Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Η μόνη ένδειξη ότι καλά πορεύεται ο ιβαν είναι η επίθεση του γαβρο συστήματος όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πράξη και θα κρίνουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Π@π@θεμελής...eorptol έγραψε:Πες μου έναν πολιτικό Έλληνα σοβαρό .....κάποτε και ο ανδριανοπουλος σοβαρός το έπαιζε και τώρα επιτίθεται στον ιβαν καθαρά κατοπιν εντολής των αφεντικών του
Έκλεινε τα μπουζούκια στις 02:00 αυστηρά όμως και.................τον "φάγανε" λάχανο...
Αυτός ήταν πολύ κοντός
:)
Ναι, ναι...Τόσο που δεν..........................βλεπότανε...
Υ.Γ. Κι ο Ιβάν είναι όμως...
Ο ιβαν μπροστά στον παπαθεμελη είναι γίγαντας στο ύψος
:)
-
john4serres
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/ ... 6773_o.jpg
Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το "Παλατάκι" παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν !!!
Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το "Παλατάκι" παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν !!!
Το γράφω και έδω πολύ όμορφο και τσανταλινα μανταλινα να παίζουμε αξίζει να πάμε
- BlackBlockAttack
Ηδη κανα 2 γνωστοι ραδιοφωνικοι βγηκαν και λενε τη μας νοιαζει το γηπεδο πρεπει να παρει κανα παικτη για την ομαδα λες και ειναι δικια του η οι παικτες αγοραζονται με κουμπια.....
Τρυπιοι μεχρι εκει που δε παιρνει!!!!
Τρυπιοι μεχρι εκει που δε παιρνει!!!!
Ξεφτυλες αλλα βρίσκουν και τα λενε
Θα χαρώ αν η απόσβεση της τεράστιας επένδυσής σου στον ΠΑΟΚ μας αρχίσει με κομμάτι από τα μύρια του Μακ.
Και μακάρι να κάνεις και ολική απόσβεση σύντομα σε λίγα χρονάκια.
Το αξίζεις ρε Πόντιε και δε μας χρωστάς τίποτε.
Ξέρω από πολλούς συνοπαδούς θα φάω κράξιμο, αλλά έτσι μόνο ο ιδιοκτήτης θα κρατιέται ζεστός.
Και μακάρι να κάνεις και ολική απόσβεση σύντομα σε λίγα χρονάκια.
Το αξίζεις ρε Πόντιε και δε μας χρωστάς τίποτε.
Ξέρω από πολλούς συνοπαδούς θα φάω κράξιμο, αλλά έτσι μόνο ο ιδιοκτήτης θα κρατιέται ζεστός.
-
Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ για την ανακαίνιση στο Παλατάκι!!
Τώρα φέρε πίσω τις Volcanoz και βάλ'τες και στο volley..ή με τα λεφτά από τον Mak, φέρε τις πιο ναρεςμού τσιρλίντερς του κόσμου. Βρες τις 20-30 καλύτερες και θα ψηφίσει το forum.
Τώρα φέρε πίσω τις Volcanoz και βάλ'τες και στο volley..ή με τα λεφτά από τον Mak, φέρε τις πιο ναρεςμού τσιρλίντερς του κόσμου. Βρες τις 20-30 καλύτερες και θα ψηφίσει το forum.
Να συμπληρώσω το Ρομαν:
Αυτές να φέρεις ω χοσάδα ηγέτη των πιστών!
[dailymotion]x1yujqa[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x1yujq ... tons_music
Τις ασπρόμαυρες PCD για επιλεγμένες εμφανίσεις στο ΠΑΟΚ Arena

Αχ θυμάμαι σε πάρτυ το 2008 να κάνει ξεπατικώνει τη φιγούρα στο 03:17 η Ολγάρα και το πάρτυ από λαϊκά να παίζει για μία ώρα R&B...
Αυτές να φέρεις ω χοσάδα ηγέτη των πιστών!
[dailymotion]x1yujqa[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x1yujq ... tons_music
Τις ασπρόμαυρες PCD για επιλεγμένες εμφανίσεις στο ΠΑΟΚ Arena
Αχ θυμάμαι σε πάρτυ το 2008 να κάνει ξεπατικώνει τη φιγούρα στο 03:17 η Ολγάρα και το πάρτυ από λαϊκά να παίζει για μία ώρα R&B...