Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οπότε θα κάνει καιρό να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Μιχελ πάρε σέντερ φορ τώρα που έχει το μυαλό του αλλού . Και πες του έκανα λάθος σε ένα γράμμα, αντί για cB, που ήθελα μπέρδεψα την λίστα και πήρα cF
Και μην ξεχνάμε το λέει το σαιτ του ανδριανοπουλου(φιλοξενουμενος κλπ) liberal η καπως ετσι και τελευταία τα παραπολιτικα(μαρινακης) επιτίθενται συνέχεια στον ιβαν για το θέμα της τηλεοπτικής άδειας
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν έχουν βάση εμένα σαν οπαδό του ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει να είναι δυνατός με στερεη βάση και στην Ελλάδα και ο τηλεοπτικός σταθμός το προσφέρει αυτό καθόλου τυχαίες δεν είναι οι επιθέσεις του γαβρικου συστήματος στον ιβαν .....όσο για τις σχέσεις με πολιτικούς σίγουρα θα έχει και σίγουρα δεν θα συμφωνούμε όλοι με όλες του τις επιλογές εμένα μόνο η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει ξέρουμε όλοι ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα όλοι. ....όταν επιτίθενται στον ιβαν ανδριανοπουλοι παραπολιτικα κλπ κάτι κάνει καλό και τους ενοχλεί
Πες μου έναν πολιτικό Έλληνα σοβαρό .....κάποτε και ο ανδριανοπουλος σοβαρός το έπαιζε και τώρα επιτίθεται στον ιβαν καθαρά κατοπιν εντολής των αφεντικών του
Προφανώς για να μπορεί να κάνει κανάλι χρειάζεται να κάνει υποχωρήσεις, όπως πχ να έχει άτομα κυβερνητικά στο σχήμα. Αν αυτό αλλοιώσει τη φύση των τηλεοπτικών που θα κάνει (ΑΝ πάρει άδεια) είναι απαράδεκτο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, αν το δούμε. Μπορεί να είναι αναγκασμένος να το κάνει προκειμένου να εξασφαλίσει την άδεια.
Only time will tell.