Το παλληκάρι έχει μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό,δεν εξηγηται αλλιώς καθόλου επαγγελματισμός άντε πήγαινε στην στεαουα να τελειώνουμε .Ρο είχα πει ότι στην Θεσσαλονίκη δεν προσαρμόστηκε θα προσαρμοστεί στην Ιερουσαλήμ?χλωμό .ΑποστόληςΑ έγραψε:‘Εστησε» την Μπεϊτάρ ο Σάμπο!
ινπαοκ - 19. Ιουλίου 2016 08:30 Νίκος Τοσκίτσης
Την Δευτέρα το βράδυ, οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ περίμεναν τον Έρικ Σάμπο, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα, αφού οι Ισραηλινοί τα είχαν βρει σε όλα με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Κι όμως του Σάμπο κάτι φαίνεται πως δεν… του άρεσε την τελευταία στιγμή και τους «έστησε» στα Ιεροσόλυμα, παρόλο που μάλιστα του είχε σταλθεί και αεροπορικό εισιτήριο από την ομάδα, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ από το Ισραήλ. Όμως και στον Δικέφαλο δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση για τον παίκτη του, που παραμένει στην Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις στην Τούμπα.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, είναι μην του… ξεμείνει πλέον ο Σάμπο, καθώς μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ, δεν υπήρχε εξέλιξη ούτε με τον πιθανό δανεισμό του στην Στεάουα Βουκουρεστίου ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ο Λούμπος Μίχελ μιλάει με τους Ρουμάνους για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, παρά την πρώτη αρνητική αντίδραση του Έλληνα αμυντικού.
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- thanos-xanthi
μπορει να αλλαξε γνωμη και να ψηθηκε για Στεαουα
- ace79grpaok
Μακάρι για να τελειώσει επιτέλους το σήριαλ.thanos-xanthi έγραψε:μπορει να αλλαξε γνωμη και να ψηθηκε για Στεαουα
Παντως ο Μιχελ με τα λογια του μοιαζει να ψιλοπαγωνει τα μεταγραφικα ισως και λογω αγωνων με τον Αγιαξ.Δεν νομιζω να μην αποκτηθει ενας παικτης μπροστα,τους 2 ισως να τους ξεχασουμε εκτος και αν αποχωρησει και ο Ζαιρο.
- και 1 επισκέπτης
δεν μπορω να καταλαβω μερικους παικτες. τι ακριβως περιμενουν και αρνουνται να πανε σε ομαδες όπως η Στεαουα??? ειτε παει ο Σαμπο ειτε ο Χ''ησαιας είτε ο Αντώνης (που το ονομα του δεν ακούγεται καθολου!!!) είναι μια τεραστια ευκαιρια για τον παικτη να παιξει σε ομαδα που πρωταγωνιστεί σε παρομοιο επιπεδο με τον ΠΑΟΚ ώστε να επιστρεψει την άλλη χρονια σε μας. ή να παρει μεταγραφη καπου αλλου αν αυτό θελει!
ηρθε η ωρα να δουμε αν μπορούμε να κανουμε το ιδιο καλο ψηστηρι και στους δικους μας παικτες όχι μονο σ αυτους που φερνουμε οπου φετος τα πηγαμε πολύ καλα!
ηρθε η ωρα να δουμε αν μπορούμε να κανουμε το ιδιο καλο ψηστηρι και στους δικους μας παικτες όχι μονο σ αυτους που φερνουμε οπου φετος τα πηγαμε πολύ καλα!
- thanos-xanthi
αυτο μπορει να το λεει και για να "καλυψει" στην ουσια τους υπαρχοντες, μη τους υποβαθμισει εν οψει Αγιαξ
και για να φυγει η πιεση απο πανω του οτι πρεπει αμεσα να κλεισει 2 παιχτες, ανενοχλητος μπορει να διαπραγματευτει και να ψωνισει στην τιμη που θελει, ισως και μεσα στον Αυγουστο οταν ριξουν τα κασε
και για να φυγει η πιεση απο πανω του οτι πρεπει αμεσα να κλεισει 2 παιχτες, ανενοχλητος μπορει να διαπραγματευτει και να ψωνισει στην τιμη που θελει, ισως και μεσα στον Αυγουστο οταν ριξουν τα κασε
- και 1 επισκέπτης
αν ερθει οντως ο Βαρελα θα παρουμε έναν επιθετικο. δεν πιστευω κι εγω να παμε για άλλο εξτρεμ παρα μονο αν φυγει ο Ζαιρο όπως λες. αλλα προεχουν τα ματς με Αγιαξ κι οι αποδεσμεύσεις πριν τον επιθετικο. κ εννοείται κ οι πωλήσειςjoshua έγραψε:Παντως ο Μιχελ με τα λογια του μοιαζει να ψιλοπαγωνει τα μεταγραφικα ισως και λογω αγωνων με τον Αγιαξ.Δεν νομιζω να μην αποκτηθει ενας παικτης μπροστα,τους 2 ισως να τους ξεχασουμε εκτος και αν αποχωρησει και ο Ζαιρο.
Υ.Γ. μολις μας διεψευσε ο Μιχελ. δεν θελουμε επιθετικο, ειμαστε καλυμενοι! για τον εξτρεμ πεσαμε μεσα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος και 1 επισκέπτης την Τρί 19 Ιούλ 2016, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Δεν ήθελα να σου την μπω ace... αυτό το γράφω στο post μου.
Εννοείτε πως συμφωνώ ότι έχει κουράσει το θέμα... εννοείτε πως θα κάνουμε και τον χαβαλέ.
Αλλά όπως ένα ανέκδοτο όσο γαμάτο και να είναι αν το πεις 100 φορές θα καταντήσει κουραστικό... έτσι γίνετε και με τον χαβαλέ για την υπόθεση Varela.
Όπως σου είπα... no offence... την γνώμη μου σου είπα παντελώς φιλικά.
ΥΣ. Συμφωνώ και για αυτό που γράφεις για Sabo... απλά το παιδί δεν ξέρει τι θέλει. Όχι επειδή είναι "φίρμα" αλλά γιατί μοιάζει γενικά να φοβάται κάτι -το τι δεν ξέρω, μόνο αυτός το ξέρει-.
Εννοείτε πως συμφωνώ ότι έχει κουράσει το θέμα... εννοείτε πως θα κάνουμε και τον χαβαλέ.
Αλλά όπως ένα ανέκδοτο όσο γαμάτο και να είναι αν το πεις 100 φορές θα καταντήσει κουραστικό... έτσι γίνετε και με τον χαβαλέ για την υπόθεση Varela.
ΥΣ. Συμφωνώ και για αυτό που γράφεις για Sabo... απλά το παιδί δεν ξέρει τι θέλει. Όχι επειδή είναι "φίρμα" αλλά γιατί μοιάζει γενικά να φοβάται κάτι -το τι δεν ξέρω, μόνο αυτός το ξέρει-.
2,5 μυρια για κατσε...αρνηθηκαμε 2,5 μυρια για κατσε αν εχουμε το θεο μας
πολυ σωστος ο μιχελ στον τομεα των πωλησεων...πουλας στο λιμιτ απ :ugeek:
- ace79grpaok
Απλα δεν έχει τον χαρακτήρα για να κάνει μεγάλη καριέρα ο σαμπο όπως και ο χατζηκαγκουρας αφού πρωτημαει να είναι 6η λύση στα στοπερ απ το να πάει να παίξει βασικός σε ομαδα που κάνει προταθλητισμο και παίζει Τσου λου ,ας ειμαι στο σπίτι μου να ειμαι πρώτη μούρη ότι παίζω στον ΠΑΟΚ και ας μην ειμαι ούτε 18αδα ,αυτή η νοοτροπία με την δίνει.GiorgosAtha έγραψε:Δεν ήθελα να σου την μπω ace... αυτό το γράφω στο post μου.
- ace79grpaok
Και 1 απο την μπεσικτας για σκονδρα αν θυμάσαι όπως και 1,5 για Κωνσταντίνηδη απο Σάλτσμπουργκ.Sera4 έγραψε:2,5 μυρια για κατσε...αρνηθηκαμε 2,5 μυρια για κατσε αν εχουμε το θεο μας![]()
- navigator11
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πιστεύει ότι μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση (αν είναι δηλαδή κάπως "αρνητική") για αυτόν. Δε νομίζω πως είναι κακό, αν ισχύει.
Ρωτά στο προβλήματα αν θες admin, Αλλιώς να σου δώσω το δικό μου αν μπορώ να βοηθήσωΠ.Α.Ο.Κ έγραψε:Σε λάθος μέρος σίγουρα το post αλλά είμαι καινούργιος στο forum και...Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ στείλω μήνυμα μέσω του paokmania η πως να επικοινωνήσω με κάποιον admin για μου λύσει κάποιες απορίες;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
simba για κανε μου τη χαρη σε παρακαλω που θα μου πεις για κασιδιαρηδες και χαστουκια. Που ζητας να μην ασχολουνται μαζι σου, δεν ξοδευεις φαια ουσια (καλα κανεις, δεν σε κοβω να εχεις περισσευμα), μιλας για ουρες και φασιστακια, επαναλαμβανεις την αρνητικοτητα σου σε ρυθμους προπαγανδας και θα μας πεις για κασιδιαρηδες και γκαιμπελς; Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Το καταλαβες ή να στο πω και στα βλαχοαγγλικα που σπερνεις στις μεγαλειωδεις σκεψεις σου;
Εχεις γ@μηθει να ειρωνευεσαι την ομαδα και μιλας για ειρωνεια... Θελεις και διαλογο
Παρεκτραπηκα με τους χαρακτηρισμους αλλα μας εχει πει χαμηλου επιπεδου, ουρες, φασιστακια, στενομυαλους και αλλα ομορφα...
Εχεις γ@μηθει να ειρωνευεσαι την ομαδα και μιλας για ειρωνεια... Θελεις και διαλογο
Παρεκτραπηκα με τους χαρακτηρισμους αλλα μας εχει πει χαμηλου επιπεδου, ουρες, φασιστακια, στενομυαλους και αλλα ομορφα...
Να ρωτήσω κάτι ?
Η συμφωνία με την sportingbet,
δεν ήταν διετούς διάρκειας?
Και ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του
Μπέρμπα καλύφτηκε από αυτήν?
Φέτος δεν πρέπει στα πλαίσια αυτής της
συμφωνίας να υπάρχει ένα μεγάλο όνομα?
Η συμφωνία με την sportingbet,
δεν ήταν διετούς διάρκειας?
Και ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του
Μπέρμπα καλύφτηκε από αυτήν?