Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πως ειναι δυνατόν η ντιναμο ζαγκρεμπ να πουλάει 25 εκ τον pjaca και αλλα τόσα τον goric... Εχει ήδη πούλησει αλλα 6 εκ 1παικτη απο κ20 !!!!!!!!!!
Τι έγινε ρε μάγκες ακόμα με αυτόν τον Βαρέλα ... ??? ούτε τον Μπεκενμπάουερ να πέρναμε ...
αυτός ο Μπεκάλης είναι μεγάλος παίχτης ... έτσι καταλαβαίνω πόσο πίσω είμαστε ακόμα ... φαντάσου λέει να είχε ο Μπακάλης παίχτη τον Μακ ... με κάτω από 10 ποτέ δεν θα τον πουλούσε ... το ίδιο και ο χοντρός ... για να μην ξεχνιόμαστε ότι έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά να φάμε για να φτάσουμε στο τοπ 40 της Ευρώπης ...
ακόμα και η ΑΕΚ δύο ψευτοπαίχτες έχει και τους κοστολογεί με 5+ εκατ ...
Πάντως σε γενικές γραμμές διαβάζοντας εδώ μέσα τρελένομαι με κάποιους που ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζοντας ότι πουλήσαμε τον ΜΑΚ ... μην τον μικρένετε ρε μάγκες τον ΠΑΟΚ ... ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά και ξοδεύει ασύστολα εδώ και 4 χρόνια ... δεν περιμένει 3-4 εκατ ούτε για να σωθεί αλλά ούτε για να κάνει μεταγραφή ...
Η ομάδα μπαίνει μέσα εδώ και πολλά χρόνια ...
Εάν η ομάδα κάνει μεταγραφές παιχταράδων και συγχρόνως πουλάει όπως τις αξίζει με 10 και 20 εκατ ανά παίχτη τότε μάγκες να πανηγυρίζεται γιατί γίναμε ανεξάρτητοι ... μέχρι τότε μην μας ξεφτιλίζεται ...
άντε ρε ΠΑΟΚάρα πάρε Βαρέλα και μία σεντερφοράρα για να βγάλουμε γούστα φέτος ...
υποσ.
εάν δώσετε σέντερ μπακ για να πάρετε Βαρέλα δώστε και κάτι ακόμα να πάρετε και έναν σαν τον Ντάγκλας ... άντε να τρελαθούμε στο ΝΑΟ !!!
αυτός ο Μπεκάλης είναι μεγάλος παίχτης ... έτσι καταλαβαίνω πόσο πίσω είμαστε ακόμα ... φαντάσου λέει να είχε ο Μπακάλης παίχτη τον Μακ ... με κάτω από 10 ποτέ δεν θα τον πουλούσε ... το ίδιο και ο χοντρός ... για να μην ξεχνιόμαστε ότι έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά να φάμε για να φτάσουμε στο τοπ 40 της Ευρώπης ...
Πάντως σε γενικές γραμμές διαβάζοντας εδώ μέσα τρελένομαι με κάποιους που ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζοντας ότι πουλήσαμε τον ΜΑΚ ... μην τον μικρένετε ρε μάγκες τον ΠΑΟΚ ... ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά και ξοδεύει ασύστολα εδώ και 4 χρόνια ... δεν περιμένει 3-4 εκατ ούτε για να σωθεί αλλά ούτε για να κάνει μεταγραφή ...
Εάν η ομάδα κάνει μεταγραφές παιχταράδων και συγχρόνως πουλάει όπως τις αξίζει με 10 και 20 εκατ ανά παίχτη τότε μάγκες να πανηγυρίζεται γιατί γίναμε ανεξάρτητοι ... μέχρι τότε μην μας ξεφτιλίζεται ...
άντε ρε ΠΑΟΚάρα πάρε Βαρέλα και μία σεντερφοράρα για να βγάλουμε γούστα φέτος ...
υποσ.
εάν δώσετε σέντερ μπακ για να πάρετε Βαρέλα δώστε και κάτι ακόμα να πάρετε και έναν σαν τον Ντάγκλας ... άντε να τρελαθούμε στο ΝΑΟ !!!
Εγώ θέλω τον κοντοπούτ@νο τον Πιάττι. Να ανέβει η υδραυλικότητα της Τούμπας κι άλλο
- BlackBlockAttack
Γιατι εχουν παιξει πανω απο 50 Κροατες ποδοσφαιριστες στο υψηλοτερο επιπεδο....Πες μου εναν 2 Ελληνες?Demir έγραψε:Πως ειναι δυνατόν η ντιναμο ζαγκρεμπ να πουλάει 25 εκ τον pjaca και αλλα τόσα τον goric... Εχει ήδη πούλησει αλλα 6 εκ 1παικτη απο κ20 !!!!!!!!!!
-
john4serres
@demir
γιατι ειναι παικταραδες και γενικα η Ντιναμο απεκτησε καλη φημη μεσω των πωλησεων
1 χρονος για αυτους = 20 χρονια σε εμας
γιατι ειναι παικταραδες και γενικα η Ντιναμο απεκτησε καλη φημη μεσω των πωλησεων
1 χρονος για αυτους = 20 χρονια σε εμας
ξεπλυμα φανταζομαι..πλυντηριο η κυρια ντιναμοDemir έγραψε:Πως ειναι δυνατόν η ντιναμο ζαγκρεμπ να πουλάει 25 εκ τον pjaca και αλλα τόσα τον goric... Εχει ήδη πούλησει αλλα 6 εκ 1παικτη απο κ20 !!!!!!!!!!
Ειναι σιγουρο, επισημο οτι η ρητρα του Μακ ηταν 4εκ;
Αν ηταν τοτε ο ποδοσφαιριστης απο την στιγμη που δεν ηθελε να ανανεωσει πουληθηκε σε φυσιολογικη τιμη βασει της ρητρας του. Εκει ομως μπαινει το θεμα "Γιατι να μπει τοσο χαμηλη ρητρα σε εναν διεθνη ποδοσφαιριστη που ειναι στα 23 του;" (Οταν μπηκε η ρητρα δηλαδη).
Αν ηταν τοτε ο ποδοσφαιριστης απο την στιγμη που δεν ηθελε να ανανεωσει πουληθηκε σε φυσιολογικη τιμη βασει της ρητρας του. Εκει ομως μπαινει το θεμα "Γιατι να μπει τοσο χαμηλη ρητρα σε εναν διεθνη ποδοσφαιριστη που ειναι στα 23 του;" (Οταν μπηκε η ρητρα δηλαδη).
northend4 έγραψε:Εγώ θέλω τον κοντοπούτ@νο τον Πιάττι. Να ανέβει η υδραυλικότητα της Τούμπας κι άλλο
Πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ
- Dimitris_L4
Τρομερο deal για μακ...εαν λαβουμε υποψη οτι δεν ηθελε να ανανεωσει και του χρονου εφευγε τζαμπα καταφεραμε και τον πουλησαμε λιγο κατω απο τη ρητρα του..μεγαλο μπραβο στον μιχελ για τη συμφωνια..ειμαι βεβαιος οτι αυτα τα λεφτα θα επενδυθουν στην ομαδα και δε θα παντελονιαστουν..το θεμα ειναι να επενδυθουν σωστα..καλη τυχη ρομπο...ευχαριστουμε για ολα..
Αντε ρε βαρελαααααα....μας ζαλισατε τα φρυδια....
Τωρα για να κανουμε κουβεντα και μονο..ειναι ρισκο να παρεις παιχτη που επαιζε αραβια..δν ξερεις σε τι κατασταση ειναι...αν και ο βαις έκανε τρομερο γιουρο ασχετως εαν παιζει εκει...πολυ καλη λυση ειναι ο παουλινιο...στη λιβορνο εκανε τρομερες σαιζον..
Φερε αντελινο γιωργαρεεεεε...
Αντε ρε βαρελαααααα....μας ζαλισατε τα φρυδια....
Τωρα για να κανουμε κουβεντα και μονο..ειναι ρισκο να παρεις παιχτη που επαιζε αραβια..δν ξερεις σε τι κατασταση ειναι...αν και ο βαις έκανε τρομερο γιουρο ασχετως εαν παιζει εκει...πολυ καλη λυση ειναι ο παουλινιο...στη λιβορνο εκανε τρομερες σαιζον..
Φερε αντελινο γιωργαρεεεεε...
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο ακριβως...απλα σκεψου οτι ο ΠΑΟΚ εχει να πουλησει απο αντελινο..το χουμε ξεχασει το σπορ..tad έγραψε:Τι έγινε ρε μάγκες ακόμα με αυτόν τον Βαρέλα ... ??? ούτε τον Μπεκενμπάουερ να πέρναμε ...
υποσ.
Σιγα σιγα θα αλλαξουμε και σε αυτον τον τομεα επιπεδο..
- zarathustra79
Εξαρχής ο λόγος για τον οποίο ήθελε να φύγει ήταν γιατί ήθελε καλύτερο συμβόλαιο. Αν αντί για τη zenit ήταν κάποια κινέζικη ή αραβική ομάδα θα έλεγα οκ έχεις δίκιο, δε σκέφτεται την καριέρα του αλλά μόνο τα χρήματα. Όμως πάει σε καλύτερη ομάδα, σε καλύτερο πρωτάθλημα. Τι να έλεγε δηλαδή; Οτι οκ ναι με καλύπτετε αγωνιστικά, αλλά τα λεφτά που μου δίνεται είναι πολλά, εγώ θέλω τα μισά;;;
@demir η dinamo zagreb πουλά με τέτοια χρήματα γιατί στο παρελθόν έχει βγάλει κ έναν modric, έναν kovacic, έναν vrsaljko, έναν madzukic κλπ κλπ. Για τα 25Μ έχω μια αμφιβολία βέβαια, είναι πάρα πολλά (21Μ είχε πουλήσει τον modric), αλλά έχουν καταφέρει να έχουν απίστευτα κονέ σε όλη την ευρώπη και όλοι να γλυκοκοιτάνε τους παίκτες τους (όχι βέβαια οτι δεν το αξίζουν)...
@demir η dinamo zagreb πουλά με τέτοια χρήματα γιατί στο παρελθόν έχει βγάλει κ έναν modric, έναν kovacic, έναν vrsaljko, έναν madzukic κλπ κλπ. Για τα 25Μ έχω μια αμφιβολία βέβαια, είναι πάρα πολλά (21Μ είχε πουλήσει τον modric), αλλά έχουν καταφέρει να έχουν απίστευτα κονέ σε όλη την ευρώπη και όλοι να γλυκοκοιτάνε τους παίκτες τους (όχι βέβαια οτι δεν το αξίζουν)...
Thanks δεν το ξερα.seaman έγραψε:northend4 έγραψε:Εγώ θέλω τον κοντοπούτ@νο τον Πιάττι. Να ανέβει η υδραυλικότητα της Τούμπας κι άλλο
Πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ
Υ.Γ. Πάλι πιστόλι δηλαδή ο γαύρος σε σήριαλ καλοκαιριού?
-
Dimg4
Μια χαρα ανεβηκε επιπεδο. Η μηπως θεωρουμε και την Ζενιτ υποδεεστερη?sourmenetes έγραψε:Ειδες ..WestBlock4 έγραψε:παλι καλα βρηκε μεγαλο ανταγωνιστικο πρωταθλημα ..ΕΥΓΕ
- ilovegame27
obanebane έγραψε:ilovegame27 αυτο το 20χρονο παιδακι που προτεινεις βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι ειναι καλυτερος απο τον Κουλουρη;
Αν θες τη γνωμη μου παρολο που δεν τον ξερω το παιχτη,ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα με τον δικο μας.
Οποτε γιατι να φερεις εναν 20χρονο σουηδο και να καψεις τον δικο σου χωρις να τον εχει δοκιμασει καν;
Κουβεντα να γινεται,μη το παιρνεις ως μομφη.
Κανείς δεν βάζει ο χέρι του για τίποτα!
Απλά η ιστορία μου έχει δείξει ότι ελάχιστοι κάνουν για τον ΠΑΟΚ από τα τμήματα υποδομής!
Δεν με έχει πείσει ακόμα ο Κουλούρης!
Προτάσες κάνω δεν είμαι μάνατζερ
Α ρε αδερφε, πως σ'αρεσει να τα βλεπεις ετσι μονοπατα, και συ κ ο σουρμε..Odi έγραψε:Καλός παίκτης ο Αλμέιδα,αλλά σε μεγάλη πτωση τα τελευταία 2 χρόνια στα οποία έχει σημειώσει 5 γκολ σε 37 εμφανίσεις.
Αν αναστηθεί εδώ,είναι καλή κίνηση.Αν είναι ήδη παλαίμαχος όμως,όπως δείχνει τα τελευταία 2 χρόνια που είναι σε άθλια κατάσταση..Κλάφτα Χαράλαμπε.
Καλά αν τον φέρναμε εμείς δεν το συζητώ..Θα είχαμε ήδη οργισμένες αντιδράσεις για τον τσιγκούνη Ρώσο που κουβαλάει πρώην ποδοσφαιριστές..
Σε περίπτωση που ερχόταν σε εμας ο Χ αλμειδα, θα γινοταν αναφορα στο σπουδαίο "προσφατο" παρελθον του που το 11-14 έβαλε ποσα γκολ με μπεσικτας, στο ποσο παικταρας ειναι π θα κανει πλακα στη σουπα ακομα και με πινεζα να τον βαλεις στην περιοχή θα παστελωνει και αλλα τετοια..Οκ, αποψεις!
Ομως όποιος τολμουσε ναχει διαφορετικη αποψη, μαζευουμε ξυλα για πυρα.
Ταυτόχρονα, αν ελεγε καποιος τα ιδια ακριβως λογια που λες τωρα για αλμειδα (απο "διαβασμα βιογραφικου" και videoscouting), θα τον κυνηγουσαν ως αιρετικο κακοπροαιρετο και ξερολα.
Και ας τον δουμε στο χορτο, και σιγα το Μπεργκ και νταξει, δεν ξερουμε τις παραμετρους του ερωτηματος "ποτε βγαινει ενας παικτης"...
True stories..
Και αυτα ειναι π εκτροχιαζουν την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ (κ καταργουν την πεμπτουσια του) και οχι 4-5 φωνες κριτικης ή εστω γκρινιας (με επιχειρήματα, οχι στειρους αφορισμους κλπ)
Αυτο είναι το γαμωτο που δεν το βλεπατε..Ελπιζω ναχει αλλαξει και να πορευτουμε αλλιως
Σορυ μαγκες, μια παρενθεσουλα για να μπουν καποια πράγματα σε σωστη διασταση
Υ.Γ. Περαια, τωρα βαλε και βαλε τα μυρια ε?