33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

curtis έγραψε:κατ αρχας ειμαι της αποψης οτι θελουμε φορ αν οχι ισαξιο καλυτερο του κλαους αλλα.......διαβαζω εδω μεσα και τρελαινομαι τι λετε μωρε ο μαντζιος θα εβαζε πιο πολλα?παει στη μυκονο?γιατι απαγορευεται και ποιοι ειστε εσεις που θα του πειτε που να παει?ο ζλαταν και ο κριστιανο και ολοι οι αλλοι αστερες που πανε μυκονο ειναι παλτα μαλλον.....ο μουσλι τον αγαπαω για την τρελα του οχι για τα 4-5 γκολ στο πρωταθλήμα μη λεμε οτι να ναι ο στεφανος ειναι απο τους πιο πιοτικους παιχτες που εχουμε σορρυ που σας το χαλαω φορ με 15 γκολακια στανταρ....και που.... στην ομαδαρα που βγαινει 4η....για μενα φετος θα κριθει που ανεβαινει η ποιοτητα και τερμα οι δικαιολογιες.κλαους παστελωνε αγορι μου αυτο ξερεις αυτο να κανεις κ φετο......και πριν με προλαβετε καποιοι ναι εναν γκρισμαν στυλ θα ηθελα και οχι κλαους αλλα μην τα ισσοπεδωνουμε ολα.αν καποιοι νομιζετε οτι ειχαμε τοσο μεγαλη ομαδα και μας τα χαλαγε ο κλαους λυπαμαι.......

ΥΓ
Δεν φανταζομαι τι θα ειχε ακουσει αν τον ειχαμε τον βασιλια απολυτο παιχταρα τον ενα και μοναδικο ντιεγκο.κοκες παρτουζες βιλες παρτυ ποσο χοντρος ειναι..... ελεος με τη μιρλα.......τα παραπανω ειναι απλα και μονο για να δειξω το μεγαλειο της μιζεριας και τιποτα αλλο και ναι στον ΠΑΟΚ των ονειρων μου ο κλαους ειναι αλλαγη......αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!και μη ξαναγραψετε μερικοι για το αρχιδι του βαζελου που στο γιουρο δεν ακουμπησε μπαλα........
Μπραβο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

curtis έγραψε:κατ αρχας ειμαι της αποψης οτι θελουμε φορ αν οχι ισαξιο καλυτερο του κλαους αλλα.......διαβαζω εδω μεσα και τρελαινομαι τι λετε μωρε ο μαντζιος θα εβαζε πιο πολλα?παει στη μυκονο?γιατι απαγορευεται και ποιοι ειστε εσεις που θα του πειτε που να παει?ο ζλαταν και ο κριστιανο και ολοι οι αλλοι αστερες που πανε μυκονο ειναι παλτα μαλλον.....ο μουσλι τον αγαπαω για την τρελα του οχι για τα 4-5 γκολ στο πρωταθλήμα μη λεμε οτι να ναι ο στεφανος ειναι απο τους πιο πιοτικους παιχτες που εχουμε σορρυ που σας το χαλαω φορ με 15 γκολακια στανταρ....και που.... στην ομαδαρα που βγαινει 4η....για μενα φετος θα κριθει που ανεβαινει η ποιοτητα και τερμα οι δικαιολογιες.κλαους παστελωνε αγορι μου αυτο ξερεις αυτο να κανεις κ φετο......και πριν με προλαβετε καποιοι ναι εναν γκρισμαν στυλ θα ηθελα και οχι κλαους αλλα μην τα ισσοπεδωνουμε ολα.αν καποιοι νομιζετε οτι ειχαμε τοσο μεγαλη ομαδα και μας τα χαλαγε ο κλαους λυπαμαι.......
Με μια ενσταση μονο για το ποιοτικος .Αποτελεσματικος και Value for money ναι.Μακαρι να φευγε πριν 2 χρονια εξω.Θα ταν αλλος παικτης.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ωραιος παιχτης ο μαντζιος,ξερει μπαλα,πλεον ομως μεγαλουτσικος
σε μια ομαδα με το υλικο του ΠΑΟΚ θα ηταν ακομα καλυτερος,αλλα στην καριερα του δεν εκανε καλες επιλογες,δεν ειχε την πορεια που θα επρεπε να εχει.
απο τον κλαους εννοειται ηξερε καλυτερη μπαλα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ΈΛΕΟΣ ΡΕ!!!
Ξανά μανά τα ίδια, γαμώ την ανθρωποφαγία μου γαμώ. :oops:
Επί Σάντος, ¨ναι σκοράρει, αλλά πρέπει να φάει το φαγητό του¨. Τώρα που παίζει ¨γιατί παράφαγε;¨
Ειλικρινά αυτά τα αόριστα κάποιον καλύτερο να κοπούν χωρίς συγκεκριμένη αναφορά σε ονόματα με track record 1/3 hit rate, 1 /2 ,2 αγώνες, 15-20+ γκολ σταθερά ανά σεζόν (και με εγκληματική οργάνωση) και για δείτε :
α) πόσα θα παίρνει ο ίδιος και
β) αν δεν είναι ελεύθερος τι θα ζητάει η ομάδα του.

Ωραίο να περιγράφουμε τον Γκρίζμαν, τον Ντρογκμπά και τον Σουάρες, αλλά έλεος!

Αυτά τα περί κινήτρου τα ακούω βερεσέ. Αν δεν έτρωγε μπαν ο Κλάους από την ΕΠΟ επειδή σκίζει κατά συρροή τον γκέι, θα σε έλεγα εγώ τι προσφορές θα είχες.

ΥΓ: Για τις συγκρίσεις με Μπεργκ που τους θεωρώ παρόμοιους. Αν έκανε ο Κλάους τα καραγκιοζιλίκια του Μπεργκ, θα είχε 5 κόκκινες τη σεζόν. Τον είδαμε και στο Γιούρο.
ΥΓ2: Ποιος Μάτζιος και συνομοταξία; Θα τρελαθούμε
ΥΓ3: Εύστοχο το σχόλιο περί Γερτ Μύλλερ. Μακάρι να είχαν όλες οι ομάδες έναν τέτοιο άμπαλο στην κυριολεξία. Ακόμα και τώρα θα έγραφε. Όπως και για τον παλιό παίχτη της ΑΕΚ τον Μπλάνκο. Έκανε τη δουλειά του να σκοράρει. Έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Επιθετικό δύσκολα θα πάρει η ομάδα εκτος αν φύγει κάποιος απο τους τρεις μπροστα!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

vs40 έγραψε:
Παίκτες θαμώνες της Μυκόνου σε πρώτη δοθείσας ευκαιρίας, δε μπορούν να θεωρουνται σοβαροί, ειδικά μετά τα 25 τους.
Σε ποιο νησι προτεινεις να πηγαινουν για να μενουν σοβαροι?

Σαντορινη καλα ειναι?

Πηγαν και Μυστακιδης Χατζηισαιας φετος στην μυκονο πανε κι αυτοι καηκαν απο μικροι. Να τους στειλουμε στον ΑΙγινιακο μαζι με τον Σερχιο Ραμος που ηταν κι αυτος στην μυκονο...
curtis

Δημοσίευση από curtis »

τολη δεν μειωνω τον μιλλερ απλα λεω δεν σουταρε σχεδον ποτε εκτος περιοχης.φιλικα παντα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γκουερινο έγραψε:
vs40 έγραψε:
Παίκτες θαμώνες της Μυκόνου σε πρώτη δοθείσας ευκαιρίας, δε μπορούν να θεωρουνται σοβαροί, ειδικά μετά τα 25 τους.
Σε ποιο νησι προτεινεις να πηγαινουν για να μενουν σοβαροι?

Σαντορινη καλα ειναι?

Πηγαν και Μυστακιδης Χατζηισαιας φετος στην μυκονο πανε κι αυτοι καηκαν απο μικροι. Να τους στειλουμε στον ΑΙγινιακο μαζι με τον Σερχιο Ραμος που ηταν κι αυτος στην μυκονο...
Στην μακρονησο να τους στείλουμε και αυτό νησί του Αιγαίου ειναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

tolis01 έγραψε:ΈΛΕΟΣ ΡΕ!!!
Ξανά μανά τα ίδια, γαμώ την ανθρωποφαγία μου γαμώ. :oops:
Επί Σάντος, ¨ναι σκοράρει, αλλά πρέπει να φάει το φαγητό του¨. Τώρα που παίζει ¨γιατί παράφαγε;¨
Ειλικρινά αυτά τα αόριστα κάποιον καλύτερο να κοπούν χωρίς συγκεκριμένη αναφορά σε ονόματα με track record 1/3 hit rate, 1 /2 ,2 αγώνες, 15-20+ γκολ σταθερά ανά σεζόν (και με εγκληματική οργάνωση) και για δείτε :
α) πόσα θα παίρνει ο ίδιος και
β) αν δεν είναι ελεύθερος τι θα ζητάει η ομάδα του.

Ωραίο να περιγράφουμε τον Γκρίζμαν, τον Ντρογκμπά και τον Σουάρες, αλλά έλεος!

Αυτά τα περί κινήτρου τα ακούω βερεσέ. Αν δεν έτρωγε μπαν ο Κλάους από την ΕΠΟ επειδή σκίζει κατά συρροή τον γκέι, θα σε έλεγα εγώ τι προσφορές θα είχες.

ΥΓ: Για τις συγκρίσεις με Μπεργκ που τους θεωρώ παρόμοιους. Αν έκανε ο Κλάους τα καραγκιοζιλίκια του Μπεργκ, θα είχε 5 κόκκινες τη σεζόν. Τον είδαμε και στο Γιούρο.
ΥΓ2: Ποιος Μάτζιος και συνομοταξία; Θα τρελαθούμε
ΥΓ3: Εύστοχο το σχόλιο περί Γερτ Μύλλερ. Μακάρι να είχαν όλες οι ομάδες έναν τέτοιο άμπαλο στην κυριολεξία. Ακόμα και τώρα θα έγραφε. Όπως και για τον παλιό παίχτη της ΑΕΚ τον Μπλάνκο. Έκανε τη δουλειά του να σκοράρει. Έτσι απλά.
Tolis συγνωμη αλλα οντως για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια, πρεπει απλα να αποδεχτητε μερικοι το οτι ο Κλαους ειναι ταβανι στη θεση του σεντερ φορ για τον ΠΑΟΚ ειναι ΑΠΟΨΗ σας την οποια πολλοι δεν συμμεριζομαστε. Και οσο μπορουμε ολοι να το αποδεχτουμε αυτο για τον αλλο εγω παω πασο. Και συμφωνω παντα να μην υπαρχουν απαξιοτικα σχολια. Αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι οπως πχ τρελαίνεσαι εσυ απο ενα απαξιωτικο σχολιο περι Μυκονου, αλλο τοσο τρελενεται ο αλλος οταν του απαγορευεις το δικαιωμα να θελει κατι καλυτερο για σεντερ φορ και οτι αν το κανει, δεν εκτιμα τον Κλαους και την προσφορα του. Γιατι ετσι εκλαμβανεται.

Εγω δεχομαι την αποψη οτι μπορει να μην ειναι ευκολο να βρεθει καθαρα ανωτερος σεντερ φορ. Αλλα ελεος πια με το παραμυθι οτι απο τον Κλαους στον Σουαρες δεν υπαρχουν αλλα επιπεδα αναμεσα.

Εχω επισης ΒΑΡΕΘΕΙ αυτα τα γαμημενα τα νουμερα. ΧΕΣΤΗΚΑ για τα νουμερα του Κλαους. Τα νουμερα απο μονα τους δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ. Το να βαλεις Χ γκολ δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ. Το θεμα ειναι, ποσα απο αυτα τα γκολ δεν θα τα εβαζε και οποιοσδηποτε αλλος παικτης σε εκεινη τη θεση?. Ετσι θα κρινεις το τι ΕXTRA προσφερει ο επιθετικος. Χωρις παντα να λεω οτι δεν εχει προσφεραι ο Κλαους...

Τωρα δηλαδη ειλικρινα, βλεπεις ο ΠΑΟΚ προθετει ποιοτητα, τζαλμα, μπισεσβαρ, σακχοφ κανιας...ειναι ο Κλαους της ιδιας ποιοτητας? Εαν εχτιζες τον φετινο ΠΑΟΚ απο την αρχη χωρις παικτες, ο Κλαους θα ηταν η πρωτη σου επιλογη για βασικο σεντερ φορ?

Οχι στην απαξιωση αλλα καταλαβετε επιτελους οτι πολλα απο αυτα τα σχολια ειναι αντιδραση στο "γυαλινο ταβανι" που εχει μπει στη θεση του σεντερ φορ.

Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε επιτελους. Θεωρείτε καποιοι οτι πολυ δυσκολα μπορουμε να κανουμε καλυτερα απο τον Κλαους στη θεση του σεντερ φορ και μια χαρα ειναι για βασικος, ε δε το δεχεται αυτο πολυς κοσμος πως να το κανουμε γαμωτο!
curtis

Δημοσίευση από curtis »

το ξαναγραφω στον ΠΑΟΚ των ονειρων μου ο κλαους ειναι αλλαγη.αλλα η απαξιωση του και ο τροπος που γραφονται διαφορα με ενοχλει!!!!!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δηλαδή ο Κλάους δεν έχει προσφορές επειδή έφαγε μπαν κ δεν παίζει Εθνική? Ο Λούκας σε ποια εθνική έπαιζε?
Οι ομάδες δεν είναι χαζές, αν κάποιος αξίζει τον παίρνουν ακόμα κ αν παίζει στην Καλαμαριά. Ο Σταφ πού είχε παίξει?

Με το Μάντζιο αν το συγκρίνεις τρελαίνεσαι, αλλά με το Μπεργκ τον θεωρείς ισάξιο! Η διαφορά Μπεργκ - Κλάους είναι σαφώς μεγαλύτερη μεταξύ Κλάους - Μάντζιου (σημειωτέο ο δεύτερος κάνει και κοντρόλ). Και ο χανουμοΜπλάνκο δεν ήταν άμπαλος, μια χαρά την κατέβαζε κ την έσπαγε κ σουτ είχε κ κεφάλι.

Και τέλος ο Μίλερ κ ο Μαραντόνα παίζανε 30 κ 40 χρόνια πριν. Μη συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο ποδόσφαιρο, άλλες απαιτήσεις, Κ ο τεράστιος Κούδας μάγος ήταν, άμα τον έβαζες σήμερα κ πετούσες κανά Κάτσε πάνω του θα του έβγαζε τη γλώσσα μέχρι το 30'. Το ποδόσφαιρο θέλει πλέον πρώτιστα αθλητές κ μετά μπαλαδόρους.

Δεν είναι κακό να βλέπεις τα πράματα μόνο ασπρόμαυρα, οπαδοί είμαστε αλλά μην τη λέτε σε άλλους που τα βλέπουν πιο αντικειμενικά.
Τώρα το πού βγαίνει ο Κλάους κ τι πηδάει κ τι τατού χτυπάει ούτε με νοιάζει
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Απλα χρειαζεται εναν δευτερο επιθετικο διπλα του που θα τον βοηθησει με το παιγνιδι του και εχει 20+ γκολ στο τσεπακι.
Ειπαμε να γκρινιαζουμε για θεματα που εχουν καποοα βαση οχι απλα να γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε, ετσι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όπου θέλει ας πάει για διακοπές. Το θέμα είναι τι κανει στο χορτάρι. Εγώ ξέρω παλιά τον θεωρούσαμε παικταρά και όλοι τώρα ζητάτε φορ. Τόσα χρόνια τον υπερασπιζόμουν. Αρχηγός ομάδας για μένα είναι πρότυπο και τον προτιμάω σοβαρό-οικογενειάρχη. Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει στη ζωή του. Όσο για τη Μύκονο είναι νησί που φημίζεται για υπερβολές και όλοι το ξέρουμε. Να πας 2-3 φορες και παραπάνω όσο είσαι πιτσιρίκος, αλλά όταν μεγαλώσεις υποτίθεται οριμάζεις. Το ξαναλέω γιατί ευκαιρία ψάχνουν οι σερίφηδες για πεσίματα, ότι δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, και ούτε έχω ξανακάνει παρόμοιο ποστ τόσα χρόνια - σε αντιθεση με την πλειοψηφία εδώ. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι αυτό το ταλέντο ο Κλάους δεν εξελίχτηκε και η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν ήταν focused. Δειτε το Μακ και κάντε τη σύγκριση με τον Κλάους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του... Δε νομίζω ότι ο Κλάους είχε λιγότερο ταλέντο από το Μακ. Επίσης ποτέ δεν είναι αργά. Μακάρι να δουλέψει και να βελτιωθεί.

Πάντως στο κράξιμο 1οι είστε, αλλά ζητάτε άλλο φορ. Εγώ ήθελα Κλάους για βασικό φορ και για αυτό έκανα ένα καυστικό ποστ. Τέσπα δεν έχει νόημα. Καλό είναι να γίνονται τέτοια ποστ ακόμη και για τρολάρισμα για να έχουν οι σερίφηδες λόγο ύπαρξης :lol: :lol: .
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Δεν συγκρινα τον ντιεγκο με κανεναν λεω ξακαθαρα τι θα ακουγε για τον τροπο ζωης του....και οπως ελεγε και ο αειμνηστος παντελακης αλληταραδες θελω οχι καλα παιδια αν ειναι καλο παιδι να τον παρουμε μια παστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Κανεις ομαδα και για σεντερ φορ εχεις να διαλεξεις απο

Μπλανκο
Μπεργκ
Μιετσελ
Μουσλι
Κλαους

Εσεις ρε παιδια βγειτε με το χερι στην καρδια και πειτε οτι τον Κλαους θα επιλεγατε και οτι θα το λεγατε και δημοσια.

Για μενα μια χαρα ειναι ο Κλαους για αυτο που ειναι. Δεν εχω καμια διαθεση να τον μειωσω. Αυτες οι συγκρισεις γινωντε γιατι πορκαλουντε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”