Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

MANIAKOS έγραψε:Σημερα πιο πολυ χάρηκα για μιχελ
Γιατι φαινεται οι μετεγγραφες να ξεχωρίζουν

Αλλα βλεπω κ ματος ωραιο Μπακ οχι λινο βεβαια αλλο στυλ

Ματος καλυτερος απο Λινο, στα αμυντικα -αμιγως- καθηκοντα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ερσι δειχνει ναι
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Ένας κανονικός Πρόεδρος!

Αυτά τα περί ο Ιβάν αποφασίζει και περιμένουν όλοι την απάντηση του, πάνε περίπατο γιατί ο τύπος είναι επαγγελματίας, τόσα χρόνια τη θέση την κατείχαν ερασιτέχνες κι ο Ιβάν είναι επιχειρηματίας και δε μπορούσε να αφήσει τα ποντίκια να διοικούν, πλέον υπάρχει manager στην ομάδα και εν τέλει θα σοβαρευτούμε!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι αλλά ο Μπελης έχει άλλη άποψη :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Κι εγώ πάλι έχω άλλη άποψη. Θεωρώ ότι όσο καλοί να αποδεικτούν αυτοί οι παίκτες - και έχω ενστάσεις που θα τις αναπτύξω αργότερα - σε 3 χρόνια που το συμβόλαιό τους τελειώνει κανείς από αυτούς δεν θα έχει μεταπωλητική αξία.
Θα πρέπει λοιπόν και ο Μίχελ να κρατήσει τις ισοροπίες μεταξύ ταλέντου με εμπειρίας. Προς το παρόν έχουμε μόνο το δεύτερο ίσως γιατί μέσα στην αγωνία του να κρατήσει την θέση και αυτός και ο Ιβιτς θέλουν να πανε σε λιγότερα ρίσκα.
Τα ρισκα όμως των προκατόχων τους είναι αυτά που φερνουν στον ΠΑΟΚ έσοδα από τις πωλήσεις Λούκας και Μακ και ίσως φέρουν και άλλα από πιθανές μελλοντικες πωλήσεις περσινών αποκτημάτων.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τα οποία ρίσκα και οι ωφέλειες τους έχουν την υπογραφή ΖΒ 8-)
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Εκτιμώ πως ο Μίχελ συνεχίζει (ηθελημένα ή μη) το πλάνο που είχε ξεκινήσει από πέρυσι. Την προηγούμενη χρονιά έγινε το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποκτήθηκαν πολλοί -κυρίως νεαροί- παίκτες, προκειμένου ν' αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Φέτος στο σύνολο που είχε δημιουργηθεί προστίθεται η απαραίτητη εμπειρία, με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες, διότι καλοί οι μικροί αλλά από μόνοι τους δεν ... Φαντάζομαι πως την επόμενη χρονιά θα έχει δέσει η ομάδα και θα απομένει να προστεθούν οι απαραίτητες -λίγες- πινελιές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, με νιάτα, εμπειρία και παίκτες-ηγέτες που ξεχωρίζουν. Σημαντικά στοιχεία προς αυτό, ο προπονητής και η οργάνωση στα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Στήριξη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ωραιος ο Bagheera και συμφωνω αν και θα προτιμουσα καποιο εμπειρο τεχνικο για να χτισει την ομαδα.Και νεοι παικτες και νεος προπονητης δυσκολα να δεσει το γλυκο αν και ο Βλαντο το παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Το ζητημα νομιζω θα ναι στη διαχειρηση του ροστερ λογω των πολλων παιχνιδιων και της μεχρι τωρα (μαλλον) ελαφριας προετοιμασιας.

spyretto έγραψε:Θα πρέπει λοιπόν και ο Μίχελ να κρατήσει τις ισοροπίες μεταξύ ταλέντου με εμπειρίας. Προς το παρόν έχουμε μόνο το δεύτερο ίσως γιατί μέσα στην αγωνία του να κρατήσει την θέση και αυτός και ο Ιβιτς θέλουν να πανε σε λιγότερα ρίσκα.
Τα ρισκα όμως των προκατόχων τους είναι αυτά που φερνουν στον ΠΑΟΚ έσοδα από τις πωλήσεις Λούκας και Μακ και ίσως φέρουν και άλλα από πιθανές μελλοντικες πωλήσεις περσινών αποκτημάτων.

:shock: :lol: :lol: :lol:
"Ρισκα" οπως του Κουμαλο,του βιβιαν,του Ινιγκο,του Κοστα ,του Σπυροπουλου και απειρων αλλων παλτων?Τα σβηνει αυτα η μεταγραφη του Μακ?Ποσο μας κοστισαν ολοι αυτοι?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... o-anti-mak

Μίχελ: «Προχωράμε του Βαρέλα, ο Τζάλμα είναι ο αντί-Μακ»

Ο Λούμπος Μίχελ παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο SDNA με τον πρόεδρο και αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αναφέρεται στην υπόθεση του Βαρέλα, την πώληση του Μακ, τον Τζάλμα Κάμπος, αλλά και το πλάνο που είχε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της φετινής χρονιάς.

Ο Λούμπος Μίχελ πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέψει στην Ελλάδα, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο SDNA μιλώντας για όλους και για όλα...

Είδατε ένα μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, τι συμπεράσματα έχετε βγάλει και τι εικόνα έχετε μέχρι στιγμής;

Πρέπει να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που είδα τις ημέρες που ήμουν εδώ (σ.σ. στην προετοιμασία). Είχαμε εξαιρετικές συνθήκες. Ήδη είπα πως θα ήταν καλή ιδέα να κλείσουμε αυτό το μέρος και για την επόμενη προετοιμασία, πρόκειται για ένα όμορφο μέρος, τα γήπεδα είναι εξαιρετικά. Και η Πόρτο θα πραγματοποιήσει εδώ την προετοιμασία της και αυτό κάτι σημαίνει για το ξενοδοχείο, το μέρος και τις συνθήκες που παρέχουν. Πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται τώρα μια με δύο ημέρες ξεκούραση. Είδατε και στο παιχνίδι απέναντι στην Στεάουα πόσο καταπονημένοι ήταν από άποψη φυσικής κατάστασης. Τα πράγματα πλέον είναι καλύτερα και είμαι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη στα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Είστε ευχαριστημένος από το πως κύλησε το μεταγραφικό πλάνο δεδομένου ότι οι περισσότερες μεταγραφές πρόλαβαν και την προετοιμασία;

Αυτή είναι η άποψή μου, να φέρνεις παίκτες που να είναι έτοιμοι μετά τα playoffs, γιατί μέσα στη σεζόν θα έχουμε πολλούς αγώνες. Φυσικά κάποιες μεταγραφές όπως του Κάνιας μας πήραν λίγο χρόνο γιατί είχαν συμβόλαιο και ήθελαν χρόνο μέχρι να το "σπάσουν". Δεν είναι κάτι εύκολο, δεν δουλεύεις μία μέρα, με τον Κάνιας δουλεύαμε δύο βδομάδες όπως και με τον Μπρκιτς, αλλά πετύχαμε καλό deal γιατί τους πήραμε ως ελεύθερους. Τώρα όλα είναι καλά και είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα.

Για την υπόθεση του Ρόμπερτ Μακ: Ο Μακ τελείωσε σήμερα (σ.σ. χθες). Μέσα στην ημέρα θα έχετε περαιτέρω ενημέρωση. Είχαμε δυο επιλογές, διάλεξε την μία. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, ο Μακ θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας και κατόπιν θα ταξιδέψει στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ποια είναι η θέση του ΠΑΟΚ για τον Μακ, γιατί παραχωρήθηκε;

Η φιλοσοφία μου είναι πως κάθε ποδοσφαιριστής όταν είναι στην κορυφή της οικονομικής του αξίας και έχει προοπτική για μια καλή ομάδα που θα είναι βήμα στην καριέρα του πρέπει να φύγει. Για παράδειγμα, για τον Κάτσε μου είπαν πως υπήρχε πέρσι προσφορά στα 2.5 εκατ. ευρώ και τώρα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποια ομάδα για εκείνον. Επομένως, η φιλοσοφία μου δεν είναι να κρατάω παίκτες, αν υπάρχει κάποια προσφορά που να ικανοποιεί τον σύλλογο και η ομάδα να καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη, θα πρέπει να τις αποδέχεσαι.

Τι συμβαίνει με τον Φερνάντο Βαρέλα;

Είμαστε σε επαφές με την Στεάουα, δεν είναι μυστικό. Όλα είναι πλέον στο ίντερνετ. Δεν είναι εύκολο το deal αλλά προχωράμε μπροστά βήμα - βήμα.

Για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μακ;

Ήδη αντικαταστήσαμε τον Μακ με τον Τζάλμα. Είναι εξτρέμ. Δεν είναι στη δική μου φιλοσοφία μόνο να αγοράζεις παίκτες γιατί υπάρχει και ένα όριο αλλά να αγοράζεις παίκτες για τα κενά που έχεις. Αυτό είναι το πλάνο μας. Περιμέναμε πως ο Μακ θα φύγει και γι' αυτό στους πρώτους στόχους μου ήταν ο Τζάλμα. Να φέρω αυτόν τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή προκειμένου να αντικαταστήσω τον Μακ. Για τις επόμενες σεζόν - αν παραμείνω στην ομάδα- δεν προγραμματίζω να κάνω μεγάλες μεταγραφές μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, ήδη τώρα έχουμε κάνει κάποιες καλές μεταγραφές. Ξέρουμε ότι αν κάποιος φύγει την επόμενη σεζόν πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Ο Μακ είναι μια απώλεια καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και ως επιθετικός... Έχουμε τρεις καλούς επιθετικούς. Επέστρεψε ο Κουλούρης, ο Περέιρα, ο Κλάους μένει μαζί μας. Επίσης, ο Τζάλμα μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός αν χρειαστεί. Μίλησα μαζί του πριν υπογράψουμε το συμβόλαιο, ακόμη και στην Πόρτο αλλά και στην Τουρκία όποτε χρειάστηκε έπαιξε ως επιθετικός.

Ποια είναι η εκτίμησή σας για το παιχνίδι με τον Άγιαξ;

Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι σε αυτήν την ομάδα. Θα πάμε εκεί με σεβασμό στην ιστορία και στην ποιότητα τους αλλά πάμε για να προκριθούμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

kataramenos5 έγραψε:Ωραιος ο Bagheera και συμφωνω αν και θα προτιμουσα καποιο εμπειρο τεχνικο για να χτισει την ομαδα.Και νεοι παικτες και νεος προπονητης δυσκολα να δεσει το γλυκο αν και ο Βλαντο το παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Το ζητημα νομιζω θα ναι στη διαχειρηση του ροστερ λογω των πολλων παιχνιδιων και της μεχρι τωρα (μαλλον) ελαφριας προετοιμασιας.

spyretto έγραψε:Θα πρέπει λοιπόν και ο Μίχελ να κρατήσει τις ισοροπίες μεταξύ ταλέντου με εμπειρίας. Προς το παρόν έχουμε μόνο το δεύτερο ίσως γιατί μέσα στην αγωνία του να κρατήσει την θέση και αυτός και ο Ιβιτς θέλουν να πανε σε λιγότερα ρίσκα.

"Ρισκα" οπως του Κουμαλο,του βιβιαν,του Ινιγκο,του Κοστα ,του Σπυροπουλου και απειρων αλλων παλτων?Τα σβηνει αυτα η μεταγραφη του Μακ?Ποσο μας κοστισαν ολοι αυτοι?

Ο Κουμάλο και ο Βιβιάν πόσο να μας στοίχισαν, 2-3 κατοστάρικα ο καθένας; 4;
Εντάξει, σίγουρα δεν τα σβύνει αλλά επιτέλους είναι μια αρχή. Δώσαμε τον Μακ σε καλή στιγμή μετά από ένα euro στο οποίο ήταν πολύ καλός και έδειξε ότι δεν έκανε πέρσι τυχαία χρονιά με αρκετά ως πολύ καλά λεφτά. Το θέμα είναι να γίνουν σωστές κινήσεις και να βρεθεί ο επόμενος Μακ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μακ;

Ήδη αντικαταστήσαμε τον Μακ με τον Τζάλμα. Είναι εξτρέμ. Δεν είναι στη δική μου φιλοσοφία μόνο να αγοράζεις παίκτες γιατί υπάρχει και ένα όριο αλλά να αγοράζεις παίκτες για τα κενά που έχεις. Αυτό είναι το πλάνο μας. Περιμέναμε πως ο Μακ θα φύγει και γι' αυτό στους πρώτους στόχους μου ήταν ο Τζάλμα. Να φέρω αυτόν τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή προκειμένου να αντικαταστήσω τον Μακ. Για τις επόμενες σεζόν - αν παραμείνω στην ομάδα- δεν προγραμματίζω να κάνω μεγάλες μεταγραφές μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, ήδη τώρα έχουμε κάνει κάποιες καλές μεταγραφές. Ξέρουμε ότι αν κάποιος φύγει την επόμενη σεζόν πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Τι έγινε σας έπεσαν τα σαγόνια; 3.5 μύρια ο Μακ ελεύθερος ο Τζάλμα. Σέντερ φορ πέρσι ο Μακ, σεντερ φορ ο Τζάλμα λιγο δυσκολάκι, αρα εξτρέμ ο Μακ πέρσι... 20 γκολ ο Μακ θα δούμε πόσα θα κάνει ο Τζάλμα.
Κωλοτούμπα ολκής.

Αντε Ιβάν καιρός να αρχίσει η απόσβεση για όλα τα παλτά που σου κουβαλησαν.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Η τρίτη χρόνια δεν ήταν που θα φέρναμε τους παικταράδες σαν μέρος του τριετούς πλάνου; :lol:
Ο Μίχελ δεν θα φέρει όμως γιατί πήραμε τον...Τζάλμα Καμπος.
Δεν περιγράφω άλλο, πάω να ρίξω μια βουτιά σε κολυμπήθρα από χυμό καρπούζι γιατί εδώ καιγομαστε και τα ξαναλέμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Έλεος ρε ...έλεος.. Δηλαδή τι θέλετε να πει ρε ο άνθρωπος...?8 μέρες πριν τα ματς που όποιον και να φέρει ,αυτοί που έχουμε θα παίξουν!? εδώ πριν μια βδομάδα είπε δεν πάμε για αμυντικό και σε 5 ώρες βγήκε οτι ξανακαναμε προταση για Βαρέλα...
Στις δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου είχε πει αν πέρα απο το τέρμα,στοπερ,αμυν.χαφ,δ.μπακ,ΕΞΤΡΕΜ ,δεκάρι κ φορ ΘΑ πάρουμε μεσοεπιθετικό ΑΝ φύγει ο μακ !
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

kataramenos5 έγραψε:Ωραιος ο Bagheera και συμφωνω αν και θα προτιμουσα καποιο εμπειρο τεχνικο για να χτισει την ομαδα.Και νεοι παικτες και νεος προπονητης δυσκολα να δεσει το γλυκο αν και ο Βλαντο το παει πολυ καλα μεχρι στιγμης.Το ζητημα νομιζω θα ναι στη διαχειρηση του ροστερ λογω των πολλων παιχνιδιων και της μεχρι τωρα (μαλλον) ελαφριας προετοιμασιας.

Και στο οικονομικο κοστος τους προσθεσε και ποσο κοστισαν στα ματια και στα νευρα μας ολοι αυτοι. Αλλα και στην εξελιξη της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Μακ;

Τι έγινε σας έπεσαν τα σαγόνια; 3.5 μύρια ο Μακ ελεύθερος ο Τζάλμα. Σέντερ φορ πέρσι ο Μακ, σεντερ φορ ο Τζάλμα λιγο δυσκολάκι, αρα εξτρέμ ο Μακ πέρσι... 20 γκολ ο Μακ θα δούμε πόσα θα κάνει ο Τζάλμα.
Κωλοτούμπα ολκής.

Αντε Ιβάν καιρός να αρχίσει η απόσβεση για όλα τα παλτά που σου κουβάλησαν.

Μπράβο spyretto μου!!!! Ωραίοι χαρακτηρισμοί για τους παίχτες της ομάδας μας!!!! :x

Να με συμπαθάτε όλοι που αυτοδιακόπτω το αυτομπανάρισμα μου μόλις μετά από μία μέρα κι όχι τρεις, αλλά θα ήθελα ο "λογικός" σήμερα (μέχρι και πριν αυτό το post) spyretto, αν θέλει να μου απαντήσει επακριβώς:

1...Τα 20 γκολ του Μακ σε ενδιαφέρει μονάχα να αντικατασταθούν??? Για ποιον λόγο ακριβώς???

2...Ο Μακ έπαιζε πέρυσι ή ο Π.Α.Ο.Κ. και ολόκληρη η επιθετική του γραμμή, αφού μιλάμε για τα γκολ???

3...Μόνο τα γκολ μετράνε σαν προσφορά για έναν παίχτη ή μήπως και οι ασσίστ??? Έστω από νούμερα εννοώ, αφού φυσικά παίζει ρόλο και η γενικότερη απόδοση του...

4...Μήπως, μιας κι ο Μακ έπαιξε πέρυσι πολύ σαν φορ, θα έπρεπε στην αντικατάσταση των 20 γκολ του + όμως αυτών των Κλάους και Μπερμπάτοφ, φέτος θα έπρεπε να προσμετρήσουμε τα γκολ των Τζάλμας, Κλάους, Κουλούρη και Περέιρα, ,ωστε να είμαστε πιο αντικειμενικοί στο τέλος αν αντικαταστάθηκε επάξια ο Μακ, συνολικά μέσα στην επιθετική γραμμή του Π.Α.Ο.Κ., παράλληλα φυσικά με την αντικατάσταση του Μπερμπάτοφ (που αποφεύγεις επιδέξια επίτηδες ίσως ή επειδή πάλι δεν μπορείς να σκεφτείς τόσο απλοϊκά ποδοσφαιρικά, με Περέιρα, Κουλούρη ή και ακόμα μία μεταγραφή που πιθανά ψάχνουμε???

5...Μήπως στο θέμα αντικατάστασης του Μακ απ τον Τζάλμας πρέπει δίκαια να μετρήσουμε και την διαφορά τους σε ασσίστ στο τέλος της (καλύτερης ever σεζόν του Μακ, η οποία ήταν η δεύτερη του στην ομάδα κι όχι η πρώτη???

Spyretto μου, μόλις πάρεις ανάσα απ το μακροβούτι που πήγες να κάνεις στην καρπουζάδα γιατί εδώ κάηκες απ όσα λες, θα σε παρακαλούσα να απαντήσεις 1 προς 1 και με επιχειρήματα τα 5 παραπάνω ερωτήματα...Αν φυσικά θέλεις και μπορείς να το κάνεις!!!!

Θέλω να διαπιστώσω για μια ακόμα φορά πόσο ειδικός είσαι του λόγου σου στις κωλοτούμπες που γράφεις για άλλους!!!!

Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην απαξιώνεις έτσι τους παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. γιατί με εκνευρίζεις αφάνταστα για οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. με τέτοιου είδους συμπεριφορές μέσα στο οπαδικό μας site!!!!

Να είσαι κατά τα άλλα καλά...

Υ.Γ. Απόστολε, δεν πιστεύω το παραπάνω post να το θεωρήσεις κάτι παραπάνω απ τις απόψεις μου που αντιπαρατίθενται με ποδοσφαιρικά-θέσφατα επιχειρήματα απέναντι στις απόψεις του spyretto...

Υ.Γ. 2...Lubos Michel RESPECT...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 19 Ιούλ 2016, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”