Προκριματικοί Ch.L.
- john4serres
Re: Προκριματικοί Ch.L.
nova σιγουρα γιατι το διαφημιζει.
στο προγραμμα της λαολα δεν ειναι μεχρι στιγμης
στο προγραμμα της λαολα δεν ειναι μεχρι στιγμης
Το εντος εδρας διαφημιζει η nova,δηλαδη τον επαναληπτικο.
Εκτος αν εχω χασει κατι που εγινε τις προηγουμενες 5-6 ωρες.
Εκτος αν εχω χασει κατι που εγινε τις προηγουμενες 5-6 ωρες.
- kataramenos5
Ρομαν να τους τρολαρει ειπε.Οχι να τους τρομοκρατησει.RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Το Σάββατο αν εχω χρονο λεω να μπω να τρολαρω λιγο Ολλανδούς .. Οποίος πιστός ας προσελθει
Δώσε link!

Αν και Μανιακος ειναι αυτος, ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θελει να πει.
για το εκτος εδρας μιλαω αν εχει βγει κατι....μαμηθηκε ο διας με τις διακοπες πανω στην εκδρομη 

λογικα θα πουλησει το μισο ροστερ τους...kataramenos5 έγραψε: Αν και Μανιακος ειναι αυτος, ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θελει να πει.
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Ρομαν να τους τρολαρει ειπε.Οχι να τους τρομοκρατησει.RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Το Σάββατο αν εχω χρονο λεω να μπω να τρολαρω λιγο Ολλανδούς .. Οποίος πιστός ας προσελθει
Δώσε link!![]()
Αν και Μανιακος ειναι αυτος, ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θελει να πει.
Ναι, θέλω να μπω κι εγώ να τους λέω διάφορα..

- kataramenos5
Μη πεις ανεκδοτο μονο.Μετα το πρωτο ματς ...ισως.Μην αναβουμε φωτιες τωρα.
Καλα τα λεει ο Φρανκ αν κρατησουμε εκει μεσα με αμυνα μπετον αλα Ιβιτς,εδω μεσα τα πιτσιρικια θα χεστουν πανω τους.
Καλα τα λεει ο Φρανκ αν κρατησουμε εκει μεσα με αμυνα μπετον αλα Ιβιτς,εδω μεσα τα πιτσιρικια θα χεστουν πανω τους.
- ΑποστόληςΑ
αντε ντε...

ήδη κανα δυο έστειλε, αναμένουμε και τον μιλικ στη ναπολι, ε μανιακε;Sera4 έγραψε:λογικα θα πουλησει το μισο ροστερ τους...kataramenos5 έγραψε: Αν και Μανιακος ειναι αυτος, ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θελει να πει.

-
Βασικα απο όσο ξέρω δεν υπαρχει και σύνδεσμος ή κατι σχετικό στην Ολλανδία.. Εχει καποιος καποια πληροφορία για το πότε ξεκινάν να μοιράζονται τα εισιτήρια?Hayate έγραψε:Παιδια ηθελα να ρωτησω για αυτους που ειναι ηδη εξω Ολλανδια ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να προμηθευτουν εισητηρια.Ας πουμε οτι ειναι μακρια απο τους συνδεσμους του εξωτερικου.
http://ajax.netwerk.to/nieuws/news.php?b=39166RoMaN έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Το Σάββατο αν εχω χρονο λεω να μπω να τρολαρω λιγο Ολλανδούς .. Οποίος πιστός ας προσελθει
Δώσε link!
- kataramenos5
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Από το sdna
Η Άμστερνταμ Αρένα μοιάζει σήμερα με χωράφι, κάτι που κινητοποιεί τους ανθρώπους του Άγιαξ να αλλάξουν χλοοτάπητα ενόψει του ματς της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ!
Εικόνα χωραφιού έχει το γήπεδο του Άγιαξ μία εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο αγωνιστικός χώρος της λαμπερής «Άμστερνταμ Αρένα» έχει τα κακά του τα χάλια και γι’ αυτό την Παρασκευή, οι Ολλανδοί έχουν προγραμματίσει τοποθέτηση νέου τάπητα, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Τρίτη, για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Η Άμστερνταμ Αρένα μοιάζει σήμερα με χωράφι, κάτι που κινητοποιεί τους ανθρώπους του Άγιαξ να αλλάξουν χλοοτάπητα ενόψει του ματς της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ!
Εικόνα χωραφιού έχει το γήπεδο του Άγιαξ μία εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο αγωνιστικός χώρος της λαμπερής «Άμστερνταμ Αρένα» έχει τα κακά του τα χάλια και γι’ αυτό την Παρασκευή, οι Ολλανδοί έχουν προγραμματίσει τοποθέτηση νέου τάπητα, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Τρίτη, για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.