Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιούλ 2016, 08:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μ' εκείνη την ψυχή τον Λούκας τί γίνεται; Υπάρχει κανένα νεότερο;
Βλέπε να μένει στη Λα Κορούνια κι εμείς με την όρεξη για έσοδα.
Βλέπε να μένει στη Λα Κορούνια κι εμείς με την όρεξη για έσοδα.
Άσπρος β διαλογής είναι με αυτόν δεν κάνουμε την υπέρβαση για ομίλους θέλουμε άσπρους μαύρους α διαλογήςspyretto έγραψε:Δηλαδή η υπέρβαση θα γίνει με τριαντατριάχρονο Ρώσο που δεν υπολογίζονταν πέρσι από την ομάδα του και δώθηκε σε Ελβετική ομάδα που τερμάτισε τελευταία; Ας ξαναφέρουν τον Μπέρμπα καλύτερα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελεύθερος δεν ειναι και τόσο θέμα, εξαρτάται από που παίρνει την ελευθερία του. Θα προτιμούσα δανεικό με οψιόν σε κάτι πιο νεο, γιατί τόσο μεγάλη απέχθεια προς στους δανεικούς;
Τοσοι παικταράδες υπάρχουν σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία που θα μπορούσαν να έρθουν.
Τοσοι παικταράδες υπάρχουν σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία που θα μπορούσαν να έρθουν.
- thanos-xanthi
καλα μπηκε καποιος πεταξε ενα κουφο και ξαναχαθηκε στη σπηλια του
καθομαστε τωρα να συζηταμε για τον Κερζακοφ
χειροτερος και απο τους 3 που εχουμε
καθομαστε τωρα να συζηταμε για τον Κερζακοφ
χειροτερος και απο τους 3 που εχουμε
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά το έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι θέλω οπωσδήποτε κι έναν...Ιάπωνα...κατακίτρινο...eorptol έγραψε:Άσπρος β διαλογής είναι με αυτόν δεν κάνουμε την υπέρβαση για ομίλους θέλουμε άσπρους μαύρους α διαλογήςspyretto έγραψε:Δηλαδή η υπέρβαση θα γίνει με τριαντατριάχρονο Ρώσο που δεν υπολογίζονταν πέρσι από την ομάδα του και δώθηκε σε Ελβετική ομάδα που τερμάτισε τελευταία; Ας ξαναφέρουν τον Μπέρμπα καλύτερα.
Υ.Γ. Αλλιώς δεν............................ανανεώνω το διαρκείας...στο βόλεϊ...
- ΑποστόληςΑ
Και η Τουλούζ για Μακ;
inpaok - 18. Ιουλίου 2016 08:00 Πάνος Γεωργογιάννης
Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK την Κυριακή (18/7), ο Ρόμπερτ Μακ, αποχαιρέτησε τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου στην Ολλανδία, καθώς εξασφάλισε άδεια από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε μια εκ των Άντερλεχτ ή Ζενίτ
Την ώρα που και ο ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνει ότι ο Ρόμπερτ Μακ θα συζητήσει με τις δύο ομάδες, γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως για τον Σλοβάκο άσο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τουλούζ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «footmercato.net«, οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας, εντυπωσιάστηκαν από τις εμφανίσεις του 24χρονου επιθετικού στο πρόσφατο Euro, με την φανέλα της εθνικής Σλοβακίας και έχουν προσθέσει το όνομα του ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.
To θέμα της μεταγραφής του Σλοβάκου άσου, ωστόσο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (20/7).
inpaok - 18. Ιουλίου 2016 08:00 Πάνος Γεωργογιάννης
Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK την Κυριακή (18/7), ο Ρόμπερτ Μακ, αποχαιρέτησε τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου στην Ολλανδία, καθώς εξασφάλισε άδεια από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε μια εκ των Άντερλεχτ ή Ζενίτ
Την ώρα που και ο ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνει ότι ο Ρόμπερτ Μακ θα συζητήσει με τις δύο ομάδες, γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως για τον Σλοβάκο άσο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τουλούζ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «footmercato.net«, οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας, εντυπωσιάστηκαν από τις εμφανίσεις του 24χρονου επιθετικού στο πρόσφατο Euro, με την φανέλα της εθνικής Σλοβακίας και έχουν προσθέσει το όνομα του ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.
To θέμα της μεταγραφής του Σλοβάκου άσου, ωστόσο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (20/7).
goran 64 έγραψε:Προσωπικά το έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι θέλω οπωσδήποτε κι έναν...Ιάπωνα...κατακίτρινο...eorptol έγραψε:Άσπρος β διαλογής είναι με αυτόν δεν κάνουμε την υπέρβαση για ομίλους θέλουμε άσπρους μαύρους α διαλογήςspyretto έγραψε:Δηλαδή η υπέρβαση θα γίνει με τριαντατριάχρονο Ρώσο που δεν υπολογίζονταν πέρσι από την ομάδα του και δώθηκε σε Ελβετική ομάδα που τερμάτισε τελευταία; Ας ξαναφέρουν τον Μπέρμπα καλύτερα.
Υ.Γ. Αλλιώς δεν............................ανανεώνω το διαρκείας...στο βόλεϊ...![]()
Το χρώμα παίζει ρόλο ή αν παίζει μπάλα; Φέρτε ότι να ναι φτάνει να μην είναι πολλοί μονόχρωμοι
Και Πακιστανό αν θέλεις δεν με χαλάει.
Το να πεις κάποιον λευκό, μαύρο κλπ δεν είναι ρατσιστικό, είναι χαρακτηριστικό. 
Βόλεϊ ανδρών η γυναικών ;goran 64 έγραψε:Προσωπικά το έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι θέλω οπωσδήποτε κι έναν...Ιάπωνα...κατακίτρινο...eorptol έγραψε:Άσπρος β διαλογής είναι με αυτόν δεν κάνουμε την υπέρβαση για ομίλους θέλουμε άσπρους μαύρους α διαλογήςspyretto έγραψε:Δηλαδή η υπέρβαση θα γίνει με τριαντατριάχρονο Ρώσο που δεν υπολογίζονταν πέρσι από την ομάδα του και δώθηκε σε Ελβετική ομάδα που τερμάτισε τελευταία; Ας ξαναφέρουν τον Μπέρμπα καλύτερα.
Υ.Γ. Αλλιώς δεν............................ανανεώνω το διαρκείας...στο βόλεϊ...![]()
Ναι, εκείνος ο Πέρσης μια χαρά παιχτάκι ήτανε...Πως τον χάσανε μέσα απ τα χέρια τους ρε πστη μου???spyretto έγραψε:eorptol έγραψε:Άσπρος β διαλογής είναι με αυτόν δεν κάνουμε την υπέρβαση για ομίλους θέλουμε άσπρους μαύρους α διαλογήςspyretto έγραψε:Δηλαδή η υπέρβαση θα γίνει με τριαντατριάχρονο Ρώσο που δεν υπολογίζονταν πέρσι από την ομάδα του και δώθηκε σε Ελβετική ομάδα που τερμάτισε τελευταία; Ας ξαναφέρουν τον Μπέρμπα καλύτερα.
Το χρώμα παίζει ρόλο ή αν παίζει μπάλα; Φέρτε ότι να ναι φτάνει να μην είναι πολλοί μονόχρωμοι
Και Πακιστανό αν θέλεις δεν με χαλάει.
Μετά σου λέει σωστός προγραμματισμός, πράσινα άλογα και deep purple ρομαντικά ακρωτήρια...
Αυτός ο Πέρσης πρέπει να είχε πέσει στο τραπέζι μέσω Τουρκίας τελικά.