Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Πολυ σωστη αποφαση αν και επρεπε να παρθει χρονια πριν και οχι τωρα επειδη ο Πεδουλακης δεν μπορει να βρει κοινωτικο της προκοπης και δεν του βγαινουν τα κουκια.Αλλα εσακισταν ειναι αυτο.Το επιπεδο ανεβαινει γιατι που πιο ευκολα βρισκεις αμερικανο της προκοπης παρα κοινωτικο..Με 40 χιλιαρικα πχ βρισκεις Κλαντον ενω απο κοινωτικη αγορα..Μαρκοβιτς.
Οι ελληνες απο που και ως που εππηρεαζονται,6 ξενοι ηταν πριν 6 και τωρα.Τι διαφορα εχει για εναν ελληνα αν οι δυο τελευταιοι ξενοι ειναι αμερικανοι και οχι ..Σουηδοι η Φινλανδοι;Ασε που με το γελοιο φαινομενο των διαβατηριων που μοιραζουν ανατολικες χωρες οπως η Βουλγαρια αυτο το 4+2 δεν ειχε κανενα νοημα.Ο Λοτζεσκι πχ υποτιθεται οτι ειναι..κοινωτικος,μην θυμηθω το κυκλωμα του Ρουλη με τους Σκοπιανους Μασει,Στακ κλπ.Στην τελικη προσωπικα καθολου δεν με απασχολει τι θα κανουν οι Ελληνες.Αν αξιζουν ας παιξουν,με τεχνητους ορους και πλαφον εξελιξη δεν ερχεται.Το μονο που γινοταν ηταν να βγαζεις παικτη σαν τον Κονιαρη και στα 17 να ζηταει να παρει μεταγραφη στον Βαζελο.
Οι ελληνες απο που και ως που εππηρεαζονται,6 ξενοι ηταν πριν 6 και τωρα.Τι διαφορα εχει για εναν ελληνα αν οι δυο τελευταιοι ξενοι ειναι αμερικανοι και οχι ..Σουηδοι η Φινλανδοι;Ασε που με το γελοιο φαινομενο των διαβατηριων που μοιραζουν ανατολικες χωρες οπως η Βουλγαρια αυτο το 4+2 δεν ειχε κανενα νοημα.Ο Λοτζεσκι πχ υποτιθεται οτι ειναι..κοινωτικος,μην θυμηθω το κυκλωμα του Ρουλη με τους Σκοπιανους Μασει,Στακ κλπ.Στην τελικη προσωπικα καθολου δεν με απασχολει τι θα κανουν οι Ελληνες.Αν αξιζουν ας παιξουν,με τεχνητους ορους και πλαφον εξελιξη δεν ερχεται.Το μονο που γινοταν ηταν να βγαζεις παικτη σαν τον Κονιαρη και στα 17 να ζηταει να παρει μεταγραφη στον Βαζελο.
- painkiller4
Συμφωνω με την παραπανω γνωμη το μονο που μ εκνευριζει ειναι οτι γινεται τωρα για εξυπηρετηση των συμφεροντων του βαζελου 

Φιλε dtown,θα ερχονται καραβιες τα αμερικανακια με 2μηνα συμβολαια και θα τα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα,ολοι οι μικρομεσαιοι θα παιζουν με 5 αμερικανους αρχικη 5αδα,δεν θα υπαρχει χωροςγια ελληνες.
Οι κοινοτικοι επειδη οι καλοι ηταν ακριβοι δεν μπορουσαν να τους προσεγγισουν οι μικρομεσαιοι,αποτελεσμα αυτου να βρισκουν καποιον χωρο οι ελληνες.Τωρα θα ερχονται με 2 χιλιαρικα μηνιατικο τα μαυρακια,οι μισθοι θα πανε στα ταρταρα και θα γινει της ατασθαλιας απο τους βλαχοεπενδυτες.
Εδω θα ειμαστε και θα τα δουμε.
Οι κοινοτικοι επειδη οι καλοι ηταν ακριβοι δεν μπορουσαν να τους προσεγγισουν οι μικρομεσαιοι,αποτελεσμα αυτου να βρισκουν καποιον χωρο οι ελληνες.Τωρα θα ερχονται με 2 χιλιαρικα μηνιατικο τα μαυρακια,οι μισθοι θα πανε στα ταρταρα και θα γινει της ατασθαλιας απο τους βλαχοεπενδυτες.
Εδω θα ειμαστε και θα τα δουμε.
δεν διαφωνω με αυτα αλλα το θεμα ποιο ειναι,να παιζουν Ελληνες η να κανουμε μια ανταγωνιστικη ομαδα?Αν ο στοχος ειναι ο πρωτος,οκ ας παιζουμε με Δεδα,Κακαρουδη,Λιαπη και σια,να τρωμε 50ρες απο γαυροβαζελους αλλα να χαιρομαστε επειδη επικρατει το ελληνικο στοιχειο.Αλλωστε ανεφερα το παραδειγμα του Κονιαρη για να δειξω οτι ελληνες επιπεδου δεν μενουν πλεον σε ομαδες σαν εμας και φευγουν απο τα 17 κιολας.Δες τι παικτες κυνηγαμε απο την ελληνικη αγορα,κατι τελειωμενους βετερανους η μετριοτητες στυλ Σλαφτσακη ξερω εγω..Αν απο την αλλη ελπιζουμε να κανουμε επιτελους ενα βημα παραπανω τοτε η αλλαγη ειναι καλη.Δες τον Ρουλη τι ανταγωνιστικη ομαδα εφτιαξε περισυ με 4 καλους αμερικανους και φαντασου ποσο καλυτεροι θα ητανε με 2 επιπλεον αντι του Τσουπκοβιτς και του αλλου απο το Ισραηλ.
50αρες δε φαγαμε ποτε απο γαυροβαζελους(αντιλαμβανομαι πως το εννοεις αλλα το τερματισες) ο Αρης δεν πηρε αμερικανακια με μηνιατικο δημοσιου υπαλληλου (παραδειγμα ειναι δεν εχω κατι με τους δ.υ) τους παιχτες τους πληρωσε αδρα τουλαχιστον τους 2.
Για να γινει ανταγωνιστικος εφτασε το μπατζετ του πανω απο εκατομμυριο.
Οι ελληνες μπασκετμπολιστες ειναι το ιδιο το αθλημα,χωρις ελληνες το μπσσκετ θα πεθανει.
Ελπιζω αυτος ο νομος εκτρωμα-εξυπηρετηση του βαζελου να μην ισχυσει για πολυ.
Για να γινει ανταγωνιστικος εφτασε το μπατζετ του πανω απο εκατομμυριο.
Οι ελληνες μπασκετμπολιστες ειναι το ιδιο το αθλημα,χωρις ελληνες το μπσσκετ θα πεθανει.
Ελπιζω αυτος ο νομος εκτρωμα-εξυπηρετηση του βαζελου να μην ισχυσει για πολυ.
- KalamarGiannis
παιδιά οι γενικές σας γνώσεις για το μπάσκετ, τους ξένους και τις επιπτώσεις πραγματικά μας ενημερώνουν όσους δεν έχουμε ασχοληθεί...
αλλά ρε ΠΑΟΚια μου...
τώρα; τώρα που η ομάδα ανακοίνωσε 3 καινούριους παίκτες , να μιλήσουμε πως δένουν, τι μας λείπει, τι γίνεται με Χάγκινς και κυριότερα το σέντερ Γλυνιαδάκη ή ξένο, να δούμε τι σύνολο φτιάχνουμε κι αν μπορούμε να γυρίσουμε στην τετράδα..
εμένα με καίει να σχολιάσουμε τους παίκτες που αποκτήθηκαν, τον Τέπιτς και τι χάνουμε από την μη παρουσία του αν και τον είχαμε σίγουρο, τι είναι σαν άσσος ο Χάγκινς κι αν έκλεισε στἀλήθεια, και τέλος με αυτό το ρόστερ πόσοι παίκτες λείπουν για 12αδα γιατί ούτε μικρούς δεν έχουμε (αμαρτία που χαλαλήστηκε έτσι ο Λιάπης τόσα χρόνια...)
ΥΓ εγώ τον Πελεκάνο τον είχα για παικταρά, γιατί τον λέτε παλαίμαχο πόσο είναι; και από πότε έχει να παίξει καλό μπάσκετ;;
ΥΓ2 με τον Καλαμπόκη που είναι τίμιος ρολίστας έχουμε επαφές;;
αλλά ρε ΠΑΟΚια μου...
τώρα; τώρα που η ομάδα ανακοίνωσε 3 καινούριους παίκτες , να μιλήσουμε πως δένουν, τι μας λείπει, τι γίνεται με Χάγκινς και κυριότερα το σέντερ Γλυνιαδάκη ή ξένο, να δούμε τι σύνολο φτιάχνουμε κι αν μπορούμε να γυρίσουμε στην τετράδα..
εμένα με καίει να σχολιάσουμε τους παίκτες που αποκτήθηκαν, τον Τέπιτς και τι χάνουμε από την μη παρουσία του αν και τον είχαμε σίγουρο, τι είναι σαν άσσος ο Χάγκινς κι αν έκλεισε στἀλήθεια, και τέλος με αυτό το ρόστερ πόσοι παίκτες λείπουν για 12αδα γιατί ούτε μικρούς δεν έχουμε (αμαρτία που χαλαλήστηκε έτσι ο Λιάπης τόσα χρόνια...)
ΥΓ εγώ τον Πελεκάνο τον είχα για παικταρά, γιατί τον λέτε παλαίμαχο πόσο είναι; και από πότε έχει να παίξει καλό μπάσκετ;;
ΥΓ2 με τον Καλαμπόκη που είναι τίμιος ρολίστας έχουμε επαφές;;
Δεν τους ξέρω τους παίχτες Γιάννη, από τα ολιγολεπτα videos τι συμπεράσματα να βγουν;
Όσο για τον Γλυνιαδακη εμένα μου αρέσει,είναι άριστος γνώστης της θέσης και ξέρεις τι θα σου δώσει.
Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά την κατάσταση του.
Ας ολοκληρωθεί το ροστερ και ξανά μιλάμε.
Πολύ νωρίς είναι ακόμα,δε βρισκεις;
Όσο για τον Γλυνιαδακη εμένα μου αρέσει,είναι άριστος γνώστης της θέσης και ξέρεις τι θα σου δώσει.
Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά την κατάσταση του.
Ας ολοκληρωθεί το ροστερ και ξανά μιλάμε.
Πολύ νωρίς είναι ακόμα,δε βρισκεις;
Ο Πελεκανος ειναι τελειωμενος,οσο και ο Δεδας.
Ηλικιακα εχει μπει στα 36.
Στην Α2 αντεχουν για ενα δυο χρονια ακομα,δεν αξιζει να χαραμισουμε χρηματα για κανεναν απο τους δυο.
Ηλικιακα εχει μπει στα 36.
Στην Α2 αντεχουν για ενα δυο χρονια ακομα,δεν αξιζει να χαραμισουμε χρηματα για κανεναν απο τους δυο.
Ο γλυνιαδακης δεν μ αρεσει αλλα για μας μαλλον καλος ειναι δίδυμο με αμερικανό
Ενα ωραίο αρθρο που συνοψίζει τι γινεται μεταγραφικά στο πρωτάθλημα.
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/279 ... ue-2016-17
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/279 ... ue-2016-17
Δεν ειναι καθολου ενημερωμενο 87αρη,πρεπει να ειναι παλια αναρτηση.
- painkiller4
Γενικοτερα δεν μαρεσε απο παλια ο Γλυνιαδακης δεν τον ειχα σε εκτιμηση παρα το υψος του σαν σεντερ.Επειδη ομως ο Σουλης αξιοποιει γενικοτερα τους Ελληνες και κυριως τους ψηλους οπως Μπογρη,Τσαιρελη πιστευω οτι θα ναι καλη ενισχυση.
Σαφεστατα θα προτιμουσα μια πενταδα ψηλων Taylor,Klanton,Μαργαριτη,Τσαιρελη,Διαμαντακου αλλα ηδη ο Διαμαντακος ειναι αλλου και ο Τσαιρελης μοιαζει εντελως χλωμο να ρθει.Ειμαι ικανοποιημενος που επιτελους μετα απο καιρο θα δουμε νεο αιμα σε ξενους αμερικανους νεα προσωπα και σχεδον καινουργια ομαδα.
Παντως για ενα πραγμα θα συμφωνησω οχι αλλους παλαιμαχους οπως Πελεκανο ,Δεδα παρολο που ο τελευταιος εχει προσφερει τα μεγιστα τα τελευταια χρονια και τον γουσταρω σαν χαρακτηρα αλλα πρεπει να παμε σε κατι πιο ποιοτικο.
Σαφεστατα θα προτιμουσα μια πενταδα ψηλων Taylor,Klanton,Μαργαριτη,Τσαιρελη,Διαμαντακου αλλα ηδη ο Διαμαντακος ειναι αλλου και ο Τσαιρελης μοιαζει εντελως χλωμο να ρθει.Ειμαι ικανοποιημενος που επιτελους μετα απο καιρο θα δουμε νεο αιμα σε ξενους αμερικανους νεα προσωπα και σχεδον καινουργια ομαδα.
Παντως για ενα πραγμα θα συμφωνησω οχι αλλους παλαιμαχους οπως Πελεκανο ,Δεδα παρολο που ο τελευταιος εχει προσφερει τα μεγιστα τα τελευταια χρονια και τον γουσταρω σαν χαρακτηρα αλλα πρεπει να παμε σε κατι πιο ποιοτικο.
- Μπαρκαρούτσος
Όσον αφορά τους Έλληνες μπασκετμπολίστες γενικά, έχουν κορμιά ανθρώπου που πήγε 1.5 χρόνο γυμναστήριο για να πάει διακοπές το μεθεπόμενο καλοκαίρι και να πηδήξει καλά.
Τις μπασκετικές κορμάρες των αμερικ..
..των μεσαιοκαλών Ευρωπαίων, δεν τις βλέπεις στην Ελλάδα... Κάτι χεράκια σαν κλαριά έχουν. Πώς έφυγε ο Γιάννης ο Αντεντοκούνμπο και πώς είναι τώρα! Και είναι μόλις 21-22..
Τις μπασκετικές κορμάρες των αμερικ..

ανεξάρτητα του κοντού αμερικανού, θέλουμε 2 πολύ καλές λύσεις από Ελλάδα, έναν "κοντό" και έναν "ψηλό". Αν δε μου διαφεύγει κάτι οι λύσεις είναι Καλαμπόκης και Γλυνιαδάκης (αφού δεν μπορούμε Κατσίβελη, Μαυροειδή, Τσαιρέλη). Δε βλέπω κάτι άλλο. άντε και ο φώτης ο λαμπρόπουλος. και λέω μόνον 2 αν υποθέσουμε οτι μιλάμε για ομάδα χωρίς τραυματισμούς. Αν μένει κάθε φορά κανα μήνα έξω ο μαργαρίτης ξερω γω και δεν αντικαθίσταται, κλάφτα χαράλαμπε (μαρκόπουλε- υπέγραψε κάπου ο Χάρης ως πρώτος?).
PS: Ιβάν έτσι όπως βλέπω ρε το γήπεδο με το ΠΑΟΚ από πίσω, στη φωτογράφιση της ομάδας θα ταίριαζαν αισθητικά καθαρά οι Κατσίβελης, Τσαιρέλης, Μαυροειδής. Αισθητικά μιλάω καθαρά με το ασπρόμαυρο φόντο από πίσω. εγώ πάντως κάτι τέτοια ζωγράφιζα στη σχολή μυταρά που με πήγαινε ο πατέρας μου μικρός...
PS: Ιβάν έτσι όπως βλέπω ρε το γήπεδο με το ΠΑΟΚ από πίσω, στη φωτογράφιση της ομάδας θα ταίριαζαν αισθητικά καθαρά οι Κατσίβελης, Τσαιρέλης, Μαυροειδής. Αισθητικά μιλάω καθαρά με το ασπρόμαυρο φόντο από πίσω. εγώ πάντως κάτι τέτοια ζωγράφιζα στη σχολή μυταρά που με πήγαινε ο πατέρας μου μικρός...
Χωρίς να θέλω να μειώσω έστω και στο ελάχιστο την τεράστια και αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης και του προπονητή τα τελευταία χρόνια, οφείλω να ομολογήσω ότι, για όσους έχουν ζήσει την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, τα ονόματα που ακούγονται (και μάλιστα δεν μπορούμε να τους πάρουμε
) προκαλούν θλίψη.