Ποιον να πρωτοθυμηθουμε που εφυγε δανεικος και γυρισε βασικος,
Κλαους, Σαλπι κλπ
Κλαους, Σαλπι κλπ
- ΑποστόληςΑ
Αποχωρεί ο Mario Gomez από Besiktas λόγω της κατάστασης.
Τωρα βλεπω την κ@λοφατσα τον Κουτρουμπη. Ποιον θεωρειτε καλυτερο να τον μαρκαρει στα στημενα, τον Μαλε η τον Χατζη? Πρεπει να δυναμωσει ο μικρος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αποχωρεί ο Mario Gomez από Besiktas λόγω της κατάστασης.
και επειδη εχει συνηθισει τα ασπρομαυρα παρακαλαει για ενα συμβολαιο στον ΠΑΟΚ...
Πέρυσι έδειξε ο κόουτς ότι η σειρά των DC είναι:
Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας
Φέτος έχουμε:
Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Πούγγουρας.
Από τους παραπάω 1 θα πρέπει να φύγει γιατί 5 είναι αρκετοί. Άρα βάζουμε τα δεδομένα:
1. Βαρέλα: Αν τον αγοράσεις δε νομίζω να τον δανεείσεις
2. Τζαβέλλα: MVP τη περσυνής χρονιάς, χτίζουμε με αυτόν βασικό.
3. Κρέσπο: αποκτήθηκε για να παίζει μόλις και δε νομίζω να έχει λογική να παραχωρηθεί.
4. Μαλεζάς: Έχει μόλις 1 χρόνο συμβόλαιο και είναι έμπειρος παίκτης με νοοτροπία που βοηθάει τα αποδυτήρια. Πέρυσι τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, καθώς όταν έπαιζε είχε πάνω από 2π/αγώνα, και το κράτησε στα πλέι οφ, όπυ και με τη βοήθειά του τα καταφέραμε.
5. Χατζηισαϊας: Πέρυσι άρχισε καλά, αλλά έπεσε. Με Ίβιτς έκανε γκάφες, και στα πλέι οφ ήταν κακός. Είναι 23 στα 24, ηλικία που ΠΡΕΠΕΙ να παίξει για να βελτιωθεί. Δεν είναι χρήσιμο να κάτσει στο ρόστερ ως 5ος. Ιδανική περίπτωση 5ου αυντικού σε ρόστερ είναι ένας πιτσιρικάς.
6. Ο Πούγγουρας μπορεί να γίνει ο 5ος μας αμυντικός και θα κερδίσει την εμπειρία του να βρίσκετια σε μια μεγάλη ομάδα για μια σεζόν. Αυτός καλό θα είναι να πάει δανεικός είτε την επόμενη σεζόν, είτε στα τέλη του Γενάρη, που θα έχουν μειωθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (λογικά εκτός Ευρώπης).
Νομίζω είναι ξεκάθαρο γιατί προτιμάται ο Χατζηψηλέας, και δεν έχει να κάνει τόσο με την αξία του και τη σύγκριση με τους με Μαλεζά και Πούγγουρα. Όσο για το Μαλεζά, θα είναι πολύ υποτιμητικό να φύγει δανεικός σε αυτή την ηλικία και με συμβόλαιο που λήγει σε 1 χρόνο. Δανεικός πάει αυτός που έχει φιλοδοξίες, αυτός που θέλει να βελτιωθεί. Είναι χρυσή ευκαιρία το να πάει στη Στεάουα που έχει 2 αμυντικούς. Εγώ θα πήγαινα με τα 1000 στη θέση του. Βασικά θα παρακαλούσα να μου καθότανε τέτοια ευκαιρία.
Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας
Φέτος έχουμε:
Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Πούγγουρας.
Από τους παραπάω 1 θα πρέπει να φύγει γιατί 5 είναι αρκετοί. Άρα βάζουμε τα δεδομένα:
1. Βαρέλα: Αν τον αγοράσεις δε νομίζω να τον δανεείσεις

2. Τζαβέλλα: MVP τη περσυνής χρονιάς, χτίζουμε με αυτόν βασικό.
3. Κρέσπο: αποκτήθηκε για να παίζει μόλις και δε νομίζω να έχει λογική να παραχωρηθεί.
4. Μαλεζάς: Έχει μόλις 1 χρόνο συμβόλαιο και είναι έμπειρος παίκτης με νοοτροπία που βοηθάει τα αποδυτήρια. Πέρυσι τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, καθώς όταν έπαιζε είχε πάνω από 2π/αγώνα, και το κράτησε στα πλέι οφ, όπυ και με τη βοήθειά του τα καταφέραμε.
5. Χατζηισαϊας: Πέρυσι άρχισε καλά, αλλά έπεσε. Με Ίβιτς έκανε γκάφες, και στα πλέι οφ ήταν κακός. Είναι 23 στα 24, ηλικία που ΠΡΕΠΕΙ να παίξει για να βελτιωθεί. Δεν είναι χρήσιμο να κάτσει στο ρόστερ ως 5ος. Ιδανική περίπτωση 5ου αυντικού σε ρόστερ είναι ένας πιτσιρικάς.
6. Ο Πούγγουρας μπορεί να γίνει ο 5ος μας αμυντικός και θα κερδίσει την εμπειρία του να βρίσκετια σε μια μεγάλη ομάδα για μια σεζόν. Αυτός καλό θα είναι να πάει δανεικός είτε την επόμενη σεζόν, είτε στα τέλη του Γενάρη, που θα έχουν μειωθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (λογικά εκτός Ευρώπης).
Νομίζω είναι ξεκάθαρο γιατί προτιμάται ο Χατζηψηλέας, και δεν έχει να κάνει τόσο με την αξία του και τη σύγκριση με τους με Μαλεζά και Πούγγουρα. Όσο για το Μαλεζά, θα είναι πολύ υποτιμητικό να φύγει δανεικός σε αυτή την ηλικία και με συμβόλαιο που λήγει σε 1 χρόνο. Δανεικός πάει αυτός που έχει φιλοδοξίες, αυτός που θέλει να βελτιωθεί. Είναι χρυσή ευκαιρία το να πάει στη Στεάουα που έχει 2 αμυντικούς. Εγώ θα πήγαινα με τα 1000 στη θέση του. Βασικά θα παρακαλούσα να μου καθότανε τέτοια ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 20:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- PaokPatraG4
Σφήνα από Αραβια για Βαρελα λέει ο PNG....