Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ιδιο σκηνικο με φαν ροι με θυμιζει
και τοτε ολοι μας ειχαν πεισει πως ο φαν ροι(ενας απο τους καλυτερους παιχτες που περασαν απο τον ΠΑΟΚ ποτε,βραβευμενος με το βραβειο κροιφ ως καλυτερος νεος στην ολλανδια σε παρελθουσα χρονια) θα αντικαταστηθει με ισαξιο,αν οχι και καλυτερο
και τελικα πηραμε μια κοτσιδα που γυριζε γυρω γυρω και εδινε την μπαλα πισω,τον φαν χααμ,καλα να ειναι ο ανθρωπος
απο τοτε εχουμε να δουμε στην θεση του καποιον ισαξιο μεσο
δεν ειναι ευκολη η αντικαταστη ενος παιχτη.
και τοτε ολοι μας ειχαν πεισει πως ο φαν ροι(ενας απο τους καλυτερους παιχτες που περασαν απο τον ΠΑΟΚ ποτε,βραβευμενος με το βραβειο κροιφ ως καλυτερος νεος στην ολλανδια σε παρελθουσα χρονια) θα αντικαταστηθει με ισαξιο,αν οχι και καλυτερο
και τελικα πηραμε μια κοτσιδα που γυριζε γυρω γυρω και εδινε την μπαλα πισω,τον φαν χααμ,καλα να ειναι ο ανθρωπος
- The_Stalker
@ Παλαιολόγος
Φίλε δεν ξανακάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα τέτοια χρονιά, με βάση όσα έχω δει από τον παίκτη. Προσωπική άποψη. Εφόσον ΗΤΑΝ στις επιλογές του μια ανανέωση στον ΠΑΟΚ θα συμφωνούσες να του έδιναν 800 και πάνω; Εγώ όχι, αλλά σεβαστή κάθε άποψη.
Στη Ζενίτ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ. Θα είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για τον ΠΑΟΚ. Το τι θα κάνει εκεί όμως δεν έχει σχέση με το τι θα έκανε εδώ αν έμενε.
Φίλε δεν ξανακάνει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα τέτοια χρονιά, με βάση όσα έχω δει από τον παίκτη. Προσωπική άποψη. Εφόσον ΗΤΑΝ στις επιλογές του μια ανανέωση στον ΠΑΟΚ θα συμφωνούσες να του έδιναν 800 και πάνω; Εγώ όχι, αλλά σεβαστή κάθε άποψη.
Στη Ζενίτ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ. Θα είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για τον ΠΑΟΚ. Το τι θα κάνει εκεί όμως δεν έχει σχέση με το τι θα έκανε εδώ αν έμενε.
Στον ΠΑΟΚ παντα παικταραδες ειναι οσοι δεν παιζουν. Τωρα που εφυγε σαφως και ειναι ο καλυτερος παικτης μας.Dimitris_L4 έγραψε:Οσο ηταν ο μακ στην ομαδα ετρωγε βρισιμο για τα στατιστικα του..ενα εβαζε πεντε εχανε...φευγει ο μακ πρεπει να αντικαταστησουμε τον καλυτερο παιχτη μας..
Ποσο μαλακες ειμαστε δλδ που βριζαμε τον καλυτερο παιχτη μας;;;για αυτο σαν νοοτροπια παντα θα είμαστε μεσα στα σκατα...
Και οι Αντωνης ζαιρο με 5 ματς και οι δυο μαζι ειναι παικταραδες ενω ο πελκας που επαιξε 50 ματς στην χρονια ειναι ασχετος
ΥΓ. χασογκολης ηταν παντως ο Μακ
Έπαιζε για τα στατιστικά του και για τα 4 εκατ που πήραμε τώρα
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναβαθμιστηκε το τοπικ βλεπω, "σχολια για αλλες Ελληνικες ομαδες" "διεθνες ποδοσφαιρο", μπραβο μπραβο! 
- ace79grpaok
εγώ βλέπω σιγή ασυρματου στο θέμα βαρελα και με ζονουν τα φίδια,όσο για Μακ πουλήθηκε στο ποσό της ρήτρας ένας παίκτης που όταν ήρθε γελούσαν οι Γερμανοί με το "παλτό" που φορτοθηκαμε ,να πάει στην ευχή της πάναγιας και η πορεία του να αποτελέσει παράδειγμα για νέους παίκτες που θα έρθουν ότι μπορούν να κάνουν καριέρα εδώ .Τια αυτούς που αμφισβητούν την ζενιτ ννα πω μόνο ότι έχει κατακτησει το ουεφα και πέρσι ήταν στους 8 του Τσου λου
- Παλαιολόγος
καλα αμα βγαλει ματια στην ζενιτ και στο ρωσικο,στην ελλαδα δεν θα εβγαζε;!
τελος παντων ο παιχτης ειχε σημαντικη βελτιωση τα τελευταια δυο χρονια,ειχε ποιοτικα προσοντα,εβαλε 20 γκολ,ηταν σωστος επαγγελματιας,ενα συγχρονο ταχυτατο εξτρεμ σε εξαιρετικη ηλικια
τι αλλο θελουμε απο ενα εξτρεμ; να μαζευει και τα φελιζολ απο το γηπεδο;
εγω δεν ηθελα να φυγει,το εγραψα δεκαδες φορες,ουτε αυτος ουτε ο νετσιντ,ουτε ο φαν ροι! κ.λπ
τι να κανουμε φυγαν
ας τους αντικαθιστουν τουλαχιστον εστω με 30χρονους
τελος παντων ο παιχτης ειχε σημαντικη βελτιωση τα τελευταια δυο χρονια,ειχε ποιοτικα προσοντα,εβαλε 20 γκολ,ηταν σωστος επαγγελματιας,ενα συγχρονο ταχυτατο εξτρεμ σε εξαιρετικη ηλικια
τι αλλο θελουμε απο ενα εξτρεμ; να μαζευει και τα φελιζολ απο το γηπεδο;
εγω δεν ηθελα να φυγει,το εγραψα δεκαδες φορες,ουτε αυτος ουτε ο νετσιντ,ουτε ο φαν ροι! κ.λπ
τι να κανουμε φυγαν
ας τους αντικαθιστουν τουλαχιστον εστω με 30χρονους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 18 Ιούλ 2016, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Παλαιολόγος εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός.
Για τον jairo νομίζω οτι μετά κ την πώληση του mak, επιβάλλεται να τον πείσεις να πάει ως δανεικός στη steaua με σκοπό να φέρεις κάτι καλύτερο για να πλαισιώσει rodrigues, djalma κ μυστακίδη.
Για τον jairo νομίζω οτι μετά κ την πώληση του mak, επιβάλλεται να τον πείσεις να πάει ως δανεικός στη steaua με σκοπό να φέρεις κάτι καλύτερο για να πλαισιώσει rodrigues, djalma κ μυστακίδη.
- ilovegame27
DimitrisS έγραψε:Ρε λοβ αυτο καταλαβες απο την φραση μου "Αν δεν φυγει ο Ζαιρο, που υποτιθεται οτι κρινεται στην προετοιμασια";ilovegame27 έγραψε:DimitrisS έγραψε:Αν δεν φυγει ο Ζαιρο, που υποτιθεται οτι κρινεται στην προετοιμασια δεν νομιζω να παρουμε καθαρο εξτρεμ. Το εγραψα και χθες δεν γινεται να ξεχναμε οτι εχουμε στο ροστερ μας ισως τον πιο ουσιαστικο περσινο μας εργαλειο που λεγεται Μυστακιδης!
Στοπερ φορ και κλεισαμε.
Να φύγει ο Ζάιρο επειδή δεν έκανε καλό ματς με την Τβέντε?
Και ο Χαρίσης με τον Τσίμιροτ μέτριοι ήταν στην προετοιμασία:
Να φύγουν και αυτοί?
Οτι θελω να φυγει ο Ζαιρο επειδη δεν εκανε καλο παιχνιδι με την Τβεντε; Μην βρισκετε παντου θεματα.
Αν δεν κατάλαβα καλά τότε σορρυ!
Δεν μπαίνω εδώ για να δημιουργώ θέματα!Πάντως και έτσι να μείνουμε θέλουμε και άλλο εξτρεμ και ο Ατσου που είναι ελεύθερος είναι καλή περίπτωση!
3,5εκ από παίχτη που είναι στο τελευταίο έτος του και δεν θέλει να ανανεώσει και από την άλλη έχει ξενερώσει τρελά με όσο γίνονται με την εγκληματική και θέλει να φύγει
Πίστευα ότι αν βάλει 2-3 γκολ στο ευρωπαϊκό θα φύγει για 5-6εκ, αλλά δεν τα έβαλε. Δεν έχει παίξει και ch.l, δεν έχει πάρει πρωτάθλημα η ομάδα του ή κάποιο τίτλο, πορεία στην ευρώπη δεν κάναμε. Ναι έβαλε 20γκολ πέρσι και ήταν πολύτιμος για την ομάδα, αλλά θέλει να φύγει. Είναι μία καλή πώληση για εμάς, δεν είναι η βέλτιστη, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο
Πίστευα ότι αν βάλει 2-3 γκολ στο ευρωπαϊκό θα φύγει για 5-6εκ, αλλά δεν τα έβαλε. Δεν έχει παίξει και ch.l, δεν έχει πάρει πρωτάθλημα η ομάδα του ή κάποιο τίτλο, πορεία στην ευρώπη δεν κάναμε. Ναι έβαλε 20γκολ πέρσι και ήταν πολύτιμος για την ομάδα, αλλά θέλει να φύγει. Είναι μία καλή πώληση για εμάς, δεν είναι η βέλτιστη, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο
Τι μου θύμησες τώρα! Ωραίος παίκτης ο Φαν Ρόι και είχε φάουλ φωτοβολίδες .Παλαιολόγος έγραψε:ιδιο σκηνικο με φαν ροι με θυμιζει
Μετά ήρθε ο φαν Χάαμ με την μαλλούρα του , γυρνούσε πίσω την μπάλα στους στόπερ και ο Αλεξίου εκνευρίζονταν που δεν προωθούσε το παιχνίδι και την μπουμπούνιζε στην επίθεση !
- Παλαιολόγος
επισης τους νεους δεν πρεπει να τους κανουν συμβολαια τριετη,αλλα 4ετη
τον πρωτο χρονο σχεδον ποτε τιποτα δεν κανουν,ειναι φαση προσαρμογης,τον δευτερο που κανουν ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο για να τον πουλησουμε οσο οσο μην μας φυγει
η χαρα του μανατζερ ειναι τα τριετη οπως εχω πει
4 τουλαχιστον,απο την στιγμη που μιλαμε για νεο φερελπι ασημο,μια χαρα θα υπογραψει και τα 4 οπως ο σαμπο π.χ
βεβαια με Μακ καλο ντιλ εγινε,δεν λεω
τον πρωτο χρονο σχεδον ποτε τιποτα δεν κανουν,ειναι φαση προσαρμογης,τον δευτερο που κανουν ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο για να τον πουλησουμε οσο οσο μην μας φυγει
η χαρα του μανατζερ ειναι τα τριετη οπως εχω πει
4 τουλαχιστον,απο την στιγμη που μιλαμε για νεο φερελπι ασημο,μια χαρα θα υπογραψει και τα 4 οπως ο σαμπο π.χ
βεβαια με Μακ καλο ντιλ εγινε,δεν λεω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 18 Ιούλ 2016, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
GoMaRoS έγραψε:3,5εκ από παίχτη που είναι στο τελευταίο έτος του και δεν θέλει να ανανεώσει και από την άλλη έχει ξενερώσει τρελά με όσο γίνονται με την εγκληματική και θέλει να φύγει
Φίλε είχε ρήτρα 4 εκ στο τωρινό συμβόλαιο του
Για μενα αυτο δεν εχει λογικη. Δεν μπορεις να φερεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ παικτη του Ζαιρο και να μην ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ βασικος.zarathustra79 έγραψε:Παλαιολόγος εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός.
Και αν ειναι βασικος δεν μπορει να εχεις παικτη σαν τον Γκαρυ και με τη χρονια που εκανε στον παγκο. Να θυμωμαστε και που ειμαστε και σε τι πρωταθλημα, τι ειναι αυτοι οι παικτες μαλακες?
Ο Ζαιρο τεριαζει ΤΕΛΕΙΑ αυτη τη στιγμη στο ροστερ γιατι αδιαμαρτηρητα θα ειναι σοτν παγκο ενω απο την αλλη εχει το ταλεντο για βασικος.
Μια χαρα ειναι το ροστερ αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ. ΦΟΡ ΘΕΛΕΙΣ.
Αν η ρητρα του Μακ ηταν για παραδειγμα στα 7εκ. Ποσα πιστευετε θα παιρναμε;