Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kαι η Βαρελιαδα συνεχιζεται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κοιτα, κατ'εμε ειναι εξαιρετικα δυσκολο λογω ffp, να μην υπηρχε η δυνατότητα για ιδιο μπατζετ φετος, στα 20 μυρια..(εξαλλου γι'αυτο ζητησα απο καποιον που το χει, να μας πει τη γνωμη του για να μην αιωρείται ετσι το θεμα, τοσο απο "μενα" οσο κ απο "σενα")

Και ακομη περισσότερο, δν πιστεύω οτι αυτα τα 500 παραπανω χιλιαρικα (αρα 1+μυριο, γτ 600 ηταν η αρχικη προταση) θα εκτροχιαζαν την κατασταση και περιμεναμε τα χρήματα του Μακ..Δλδ μερσυ!

Ειδικά οταν ηταν κοινό μυστικο οτι ο μακ θα εφερνε χρηματα..
Και εκει εγκειται κ η βασικη μου διαφωνία για τη βιασυνη καλυψης θεσεων π εκ των πραγμάτων δυσκολα θα βοηθουσαν στο τσουλου (σιγουρα ομως πολυ σημαντικο το οτι πηραν μερος στην προετοιμασια, βλέποντας μακροπροσθεσμα στη χρονια.. αυτο-αντιφαση :mrgreen: )

Τι να πω, προσπαθω με κάθε δυναμη που έχω να ερθω σε "ειρηνη" με τους λογους της μειωσης του μπατζετ, αλλα που κ που θα εκφραζω τις αποριες μου..

Θα τσεκαρω το μειλ πιο αργα γτ μου έχουν μαμηθει τα google play services κ δν εχω access απο κινητό..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 18 Ιούλ 2016, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Sera4 έγραψε:στην υποθεση βαρελα και οι δυο πλευρες ειναι για σφαλιαρες...δηλαδη ειναι ρεσιταλ λαθος χειρισμου και απο τις δυο πλευρες για διαφορετικους λογους ο καθενας...
Κρίνεις βάσει δημοσιευμάτων, πρώτο λάθος και εμείς τουλάχιστον δεν το έχουμε βγάλει εκτατό παράρτημα .

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:PNG

Στα γραφεία της Τούμπας βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Δημήτρης Χατζηισαίας. Ο Λούμπος Μίχελ τον ενημερώνει αναλυτικά για την προοπτική συνεργασίας με την Στεάουα. Πως λογίζεται βασικός, ότι θα κάνει πρωταθλητισμό, θα παίξει Ευρώπη, ότι μετακομίζει χωρίς οψιόν κι ότι φυσικά με τα σημερινά δεδομένα λογίζεται, ως πέμπτος στόπερ στον Δικέφαλο του Βορρά. Πλέον, δεν αποκλείεται ανατροπή του σκηνικού και μονοετής δανεισμός του, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχει κληθεί κι ο ατζέντης του κύριος Δάνιας, για τις τελικές συζητήσεις. Εφόσον συναινέσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, άμεσα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Βαρέλα και θα ανακοινωθεί επισήμως, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ!

αν ισχυει αυτο βλεπω το μπακαλι να ξαν θετει βετο ορμωμενος απ τις δηλωσεις χατζη σε ρουμανικα μμε και η βαρελιαδα θα λαβει πραγματικα ομηρικες διαστασεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τον ευλογητο σε λιγοτερα επεισοδια τον ειχανε πιασει θαρρω :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

johnys999 έγραψε:Πολλοί όπως κι εγώ ρωτάτε γιατί σώνει και καλά τον Βαρέλα. Την επιμονή αυτή δεν έχω καταφέρει να την εξηγήσω, δε μπορεί να είναι ο σούπερ παίχτης και να το ξέρουμε μόνο εμείς. Από την ώρα που αναθερμάνθηκε όμως η ιστορία είναι μονόδρομος.
Ο Βαρέλα πρέπει να αποκτηθεί με κάθε τίμημα γιατί έτσι όπως τα κατάφερε ο Μίχελ με τους χειρισμούς του και την προσέγγιση που επιχείρησε (πρώτα στον παίχτη και μετά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι γνωστός ιδιότροπος και νάρκισσος σε κάτι τέτοια θέματα), αν δεν αποκτηθεί θα έχει φάει μεγάλη επικοινωνιακή ήττα. Και για να μη φάει αυτή την ήττα έχουμε βγάλει 3-4 παίχτες στο παζάρι ως ανταλλάγματα λέγοντάς τους στην ουσία ότι δεν υπολογίζονται, καταστρέφοντας την ψυχολογία τους.

Επειδή πάλι θα μου την πέσετε, να πω μόνο ότι θα θελα να το κάνετε με επιχειρήματα. Πριν το κάνετε όμως να σκεφτείτε κάτι: Ασχολούμαστε 1μιση μήνα με το Βαρέλα. Βαρέλα ή τανκς είμαστε στην παρούσα φάση. Κι όσο σέρνεται η διαπραγμάτευση, πάντα μπορεί να εμφανιστεί κάποιος άλλος που πληρώνει πιο πολύ. Μπορεί να εμφανιστεί και κανένα χοντρό αγόρι που ψάχνει αμυντικό κ του αρέσει να κάνει επικοινωνιακά κολπάκια. Το ρισκάρουμε ή όχι έχοντας αυτή την τακτική? Τον βάζουμε σε πειρασμό το χοντρό ή όχι? Αν γίνει καμιά τέτοια στραβή πώς θα μαζευτεί το επικοινωνιακό? Η υπόθεση Βαρέλα είναι λάθος του Μίχελ όπως και να καταλήξει γιατί εμπεριέχει πολλά ρίσκα, με πρώτο ότι θα βάλουμε το γεροΜαλεζά να κυνηγάει τα πιτσιρίκια του Άγιαξ. Λάθη κάνουν όλοι όσοι δουλεύουν, δεν κρίνω το Μίχελ μόνο απ αυτό. Αλλά όπως λέμε τα καλά να λέμε και τα λάθη.
Διαφωνώ εντελώς. Η ουσία στις μεταγραφές είναι (1) να πάρεις τον παίκτη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και (2) να πιάσει ο παίκτης. Δεν έχει σημασία πὠς τον παίρνεις, τα ρίσκα, τα επικοινωνιακά, τίποτα. ΜΟΝΟΝ το αποτέλεσμα μετράει (το (2) που προυποθέτει να πετύχει το (1) πιο πάνω). Ακόμα και το ᾽κουρασε᾽ που λένε πολλοί ΑΡΔ και άτομα εδώ μέσα είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορείς να κρίνεις τον κάθε Μίχελ μονον εκ του αποτελέσματος και όχι πριν καν γίνει η μεταγραφή. Αν δεν τον πάρουμε τον παίκτη τελικά τότε ναι να του ρίξεις ευθύνη. Αν τον πάρουμε και βγεί παλτό τότε επισης είναι υπεύθυνος. Κανένα απο αυτά όμως δεν εχει συμβεί ακόμα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

έχουμε και κλήρωση του πρωταθλήματος, θέλω πρώτο αγώνα εκτός έδρας μέσα το τηγάνι με τον γαύρο

Ο Χατζη πρέπει να πάει, μόνο 2 στόπερ έχει η στεάουα τώρα, και σίγουρα θα πάρει πολλές συμμετοχές, άσε που τον Ιανουάριο μπορεί να τον στείλουν πίσω. Αυτά που έχω δει σε βίντεο από τον Βαρέλα, μου άρεσε πάρα πολύ, πολύ δυνατός, γρήγορος, και ξέρει μπάλα, αν είχε 5 ακόμα εκατοστά ύψος σιγά μην έπαιζε στεάουα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παιδες μακαιρ ολοι να ειναι υγιεις ,αλλα μπαλα ειναι δεν ξερεις αν τραυματιστει καποιος,γι αυτο μην λετε πως δεν πρεπει να αντικατασταθει ο Μακ.ΑΝ μπορεσουν δηλ,πραγμα εξαιρετικα δυσκολο οπως ειπα

επισης ο τζαλμα αφησε υποσχεσεις κ.λπ,αλλα δεν τον εχουμε δει ακομα ρε παιδια,τελος εγω τονγ καρυ τον συμπαθω,ειναι καλος παιχτης,αλλα οπως ειπα μια κλαση κατω(τον θεωρω μια κλαση κατω απο μακ και ως παιχτη,αλλα γιατι δεν μπορει να παιξει φορ),παρολαυτα ενας καλος παιχτης δεν το συζηταμε

καλυτερα μαλιστα να βρουν ενα φορ που μπορει να παιξει και αριστερα,οχι ενα εξτρεμ που μπορει να παιξει και φορ
πολυ δυσκολο βεβαια και το ενα και το αλλο
η ουσια ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει για μενα αποδυναμωθει στα εξτρεμ,μεχρι αποδειξεως του αντιθετου
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Με ολους τους παιχτες που πουλάει έτσι κανει αυτός η μόνο σε μας το παιζει καμποσος;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

GoMaRoS έγραψε:έχουμε και κλήρωση του πρωταθλήματος, θέλω πρώτο αγώνα εκτός έδρας μέσα το τηγάνι με τον γαύρο
Δε σπάει το εκτός στην Ξάνθη αδερφέ. :lol:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Πετρο, αυτο με την τριετια το εχω ξαναδιαβασει εδω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ετσι. Δεν τελειωνει δηλαδη μια τριετια και ξεκιναει μια καινουργια. Απλα στον καθε επομενο χρονο, μετρανε τα τρια προηγουμενα χρονια. Την σεζον 16-17 δηλαδη, εξεταζομαστε για τις περιοδους 13-14, 14-15, 15-16. Την σεζον 17-18 εξεταζομαστε για τις περιοδους 14-15, 15-16, 16-17 και παει λεγοντας μεχρι αυτο να αλλαξει. Το ενα θεμα που υπαρχει ειναι οτι το ανωτατο οριο που ισχυει πλεον ειναι τα 30εκ ανοιγμα και οχι 45 οπως ηταν μεχρι και πριν δυο σεζον, και ανοιγμα μεχρι και 5εκ χωρις την καλυψη κεφαλαιων (ΑΜΚ). Ο Μακ αν φυγει σημερα πχ, θα πιανεται για την επομενη σεζον, γι'αυτο λεω οτι θα ειμαστε καλα απο εδω και περα (οχι ηδη δηλαδη). Στα πολυ συν για μενα το γεγονος οτι εχουμε αρκετους παιχτες με μεταπωλητικη αξια και τα μονα που λειπουν ειναι δυο κερασακια, ο τιτλος και η εισοδος στο τσαμπιονς λιγκ που θα φερουν πολλα παραπανω εσοδα (ειτε απο μεγαλυτερη αξια παιχτων που πουλας ειτε απο τσ, χορηγους κτλ). Ε, γνωμη μου ειναι οτι μεσα στα επομενα δυο χρονια θα τους πετυχουμε αυτους τους στοχους (μακαρι και φετος δηλαδη), οποτε μετα θα ειμαστε παααααρα πολυ καλα. Θα εχει μπει το νερο στο αυλακι που λενε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

α και εννοειται πρεπει να αναπληρωσει αυτα τα 20 γκολ που εχασε
διοτι ωραια τα λεμε πως η καλυτερη φετινη ομαδα θα τροφοδοτησει τους επιθετικους καλυτερα απο περσι,αλλα καλο ειναι να μιλαμε με δεδομενα
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

nothu έγραψε:Με ολους τους παιχτες που πουλάει έτσι κανει αυτός η μόνο σε μας το παιζει καμποσος;
περσυ εκανε προταση για Βαρελα η μαλαγα 4 εκατ και ηθελε 6 ακατεβατα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

παλαιολόγος στα φιλικά δεν έπαιξε ο Μακ, είδες πρόβλημα στο σκοράρισμα; Δηλαδή ο Κάμπος δεν αναπληρώνει τον Μακ; Ή ο Μπίσεσβαρ; Αυτό που θα μου λείψει από τον Μακ, είναι η ταχύτητα του όταν έπαιζε κορυφή, κάτι που Κλάους/Φακ/Κουλ δεν έχουν. Όχι τα 20 γκολ του, γιατί κάποιος άλλος θα τα βάλει φέτος
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

''Είχομεν τον Φώσκολο νυν έχομεν και τον Βαρέλα''
Εικόνα :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”