Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Οταν απαντάμε στις ειρωνίες του είμαστε ουρές. Μονος του θελει να ειναι στο φορουμ. Μονο η αποψη του ειναι σωστη. Κι οταν καταλαβει οτι εχει αδικο ξερει παλι τι θα πει: διαστρεβλωνουμε αυτά που γράφει. Τουιτι λέει...
Εχω χρονια που λειπω απο εκει και εχω χασει λιγο το αξαν σουρμε...
- ilovegame27
MANIAKOS έγραψε:Αν κ λιγικα θα ρθει ο βαρελα
Ενα όνομα που απορώ πως δεν ακούστηκε εδω μεσα κ ειναι κ λευτερος
http://www.transfermarkt.de/douglas/pro ... ler/101304
Έχω βαρεθεί να αναφέρω για τον Ντάγκλας και αν δεις τα σημερινά ποστ μου το ανέφερα και στο che αλλά αυτός ανένδοτος θέλει τον Βαρέλα!
Οκ μαγκες, συνεχιστε το προγραμμα σας..
Εξηγησα μια, δυο, τρεις το λογο για τον οποίο ανεφερα τα tweets, δε θα χαλάσω αλλη φαια ουσια τζαμπα..
Αν εβγαινα ομως χθες και "απαιτουσα" τον Χ βιερινια με 3-4 μύρια, θα δεχομουν αντίστοιχες επιθεσεις του στυλ "καλα που νομιζεις οτι βρισκεσαι, έχουμε ffp, παμε να εξορθολογιστουμε μετα το περσινο ανοιγμα, γι'αυτο και προσπαθούσαμε για ελευθερους"
Και τωρα μου λετε σιγα μην κολωσει στα 3-4
, τη στιγμη που εδιωξε τον αλλο για "σπατάλες" και με το ζορι 1 μηνα τωρα προσπαθουμε να ανεβουμε στο 1 μυριο για ναρθει ο διακαης ποθος του Βλαντο, στην πιο πονεμενη και επειγουσα θεση της ομαδας...
Αποφασίστε λιγακι!
Υ.Γ. νοδου τι συμφωνησαμε αγορινα μου, να μην ασχολιομαστε ο ενας με τον αλλον, αφου το μονο π ηξερες να κανεις ειναι ειρωνειες κ οχι συζητηση? Το ιδιο και με την ετερη ουρα, που παρα 1-2 συστασεις συνεχιζει κανονικα..
Σας ειρωνευτηκα πουθενά κ δεν το ξερω?
Διεκδικησα κανα αλαθητο? Αποψη καταθετω κ καλοδεχουμενος οποιος διαφωνησει με επιχειρήματα με σκοπό το διαλογο.. Ελα ομως που καποια φασιστακια δν ξερουν τι σημαίνει αυτη η λεξη και απουσία απόψεων καταφευγουν στην ειρωνεια..
Αιντε να πούμε, κάθε τρεις κ λιγο τα ιδια κ τα ιδια, νισαφι!
Εξηγησα μια, δυο, τρεις το λογο για τον οποίο ανεφερα τα tweets, δε θα χαλάσω αλλη φαια ουσια τζαμπα..
Αν εβγαινα ομως χθες και "απαιτουσα" τον Χ βιερινια με 3-4 μύρια, θα δεχομουν αντίστοιχες επιθεσεις του στυλ "καλα που νομιζεις οτι βρισκεσαι, έχουμε ffp, παμε να εξορθολογιστουμε μετα το περσινο ανοιγμα, γι'αυτο και προσπαθούσαμε για ελευθερους"
Και τωρα μου λετε σιγα μην κολωσει στα 3-4
Αποφασίστε λιγακι!
Υ.Γ. νοδου τι συμφωνησαμε αγορινα μου, να μην ασχολιομαστε ο ενας με τον αλλον, αφου το μονο π ηξερες να κανεις ειναι ειρωνειες κ οχι συζητηση? Το ιδιο και με την ετερη ουρα, που παρα 1-2 συστασεις συνεχιζει κανονικα..
Σας ειρωνευτηκα πουθενά κ δεν το ξερω?
Διεκδικησα κανα αλαθητο? Αποψη καταθετω κ καλοδεχουμενος οποιος διαφωνησει με επιχειρήματα με σκοπό το διαλογο.. Ελα ομως που καποια φασιστακια δν ξερουν τι σημαίνει αυτη η λεξη και απουσία απόψεων καταφευγουν στην ειρωνεια..
Αιντε να πούμε, κάθε τρεις κ λιγο τα ιδια κ τα ιδια, νισαφι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 19 Ιούλ 2016, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να το προσεχεις αυτο το παλιοτρολ Πετζα 
Ρε παιδία ελεος,τον μικρο σαββιδη εννοουσε και αυτα που εγραψε στο τουιτερ για τον πορτογαλο.
Το λαθος σου simba ειναι οτι αναφερθηκες στον μικρο τη στιγμη που ξερεις οτι δεν αποφασιζει αυτος και κυριως δε πληρωνει αυτος.
Οποτε αν θες τη γνωμη μου το πεσιμο που τρως ειναι σωστο αλλα για λαθος λογο.
Και να σου πω και κατι αλλο,αν διαβασεις τα τελευταια 5-6 κειμενα του Πολκα θα καταλαβεις οτι οχι απλα σε αντιγραφει αλλα μεχρι και ατοφιες εκφρασεις σου απο εδω μεσα εχει δανειστει.
Παντα σε οτι αφορα τον Ιβαν.
Καλη η κριτικη αλλα οταν γινεται σε βαθμο δημιουργιας κλιματος (δε λεω οτι το επιδιωκεις αλλα γινεται) μονο κακο κανει.
Οσοι σε παρακολουθουμε εδω μεσα εχουμε εμπεδωσει τη γνωμη σου για το μπατζετ τον Ιβαν και τη λειτουργια της ομαδας,δε χρειαζεται με την πρωτη ευκαιρια να το επαναλαμβανεις,ειδικα οταν αυτο γινεται με υποτιμητικο τροπο.
Μεγαλο παιδι εισαι,κανε οτι καταλαβαινεις,απλα σου γραφω τη γνωμη μου.
Το λαθος σου simba ειναι οτι αναφερθηκες στον μικρο τη στιγμη που ξερεις οτι δεν αποφασιζει αυτος και κυριως δε πληρωνει αυτος.
Οποτε αν θες τη γνωμη μου το πεσιμο που τρως ειναι σωστο αλλα για λαθος λογο.
Και να σου πω και κατι αλλο,αν διαβασεις τα τελευταια 5-6 κειμενα του Πολκα θα καταλαβεις οτι οχι απλα σε αντιγραφει αλλα μεχρι και ατοφιες εκφρασεις σου απο εδω μεσα εχει δανειστει.
Καλη η κριτικη αλλα οταν γινεται σε βαθμο δημιουργιας κλιματος (δε λεω οτι το επιδιωκεις αλλα γινεται) μονο κακο κανει.
Οσοι σε παρακολουθουμε εδω μεσα εχουμε εμπεδωσει τη γνωμη σου για το μπατζετ τον Ιβαν και τη λειτουργια της ομαδας,δε χρειαζεται με την πρωτη ευκαιρια να το επαναλαμβανεις,ειδικα οταν αυτο γινεται με υποτιμητικο τροπο.
Ρε συ Μπανε, καταλαβαμε τι και για ποιον εννοουσε, δεν ειμαστε καθυστερημενοι.
Αλλα η φραση "με tweets θα τον φερει", σε συνδυασμο με την ολη σταση του (που κι εσυ επισημαινεις), δεν νομιζεις οτι κανει αναποφευκτο τον συνειρμο?
Και "εξηγησα" και "ξαναεξηγησα"... ναι ρε μαστορα, καταλαβαμε δεν ειναι τοσο μπροστα η σκεψη σου οσο νομιζεις για να μας τη διδασκεις τοσο επιμονα. Προσπαθησε και λιγο να καταλαβεις ομως, πολυ στην εξηγηση επικεντρωθηκες...
Αλλα η φραση "με tweets θα τον φερει", σε συνδυασμο με την ολη σταση του (που κι εσυ επισημαινεις), δεν νομιζεις οτι κανει αναποφευκτο τον συνειρμο?
Και "εξηγησα" και "ξαναεξηγησα"... ναι ρε μαστορα, καταλαβαμε δεν ειναι τοσο μπροστα η σκεψη σου οσο νομιζεις για να μας τη διδασκεις τοσο επιμονα. Προσπαθησε και λιγο να καταλαβεις ομως, πολυ στην εξηγηση επικεντρωθηκες...
Δεν υπάρχει μεγαλυτερος φασίστας απο αυτον που αποκαλει τους αλλους φασίστες.
Χαχαχα...ενταξει...εσυ κανεις πλακα, αλλα δεν απεχει και πολυ απο αυτο που λεω! Φαντασματα φοβομαστε, χωρις λογο κι αιτια.....Δημητρης17 έγραψε:Besuch 2, το μονο που φοβομαστε ειναι μην πεσει ο ουρανος και μας πλακωσει!!!![]()
![]()
οτι εσυ ας πουμε εχεις αποψη κι εμεις απουσια αποψεων...
Και απο αποψη μιλας περιπαικτικα και απαξιωτικα διαρκως για ανθρωπους που εχουν προσφερει τοσα στην ομαδα (παρα τα πολλα λαθη). Για να εχεις αποψη...
Κι εμεις τωρα πρεπει να αντιπαρατεθουμε με επιχειρηματα σε αυτην σου την "αποψη". Οχι φιλε.. Τον τροπο και την σταση σου θα κρινουμε που αγγιζουν (και καποιες φορες περνουν) το οριο του κακοβουλου. Η σταση σου μας φαινεται αστεια για να μπουμε στον κοπο να την συζητησουμε. Αυτο ομως δεν μας στερει το δικαιωμα να την κρινουμε. Ταιριαζει αυτο με τη δημοκρατια σου ή μπα?
Και απο αποψη μιλας περιπαικτικα και απαξιωτικα διαρκως για ανθρωπους που εχουν προσφερει τοσα στην ομαδα (παρα τα πολλα λαθη). Για να εχεις αποψη...
Κι εμεις τωρα πρεπει να αντιπαρατεθουμε με επιχειρηματα σε αυτην σου την "αποψη". Οχι φιλε.. Τον τροπο και την σταση σου θα κρινουμε που αγγιζουν (και καποιες φορες περνουν) το οριο του κακοβουλου. Η σταση σου μας φαινεται αστεια για να μπουμε στον κοπο να την συζητησουμε. Αυτο ομως δεν μας στερει το δικαιωμα να την κρινουμε. Ταιριαζει αυτο με τη δημοκρατια σου ή μπα?
Μπανε μου με συγχωρείς αλλα εφόσον μιλαει εξ ονοματος του ΠΑΟΚ, του πατερα του και των κινησεων του, ειναι τουλάχιστον αστειο να μην τους θεωρουμε 1.obanebane έγραψε:Ρε παιδία ελεος,τον μικρο σαββιδη εννοουσε και αυτα που εγραψε στο τουιτερ για τον πορτογαλο.
Οποτε αν θες τη γνωμη μου το πεσιμο που τρως ειναι σωστο αλλα για λαθος λογο.![]()
Οσο για τον Πολκα που λες χαμπαρι..Θα ηθελα ωστόσο να μου πεις σε ποια κείμενα αναφερεσαι..Να ζητησω πνευματικά αν ειναι απτον μπουλη που το ψιλοφυσαει κιολας.
Στο σδνα η στο 24 το παρατηρησες αυτο? Γτ ραδιο ουτε ακουω..
Τωρα στο αλλο που λες περι δικαιου πεσιματος ή σχετικά με την επαναληψη και δη με υποτιμητικο τροπο, με λυπει το οτι ερχεται απο σενα αυτο..
Με σενα κ ατομα του επιπέδου σου, χαρα μου να συζητω και να διατυπωνεις τις διαφωνιες σου, ακομα και να με βρίσεις που λεει ο λογος, γτ ξερω οτι υπαρχει καλη προθεση και σεβασμος.
Στο αλλο που λες, μοιραια επαναλαμβάνονται και καποια πραγματα μεσα απο συζητησεις μεταγραφικου περιεχομένου με παιδια, αλλοίμονο ρε συ.. να μου την ελεγες αν εκανα τπτ διαγγελματα (οκ 1-2 φορες γινονται κ αυτα
Ενα δηκτικο σχολιο εκανα (εν μεσω τοσων κ τοσων π γραφονται, ακομα κ απο πολυ δημοφιλη μελη), που ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα και μεγενθυθηκε σε βαθμο τερατωδη.
Υ.Γ. sic, αφου τη θεωρεις αναξια την αποψη μου να προβαλεις το βαρυσημαντο αντεπιχειρημα σου, καταφυγε στην ειρωνεια, την επιθεση και μη σου πω ριξε κανα χαστουκι στην οθονη..βγαλε το μικρο κασιδιαρη π κρυβεις μεσα σου, μπορείς!
Που καταφερομαι κ διαρκως με προσβλητικούς χαρακτηρισμους για τον Ιβαν, μαμω τον γκεμπελς..
Και ολα αυτα επειδή ειπα κατι αυτονοητο (π ολοι το ξερουμε, εκτος ισως απτον σουρμε), σχολιάζοντας παραλληλα το λαοπλανο tweet του Γιωργη.
Τι να κανω, δικο μου το λαθος που προσπαθώ με ηρεμια (μεχρι ν προκληθω) να εξηγησω κατι, αντί να αδιαφορώ με την εγκεφαλικη στενοτητα καποιων που εχουν κ το θράσος να θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους να επιτιθενται μ'ο,τι δν ηχει καλα στ'αυτια τους χωρις να συζητουν..
Που ακομα κ την ηπια κριτικη, ακομα και αν αναφερόταν το ονομα Ιβαν χωρις μπράβο μεσα, την ταυτιζαν με βαναυση επιθεση στον προεδρο κ στην ομαδα, οπως έχει φανει σε τοσα σκηνικα.
Δν ειναι καθολου τυχαίο που καποιοι "ζηλευουν" τις τακτικες του κ@ρ@π@ππ@, των εφημεριδων και των οπαδων τους..
Αλλα δν αξιζει ν'ασχολουμαι αλλο με σας. Και παροτι εχω ζητησει να μην το κανετε καποιοι, συνεχιζετε απτοητοι, με τη συμμετοχή μαλιστα και του σουρμε..
Υ.Γ. Σουρμε, ελπιζω να μην περιμένω μάταια την απόκριση σου σ'οσα σου απάντησα...Εφοσον η συζητηση ηταν στις προθέσεις σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 19 Ιούλ 2016, 02:27, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αν ειχες κανει απλα ενα δηκτικο σχολιο δεν νομιζω πως θα υπηρχαν τετοιες αντιδρασεις.
Σου το λεμε εμεις μας βγαζεις ουρες, φασιστακια και ειρωνες (και αλλα ομορφα). Σου το λεει κι ενας ανθρωπος που εκτιμας οπως λες και συνεχιζεις να αρνεισαι να το δεις...
Σου το λεμε εμεις μας βγαζεις ουρες, φασιστακια και ειρωνες (και αλλα ομορφα). Σου το λεει κι ενας ανθρωπος που εκτιμας οπως λες και συνεχιζεις να αρνεισαι να το δεις...
+++++++++sic-4 έγραψε:"Με τι να τον φέρει, με tweets?"
Αν τοσα ατομα δεν καταλαβαινουμε και χρειαζεσαι και 3-4 επεξηγηματικα posts για να "μεταφρασεις" το ενα, τοτε οκ... μετεφρασε το εσυ οπως θεωρεις και ασε να το καταλαβει και ο καθ' ενας οπως το καταλαβαινει με βαση και τη γενικοτερη παρουσια σου στο τοπικ...
Το επιπεδο εχει πεσει... indeed που λεμε και στον Δενδροποταμο...
Ένα παλικάρι έγραψε προχθές εδώ μέσα, πως ο ΠΑΟΚ γιγαντώνεται αλλά ο λαός του μικραίνει,
ας μην τον επιβεβαιώσουμε διαφαίνεται επιτέλους μια οργανωτική δομή κι ενας στρατηγικός σχεδιασμός, μένει να δούμε τον λειτουργικό!
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φαίνονται και είναι ποιοτικοί, κάποιοι θα φύγουν προφανώς και ίσως οι παρικούντες την Ιερουσαλήμ να φέρουν 1-2 ακόμα ανάλογα με την κατάσταση!
Γιατί τρελαίνεστε κάποιοι δε μπορώ να καταλάβω, όσοι μπορούν διαρκείας για να στηρίξουμε ότι πιο υγιές υπαρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα!
ας μην τον επιβεβαιώσουμε διαφαίνεται επιτέλους μια οργανωτική δομή κι ενας στρατηγικός σχεδιασμός, μένει να δούμε τον λειτουργικό!
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φαίνονται και είναι ποιοτικοί, κάποιοι θα φύγουν προφανώς και ίσως οι παρικούντες την Ιερουσαλήμ να φέρουν 1-2 ακόμα ανάλογα με την κατάσταση!
Γιατί τρελαίνεστε κάποιοι δε μπορώ να καταλάβω, όσοι μπορούν διαρκείας για να στηρίξουμε ότι πιο υγιές υπαρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα!
Λοιπόν, έχουμε βατό πρόγραμμα τις πρώτες 7 αγωνιστικές. Την 8η πάμε στο λιμάνι και την 9η παίζουμε στην Τούμπα με αεκ. Με αυτό το πρόγραμμα και με την σωστή προετοιμασία φέτος, με 2 προσθήκες στο ρόστερ (συν Βαρέλα) θα είμαστε σε καλή κατάσταση για τις πρώτες 7 που παίζουμε μόνο με ᾽μικρούς᾽. Αν γίνει αυτό που νομίζω, ότι δηλαδή θα είμαστε κοντά με τον γαύρο, τότε τα 2 ντέρμπι θα κρίνουν πολλά για το φετινό πρωτάθλημα.
Για να δούμε. Μέχρι στιγμής όλα έρχονται βολικά, πιστεύω.
Για να δούμε. Μέχρι στιγμής όλα έρχονται βολικά, πιστεύω.