Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Κάποιοι εδώ μέσα ασχολούνται ακόμα με τον Ντάγκλας..Μα δεν τον έχετε παρακολουθήσει ούτε σε ένα videaκι??Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν στόπερ με εντελώς διαφορετικά στοιχεία...Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για γρήγορο στόπερ, εγκεφαλικό με παιχνίδι να κάνει από πίσω...Ο Ντάγκλας είναι ένας καλός αμυντικός ψηλά αλλά αργός...Έχω δει τόσα παιχνίδια της Ντνίπρο και μπορώ να εκφέρω μια άποψη εκ του ασφαλούς..Επίσης έχω μιλήσει και με οπαδούς της Ντνίπρο που μου έχουν πει την δικιά τους άποψη...Όπως π.χ. για τον Γκουέ που δεν έχει καμία σχέση με το τέρας που θυμόμαστε στην Μέταλιστ..Ο Βαρέλα είναι 7 εκατοστά πιο κοντός από τον Ντούγκλας και κατευθείαν βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν θα είναι τόσο καλός ψηλά..και όμως δεν είναι έτσι..Όποιος έχει δει τον Βαρέλα θα σχηματίσει την άποψη πως είναι πολύ καλός στις ψηλές μονομαχίες μιας και όσο ύψος που του λείπει το αναπληρώνει με το άλμα του και τις τοποθετήσεις του..Για αυτό άλλωστε και σκοράρει(όχι μόνο με το κεφάλι)...κάτι που δεν το επισημαίνει ΚΑΝΕΙΣ...Στα 2 χρόνια με την καλύτερη ομάδα της Ρουμανίας έχει 7 γκολ και 2 ασίστ!! Καθόλου άσχημα για κεντρικό αμυντικό...Από την άλλη ο Ντάγκλας δεν σκοράρει καθόλου...ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όμως που έχει ο Βαρέλα και δεν έχει ο Ντάγκλας όπως και πολλοί άλλοι είναι το γεγονός πως είναι ΗΓΕΤΗΣ...Γι αυτό εξάλλου τον κάναν και αρχηγό έχοντας μόλις 2 χρόνια στην Στεάουα αφήνοντας πίσω διεθνείς Ρουμάνους που έχουν περισσότερα χρόνια στην ομάδα όπως ο Τσιπτσίου και ο Πόπα...Αυτή είναι πάντα η άποψη μου....
Σε λάθος μέρος σίγουρα το post αλλά είμαι καινούργιος στο forum και...Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ στείλω μήνυμα μέσω του paokmania η πως να επικοινωνήσω με κάποιον admin για μου λύσει κάποιες απορίες;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Dimg4
Αυτος ο tweets τι στυλ φορ ειναι? Ελπιζω με διαφορετικα στοιχεια απο τον Κλαους
Η πλάκα είναι ότι ο μικρός ο Γιώργης, απάντησε σε ένα σχόλιο στο instagram... Καμία σχέση με το τουιτερ...
Συνεχίστε ελεύθερα να εκτίθεστε
SM-G935F
Συνεχίστε ελεύθερα να εκτίθεστε
SM-G935F
Και τι ειπε δεν θέλει να έρθει τώρα ο βιερινια την αλήθεια είπε στα 33-34 θα θέλει εξακολουθουμε όμως να χρεώνουμε τον Ιβαν επειδη δεν τον φέρνει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
MANIAKOS έγραψε:Αν κ λιγικα θα ρθει ο βαρελα
Ενα όνομα που απορώ πως δεν ακούστηκε εδω μεσα κ ειναι κ λευτερος
http://www.transfermarkt.de/douglas/pro ... ler/101304
-
mbison
Σ ενα βαρελι jack ριχνω ταπες περιμενοντας να ωριμασει η μεταγραφη του Βαρελα
- Vasilis pap
Φίλε εγώ λέω απόκτηση Ντάγκλας σε περίπτωση φυγής χατζησαια καθώς ψηλός μένει μόνο ο βετεράνος μαλεζας..θα ήθελα δλδ μια 5αδα κεντρικών αμυντικων
Βαρελά ντουγκλας
Τζαβελλας/κρεσπο μαλεζας
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαρελά ντουγκλας
Τζαβελλας/κρεσπο μαλεζας
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ace79grpaok
Βυρνα έκλεισε ο βαρελα? Πες μου βυρναΆααααα
- GiorgosAtha
ace φιλικά αλλά... όσο κούρασε του Varela άλλο τόσο κούρασες και εσύ -και όχι μόνο- με αυτού του είδους τα post.
Από ένα σημείο και μετά παύει να έχει πλάκα... όπως και το σίριαλ Varela.
Προς Θεού μιλάω μόνο για την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή... δεν έχω άποψη για τον παίχτη, μπορεί να είναι παιχταράς, να τον γουστάρει κάργα ο Vlado και να το κουράζει -και καλά κάνει αν τον θεωρεί "αναντικατάστατο"-.
Από την άλλη ως τώρα ο Lubos μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις κινήσεις του... οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.
Θεωρώ ότι απλά μπλέξαμε με έναν γραφικό κομπλεξικό Μπακάλη... και μεγάλο μερίδιο του μπλεξίματος οφείλετε σε αυτόν. Αν μιλάγαμε με οποιαδήποτε "δυτική" ομάδα ή με σοβαρό ιδιοκτήτη τώρα θα είχε τελειώσει το όλο θέμα.
No offence ace...
Από ένα σημείο και μετά παύει να έχει πλάκα... όπως και το σίριαλ Varela.
Προς Θεού μιλάω μόνο για την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή... δεν έχω άποψη για τον παίχτη, μπορεί να είναι παιχταράς, να τον γουστάρει κάργα ο Vlado και να το κουράζει -και καλά κάνει αν τον θεωρεί "αναντικατάστατο"-.
Από την άλλη ως τώρα ο Lubos μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις κινήσεις του... οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.
Θεωρώ ότι απλά μπλέξαμε με έναν γραφικό κομπλεξικό Μπακάλη... και μεγάλο μερίδιο του μπλεξίματος οφείλετε σε αυτόν. Αν μιλάγαμε με οποιαδήποτε "δυτική" ομάδα ή με σοβαρό ιδιοκτήτη τώρα θα είχε τελειώσει το όλο θέμα.
No offence ace...
- ace79grpaok
Παρεξήγησες Γιώργο δεν γκρινιάζω ούτε κούραστηκα απλα το βλέπω σαν σήριαλ και κάνω την πλάκα μου αλλα εσύ έπρεπε να με την πεις .Ειτε έρθει είτε όχι πρέπει να παραδεχθείς ότι τέτοιο σήριαλ είχες χρονια να δεις .Να καταλαβαίνεις την πλάκα απο την γκρίνια εκτος αν απαγορεύεται και η σάτιρα έδω μέσα.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Πρόεδρε να σου υπενθυμίσω ότι ο Douglas έχει παίξει στο τελικό του Europa League το 2014-15.
- ΑποστόληςΑ
‘Εστησε» την Μπεϊτάρ ο Σάμπο!
ινπαοκ - 19. Ιουλίου 2016 08:30 Νίκος Τοσκίτσης
Την Δευτέρα το βράδυ, οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ περίμεναν τον Έρικ Σάμπο, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα, αφού οι Ισραηλινοί τα είχαν βρει σε όλα με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Κι όμως του Σάμπο κάτι φαίνεται πως δεν… του άρεσε την τελευταία στιγμή και τους «έστησε» στα Ιεροσόλυμα, παρόλο που μάλιστα του είχε σταλθεί και αεροπορικό εισιτήριο από την ομάδα, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ από το Ισραήλ. Όμως και στον Δικέφαλο δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση για τον παίκτη του, που παραμένει στην Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις στην Τούμπα.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, είναι μην του… ξεμείνει πλέον ο Σάμπο, καθώς μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ, δεν υπήρχε εξέλιξη ούτε με τον πιθανό δανεισμό του στην Στεάουα Βουκουρεστίου ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ο Λούμπος Μίχελ μιλάει με τους Ρουμάνους για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, παρά την πρώτη αρνητική αντίδραση του Έλληνα αμυντικού.
ινπαοκ - 19. Ιουλίου 2016 08:30 Νίκος Τοσκίτσης
Την Δευτέρα το βράδυ, οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ περίμεναν τον Έρικ Σάμπο, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα, αφού οι Ισραηλινοί τα είχαν βρει σε όλα με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Κι όμως του Σάμπο κάτι φαίνεται πως δεν… του άρεσε την τελευταία στιγμή και τους «έστησε» στα Ιεροσόλυμα, παρόλο που μάλιστα του είχε σταλθεί και αεροπορικό εισιτήριο από την ομάδα, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ από το Ισραήλ. Όμως και στον Δικέφαλο δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση για τον παίκτη του, που παραμένει στην Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις στην Τούμπα.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, είναι μην του… ξεμείνει πλέον ο Σάμπο, καθώς μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ, δεν υπήρχε εξέλιξη ούτε με τον πιθανό δανεισμό του στην Στεάουα Βουκουρεστίου ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ο Λούμπος Μίχελ μιλάει με τους Ρουμάνους για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, παρά την πρώτη αρνητική αντίδραση του Έλληνα αμυντικού.