Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από spyretto »

Ξέρεις γιατί δεν έπιασαν όλοι αυτοί στον ΠΑΟΚ; γιατί τους έφερες με πρόχειρο προγραμματισμό της πλάκας.
Ασε λοιπόν τον Μίχελ να κάνει τον προγραμματισμό του, να τον δούμε κι αυτόν, κι αν είναι να φέρει κάποιον παίκτη στην επίθεση καλύτερα να μην είναι το μεγάλο ονομα αλλά να προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτά που πρόσφεραν όλοι αυτοι.

Σέντερ φορ ψάχνουμε 5 χρόνια κι ακόμα είμαστε με τον Κλάους. Κλάους η ήρεμη δύναμη λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Η διαφορά matheus και kerzhakov ήταν οτι ο πρώτος μπορεί να ήταν 33, αλλά oi τελευταίες χρονιές του ήταν κ οι καλύτερες του και τον βλέπεις και παίζει σαν 25χρονος, ενώ ο δεύτερος είναι τα τελευταία χρόνια σε ελεύθερη πτώση. Για μένα δεν είναι καθόλου κακό να πάρεις έναν 33χρονο στο ρόστερ σου, αλλά ο kerzhakov θα σου ζητήσει λογικά και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα και δεν πιστεύω οτι είναι σε θέση να αξίζει ένα μεγάλο συμβόλαιο...

spyretto ξεκόλλα. Το πες μια το πες δυο, δεν καταλαβαίνεις πόσο υποτιμητικές είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς;;;

Επίσης σταματήστε να αντιπαρατίθεστε σαν παιδιά του δημοτικού!!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ο Ροναλντίνιο είναι για τους αγώνες παλαιμάχων που θα διοργανώνει ο Μπερμπάτοφ από δω και πέρα. Ο Ντρογμπά όμως; ο Πάττο; ο Πιάττι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Ξέρεις γιατί δεν έπιασαν όλοι αυτοί στον ΠΑΟΚ; γιατί τους έφερες με πρόχειρο προγραμματισμό της πλάκας.
Ασε λοιπόν τον Μίχελ να κάνει τον προγραμματισμό του, να τον δούμε κι αυτόν, κι αν είναι να φέρει κάποιον παίκτη στην επίθεση καλύτερα να μην είναι το μεγάλο ονομα αλλά να προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτά που πρόσφεραν όλοι αυτοι.

Σέντερ φορ ψάχνουμε 5 χρόνια κι ακόμα είμαστε με τον Κλάους. Κλάους η ήρεμη δύναμη λοιπόν.
Έτσι, έτσι spyretto μου...Στάξε κι άλλο μέλι για τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Βλέπω ότι τους πήρες με την σειρά για να τους αποδομήσεις όλους... :shock: :shock:
Στο προηγούμενο post τον μεγαλομέτοχο, σ αυτό τον Πρόεδρο και τον αρχηγό!!!! :o :o

Υ.Γ. 2...Κοίτα μην σου ξεφύγει κανένας μήπως και σε κάνουν παράπονα κάποιοι... :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Φτανει ρε παιδια, πηγαινετε αλλου να ...παιξετε!

Σπυρετο, you give criticism a bad name :mrgreen:
Εχεις μπλεξει σ'ενα haze αντιφατικοτητας και υπερβολης, σε κυκλους μηδενισμου με μη ρεαλιστικα κριτηρια..
Ετσι, ακομα και οι 1-2 σωστες επισημανσεις π μπορεί να κανεις χανονται μεσα σ'ολα αυτα.

Ξεκαθαρισε τι εχεις στο μυαλο σου, τι θα ηθελες (παντα σε ρεαλιστική βαση) και καταθεσε το προς συζητηση, αν αυτη ειναι η προθεση σου. Αλλα οσο μηδενιζεις το καθε τι, με αντιφασεις μαλιστα ή μεσα απτη "βεντέτα" με γκοραν, δεν αφηνεις πολλα περιθωρια απτο να αμφισβητηθεί αυτη και η διαθεση σου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εν θερμώ πολλά λέγονται...Αληθινά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

τι θα γίνει ρε μάγκες με τις μ@λακίες σας; Το καταλαβαίνετε οτι έχετε μαμήσει το νήμα;

Προσωπικές κοντρίτσες εδώ μέσα; αλλάξτε email και φαγωθείτε όσο θέλετε, εμείς που δεν έχουμε 23 ώρες την ημέρα στο φόρουμ και μπαίνουμε 10' τη μέρα για να διαβάσουμε κάτι σημαντικό και σχετικό, τι σκατά φταίμε να μας έχετε κόψει το φόρουμ με τα κόμπλεξ σας; άλλος βαλτός, άλλος τρολ, άλλος έχει πηδήξει κάθε τόπικ με σχόλιο επί παντός επιστητού σαν μαϊντανός και κάνει και υποδείξεις σε όποιον βρει μπροστά του για οτιδήποτε του καπνίσει.

Και όχι, δεν θα μπω να διαβάσω τα νέα στην κεντρική στο πλαί, γιατί εκεί έχει μόνο ΑΡΔόπραμα, εγώ θέλω εδώ μέσα να διαβάσω κάνα insight από άτομα έμπιστα ή κανά σχόλιο από άτομα που το έχουν λίγο το τόπι, όχι φωτεινούς παντογνώστες, εμμονικούς ηγήτορες του φόρουμ, επαγγελματίες τρολ, και παθογενείς οπαδούς του μόνιμου αρνητισμού.

Ξέρω, ξέρω, τόπος έκφρασης απόψεων, ελευθερία λόγου, μπλα μπλα μπλα, εγώ τέτοιο σπάσιμο εδώ μέσα δεν έχω ξανανιώσει και λυπάμαι για μερικά αξιόλογα παιδιά που ψάχνω το nick τους ανάμεσα στα ignore μπας και διαβάσω κάτι αξιόλογο και όχι προσωπικές κόντρες, ειρωνίες, και χαζο-σχολιάκια για τα πάντα συνοδευόμενα και από καμια 50αρία εικονίδια.

Άντε γεια λοιπόν, είχαμε κόψει το γράψιμο, κόψαμε τώρα και την ανάγνωση με την πάρτη ορισμένων.

Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στην ΠΑΟΚΑΡΑ.

Over and out.
Άβαταρ μέλους
spyretto

goran 64 έγραψε:
spyretto έγραψε:Ξέρεις γιατί δεν έπιασαν όλοι αυτοί στον ΠΑΟΚ; γιατί τους έφερες με πρόχειρο προγραμματισμό της πλάκας.

Έτσι, έτσι spyretto μου...Στάξε κι άλλο μέλι για τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Βλέπω ότι τους πήρες με την σειρά για να τους αποδομήσεις όλους... :shock: :shock:
Στο προηγούμενο post τον μεγαλομέτοχο, σ αυτό τον Πρόεδρο και τον αρχηγό!!!! :o :o

Υ.Γ. 2...Κοίτα μην σου ξεφύγει κανένας μήπως και σε κάνουν παράπονα κάποιοι... :P :P :P :P

Ναί, ξέφυγα λίγο σήμερα. Είπα περισσότερες αλήθειες απ''οτι έπρεπε...με συγχωρείς.

Πήρες τον Νέτσιντ τραυματία και ανέτοιμο, τον Μπερμπάτοφ συνταξιούχο, Νομπόα και Νάτχο για 6 μήνες και τους έστειλες στο καλό και τον Στοχ για ένα χρόνο με ρήτρα που ποτέ δεν θα μπορούσες να πληρώσεις.
Αυτές δεν είναι σοβαρές κινήσεις για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμο...σορρρυ!

Τα ξαναλέμε σε μια βδομάδα. 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

σχολασε το νηπιαγωγειο ?an ο σπυρρετος κουρασε 1 με την γκρινια του ο γκοραν κουρασε 10 με το να το παιζει σεριφης του φορουμ και υποβολεας του τι πρεπει να ποσταρει ο καθε συνφορουμιτης ποτε θα τον μαζεψετε αγαπητοι μοντς?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 18 Ιούλ 2016, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

bane1980 έγραψε:τι θα γίνει ρε μάγκες με τις μ@λακίες σας; Το καταλαβαίνετε οτι έχετε μαμήσει το νήμα;

Προσωπικές κοντρίτσες εδώ μέσα; αλλάξτε email και φαγωθείτε όσο θέλετε, εμείς που δεν έχουμε 23 ώρες την ημέρα στο φόρουμ και μπαίνουμε 10' τη μέρα για να διαβάσουμε κάτι σημαντικό και σχετικό, τι σκατά φταίμε να μας έχετε κόψει το φόρουμ με τα κόμπλεξ σας; άλλος βαλτός, άλλος τρολ, άλλος έχει πηδήξει κάθε τόπικ με σχόλιο επί παντός επιστητού σαν μαϊντανός και κάνει και υποδείξεις σε όποιον βρει μπροστά του για οτιδήποτε του καπνίσει.

Και όχι, δεν θα μπω να διαβάσω τα νέα στην κεντρική στο πλαί, γιατί εκεί έχει μόνο ΑΡΔόπραμα, εγώ θέλω εδώ μέσα να διαβάσω κάνα insight από άτομα έμπιστα ή κανά σχόλιο από άτομα που το έχουν λίγο το τόπι, όχι φωτεινούς παντογνώστες, εμμονικούς ηγήτορες του φόρουμ, επαγγελματίες τρολ, και παθογενείς οπαδούς του μόνιμου αρνητισμού.

Ξέρω, ξέρω, τόπος έκφρασης απόψεων, ελευθερία λόγου, μπλα μπλα μπλα, εγώ τέτοιο σπάσιμο εδώ μέσα δεν έχω ξανανιώσει και λυπάμαι για μερικά αξιόλογα παιδιά που ψάχνω το nick τους ανάμεσα στα ignore μπας και διαβάσω κάτι αξιόλογο και όχι προσωπικές κόντρες, ειρωνίες, και χαζο-σχολιάκια για τα πάντα συνοδευόμενα και από καμια 50αρία εικονίδια.

Άντε γεια λοιπόν, είχαμε κόψει το γράψιμο, κόψαμε τώρα και την ανάγνωση με την πάρτη ορισμένων.

Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στην ΠΑΟΚΑΡΑ.

Over and out.
bane μου να χαρεις ρε φιλε δωσε τοπο στην οργη...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά ζητάω συγγνώμη κι απ τον Bane1980 κι απ τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που το παράκανα...

Mea culpa παιδιά, θαρρώ όμως ότι δεν είμαι ο μοναδικός φταίχτης για όσα (άσχετα) γράφτηκαν...

Αυτομπανάρομαι για ένα τριήμερο...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

zarathustra79 έγραψε:Η διαφορά matheus και kerzhakov ήταν οτι ο πρώτος μπορεί να ήταν 33, αλλά oi τελευταίες χρονιές του ήταν κ οι καλύτερες του και τον βλέπεις και παίζει σαν 25χρονος, ενώ ο δεύτερος είναι τα τελευταία χρόνια σε ελεύθερη πτώση. Για μένα δεν είναι καθόλου κακό να πάρεις έναν 33χρονο στο ρόστερ σου, αλλά ο kerzhakov θα σου ζητήσει λογικά και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα και δεν πιστεύω οτι είναι σε θέση να αξίζει ένα μεγάλο συμβόλαιο...

spyretto ξεκόλλα. Το πες μια το πες δυο, δεν καταλαβαίνεις πόσο υποτιμητικές είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς;;;

Επίσης σταματήστε να αντιπαρατίθεστε σαν παιδιά του δημοτικού!!
Και που ξέρουμε τι συμβολαιο θα ζητήσει . Παντά το value for money κοιτάμε.

Στιγμιοτυπα απο το χθεσινο φιλικο Σπορτινγκ-Ζενιτ.
https://www.youtube.com/watch?v=qu0Qga5GCQs
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:σχολασε το νηπιαγωγειο ?an ο σπυρρετος κουρασε 1 με την γκρινια του ο γκοραν κουρασε 10 με το να το παιζει σεριφης του φορουμ και υποβολεας του τι πρεπει να ποσταρει ο καθε συνφορουμιτης ποτε θα τον μαζεψετε αγαπητοι μοντς?
Και συ κουραζεις με το να υποδεικνυεις ποιος ειναι ο σεριφης καθε 3 και λιγο..
Χαλαρωστε λιγο ολοι...

Ελεος...μας κουραζει ολους αυτο..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

simba έγραψε:Φτανει ρε παιδια .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα (18/7) ο Φερνάντο Βαρέλα!

PaokVoice

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ιστοσελίδες της Ρουμανίας, ο κεντρικός αμυντικός από το πράσινο Ακρωτήρι θα αποχωρήσει σήμερα από το Βουκουρέστι προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Δικέφαλο.

Το PAOKVoice σας αποκάλυψε από χθες (17/7) ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”