Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στις περυσινές της macron πάντως οι ρίγες ήταν αρκετά χοντρές για το γούστο μου. Μια εκλέπτυνση, που λέγεται ότι θα υπάρχει στις φετινές, είναι ευπρόσδεκτη.
Είναι βλακεία στη συγκεκριμένη δεν είναι κάποιο περίεργο χρώμα ούτε θα πείραζε να ήταν σαν τη περσινή του τερματοφύλακα με κανονικό σήμα...Μπλε δικέφαλος ?
http://store.paokfc.gr/greek/clothes/te ... 15-16.html
http://store.paokfc.gr/greek/clothes/te ... 15-16.html
fossa, αν αναφέρεσαι σε αυτή τη φώτο είναι άσπρος δικέφαλος σε μπλε φοντο.pirate_salonica έγραψε:Πάντως ανέβηκαν τα.. σορτσάκια (έλεος) των νέων εμφανίσεων στη σελίδα της μπουτίκ και απ'ότι φαίνεται η τρίτη έχει ένα μεγάλο... φάουλ. Το σήμα είναι άσπρο/μπλε!
Μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος... αλλά ΠΑΟΚτσήδικος δικέφαλος που δεν είναι ασπρόμαυρος? Ποτς γκένειν αυτό?

υγ: τρολλαρω μαν, μη μασας!

- pirate_salonica
Ακούγεται κάπως "επικίνδυνο",αλλά θα ήθελα να δω πως θα ήταν μια ριγέ ολόιδια με τις ρίγες του σήματος... δηλαδή 3 ρίγες με τη μεσαία λίγο πιο "παχιά".
Ο δικέφαλος είναι μπλε μωρέ στραβά όντα... μπλε σε άσπρο.
Ο δικέφαλος είναι μπλε μωρέ στραβά όντα... μπλε σε άσπρο.
θα μπορουσε ομως κανεις να πει οτι ειναι ασπρο σηματακι σε μπλε φοντο ετσι καποιος θα δει μπλε το δικεφαλο. οκ, δεκτο και ας ειστε λαθος!
κατα τα άλλα και εμένα μου φαίνεται κάπως, θα ήθελα το σήμα ατόφιο. το πολύ πολύ, αν όντως είναι έτσι να μην την πάρω και να προτιμήσω φέτος τη λευκή που λενε θα ειναι μαματη.,

κατα τα άλλα και εμένα μου φαίνεται κάπως, θα ήθελα το σήμα ατόφιο. το πολύ πολύ, αν όντως είναι έτσι να μην την πάρω και να προτιμήσω φέτος τη λευκή που λενε θα ειναι μαματη.,
- pirate_salonica
Πάντως βλέποντας το μαύρο σορτσάκι στο σάιτ της μπουτίκ κάτι με λέει πως όντως μας την είχε... αποκαλύψει ο Πάμπλο την καινούρια ριγέ...
?pirate_salonica έγραψε:Πάντως βλέποντας το μαύρο σορτσάκι στο σάιτ της μπουτίκ κάτι με λέει πως όντως μας την είχε... αποκαλύψει ο Πάμπλο την καινούρια ριγέ...
- pirate_salonica
- GiorgosAtha
Δείτε τις περσινές της Real (2η-3η) για παράδειγμα...pirate_salonica έγραψε:Και καλά για να ταιριάζουν με τα χρώματα της φανέλας... η Τσέλσι π.χ. το κάνει εδώ και χρόνια,η Ρεάλ στις 3 τελευταίες σεζόν το έκανε και αυτή,η Μάντσεστερ πέρσι στην τρίτη και φέτος στη δεύτερη κτλ.
Αυτά έχει το maketing... μη μόνο -δικαίως- γκρινιάζουμε με την ταχύτητα που τις βγάζουν. Αν θέλουμε να βαδίσουμε στα βήματα των μεγάλων ομάδων θα πρέπει να κάνουμε και θυσίες.
Ή θα πας με την ροή των πραγμάτων ή δεν θα πας καθόλου... όχι ότι μας βολεύει/αρέσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 20 Ιούλ 2016, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οντως αυτη ειναι η σελιδα, αλλά η φανελα είναι η nike γιατι αν κανεις δει φαίνεται το κοκκινο σηματάκι στη φανέλα που φοράει ο μικρός. :ugeek:
Sias έγραψε:Και ορίστε η νέα φανέλα. Ίδια σχεδόν με αυτή της Nike προ 2ετιας.
Τέτοιες βλακείες για τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνονται ανεκτές.Odi.
οντως, διαβάζοντας και σχόλια μετά, η τότε φανέλα λογικά είναι αυτή που θα παρουσιαστεί οπότε όντως ο φίλος είχε δίκαιο σε αυτά που έλεγε περι Πάμπλο.