Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
- john4serres
- efthimis_paok
- pirate_salonica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- efthimis_paok
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ναι, το πούμα παπούτσι άκυρο και άσχημο, και το σουτ του σαν τα τσαρβούλια του 5χρονου ανιψιού μου!john4serres έγραψε:Η ριγε μ αρεσε, η ασπρη αντιαισθητικη και η μπλε φοβερη, την λατρεψα σαν σχεδιο και συνδιασμο χρωματων ( κι ας μην ειναι ασπρομαυρο )
2 φάουλ στο βιντεο:
- Puma παπουτσι
- Δεν ξερει να σουτάρει ο 'ηθοποιος"
goran 64 έγραψε:Δίκαιο έχεις Δημήτρη...
Θα έχεις δει-παρατηρήσει φυσικά και σε άλλα posts μου (όπως π.χ. στου Χατζηψηλέα) ότι σαν σοβαρό επιχείρημα βάζω την έννοια "θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ." κι όχι Βλάντο ή Ίβιτς...
Όχι ότι δεν θα του κάνω και καλοπροαίρετη κριτική όμως, για να εξηγιόμαστε...
εγω παντως δεν τα εχωνα καλοπροαιρετα στον τουντορα

παντως θελω πολυ να μας βγει και να ειναι μια πενταετια στον παγκο να ηρεμησουμε μια φορα με το θεμα
τελευταια χρονια β φανελα μαυρη νομιζω ηταν η χρονια πριν τη νικε με ουμπρο χρονια δωνη δε θυμαμαι καλα τη δευτερη φανελα βεβαια αλλιως την προηγουμενη χρονια μπολονι σταταρ η δευτερη ηταν μαυρη πουμα
μολις το εβαλα ασε μας λιγο χρονο χωρις να το δωpirate_salonica έγραψε:Παιδιά το 2012/13 με Umbro... η "επίσημη" 2η ήταν η μαύρη!
- pirate_salonica
Κι εγώ όταν είδα το παπούτσι Puma σκέφτηκα "άραγε η Puma τι έχει να πει γι'αυτό?"
Πάντως αυτές της Puma ήταν οι χειρότερες φανέλες που είχαμε ποτέ ίσως... με αποκορύφωμα εκείνο το έκτρωμα η λευκή του 2010/11,που ευτυχώς δε φορέθηκε παρά μόνο σε ένα φιλικό! Δε βρίσκω φωτό τώρα να βάλω αλλά ήταν εκείνη με τον τεράστιο Δικέφαλο στάμπα στον έναν ώμο...
Πάντως αυτές της Puma ήταν οι χειρότερες φανέλες που είχαμε ποτέ ίσως... με αποκορύφωμα εκείνο το έκτρωμα η λευκή του 2010/11,που ευτυχώς δε φορέθηκε παρά μόνο σε ένα φιλικό! Δε βρίσκω φωτό τώρα να βάλω αλλά ήταν εκείνη με τον τεράστιο Δικέφαλο στάμπα στον έναν ώμο...
- pirate_salonica
Δεν πολυκολλάει εδώ νομίζω... πάντως πραγματικά απίστευταDimitrisS έγραψε:http://www.newsfish.gr/athlitismos/7416 ... si-picsvid

Στο βιντεο που υπαρχει στο αρθρο παρουσιαζονται και οι νεες φανελες της ομαδας, γι αυτο το εβαλα εδω.