Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από nikolasf »

Σημερα, χωρις μεσον ενημερωσης εισαι σαν τραγουδιστης χωρις φωνη. Η κτηση ενος καναλιου, οχι απαραιτητα οπαδικου, αλλα που θα προωθει καποιες αποψεις και θα ανδεικνυει καποιες οπτικες γωνιες γεγονοτων ειναι εκ των ουκ ανευ, ιδιαιτερα με το σκηνικο που επικρατει στα ΜΜΕ στην Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

+1926 και Adidas στην φανελα 8-)

Οσο για αυτο που ειπε ο Ιβαν, ας ξεκινησει με Smolov και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

nikolasf έγραψε:Σημερα, χωρις μεσον ενημερωσης εισαι σαν τραγουδιστης χωρις φωνη. Η κτηση ενος καναλιου, οχι απαραιτητα οπαδικου, αλλα που θα προωθει καποιες αποψεις και θα ανδεικνυει καποιες οπτικες γωνιες γεγονοτων ειναι εκ των ουκ ανευ, ιδιαιτερα με το σκηνικο που επικρατει στα ΜΜΕ στην Ελλαδα
Αν βεβαια οι αποψεις αυτες ειναι οτι "δημιουργουν προβλημα οι απεργιες των εργατων στα λιμανια και στα εργοστασια", των επι μηνες απληρωτων εργαζομενων περυσι στη ΣΕΚΑΠ ας πουμε.....
thief

Δημοσίευση από thief »

adidas1926 έγραψε:
eorptol έγραψε:Εμένα με ενδιαφέρει νά είναι πανίσχυρος όσο είναι στον ΠΑΟΚ και η τηλεοπτική στέγη θα βοηθήσει πολύ και εμάς και αν δεν έχει τις προϋποθέσεις να μην παρει αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι τις έχει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω φιλε θελω να ειναι πανισχυρος ο ΠΑΟΚ και δε με ενδιαφερει καθολου τι θα κανει ο καθε ενας επιχειρηματιας.Τωρα για την τηλεοπτικη στεγη που γραφεις δε γουσταρω καθολου να γλειφω εκει που εφτυνα.Ο ΠΑΟΚ για να ειναι μεγαλος δε χρειαζεται ουτε προβολες απο τα μεσα ουτε τιποτα τετοιο.Χρειαζεται μια αρμαδα στο χορταρι και αλλη μια αρμαδα στις κερκιδες.
O ΠΑΟΚ χρειάζεται να είναι ισχυρός ΣΕ ΟΛΑ. Δεν είμαστε στο 1970 ή το 1950. Συνεπώς ΚΑΙ σε επιχειρηματικό επίπεδο πρέπει να είναι πανίσχυρος. Βέβαια ο Σαββίδης με την γραφική του διοίκηση στα του ποδοσφαίρου (ναι εδώ μας ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ) είναι μέχρι στιγμής όχι μετεξεταστέος αλλά στάσιμος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν βλέπουμε παθογένειες και διαπλοκές μιας ζωής εμείς να είμαστε ...αλλού και να μην τα καυτηριάζουμε. Αρμάδα στο χορτάρι χωρίς οικονομικό υπόβαθρο από πίσω λίγο δύσκολο έως και αδύνατο στην εποχή μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nikolasf έγραψε:Σημερα, χωρις μεσον ενημερωσης εισαι σαν τραγουδιστης χωρις φωνη. Η κτηση ενος καναλιου, οχι απαραιτητα οπαδικου, αλλα που θα προωθει καποιες αποψεις και θα ανδεικνυει καποιες οπτικες γωνιες γεγονοτων ειναι εκ των ουκ ανευ, ιδιαιτερα με το σκηνικο που επικρατει στα ΜΜΕ στην Ελλαδα
Επιτέλους να σταματήσουμε να λέμε σφάξε με αγα μου να αγιάσω πρέπει να διεκδικούμε πραγματικά και όχι στα λόγια γιατί πλέον έχουμε την δύναμη ας την αξιοποιήσουμε

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

τωρα να ανοιξουμε κουβεντα για τα καναλια? δε θα βγαλουμε ακρη.

απλα σκεφτειτε το σημερινο ξεπλυμα του πρεζεμπορα απο ολα τα καναλια και μεσα, ακομα και απο την κρατικη ερτ.

συν τοις αλλοις, το να ζηταμε την δικη μας προπαγανδα "την καλυτερη" (sic) με αναγουλιαζει. δεν ειναι επιθεση σε κανεναν. μπορειτε να εχετε τη δικη σας αποψη. εγω παντως ανακατευομαι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δημητρης17 έγραψε:
Αν βεβαια οι αποψεις αυτες ειναι οτι "δημιουργουν προβλημα οι απεργιες των εργατων στα λιμανια και στα εργοστασια", των επι μηνες απληρωτων εργαζομενων περυσι στη ΣΕΚΑΠ ας πουμε.....
Εγώ ξέρω φίλε ότι το Μακεδονία παλας και οι 280 εργαζόμενοι δεν χάσανε την δουλειά τους ενώ ήταν για κλείσιμο το ξενοδοχείο από τις λαμογιες δασκαλαντωνακη το ίδιο και η ΣΕΚΑΠ που πήγαινε για κλείσιμο η σε τουρκικά χέρια και η ομάδα μας ήταν έτοιμη να πει το ποίημα .....Όλα αυτά ο Σαββίδης τα έκανε αν δεν μας αρέσει ας κάνουμε την λαϊκή βάση που λέγανε κάποιοι να μην έχουμε ανάγκη κανέναν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 19 Ιούλ 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

john4serres έγραψε:+1926 και Adidas στην φανελα 8-)

Οσο για αυτο που ειπε ο Ιβαν, ας ξεκινησει με Smolov και βλέπουμε...

αν τον εφερνε αυτον θα παιρναμε πρωταθλημα πριν ξεκινησει αλλα ουτε για διακοπες δεν ερχεται ο Smolov εδω :lol: :lol: :lol: :lol:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

καλα, μην νομιζετε κιολας οτι το καναλι θα παιζει ΠΑΟΚ απο το πρωι μεχρι το βραδυ
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

buffalobill4 έγραψε:τωρα να ανοιξουμε κουβεντα για τα καναλια? δε θα βγαλουμε ακρη.

απλα σκεφτειτε το σημερινο ξεπλυμα του πρεζεμπορα απο ολα τα καναλια και μεσα, ακομα και απο την κρατικη ερτ.

συν τοις αλλοις, το να ζηταμε την δικη μας προπαγανδα "την καλυτερη" (sic) με αναγουλιαζει. δεν ειναι επιθεση σε κανεναν. μπορειτε να εχετε τη δικη σας αποψη. εγω παντως ανακατευομαι
Ρε βουβαλε, ενα καναλι αμιγως ΠΑΟΚ, ναι, χρειαζεται!!! Αλλα ενα καναλι που να μας λεει να ειμαστε καλα παιδια, να καθομαστε φρονιμα και να τρωμε ολο το φαι μας, εγω προσωπικα δεν το χρειαζομαι!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

buffalobill4 έγραψε:τωρα να ανοιξουμε κουβεντα για τα καναλια? δε θα βγαλουμε ακρη.

Αυτά που λέμε εμείς αν τα μάθει περισσότερος κόσμος είναι προπαγάνδα? Αντίλογο σε αυτά που λένε αυτοί δεν θα έχουμε ; μας αρέσει να είμαστε περιθωριοποιημενοι ;

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

καναλι ΠΑΟΚ υπαρχει δημητρη. το ΠΑΟΚ τιβι. και με πολλους πελατες και με πολλες προβολες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κανάλι που να απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο θέλουμε χρειάζεται αλλιώς θα τα λέμε μεταξύ μας και οι άλλοι θα περνάν την προπαγάνδα τους μια χαρά χωρίς αντίλογο

Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

eorptol έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:
Εγώ ξέρω φίλε ότι το Μακεδονία παλας και οι 280 εργαζόμενοι δεν χάσανε την δουλειά τους ενώ ήταν για κλείσιμο το ξενοδοχείο από τις λαμογιες δασκαλαντωνακη το ίδιο και η ΣΕΚΑΠ που πήγαινε για κλείσιμο η σε τουρκικά χέρια και η ομάδα μας ήταν έτοιμη να πει το ποίημα .....Όλα αυτά ο Σαββίδης τα έκανε αν δεν μας αρέσει ας κάνουμε την λαϊκή βάση που λέγανε κάποιοι να μην έχουμε ανάγκη κανέναν

Αδερφε επαναλαμβανω, διαβασε προσεκτικα τις δυο γραμμες που εγραψα: "Αν βεβαια οι αποψεις αυτες ειναι οτι "δημιουργουν προβλημα οι απεργιες των εργατων στα λιμανια και στα εργοστασια", των επι μηνες απληρωτων εργαζομενων περυσι στη ΣΕΚΑΠ ας πουμε...." Αυτα ειπωθηκαν απ τον Σαββιδη μεσα στην βουλη, οτι ο αγωνας των εργατων για καλυτερη ζωη δημιουργει προβλημα στις επιχειρηματικες του δραστηριοτητες. Επισης να προσθεσω οτι η ΣΕΚΑΠ για να μην παει για κλεισιμο, ή σε χερια Τουρκων οπως λες, απελυσε 97 εργατες. Αν εσυ συμβιβαζεσαι μ αυτα, δεν μπορω να σου πω κατι, εχεις καθε δικαιωμα!!! Εγω ομως, δεν συμβιβαζομαι. Αλλο ΠΑΟΚτσης, αλλο εργατης σε μια επιχειρηση του επιχειρηματια ιδιοκτητη του ΠΑΟΚ. Το λαδι με το νερο, δεν ανακατευονται.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

eorptol έγραψε:

Αυτά που λέμε εμείς αν τα μάθει περισσότερος κόσμος είναι προπαγάνδα? Αντίλογο σε αυτά που λένε αυτοί δεν θα έχουμε ; μας αρέσει να είμαστε περιθωριοποιημενοι ;

Αδερφε μου πτολ. Να κανουμε μια παραδοχη να μπει η κουβεντα σε μια βαση?

Ο Ιβαν κατα την γνωμη σου ειναι αγιος? Μην μου τον συγκρινεις με την προσωποποιηση του δαιμονα (πρεζεμπορας). Εγω λεω οχι.

Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι ο Ιβαν Σαββιδης ως ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ. Δεν θελω ο ΠΑΟΚ ποτε να φτασει σε σημειο να κατακτησει οτι κατακτησει με πλαγιους τροπους. Ως εδω δεν το κανει. Και μακαρι να το συνεχισει. Γιατι και τα χρεη κας τα πληρωσε και στην εφορια δινει φραγκα και οσον αφορα στο αγωνιστικο δεν νομιζω οτι ευνοουμαστε αναλογικα του μεγεθους μας.

Ο επιχειρηματιας τωρα Ιβαν Σαββιδης απο μενα θα κριθει με την ιδια αυστηροτητα που θα κριθει ο καθε επιχειρηματιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”