Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

theo G4 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ?
Η συμφωνία με την sportingbet,
δεν ήταν διετούς διάρκειας?
Και ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του
Μπέρμπα καλύφτηκε από αυτήν?
Φέτος δεν πρέπει στα πλαίσια αυτής της
συμφωνίας να υπάρχει ένα μεγάλο όνομα?
γιατι εχεις μαθει ότι προβλεπει κατι τετοιο η συμφωνια?? απ ότι ξερω η συμφωνια είναι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους οποιους παικτες αυτή διαθετει..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ace79grpaok έγραψε:
Sera4 έγραψε:2,5 μυρια για κατσε...αρνηθηκαμε 2,5 μυρια για κατσε αν εχουμε το θεο μας :cry:

πολυ σωστος ο μιχελ στον τομεα των πωλησεων...πουλας στο λιμιτ απ :ugeek:
Και 1 απο την μπεσικτας για σκονδρα αν θυμάσαι όπως και 1,5 για Κωνσταντίνηδη απο Σάλτσμπουργκ.

μα καλα πως γινεται!
εγω που λεω να μεινει ο κατσε με 2.5 τον πηγαινα αεροδρομιο :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μα εδω λεγαμε 1εκ. Και κορδελα κτλ κτλ...
Προς γνωση και συμμορφωση για ολους για να δουμε οτι εκτος του χορου,πολλα λεμε εμεις.το θεμα ειναι τι ισχυει...

Αραγε γιατι να μην τον πουλησε ο αρνεσεν εστω και με 1.5 μυριο τον κατσε;;
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

αρα συμφωνα με τις δηλωσεις Μιχελ ψαχνουν ομαδα και για τον Κατσε...
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

sourmenetes έγραψε:Μα εδω λεγαμε 1εκ. Και κορδελα κτλ κτλ...
Προς γνωση και συμμορφωση για ολους για να δουμε οτι εκτος του χορου,πολλα λεμε εμεις.το θεμα ειναι τι ισχυει...

Αραγε γιατι να μην τον πουλησε ο αρνεσεν εστω και με 1.5 μυριο τον κατσε;;
γιατι μπορει ο Τουντορ να εθεσε βετο καθως αν θυμασαι το καλοκαιρι ο Κατσε ηταν βασικος κι αναντικατάστατος (ελλειψει αλλων). οι μεταγραφες ειχαν αργησει αρκετα...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

και 1 επισκέπτης έγραψε:
γιατι εχεις μαθει ότι προβλεπει κατι τετοιο η συμφωνια?? απ ότι ξερω η συμφωνια είναι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους οποιους παικτες αυτή διαθετει..
Δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι
αυξήθηκε η πρόταση λόγο του ( κράχτη ) μάρκετινγκ και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sic-4 έγραψε:simba για κανε μου τη χαρη σε παρακαλω που θα μου πεις για κασιδιαρηδες και χαστουκια. Που ζητας να μην ασχολουνται μαζι σου, δεν ξοδευεις φαια ουσια (καλα κανεις, δεν σε κοβω να εχεις περισσευμα), μιλας για ουρες και φασιστακια, επαναλαμβανεις την αρνητικοτητα σου σε ρυθμους προπαγανδας και θα μας πεις για κασιδιαρηδες και γκαιμπελς; Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Το καταλαβες ή να στο πω και στα βλαχοαγγλικα που σπερνεις στις μεγαλειωδεις σκεψεις σου;

Εχεις γ@μηθει να ειρωνευεσαι την ομαδα και μιλας για ειρωνεια... Θελεις και διαλογο

Παρεκτραπηκα με τους χαρακτηρισμους αλλα μας εχει πει χαμηλου επιπεδου, ουρες, φασιστακια, στενομυαλους και αλλα ομορφα...
έφυγες και εσύ στην Black list η αλήθειες που λες έχουν παρενέργειες :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

theo G4 έγραψε:
και 1 επισκέπτης έγραψε:
Δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι
αυξήθηκε η πρόταση λόγο του ( κράχτη ) μάρκετινγκ και τέτοια.
μπορει να εχεις δικιο αλλα και παλι αυτό ηταν στα πλαισια της περσινης σεζον. για την επομενη δε νομιζω να εχουμε τετοια δεσμευση. όπως και να εχει ο Μιχελ ειπε ουσιαστικα μεταγραφες (περαν του Βαρελα) γιοκ!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περίπου 8 μύρια για 4 έτη θα πάρει ο Μακ σύμφωνα με το PNG
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

ΑποστόληςΑ έγραψε:Περίπου 8 μύρια για 4 έτη θα πάρει ο Μακ σύμφωνα με το PNG
γι αυτό αλλαξε γνωμη κ προτιμησε Ζενιτ από Αντερλεχτ. αποκλειεται οι Βελγοι να πλησιαζαν αυτό το ποσο!! και εννοείται ότι καλα εκανε!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba έγραψε:
Μπανε μου με συγχωρείς αλλα εφόσον μιλαει εξ ονοματος του ΠΑΟΚ, του πατερα του και των κινησεων του, ειναι τουλάχιστον αστειο να μην τους θεωρουμε 1.

Οσο για τον Πολκα που λες χαμπαρι..Θα ηθελα ωστόσο να μου πεις σε ποια κείμενα αναφερεσαι..Να ζητησω πνευματικά αν ειναι απτον μπουλη που το ψιλοφυσαει κιολας.
Στο σδνα η στο 24 το παρατηρησες αυτο? Γτ ραδιο ουτε ακουω..

Τωρα στο αλλο που λες περι δικαιου πεσιματος ή σχετικά με την επαναληψη και δη με υποτιμητικο τροπο, με λυπει το οτι ερχεται απο σενα αυτο..
Με σενα κ ατομα του επιπέδου σου, χαρα μου να συζητω και να διατυπωνεις τις διαφωνιες σου, ακομα και να με βρίσεις που λεει ο λογος, γτ ξερω οτι υπαρχει καλη προθεση και σεβασμος.

Στο αλλο που λες, μοιραια επαναλαμβάνονται και καποια πραγματα μεσα απο συζητησεις μεταγραφικου περιεχομένου με παιδια, αλλοίμονο ρε συ.. να μου την ελεγες αν εκανα τπτ διαγγελματα (οκ 1-2 φορες γινονται κ αυτα :mrgreen: ) ή αν επαναλαμβανα τπτ εκνευριστικες μπηχτές κάθε 3 κ λιγο.

Ενα δηκτικο σχολιο εκανα (εν μεσω τοσων κ τοσων π γραφονται, ακομα κ απο πολυ δημοφιλη μελη), που ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα και μεγενθυθηκε σε βαθμο τερατωδη.
.

Προφανως και κανενας απο οσους ειμαστε εδω μεσα τοσα χρονια,και εχουμε αποδειξει τη σημαινει για εμας ο ΠΑΟΚ δε δικαιουται πεσιμο για τις οποιες αντιθετες αποψεις μπορει να εχει στα της ομαδας,εννοειται οτι εκανα πλακα γιαυτο εβαλα και τη φατσουλα.
Οσο για τον Πολκα,σε ενα δυο κειμενα του σιγουρα εχει αναφερθει στη μειωση του φετινου μπατζετ δανειζομενος εκφρασεις δικες σου.
Μη με βαζεις τωρα σε αυτη τη διαδικασια να ψαχνω,μπορει να ειναι στη στηλη σχ@λιο της ημερ8ς που εχουν στο 24 η και στο sqna.
Mου ειχε κανει εντυπωση οταν το διαβασα και αν θυμασε εχω κανει μια αναφορα στο προσωπο του σε ενα σχολιο μου πιο πανω.
Οσο για τον μικρο Σαββιδη δε νομιζω οτι ειναι ενα με τον πατερα του οσον αφορα την διοικηση της ομαδας,εγω τον βλεπω να απανταει σαν οπαδος στον οποιοδηποτε τον τσιγκλαει,και γενικα δε νομιζω οτι εχει λογο στις αποφασεις που αφορουν το αγωνιστικο.
Αυτα τα λιγα και τελος απο εμενα.
Καλο ειναι παντως να χαμηλωσουμε ολοι τους τονους, οι ημιαγραμματοι αρδ της πολης σουλατσαρουν εδω μεσα,βουτανε οποια σκεψη ιντριγκαρει τον κοσμο εμπλουτιζωντας την με διαφορες δικες τους μαλακιες,ετσι για να βγαινει το μεροκαματο.
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Έμεινε λιγότερο απο μια βδομαδα για ενα απο τα πιο σημαντικά ματς
Που θα δωσει η ομαδα τα τελευταια χρονια
1 πραμα εχω να πω , ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Σέντερ Μπακ δυο αριστερά Μπακ και χωρίς
τον καλύτερο παίχτη του την περσινή χρονια ..
Καλός σχεδιασμός ; Μακάρι .. !! Απο εκει και πέρα οταν σου δίνεται η πιθανότητα 1 στο εκατομμύριο να μπεις στους ομίλους τοτε οφείλεις να την εξαντλήσεις , ειδικα οταν ο γαύρος παιζει προκριματικά και εχεις την δυνατότητα σε περίπτωση στραπάτσου να μπεις μονος στους ομίλους χτυπώντας 25 μύρια ! Και αν δεν μπεις .. Εχεις γινει βασικός υποψήφιος για πρωτάθλημα μετα απο 30+ χρονια !
Για να μην κουράζω αυτο που θελω να πω ειναι , κατα την γνώμη μου δεν περιμενεις σε τέτοιες περιπτώσεις
Ούτε βαρελες ούτε να φτάσει τέλος Αυγούστου για να αγοράσεις φτηνά αγοράζεις γρήγορα οτι διαθέσιμο κ ρεαλιστικό υπαρχει σε θέσεις που ΠΟΝΑΣ !!
Μεχρι πριν δυο βδομάδες ημουν υπερευχαριστημένος απο τις κινήσεις που είχαν γινει , αλλα δεν πίστευα ποτε οτι θα παμε να παίξουμε προκριματικά CL χωρίς ενα καλο Σέντερ Μπακ που η ομαδα χρειαζεται χρονια τωρα και με ξενέρωσε
Απίστευτα που δώσανε τον Μάκ τοςο φτηνά κ γρήγορα δυο καλές εμφανίσεις να εκανε με Άγιαξ η αξία του θα μεγάλωνε κιαλο , 24 ειναι δεν ειναι 27-28 να μην μπορεις να τον πουλήσεις !
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτο μαλλον ηταν θεμα του Μακ..
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Μετα την επιβεβαιωση και απο Μιχελ...το παζλ της αμυνας αποκαλύφθηκε επίσημα...ΕΠΙΜΕΝΩ για την άμυνα γιατί ήταν το μόνο έρισμα που πατούσε η κριτική πάνω στον μεταγραφικό σχεδιάσμό της ομάδας. Βιαστικά και επιπόλαια (μηδέν εμπιστοσύνη στο επιτελείο του ΠΑΟΚ) επιτέθηκαν στον ΚΡΕΣΠΟ (σοφτ παιχτης κτλ) ενώ απλα και λογικά (ή αν θέλεται ερασιτεχνικά) μπορούσε να δει κάποιος οτι τα χαρακτηριστικά του είναι ΑΝΤΙ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ! Με δεδομένο οτι ο Βαρέλα (ή κάποιος άλλος) θα έιναι ο αντι-Βιτορ. Και λέω εγώ τώρα 4αδα ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ-ΚΡΕΣΠΟ-ΒΑΡΕΛΑ-ΜΑΛΕΖΑΣ με όλα τα χαρακτηριστικά στην φαρέτρα του ιβιτς είναι σοβαρός και επαγγελματικός σχεδιασμός??ΠΑΡΑΚΑΛΩ ακούω επιχειρήματα. Και το επόμενο κομματι του χρόνου θα έιναι ο ΑΝΤΙ-ΜΑΛΕΖΑΣ. Επισης δεν μπαίνω καν στο κόπο να αναλύσω τις άλλες θέσεις όταν εχεις και 3,5 μυρια το λιγότερο για ενίσχυση. Πότε ήταν αλλοτε ο ΠΑΟΚ σε αυτη την θέση καλπάζοντας???...να πουλά παίχτη και να είναι win-win κατάσταση απο όλες τις αποψεις???

***Θα πω τώρα και την βλακεία-ενστικτό μου η καλύτερη μεταγραφή θα είναι ο ΚΑΝΙΑΣ--όχι γιατί ειναι υπεραπαίχτης αλλα γιατί είναι το κλειδί-κομματι του πλάνου του ίβιτς (τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν γάντι).

***Επίσης οι φετινές μεταγραφές γίνονται με βάση τα τακτικά-τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής. Αυτή ειναι η διαφορά απο τις άλλες περιοδους που είχαν ονόματα-νέο ταλέντο-παίχτες σπόντες αλλά δεν πατούσαν σε προπονητικό πλάνο. Και αυτο γίνεται όχι γιατι ο ιβιτσς-Μιχελ έιναι πιο ποδοσφαιρικά καταρτισμέμοι αλλα επειδή συνεχίζουν απο την προηγουμενη σεζόν. Τελικά μήπως είναι καύτερο τους προπονητές-τ.δ. να τους κανεις συμβόλαιο γενάρη με γενάρη? Πάνω σε αυτό δουλευει και ο βαζελος συνεχίζοντας με στραματσόνι (και ας μην είναι πολύ καλός προπονητής) και ακολουθώντας τα θέλω του, ενώ η κουλα αυτοκτονισε με τον πογιετ και έφερε καλοκαίρι προπονητή που ψάχνεται (λογικό) και δέχεται ότι του φερνουν καθώς ακόμα αξιολογεί...Η αεκ μου θυμίζει πολύ ΠΑΟΚ όταν ήρθε ο σαββιδης...χαλάει πολύ εύκολα ότι προσπαθεί να χτιστεί...ΑΥΤΑ! Σορρυ αν κουρασα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Johnsim έγραψε:Έμεινε λιγότερο απο μια βδομαδα για ενα απο τα πιο σημαντικά ματς
Που θα δωσει η ομαδα τα τελευταια χρονια
1 πραμα εχω να πω , ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Σέντερ Μπακ δυο αριστερά Μπακ και χωρίς
τον καλύτερο παίχτη του την περσινή χρονια ..
Καλός σχεδιασμός ; Μακάρι .. !! Απο εκει και πέρα οταν σου δίνεται η πιθανότητα 1 στο εκατομμύριο να μπεις στους ομίλους τοτε οφείλεις να την εξαντλήσεις , ειδικα οταν ο γαύρος παιζει προκριματικά και εχεις την δυνατότητα σε περίπτωση στραπάτσου να μπεις μονος στους ομίλους χτυπώντας 25 μύρια ! Και αν δεν μπεις .. Εχεις γινει βασικός υποψήφιος για πρωτάθλημα μετα απο 30+ χρονια !
Για να μην κουράζω αυτο που θελω να πω ειναι , κατα την γνώμη μου δεν περιμενεις σε τέτοιες περιπτώσεις
Ούτε βαρελες ούτε να φτάσει τέλος Αυγούστου για να αγοράσεις φτηνά αγοράζεις γρήγορα οτι διαθέσιμο κ ρεαλιστικό υπαρχει σε θέσεις που ΠΟΝΑΣ !!
Μεχρι πριν δυο βδομάδες ημουν υπερευχαριστημένος απο τις κινήσεις που είχαν γινει , αλλα δεν πίστευα ποτε οτι θα παμε να παίξουμε προκριματικά CL χωρίς ενα καλο Σέντερ Μπακ που η ομαδα χρειαζεται χρονια τωρα και με ξενέρωσε
Απίστευτα που δώσανε τον Μάκ τοςο φτηνά κ γρήγορα δυο καλές εμφανίσεις να εκανε με Άγιαξ η αξία του θα μεγάλωνε κιαλο , 24 ειναι δεν ειναι 27-28 να μην μπορεις να τον πουλήσεις !
τι εννοεις φτηνα? εχει ρητρα 4 εκ και το συμβολαιο ληγει του χρονου? αν επαιζε με Αγιαξ ποσο παραπανω θα τον πουλούσες???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”