Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από joshua »

Τι σχεση εχει η κριτικη του κοσμου μετα απο ενα αποτελεσμα με το να βγαινει ο ιδιοκτητης μιας αλλης ομαδα και να μεταγραφει την μιση σου ομαδα.Αν σας φαινεται εσας λογικο και μεσα στα λογικα πλαισια μιας διαπραγματευσης οκ παω πασο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το θεμα ειναι τι ειναι πιο ασχημο για τη ψυχολογια τους μιας και δειχνεις να σε καιει,να τα λεει ενας ξενος ή εμεις?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σου ξαναλεω αν εχω παιξει σε ενα παιχνιδι σκατα ξερω οτι ο οπαδος εχει καθε δικαιωμα να με κριτικαρει και περιμενω να το κανει.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να ακουω απο τον ιδιοκτητη μιας αλλης ομαδας οτι ο προπονητης μου δεν με υπολογιζει.Τι στο καλο καλο συγκρινουμε το φορουμ του paokmania με τον Μπεκαλι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Δεν διαμαρτυρήθηκα για κανέναν, απλά σου δείχνω ότι και από τον παλιο κορμό στον οποίο στηρίχτηκε επι το πλείστον ο ίβιτς για να μας βγάλει Τ.Λ ( Κλάους, Τζιόλης, Μακ, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Γλύκος, Κάτσε κλπ ) άλλοι φεύγουν κι αυτοί που μένουν είναι κάποιας ηλικίας. Σε συνδιασμό με το γεγονός ότι το περσινό πλάνο του Αρνεσεν απέτυχε ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντικαταστήσει τον κορμό του.
Αρα δεν είμαστε και τόσο άνετοι όσο φαινόμαστε με το αν θα πιάσουν οι νέες μεταγραφές ή όχι. Υπάρχει πίεση οι μεταγραφές να πιάσου, ίσως γι'αυτόν έγιναν και οι κινήσεις που έγιναν.
Last shoot!!!!

Ο Ίβιτς δεν είναι καινούριος στον Π.Α.Ο.Κ. σαν τον Τούντορ πέρυσι και ο Μίχελ σε αντίθεση με τον Άρνεσεν είχε χρόνο και τρόπο να ξεπεράσει τα περυσινά capital controls και την ανύπαρκτη φέτος αλλά έντονα φημολογούμενη πέρυσι πτώχευση της Ελλάδας και απ όσο φάνηκε έως τώρα προετοιμάστηκε σωστά, ώστε βρήκε κι έφερε φέτος παίχτες με τα ακριβή χαρακτηριστικά που έλειπαν απ την ομάδα μας!!!! :shock: :shock: :o

Λείπουν μια δυο ή τρεις το πολύ πινελιές για να ολοκληρώσουμε το πιο πλήρες ρόστερ μας των τελευταίων 30 ετών σε βάση 20άδας κι όχι 14άδας, όπως π.χ. θα μου αναφέρεις σίγουρα για την ομάδα του Σάντος!!!! :shock: :shock:

Έχουμε όμως ακόμα 18 Ιουλίου και ενάμισι σχεδόν μήνα μεταγραφών ακόμα, οπότε, από όλα τα παραπάνω το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αγωνία ή πίεση!!!! :? :roll: :roll:

Spyretto το κατάλαβες επιτέλους???... :idea: ή να κάνω και κακά??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτα josh τα λενε καθε μερα οι μαφιοραπτο-ρες και τα ασπαζονται πολλοι δικοι μας.Στο μπακαλη θα δωσουν σημασια?
Τες πα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

joshua έγραψε:Σου ξαναλεω αν εχω παιξει σε ενα παιχνιδι σκατα ξερω οτι ο οπαδος εχει καθε δικαιωμα να με κριτικαρει και περιμενω να το κανει.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να ακουω απο τον ιδιοκτητη μιας αλλης ομαδας οτι ο προπονητης μου δεν με υπολογιζει.Τι στο καλο καλο συγκρινουμε το φορουμ του paokmania με τον Μπεκαλι?
Δηλαδή οι παίχτες (όπως κι εμείς φυσικά) να δίνουμε ή όχι σημασία στους ΑΡΔ και τον "μυστήριο" ιδιοκτήτη μιας άλλης ομάδας ρε συ Josh ή να πιστεύουνε-με καλύτερα στα επίσημα χείλη της διοίκησης τους-μας??? :?

Θα ήθελα την άποψη σου αλλά μάλλον...ignore mode...ξέρω ξέρω... :oops:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Του βαρελα τράβηξε πολυ ειναιι αληθεια

Απο κ περα εθναι προσεχτικη η ΠΑΕ αλλα ο μπεκαλι ειανι αλλη φαση πιστευω θα κανε πάταγο στη σουπαλιγκα

Παντως απο Άντερλεχτ Ζενίτ δεν ακούστηκε τπτ που δειχνει οτι ειναι σοβαρές ομαδες
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:
joshua έγραψε:Σου ξαναλεω αν εχω παιξει σε ενα παιχνιδι σκατα ξερω οτι ο οπαδος εχει καθε δικαιωμα να με κριτικαρει και περιμενω να το κανει.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να ακουω απο τον ιδιοκτητη μιας αλλης ομαδας οτι ο προπονητης μου δεν με υπολογιζει.Τι στο καλο καλο συγκρινουμε το φορουμ του paokmania με τον Μπεκαλι?
Δηλαδή οι παίχτες (όπως κι εμείς φυσικά) να δίνουμε ή όχι σημασία στους ΑΡΔ και τον "μυστήριο" ιδιοκτήτη μιας άλλης ομάδας ρε συ Josh ή να πιστεύουνε-με καλύτερα στα επίσημα χείλη της διοίκησης τους-μας??? :?

Τι εγινε Γρηγορη?
Την εκανε ο επτανησιος και βρηκες αλλον για μουχαμπετι?
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Γρηγορη, η μονη "ενσταση" στα λεγομενα σου ειναι το οτι, ναι μεν, εχουμε εναμισυ μηνα μπροστα μας και επι της ουσιας μονο το σεντερ φορ ειναι ερωτηματικο, γιατι απ οτι φαινεται ο Βαρελα, ετσι ή αλλιως εντος των ημερων θα κατηφορησει προς Θεσσαλονικη, αλλα εχουμ μονο 10 ημερες μεχρι το πρωτο και ισως κρισιμοτερο παιχνιδι των προκριματικων!!! Και καποιος αδερφος ενωριτερα, χιουμοριστικα παντα, ελεγε για "σκαμνακι" των υπολοιπων στον Κρεσπο, ωστε να παιρνουμε κεφαλιες στα στημενα, κλπ!!! Τι εχεις να πεις;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

prist64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Τι εγινε Γρηγορη?
Την εκανε ο επτανησιος και βρηκες αλλον για μουχαμπετι?
Αν αυτό κατάλαβες πάτερ μου... :( :( :(

Δεν θα είναι βέβαια και η πρώτη φορά που με καταλαβαίνεις λάθος... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημητρης17 έγραψε:Γρηγορη, η μονη "ενσταση" στα λεγομενα σου ειναι το οτι, ναι μεν, εχουμε εναμισυ μηνα μπροστα μας και επι της ουσιας μονο το σεντερ φορ ειναι ερωτηματικο, γιατι απ οτι φαινεται ο Βαρελα, ετσι ή αλλιως εντος των ημερων θα κατηφορησει προς Θεσσαλονικη, αλλα εχουμ μονο 10 ημερες μεχρι το πρωτο και ισως κρισιμοτερο παιχνιδι των προκριματικων!!! Και καποιος αδερφος ενωριτερα, χιουμοριστικα παντα, ελεγε για "σκαμνακι" των υπολοιπων στον Κρεσπο, ωστε να παιρνουμε κεφαλιες στα στημενα, κλπ!!! Τι εχεις να πεις;;;
Δημητρό μου, αυτό που έχω να πω είναι ότι προσωπικά δεν είμαι ο Ιβάν για να θέλω άμεσα αποτελέσματα για ομίλους C.L., Πρωτάθλημα και νταμπλ... :shock: :shock: :o

Ομάδα πανίσχυρη θαρρώ ότι χτίζεται στον Π.Α.Ο.Κ., είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό γίνεται σε βάθος κάποιου χρόνου και με κάποιους περιορισμούς!!!! Τώρα αν μπει ομίλους ή όχι λίγο με ενδιαφέρει προσωπικά!!! ;)

Κι αν πάλι ο Ιβάν είχε τέτοιες απαιτήσεις ας τα έχωνε χοντρά για να φέρει "τον αφρό" απ την 1η Ιουλίου... :roll: :roll:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι να καταλαβω ρε Γρηγορη?
Ειχε δυο ωρες ο αλλος και τρολαριζε κι εσυ και 5-6 ακομη φαγωθηκατε να του βαλετε μυαλο.
Δεν πηρες χαμπαρι οτι ο τυπος εκανε πλακα?
Αλλα τον ρωτουσατε,άλλα σας ελεγε.
Την μια ετσι την αλλη γιουβετσι.
Οποιος τον ρωτουσε για καρπουζια απαντουσε για πεπονια.
Κι εγω ο μ@λ@κ@ς εμπαινα να δω για τον Βαρελα και τις μαλακιες που γραφανε τα διαφορα σάιτ
και επρεπε να διαβασω την κατηχηση που κανατε στον επτανησιο και τα ήξεις αφιξεις αυτου.

Θα σ' επαιρνα τηλ. αλλά τα γραφω για να τα δουνε και οι αλλοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στη Θεσσαλονίκη ο manager του Βαρέλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χωρις τον βαρελα ;
Άβαταρ μέλους
che4