kataramenos5 έγραψε:Καποιον στα 22-24 που ακομα δεν εχει κανει το μεγαλο συμβολαιο,παει να πει ειναι "πεινασμενος" ,με καλα νουμερακια?
Δεν με διαβαζεις...

Πουλσεν λεμε...
kataramenos5 έγραψε:Καποιον στα 22-24 που ακομα δεν εχει κανει το μεγαλο συμβολαιο,παει να πει ειναι "πεινασμενος" ,με καλα νουμερακια?
Διαλεξεkataramenos5 έγραψε:Καποιον στα 22-24 που ακομα δεν εχει κανει το μεγαλο συμβολαιο,παει να πει ειναι "πεινασμενος" ,με καλα νουμερακια?
anekfrastos έγραψε:Ναι αλλά μαρκάρει;
Οι περισσότεροι δεν έρχονται γιατί είναι σε καλύτερα πρωταθλήματα. Εγώ έχω 2 παίκτες με μικρότερο value που θεωρώ ότι μπορούν και να πειστούν και να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ:panpangr77 έγραψε:Ας υποθέσουμε οτι πωλείται ο Λουκας και παιρνουμε 6Μ το μέγιστο, 3,5 με 4 εχει πάει του Μακ ,και ας βάλουμε 2,5 του Κάτσε . 12,5 Μ Και ο προεδρος τα εσπρωχνε για να περάσουμε στους ομίλους.
Στην παρακάτω λίστα ειναι striker ετσι τους κατηγοροποιεί το transfermarkt απο 2.000.000 εως 7.000.000Μ
ποιον θα διαλέγατε?
http://www.transfermarkt.co.uk/detailsu ... he/4113272
Πολυ μου αρεσουν αυτοι οι παικτες που καποιοι ισως να τους χαρακτηριζουν φλυαρους...john4serres έγραψε:[youtube]XlA6H9wOZzs[/youtube]
Ivan κανε το μπαμ.
Για τον Leandro Fernandez τα έχουμε ξαναπεί...Μακάρι να ερχόταν...Όσο για τον Μπαλντέ καλός αλλά περίεργη η περίπτωση του....vs40 έγραψε:Οι περισσότεροι δεν έρχονται γιατί είναι σε καλύτερα πρωταθλήματα. Εγώ έχω 2 παίκτες με μικρότερο value που θεωρώ ότι μπορούν και να πειστούν και να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ:panpangr77 έγραψε:Ας υποθέσουμε οτι πωλείται ο Λουκας και παιρνουμε 6Μ το μέγιστο, 3,5 με 4 εχει πάει του Μακ ,και ας βάλουμε 2,5 του Κάτσε . 12,5 Μ Και ο προεδρος τα εσπρωχνε για να περάσουμε στους ομίλους.
Στην παρακάτω λίστα ειναι striker ετσι τους κατηγοροποιεί το transfermarkt απο 2.000.000 εως 7.000.000Μ
ποιον θα διαλέγατε?
http://www.transfermarkt.co.uk/detailsu ... he/4113272
1. Leandro Fernández, 3.6M, 25 ετών, Club Atlético Independiente
http://www.transfermarkt.com/leandro-fe ... ler/131840
2. Ibrahima Baldé, ακόμη ελεύθερος
http://www.transfermarkt.com/ibrahima-b ... ler/134497
Έπειτα, αξίζει να πας σε ταλέντα και να σκάσεις φράγκα σε ομάδες. Ταλέντα υπάρχουν πολλά που μπορούν να μας βγουνε. Με σωστή διαχείρηση δε θεωρώ ότι είναι μεγάλο ρίσκο αν είναι ταλέντα 2 κλάσεις πάνω από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτοί οι παίκτες θα αποδώσουν από τη επόμενη χρονιά. Εγώ είμαι φαν των wonderkids και το έχω πει άπειρες φορές. Αυτό θα έκανα αν ήμουν διοίκηση. Όχι όμως σε όλες τις θέσεις, αλλά κατά προτίμηση στα εξτρέμ, 10, και φορ. Πολλά transfer fees, χαμηλός μισθός σχετικά (+επίδραση εφορίας), 5ετές συμβόλαιο, και όταν συμφέρει το κλάμπ πώληση, για να γίνεται η γνωστή ροή χρήματος και επανεπενδύσεων. Νομίζω ότι την επόμενη σεζόν, αν φέτος κρατήσουμε την ίδια διοίκηση, μέσα από μια επιτυχημένη χρονιά, θα γίνουν επενδύσεις και η ομάδα θα είναι δεμένη και πιο έτοιμη για να τις υποδεχτεί.
kataramenos5 έγραψε:Che ,μαλλον πρεπει ν αναλαβεις δραση στο depormaniaΥπενθυμιζω οτι ο Λουκας εχει στα χερια του προσφορα απο την Ντεπορτιβο για ανανεωση (7 χρονων συμβολαιο παρακαλω!) αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.
sic-4 έγραψε:Πολυ μου αρεσουν αυτοι οι παικτες που καποιοι ισως να τους χαρακτηριζουν φλυαρους...john4serres έγραψε:[youtube]XlA6H9wOZzs[/youtube]
Ivan κανε το μπαμ.
"Μα κανει μαλακιες και χανει τη μπαλα"...
Κι ο Τζιωλης χανει τη μπαλα αλλα το κανει με πιο βαρετο τροπο.. Λαθη κανουν ολοι, προτιμω τα θεαματικα λαθη λοιπον... Και μεσα απο αυτα σου δινονται και οι πιθανοτητες να του βγουν τα τσαλιμια και να δεις φασεις οι οποιες σε κανουν να αγαπας το ποδοσφαιρο. Εχει παραγινει το κακο με το στειρο ποδοσφαιρο των προπονητων. Πρεπει οι ομοσπονδιες να βρουν τροπους να περιορισουν λιγο αυτο το φαινομενο και να δωθει περισσοτερος χωρος στους θεαματικους παικτες, στο θεαματικο ποδοσφαιρο. Ενταξει, τον αγαπαμε τον Σαντος, αλλα φτανει...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φαση οπου ο Βιερινια σε μια επιθεση εχει κανει το "κατι παραπανω", μια θεαματικη τριπλα με πολυ ρισκο η οποια ομως του βγηκε. Στην επιστροφη λοιπον, καθως περνουσε μπροστα απο τον Σαντος, τρωει χοντρο κραξιμο για την τριπλα που εκανε. Παρ' οτι του βγηκε!!!! Αυτα τα περιστατικα τα σιχαινομαι. Πληρης δαιμονοποιηση του θεαματος στο βωμο της σκοπιμοτητας. Αυτο το ποδοσφαιρο, δεν μου αρεσει.
Κι ένα δεξί μπακ.MANIAKOS έγραψε:Για μπαν εισαι![]()
![]()
Λέγονται τετοια ;
Κ γω πιστευω το πολυ να παρουμε εναν που να παιζει φορ κ εξτρεμ αν δε τραβήξει ο Βραζιλιάνος
και ο Γκαγκάριν δεν θα ήταν άσχημος...buffalobill4 έγραψε:υπαρχει και ο τζαγκοεβ
και ο κοκοριν (αναρπαστος θα γινει αυτος στην τουμπα)
αλλα και η προσωπικη μου αδυναμια
τα αδερφια μπερεζουτσκικαι δεν ξερεις ποιος μακαρει ποιον
Antonis.kataramenos5 έγραψε:Καποιον στα 22-24 που ακομα δεν εχει κανει το μεγαλο συμβολαιο,παει να πει ειναι "πεινασμενος" ,με καλα νουμερακια?
Rizla έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Καποιον στα 22-24 που ακομα δεν εχει κανει το μεγαλο συμβολαιο,παει να πει ειναι "πεινασμενος" ,με καλα νουμερακια?
Δεν με διαβαζεις...![]()
Πουλσεν λεμε...
Rizla έγραψε:Ο Πουλσεν; Μεχρι και φραπε κανει να πουμε...Πουλεναρα...παλι δεν θα το παρουμε και θα τον αρπαξει καμια Ντορτμουντ του χρονου...anekfrastos έγραψε:Ναι αλλά μαρκάρει;