Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
μεγαλη ηττα για Ιβαν η απορριψη
σιγουρα δεν εκανε κατι λαθος στην υποψηφιοτητα; διαβαζω μια εταιρεια ελεγξε τις υποψηφιοτητες ως προς την νομικη τους μορφη,το μετοχικο τους κεφαλαιο,την υποχρεωση ονομαστικοποιησης των μετοχων κ.λπ
τελος παντων αν δεν αναστραφει η αποφαση μιλαμε για ξεκαθαρη ηττα
κριμα
με στενοχωρησε η αποφαση
σιγουρα δεν εκανε κατι λαθος στην υποψηφιοτητα; διαβαζω μια εταιρεια ελεγξε τις υποψηφιοτητες ως προς την νομικη τους μορφη,το μετοχικο τους κεφαλαιο,την υποχρεωση ονομαστικοποιησης των μετοχων κ.λπ
τελος παντων αν δεν αναστραφει η αποφαση μιλαμε για ξεκαθαρη ηττα
κριμα
με στενοχωρησε η αποφαση
- paokovios1974
- buffalobill4
Ο βαξεβανης παντως που σιγουρα εχει πληροφορηση κανει λογο για αυξημενες πιθανοτητες να κςρδισει ο σαββιδης τυχουσα ενσταση
- paokovios1974
Επιθανατιος ρογχος.xpan έγραψε:ο χοντρος συνεχίζει πάντως κανονικά και μετά τις αστείες ποινές του Noor 1 χθες ας πέσουμε όλοι μαζί από τα σύννεφα και ας καταλάβουμε επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.
Στις μεταγραφες σαρωνει.
- Παλαιολόγος
γιατι ο ιβαν διεκδικησε με εταιρεια απο την κυπρο και οχι απο ελλαδα ή ρωσια; για φορολογικους λογους;
και οι αλλοι κυπριοι απορριφτηκαν παρεμπιπτοντως
- Παλαιολόγος
Ο Σαββίδης κόπηκε επειδή «οι οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2015 δεν είναι ελεγμένες από αναγνωρισμένο ορκωτό ελεγκτή λογιστή».
e-tetradio.grΣαββίδης και Κυπριακό σχήμα πιθανότατα να συμμετάσχουν τελικά μια και θα επανεξεταστούν οι φάκελοί τους. Mega οριστικά εκτός.
- paokovios1974
H DIMERA ειναι η εταιρια μεσω της οποιας κινει τα κεφαλαια του.Παλαιολόγος έγραψε:γιατι ο ιβαν διεκδικησε με εταιρεια απο την κυπρο και οχι απο ελλαδα ή ρωσια; για φορολογικους λογους;
Και στον Π.Α.Ο.Κ Μεσω dimera Τα βαζει.
Ρε φίλε αν δεν είσαι πρεζεμπορας κουμπαρος του δρακουμελ και δεν σε γουστάρουν οι γερμανοαμερικανοι άδεια δύσκολα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. .....Ιβάν έκανες την καλλίτερη προσφορά για το λυντρα μαριοτ; αποσυρε την προσφορά σου. ....ήττα του ιβαν δεν είναι ήττα αυτών που θέλει να φύγει η σαπίλα που εκπροσωπεί ο μαρινακης και το σύστημα που εκπροσωπεί είναιΠαλαιολόγος έγραψε:γιατι ο ιβαν διεκδικησε με εταιρεια απο την κυπρο και οχι απο ελλαδα ή ρωσια; για φορολογικους λογους;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
μαλιστα,δεν το γνωριζαpaokovios1974 έγραψε:H DIMERA ειναι η εταιρια μεσω της οποιας κινει τα κεφαλαια του.Παλαιολόγος έγραψε:γιατι ο ιβαν διεκδικησε με εταιρεια απο την κυπρο και οχι απο ελλαδα ή ρωσια; για φορολογικους λογους;
Και στον Π.Α.Ο.Κ Μεσω dimera Τα βαζει.
- hasio_john
Αυτό και μόνο αυτό!paok87 έγραψε:Πλάκα σπάει ο χοντρος στο κράτος της στιαςπου
Βέβαια το μήνυμα ελήφθη για το ποια θα είναι (και πάλι) η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ την νέα χρονιά!
Εν τω μεταξύ, διαβαζω παντού νονπειπερ για τη σχέση Ιβάν-Παπαμιμίκου (...μισο να ξεράσω μονο που το γραψα)
Πρέπει να τα χει πάρει άσχημα ο Ιβάν.
Πρέπει να τα χει πάρει άσχημα ο Ιβάν.
40 και βάλε χρόνια είναι αυτή η κολόνια. Εδώ δεν είναι το θέμα ο Μαρινάκης αλλά το κράτος των Αθηνών. Υπάρχει περίπτωση σε 4 άδειες που σφάζονται οι υποψήφιοι, να καταλήξει κάποια εκτός του κράτους των Αθηνών.;; Γιατί ο Σαββίδης υποθέτω την έδρα του καναλιού θα την είχε στη Θεσσαλονίκη με εργαζόμενους από Β. Ελλάδα κλπ. Πείτε μου πότε στα τελευταία 40 χρόνια (ουσιαστικά από το '80 και μετά) έγιναν έργα στην Β. Ελλάδα.;; Και ταυτόχρονα με φουλ φαγοπότι από επιδοτήσεις ΕΟΚ και ΕΕ στο κράτος των Αθηνών με διπλανούς κάτι ψιλά σε Πελοπόννησο και Κρήτη (+ την Ολυμπιάδα). Το ξέρω ακούγομαι γραφικός αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένα από το βασικά προβλήματα της χώρας μας και της οικονομίας μας ήταν και είναι ο συγκεντρωτισμός της οικονομίας μας που αντιβαίνει σε κάθε κανόνα ελεύθερης αγοράς. Αν βρείτε άλλη χώρα (ανεπτυγμένη) να έχει συσσωρεύσει όλη της την οικονομία σε μία πόλη να μου την πείτε και εμένα.Το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πολιτικό και ίσως ακόμη βαθύτερο. Αλλά είπαμε η κακιά Μέρκελ φταίει για όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τρί 19 Ιούλ 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χαμουρας ο υπάλληλος του μαρινακη είναι όλο χαρά δικαιώθηκε ο τύπος που μολύνει την ραδιοφωνική ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης
Το ραδιόφωνο που του δίνει μικρόφωνο, είναι δυνατόν να μην είναι εξαγορασμένο ?