Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Thanix »

fossa έγραψε:Βγάλε μια ανακοίνωση ρε καραγκιόζη τι μας έχεις απ' το πρωί με το F1.
Χάσαμε τον ύπνο μας :opaokara:
Και για αύριο βγάλε την ώρα...όχι γενικά.
Δεν μπορείς ? βγάλτη σε φωτογραφία ρε μ... λες και θα σε πούμε ερασιτέχνη έτσι όπως τα κανες.
Σκέψου να ησουν απο το πρωι με το f5 να κανεις ανανέωση... Θα είχες βγει απο τα ρούχα σου

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

:lol: :lol: :lol: ναι μ' αυτό τέλος πάντων
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Μυστικότητα καλό είναι να υπάρχει για να υπάρχει ενδιαφέρον στην παρουσίαση αν έχουν γίνει γνωστά τα πάντα γιατί να κάτσω να δω την παρουσίαση

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρωτα τη μπαγιερν γιατι δεν εχει μυστικοτητα που ειναι νουμερο ενα σε φανελες αντιντας το χρονο
Η φανέλα της Μπάγερν είναι ένα από τα μεγαλύτερα (μαζί με Μάντσεστερ και Ρεάλ) προϊόντα της Αντίντας στο θέμα "φανέλες ομάδων". Οπότε,πουλάει παγκοσμίως. Όπως είναι λογικό,αυτό το "παγκοσμίως" συμπεριλαμβάνει και Ασιατικές χώρες,οι οποίες είναι λίγο... βιαστικές στο να αρχίσουν να πουλάνε τα προϊόντα στον κόσμο. Από εκεί,συνήθως,βγαίνουν οι λεγόμενες "διαρροές". Για τον ΠΑΟΚ δεν ισχύει κάτι τέτοιο,καθώς δεν είναι το μέγεθος Ρεάλ ή Μπάγερν οπότε δεν "πουλάει" παγκοσμίως (γι'αυτό άλλωστε και δεν βγάζει το σκασμό λεφτά που βγάζουν Ρεάλ και Μπάγερν),οπότε δεν γίνεται να διαρρεύσει τις φανέλες κάποιο... βιαστικό παράρτημα της Macron.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα,προσπάθησα να το πω όσο πιο απλά γίνεται!

Μας χάλασε και το φώτοσοπ... θα έκανα μια προσπάθεια "απεικόνισης" του πρωϊνού άρθρου του ινΠΑΟΚ,να έχουμε κάτι να συζητάμε να φύγει λίγο λίγο η... μεγάλη αγωνία! :lol: :pano:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε πειρατη ποια ασια

φιλος μου φανατικος της μπαγερν πανηγυριζε το περσινο πρωταθλημα με φανελα επισημη της καινουριας σεζον

και για να μην αρχισουν τα ηλιθια επιχειρηματα συγκρινω τον ΠΑΟΚ με τη μπαγερν κτλ. εννοειται οτι ολα αυτα τα λεω προσαρμοσμενα στα δεδομενα του ΠΑΟΚ

αλλωστε λεω παρε πχ την πρωτη ομαδα στον κοσμο και μαθε απο κει

εγω το γιο μου μεσσι του βαζω για να μαθει δεν του βαζω κρεσπουρα...δε θα γινει μεσσι βεβαια και μαλλον ουτε καν κρεσπουρα αλλα θα δει το τοπ ... απο ποιον να παρω παραδειγμα απ την κουλα κι τον παπαναστασιακο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Η φανέλα της Μπάγερν της καινούριας σεζόν βγήκε στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Μέχρι κι ο ...ΠΑΟ του Αλασκούζου το έχει κάνει αυτό την περίφημη χρονιά του "-3" (13/14) όταν και φόραγε στα πλέι-ωχ αμάν τη φανέλα του 14/15... εμείς πάντα τις παρουσιάζαμε μέσα Ιούλη. Τι να πω ρε συ δεν ξέρω από μάρκετινγκ!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οχι θα πουμε μπραβο. Στο μαρκετινγκ εχουμε κανει βηματα μπροστα αλλα τα ψηγματα ερασιτεχνισμου ειναι ακομη ορατα. Για να μην πω θεορατα.

Γενικα διαφωνω οριζοντιως καθετως και πλαγιως με το να παρουσιαζεται η φανελα μεσα προς τελη Ιουλίου. Οπως επισης και τα διαρκειας. Κανονικα απο περσι απριλιο πρεπει να εχεις τη δυνατότητα να αγορασεις το διαρκειας και η φανελα της νεας χρονιας πρεπει να παρουσιαζεται την επομενη της τελευταιας αγ υποχρεωσης.

Για να προλαβω τυχον κακοπροεραιτους ειναι προσωπικη αποψη και δεν το παιζω γκουρου του μαρκετινγκ. Απλα την εχω σχηματισει εχοντας απλα δει πως λειτουργουνε σε αντιστοιχους τομεις οι οργανωμενες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pirate_salonica έγραψε:Η φανέλα της Μπάγερν της καινούριας σεζόν βγήκε στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Μέχρι κι ο ...ΠΑΟ του Αλασκούζου το έχει κάνει αυτό την περίφημη χρονιά του "-3" (13/14) όταν και φόραγε στα πλέι-ωχ αμάν τη φανέλα του 14/15... εμείς πάντα τις παρουσιάζαμε μέσα Ιούλη. Τι να πω ρε συ δεν ξέρω από μάρκετινγκ!
το εχει καθιερωσει η Μπαγερν.
οχι μονο φετος.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Το ξέρω... το ίδιο και π.χ. η Μίλαν.

Ελπίζω μόνο η όλη... αγωνία να αξίζει και να μην απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δηλαδη υπαρχει κανεις που θεωρει μαρκετιγκ αυτη την μυστικοπαθεια

αυτα ειναι κολπα μαρκετιγκ προηγουμενης δεκαετιας

σορρυ αλλα το σημαντικοτερο πλεον στην εποχη μας ειναι η ταχυτητα ακομη και στο μαρκετιγκ οχι μονο στο ποδοσφαιρο :lol: :lol: :lol: :lol:

τελος παντων εδω περιμενουμε ενα μηνα το βαρελα ε θα περιμενουμε μια μερα ακομη τη φανελα

pirate_salonica έγραψε:Το ξέρω... το ίδιο και π.χ. η Μίλαν.

Ελπίζω μόνο η όλη... αγωνία να αξίζει και να μην απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα...

αυτο πανω απ ολα και ας τη βγαλουν και 15αυγουστο τελικα με τα πανηγυρια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για την ταχύτητα συμφωνώ αλλά διαφωνώ με τις διαρροές καλά κάνουν και δεν διαρεουν τίποτε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Μερικές "ιδέες" για το πως θα μπορούσε να είναι η φημολογούμενη μπλε 3η φανέλα (ναι σκυλοβαριόμουν όντως :lol:):

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γιατί νομίζω πως την καθυστέρηση Βαρέλα την βαπτισαν τεχνικό πρόβλημα στο βίντεο;
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Μια ασπρομαυρη ριγέ με 5 ή 7 ριγες, μια ολόμαυρη και μια ολόασπρη και τελος!!! Macron, Adidas, Nike, Umbro και πρασινα αλογα!!! Λες και παιζουν οι φανελλες μπαλλα!!! Ευρωπαίοι πολίτες καταντήσαμε κι εμεις μου φαινεται...
berry

Δημοσίευση από berry »

Δημητρης17 έγραψε:Μια ασπρομαυρη ριγέ με 5 ή 7 ριγες, μια ολόμαυρη και μια ολόασπρη και τελος!!! Macron, Adidas, Nike, Umbro και πρασινα αλογα!!! Λες και παιζουν οι φανελλες μπαλλα!!! Ευρωπαίοι πολίτες καταντήσαμε κι εμεις μου φαινεται...
Εεεεετσι!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ρε ουτε φανελα. μποντιπειντινγκ. πιο μπρουταλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”