Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Θα μένει στου Γκάρι
:)
Το βαραλαδικο τι ειναι ταβέρνα η μπαρ θεσνικη ; Ξεχασα
Αυτό τι έχει να κάνει με τα "μουχαμπέτια" μου με τον Joshua πάλι???prist64 έγραψε:Τι να καταλαβω ρε Γρηγορη?
Ειχε δυο ωρες ο αλλος και τρολαριζε κι εσυ και 5-6 ακομη φαγωθηκατε να του βαλετε μυαλο.
Δεν πηρες χαμπαρι οτι ο τυπος εκανε πλακα?
Αλλα τον ρωτουσατε,άλλα σας ελεγε.
Την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.
Οποιος τον ρωτουσε για καρπουζια απαντουσε για πεπονια.
Κι εγω ο μ@λ@κ@ς εμπαινα να δω για τον Βαρελα και τις μαλακιες που γραφανε τα διαφορα σάιτ
και επρεπε να διαβασω την κατηχηση που κανατε στον επτανησιο και τα ήξεις αφιξεις αυτου.
Θα σ' επαιρνα τηλ. αλλά τα γραφω για να τα δουνε και οι αλλοι.
Ότι ο κακοφωνίξ μπαίνει για να μας σηκώσει την πίεση στο 20 δεν το πήρα χαμπάρι τώρα Θεόφιλε, ΟΚ???
Ότι θα του περνάει όμως δεν μου αρέσει κιόλας..........
Τα γράφεις για να τα δούνε κι άλλοι??? Ποιοι??? Οι moderators μήπως που είναι ενημερωμένοι απ το πρωί???
Τώρα κάνεις και παράπονα για πάρτη μου ότι αποτελώ και τροχοπέδη στην ενημέρωση σου δηλαδή???
Ας διάβαζες στις ειδήσεις της κεντρικής και δίπλα για τον Βαρέλα, τόσα νέα βγαίνουν εκεί...
Καλύτερα που δεν με πήρες τηλέφωνο γιατί δεν θα απαντούσα έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον μέχρι να απαντήσεις κι εσύ τουλάχιστον με ένα mea culpa στο λάθος που έκανες σε σχέση με κείνο το post μου προς τον Αρμαγεδδώνα και στην πρόσκληση που σε κάλεσα να με κάνεις για εξομολόγηση με νέκταρ κι εγώ ο λαλάκας ακόμα περιμένω!!!
Και δίχως ούτε ένα γαμ@τικον όπως αντιλαμβάνεσαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
χωραει η ντουλαπα στη ντουλαπα?che4 έγραψε:αυτος ειναι ηδη εδω αλλα τον κρυβουν σε ντουλαπα στο μακ παλαςMANIAKOS έγραψε:Χωρις τον βαρελα ;
σαν τις μπαμπουσκες ενα πραγμα
Με βαρελα τον παμε ολοταχώς για κάψιμο
Ασοβαρος τελειως ο μπεκαλι
Δεν νερω πως η ΠΑΕ έπρεπε να αντιδράσει αλλα αναστάτωση μεγαλη
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη ο manager του Βαρέλα
λινκ ειδηση
Βάλτε μια μεγάλη... ... ... ... ... ... ... .......................................αναστάτωση
στον τόσπα του μπακάλη!!!!

στον τόσπα του μπακάλη!!!!
που το ξερεις;che4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη ο manager του Βαρέλα
λινκ ειδηση
Εγώ αν ήμουν Χατζηισαϊας θα πήγαινα με τα 1000 στη Στεάουα, που εχει στο ρόστερ 2 αμυντικούς. Εκεί θα έχει σίγουρα παιχνίδια σε μια πολύ δυνατή ομάδα και ένα πρωτάθλημα ελάχιστα χειρότερο. Καινούργιες εμπειρίες, γυναίκες
, γενικά θα ωριμάσει περισσότερο. Αν εκεί κερδίσει φανέλα βασικού, την επόμενη σεζόν θα μπορεί και στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως τα ελληνάκια έχουν άλλα μυαλά, και προτιμούν να έχουν κοντά τους τη μαμά. Τώρα που γύρισε Σαλονίκη, σιγά μη φύγει. Πραγματικά είναι το απόλυτο win win για τον ψηλό, αν τον κόβει. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος να κλείσει αυτή η μεταγραφή γρήγορα, και νομίζω ότι δε θα ξεχαστεί η loyal συμπεριφορά του από το σωματείο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. triple win είναι για τον ψηλό αυτή η επιλογή!
Επίσης, θεωρώ ότι ο Κουλούρης θα κερδίσει από ενδεχόμενο δανεισμό στη Στεάουα. Έχει βελτιωθεί, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Το να μείνει και να πάρει 800 αγωνιστικά λεπτά στην καλύτερη, δε θα τον βοηθήσει καθόλου. Άλλες περιπτώσεις είναι του Σάμπο (δε θέλει και προτιμά χειρότερη ομάδα
). Νομίζω ότι ο Κάτσε θα ταίριαζε απίστευτα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα, αλλά εχει καβαλήσει ο μάνατζέρ του και ζητάει τρελούς μισθούς, οπότε δε γίνεται. Ο Κάτσε προβλέπω να τελειώνει το συμβόλαιό του χωρίς πολλές συμμετοχές, και την επόμενη σεζόν να παρακαλάει να βρει ομάδα. Τον Κοροβέση δε νομίζω να είναι κορόιδα να τον πάρουν οι Ρουμάνοι, αλλά το Ζάιρο σίγουρα θα τον θέλανε. Νομίζω ότι θα του έκανε καλό ο δανεισμός, γιατί θα παίξει βασικός μετά την πώληση Τσιπσίου. Θα είναι σίγουρα στο τοπ3 των εξτρέμ τους, οπότε θα έχει γεμάτη σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αγοράσουμε εξτρέμ με ποιότητα (βασικός), έτσι ώστε να έχουμε 3 εξαιρετικά εξτρέμ. Αυτό είναι το ιδανικό τώρα που φεύγει ο Μακ. Ο Γκάρυ είναι ιδανικός για 3ος εξτρέμ και παίκτες σαν τον Ζάιρο και Μυστακίδη είναι καλοί ως 4οι. Ο Ζάιρο πιάνει και θεση ξένου, οπότε αδειάζει μια επιπλέον θέση. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε να πάει ο Φακούντο, εφόσον πάρουμε το Φορ που αξίζει να έχει ο ΠΑΟΚ του 2016/17!!!
Επίσης, θεωρώ ότι ο Κουλούρης θα κερδίσει από ενδεχόμενο δανεισμό στη Στεάουα. Έχει βελτιωθεί, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Το να μείνει και να πάρει 800 αγωνιστικά λεπτά στην καλύτερη, δε θα τον βοηθήσει καθόλου. Άλλες περιπτώσεις είναι του Σάμπο (δε θέλει και προτιμά χειρότερη ομάδα
Πω πω...Φίλε μου VS40, "ολόκληρο" το ρόστερ για δανεικούς αράδιασες κι εσύ και...θα σε μαλώσουν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
Μας εχει κανει ανω κατω το τοπικ αυτη η μεταγραφη του Βαρελα... Αι στα κομματια πια!!! Αντι να χαιρομαστε μ αυτο που βλεπουμε για πρωτη φορα εδω και χρονια, εχουμε γινει μυλος και μανουριαζουμε ο ενας με τον αλλο, για ενα κομα που δεν μπηκε στη σωστη θεση και αλλαξε το νοημα της φρασης κλπ... Αιντε να παει να γ@μηθει στην τελικη...
Ο Βαρέλας φταίει ρε Δημητρό ή η ανεξάντλητη ανυπομονησία-βιασύνη κάποιων εδώ μέσα???
... 
-
mbison
Εμεις θελουμε τον μανατζερ του Μπεκαλι να 'ρθειΑποστόληςΑ έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη ο manager του Βαρέλα
Βασικά νομίζω ότι δεν υπάρχουν άλλες σοβαρές επιλογές, γιατί αυτοί της Κ20 δε θα πάρουν παιχνίδια εκεί. Ρεαλιστικά νομίζω αυτοί που θα μπορούσαν να σταθούν και να πάρουν παιχνίδια στη Στεάουα είναι οι:
Βελλιδης (έχουν 1 τερματά και 2 μικρούς), Χατζηισαϊας, Σκόνδρας, Ζάιρο, Φακούντο, Κουλούρης. Λιγα παιχνίδια: οι Σάμπο, Κοροβέσης, Δημητριάδης(?).
Εννοείται δε βάζω αυτούς που δε μας συμφέρει να παραχωρήσουμε.
Βελλιδης (έχουν 1 τερματά και 2 μικρούς), Χατζηισαϊας, Σκόνδρας, Ζάιρο, Φακούντο, Κουλούρης. Λιγα παιχνίδια: οι Σάμπο, Κοροβέσης, Δημητριάδης(?).
Εννοείται δε βάζω αυτούς που δε μας συμφέρει να παραχωρήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.