Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Προτάσεις για φορ (βροχή)
PNG - Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016
O ΠΑΟΚ έχει ρίξει σύρμα στην αγορά, πως ψάχνει επιθετικό από το πάνω ράφι κι οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Οι τελευταίες, που έφτασαν στα αυτιά μας είναι από μακριά. Και Ράιαν Μπάμπελ έχει το μενού και Χοακίν Λαριβέι και Παουλίνιο, αλλά ο Μίχελ δίνει χρόνο κι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν, μετά τον Άγιαξ. Για την ώρα ως έχουμε και πιθανότατα Βαρέλα. Άλλο το μπάτζετ άλλωστε αν περάσουμε, άλλο αν αποκλειστούμε!
O ΠΑΟΚ έχει ρίξει σύρμα στην αγορά, πως ψάχνει επιθετικό από το πάνω ράφι κι οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Οι τελευταίες, που έφτασαν στα αυτιά μας είναι από μακριά. Και Ράιαν Μπάμπελ έχει το μενού και Χοακίν Λαριβέι και Παουλίνιο, αλλά ο Μίχελ δίνει χρόνο κι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν, μετά τον Άγιαξ. Για την ώρα ως έχουμε και πιθανότατα Βαρέλα. Άλλο το μπάτζετ άλλωστε αν περάσουμε, άλλο αν αποκλειστούμε!
-
mbison
O Nτιντιε ο Ντρογκμπα πληρεί τα γούστα του Σαββίδη
Τα λέγαμε χτες ότι από σήμερα ξεκινάει η παρέλαση για φόρ. ΜΙλάμε για την χαρά του φόρουμ. Πιστεύω ότι μιλάμε για κανονικό 9άρι και όχι πλάγιο. Φορ περιοχής, παστελωτή. Δεν ξέρω αν κανείς έχει ακούσει κάτι για Μπόου αλλά πραγματικά ο παίκτης αυτός αξίζει την υπέρβαση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Προτάσεις για φορ (βροχή)
Και ... μακάρι να διαβάζουμε εδώ μέσα μόνο για μπάλα και όχι αντιπαραθἐσεις κλπ.
- ace79grpaok
οταν δεν αλλαζουν καποιες συμπεριφορες θα λεμε ποιος ειναι ο σεριφηςsourmenetes έγραψε:Και συ κουραζεις με το να υποδεικνυεις ποιος ειναι ο σεριφης καθε 3 και λιγο..ace79grpaok έγραψε:σχολασε το νηπιαγωγειο ?an ο σπυρρετος κουρασε 1 με την γκρινια του ο γκοραν κουρασε 10 με το να το παιζει σεριφης του φορουμ και υποβολεας του τι πρεπει να ποσταρει ο καθε συνφορουμιτης ποτε θα τον μαζεψετε αγαπητοι μοντς?
Χαλαρωστε λιγο ολοι...
Ελεος...μας κουραζει ολους αυτο..
- Kostas_Peraia4
PAOK24
Επαφές Μίχελ στο εξωτερικό
Για ποιον λόγο δεν επιστρέφει ο Σλοβάκος πρόεδρος του #PAOK #PAOK24
Μπορεί ο Λούμπος Μίχελ να άργησε να επισκεφτεί το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο η παραμονή του στο εξωτερικό συνεχίζεται παρά την αναχώρηση της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» αποχώρησε χτες από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει τις τελευταίες ημέρες η «ασπρόμαυρη» αποστολή, αποχαιρετώντας την ομάδα, όχι όμως για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά για να παραμείνει στο εξωτερικό, με την ατζέντα του να περιλαμβάνει έναν κύκλο σημαντικών επαφών.
Με την παραμονή του Μίχελ στο εξωτερικό να υπολογίζεται για τουλάχιστον 1-2 ημέρες ακόμα, ο πρόεδρους του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές, δουλεύοντας μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.
Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν ο Σλοβάκος παραμένει στο εξωτερικό για την ολοκλήρωση της πώλησης του Ρόμπερτ Μακ ή αν παράλληλα συνεχίζει την αναζήτηση και για τον αντικαταστάτη του 25χρονου μεσοεπιθετικού, το σημαντικό είναι πως γίνεται και πάλι μία προσπάθεια να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα των επαφών του Μίχελ και οι αλλαγές που θα προκύψουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
-
mbison
Πούλα-δώσε-ελεύθερωσε Περέιρα, Σκόνδρα, Βελλίδη κα πάρε Μπου (με τα λεφτά απο πώληση Μακ κ Λουκίας)
- sourmenetes
- Moderator
Ναι;;;γιατι σε βαλαμε κατι και δεν το ξερω;;υπαρχει αναφορα αν θες...ace79grpaok έγραψε:οταν δεν αλλαζουν καποιες συμπεριφορες θα λεμε ποιος ειναι ο σεριφηςsourmenetes έγραψε:Και συ κουραζεις με το να υποδεικνυεις ποιος ειναι ο σεριφης καθε 3 και λιγο..ace79grpaok έγραψε:σχολασε το νηπιαγωγειο ?an ο σπυρρετος κουρασε 1 με την γκρινια του ο γκοραν κουρασε 10 με το να το παιζει σεριφης του φορουμ και υποβολεας του τι πρεπει να ποσταρει ο καθε συνφορουμιτης ποτε θα τον μαζεψετε αγαπητοι μοντς?
Χαλαρωστε λιγο ολοι...
Ελεος...μας κουραζει ολους αυτο..
Το σταματαμε εδω και τελος.
Σίιτα εγαμέθεν η γραία.....ετσούπωσεν την πορτα.
ΥΓ Σουρμε,ατό κι εν για τ΄εσέν'.
ΥΓ Σουρμε,ατό κι εν για τ΄εσέν'.
- ace79grpaok
sourme τον τελευταιο καιρο με μιλας καπως λες και σε σκotωσα κανεναν συγγενη αν εχεις κατι μαζι μου στειλε πμ η στο μαιλ μου να ξερω τι σε εκανα
- sourmenetes
- Moderator
Τιποτα δε μου εκανες..σου λεω να μη συνεχιζεις την προστριβη των αλλων.κανε αναφορα και πες αυτο που θες.δεν εχω κατι μαζι σου...
mbison έγραψε:Πούλα-δώσε-ελεύθερωσε Περέιρα, Σκόνδρα, Βελλίδη κα πάρε Μπου (με τα λεφτά απο πώληση Μακ κ Λουκίας)
Τι εχετε παθει ρε με αυτον τον Μπου; Μη χειροτερα... Ο Λουκας δεν επωληθει ακομα...και αμα ειναι να δωσω 7 χαρτια να παρω τον Μπου γιατι να μην τα δωσω να παρω τον Πουλσεν;
Το θεμα ειναι να μην κανουμε εμεις τους "ρουφιανους"sourmenetes έγραψε:Τιποτα δε μου εκανες..σου λεω να μη συνεχιζεις την προστριβη των αλλων.κανε αναφορα και πες αυτο που θες.δεν εχω κατι μαζι σου...
αλλά να προλαβαινεται τις παρεκτροπες εσεις(οι μπλε).
Απο χθες στις 19.00 μεχρι πριν απο λιγο
τα μισα ποστ επρεπε να εχουν αναφορα.
Σίιτα ειχαμε τ' οτίν,εχάσαμε και το μυτιν.
mbison έγραψε:O Nτιντιε ο Ντρογκμπα πληρεί τα γούστα του Σαββίδη
Καλα άμα είναι να πάρω φανέλα του ΠΑΟΚ με την απόλυτη πουλενάρα χαλάλι κ ας προσφέρει λιγότερο κ από τον Μπέρμπα
5 μηνες μικροτερος μου ειναι... δεν παιρνουμε εμενα που ειμαι και ΠΑΟΚτσακι;